Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piotrek1522
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:04
Cleisson nic nie ogarniał ,zero pożytku z niego niech spier... ze Szczecina razem z Panikiem.
Bez Amarala nie mamy sierotka pola

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
WNB
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:07

eF^ napisał:  
- wyjebac brazylijczykow, zostawic 1-2 ktorzy angazuja sie w gre i widac u nich checi do gry (Edi, Lilo)
- trenera nie ma co wyrzucac, bo zaden nie bedzie chcial przyjsc do takiej druzyny w ktorej sklad ustala Ptak
- stworzyc normalna druzyne oparta w glownej mierze na Polakach ! (niekoniecznie na graczach z regionu)

Dam sobie reke uciac ze druzyna z jesieni nie gralaby gorzej od tej "pseudo druzyny" grajacej teraz

Dokładnie,czy Ptak nie może nam powiedzieć:,,ludzie dajcie mi 5 lat, a ja co runde bede kupywał po 3 zawodników-POLAKÓW, mających niezłe umiejętności,myśle że w tym okresie zbudujemy drużyne na miarę mistrza!!!!

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
FC_PRUSZKOW
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:08
Patyk to jeszce nie koniec ,nie przkreslaj...
po pierwsze nie moj fc tylko Pogoni!!
po drugie watpie aby kibice Pogoni mieszkajacy w Warszawie wogóle czytali te forum i tematy, a jak sam dobrze wiesz jest ich w Warszawie bardzo dużo!!
zreszta temat do dluzszej dyskusji....
szkoda ze szybko ta flaga nie powstanie bylaby ciekawym urozmaiceniem slabego spisu flag jakie posiadamy
Legia ma <<;Paka z grodu Kraka>> nie mow mi ze myslisz ze ich jest tam wiecej niz Pogoniarzy w stolicy!!
Bydgoscy Fani i kilka innych fan fc z roznych miast.

laik
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:09
no co wy przynajmniej pogoda doopisala, a swoja droga pilkarze powinni mieszkac wszczecinie bo kazdy mecz dla nich to wyjazd.

Lilo dzis był najlepszy na boisku, edi przerazajaco ślepy, wiliam dobra zmiana a jesli chozdzi o panika to przynajmniej w ryzach ich trzyma.

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:10
Tylko czekać na jakis "ciekawy" artykuł Faktu. To o opini publicznej. A o meczu to myśle że oprócz tych pierwszych tragicznych 15 minut to pierwsza połowa "ujdzie w tłoku". Druga o niebo lepsza, dużo więcej walki i honorowa bramka. Oby ten mecz to był wypadek przy pracy, bo dalej tak być nie może.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

TommyBoy napisał:  
mam nadzieje że na następny mecz nikt nie przyjdzie - trzeba Ptakowi pokazać że jak dalej bedzie w huja ciał jak Zorro to nikt nie bedzie na mecze przychodził. Przywiązanie do barw to jedno ale robienie z ludzi idiotów to drugie, nasiągał jakiś amatorów i każe nam płacic za ich ogladanie. Pierdole ten interes, odemnie już złotówki nie zobaczą.
Ptakowi i słabym brazylijczykom mówię .I. Oo .I.

Nie mów źle o "panu ptaku", nie inicjuj takich akcji z brakiem fanów na trybunach bo przecież zaraz Cię zaczną jechać...To jest przecież zbawiciel POGONI - nie wolno na niego nic złego mówić.

Pozdro dla anty ptaków!

Ostatnio edytowany przez: db1948, 15 kwietnia 2006, 18:19 [1 raz(y)]

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

to można skomentować tylko tak: SKANDAL!!

Nawet fajki nie zdążyłem zapalić, a już była trójka w plecy.

Cleisson - Tak żałosnego zawodnika już od lat nie widziałem, totalno dno i zero. Trałka wróć! Nawet nie warto marnować kasy na bilet na samolot do Brazylii dla niego. Niech sobie sam zbuduje tratwę i wypierd****.

Valdir - Drewniany kołek jak po paraliżu. Jak akcja przechodziła przez niego od razu wiadomo było jak to się skończy.

Matlak - Jedyny, który naprawdę tam zapierd****. Jak po nieudanej akcji się wk***** to po całym stadionie echo niosło. Noszowi też mu byli niepotrzebni...

Kaźmierczak - Jedyny, który od czasu do czasu potrafił zauważyć, że ktoś stoi po drugiej stronie boiska i ma kupę wolnego miejsca i tam podać. A reszta jak uparte bezmózgie osły pchała się środkiem boiska wedle założeń taktycznych. Te ataki były tak beznadziejne, że bez problemu można było zgadnąć na 5 podań w przód kto komu poda i jak. Piłkarze Groclinu też bez problemu to odgadywali.

Piłkarze Groclinu - To już przechodzi ludzkie pojęcie... lekko popchnięty, a leży przez 2 minuty i udaje jak by wyszedł właśnie z irackiego więzienia. Naprawdę powinny być za to kartki, bo to jawna bezczelność i kpina ze sportu.

Zresztą aż się nie chce gadać o tym meczu... za mało wypiłem przed meczem, żeby jakoś na spokojnie to znieść...

Pesković 5 - Valdir 2, Ze Roberto (BatataII 6), Julcimar 4, Matlak 6 - Daniel 4, Cleisson 1 (William 6), Kaźmierczak 5, Lilo 6 - Edi 4, Elton 5

P.S. Polskaaaa biało - czerwooooniiiii :)

Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:12

oczko82 napisał:  

TommyBoy napisał:  
mam nadzieje że na następny mecz nikt nie przyjdzie - trzeba Ptakowi pokazać że jak dalej bedzie w huja ciał jak Zorro to nikt nie bedzie na mecze przychodził. Przywiązanie do barw to jedno ale robienie z ludzi idiotów to drugie, nasiągał jakiś amatorów i każe nam płacic za ich ogladanie. Pierdole ten interes, odemnie już złotówki nie zobaczą.
Ptakowi i słabym brazylijczykom mówię .I. Oo .I.

Nie mów źle o "panu ptaku" bo przecież zaraz Cię zaczną jechać...To jest przecież zbawiciel POGONI - nie wolno na niego nic złego mówić.

Pozdro dla anty ptaków!

Wporządku.
Wszystko dobrze przeczytałeś?!?

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:13
Ale my to nie oni....Jakos nie wydaje mi sie zeby bylo wielu kibicow Pogoni urodzonych w Wawie...Jesli chcesz temat przedyskutowac to I. , ktory wlasnie wyjasnil kwestie robienia flagi, jest calkiem blisko Ciebie, wiec moze jak beda juz Twoje plany nieco glebsze, to przedyskutujesz z nim....Bedzie prosciej, niz pozniej miec jakies trzaski.W ten sposob jedna badz druga strona przekona do swoich racji...Na ta chwile temat fany Warszawa nie istnieje

Sami przeciw wszystkim!!!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:14

Cytat:  

Piłkarze Groclinu - To już przechodzi ludzkie pojęcie... lekko popchnięty, a leży przez 2 minuty i udaje jak by wyszedł właśnie z irackiego więzienia. Naprawdę powinny być za to kartki, bo to jawna bezczelność i kpina ze sportu.

Dokladnie, powinnismi Erica Cantone zaprosic na jakis mecz z udzialem sroclinu

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:14
to co sie dzialo na boisku to kpina z kibicow. Ci brazylijczycy powinni spierdalac z Pogoni w te pedy. szkoda slow.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:16

Piotrek1522 napisał:  
Cleisson nic nie ogarniał ,zero pożytku z niego niech spier... ze Szczecina razem z Panikiem.
Bez Amarala nie mamy sierotka pola

A ja myślałem ze gra :D musiałem go pomylić z innym brazylijczykiem... :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:16

Pit. napisał:  

borek891 napisał:  
Panik dziekujemy.

podziękował to ja bym tym "pseudograjkom" (w większości) a nie trenerowi.

A GDZIE TY WIDZISZ TRENERA??????????????????????????????Chyba nie chodziło Ci o tego zakompleksionego fizjologa od badań co gada po czesku?

Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:23
Matlak sie wkurwil ryknol K**** mac!!gest na koniec meczu pocalowanie herbu Pogoni na szaliku tez duzo mowi.No i nie mozna zapomniec o Kaziu, ktory tez jako jeden z nielicznych podziekowal publicznosci za przybycie i wsparcie dopingiem w 1 polowie.a gra taki jak wynik :(

Obrazek gif wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:26
btw. ile bylo ludzi ? na moje gdzies kolo 10 tys. a v.pl znow daje ze 6 tys. - malo wazne ale ciekawi mnie

FC_PRUSZKOW
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:26
jeszcze tylko jedno
nie mowimy tylko o kibicach urodzonych w Wawie bo ja w Pruszkowie jestem od 3 lat.
Na meczu Legia-Pogon widac jak na dloni ilu jest kibicow ze Szczecina mieszkajacych w Wawie.
Temat nie istnieje ale nie umarl!!

net chóls
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:34
Dzisiaj Groclin był sprite a my pragnienie :)

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:34
precz z brazylijczykami panie Ptak wez wypierdol Panika z Pogoni i zatrudnij polaków jak tak mozna grać że w 11 minut Groclin strzela trzy bramki tragedia normalnie.

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:37
rewanz za Grodzisk wtedy bylo 1-3 dla Nas i to w 10:)

Obrazek gif wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:37
Nie chce myslec co by bylo gdyby jeszcze Gesior nie mial kontuzji ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768806643 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005