Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:04
Cleisson nic nie ogarniał ,zero pożytku z niego niech spier... ze Szczecina razem z Panikiem.
Bez Amarala nie mamy sierotka pola
Dokładnie,czy Ptak nie może nam powiedzieć:,,ludzie dajcie mi 5 lat, a ja co runde bede kupywał po 3 zawodników-POLAKÓW, mających niezłe umiejętności,myśle że w tym okresie zbudujemy drużyne na miarę mistrza!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:08
Patyk to jeszce nie koniec ,nie przkreslaj...
po pierwsze nie moj fc tylko Pogoni!!
po drugie watpie aby kibice Pogoni mieszkajacy w Warszawie wogóle czytali te forum i tematy, a jak sam dobrze wiesz jest ich w Warszawie bardzo dużo!!
zreszta temat do dluzszej dyskusji....
szkoda ze szybko ta flaga nie powstanie bylaby ciekawym urozmaiceniem slabego spisu flag jakie posiadamy Legia ma <<aka z grodu Kraka>> nie mow mi ze myslisz ze ich jest tam wiecej niz Pogoniarzy w stolicy!!
Bydgoscy Fani i kilka innych fan fc z roznych miast.
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:09
no co wy przynajmniej pogoda doopisala, a swoja droga pilkarze powinni mieszkac wszczecinie bo kazdy mecz dla nich to wyjazd.
Lilo dzis był najlepszy na boisku, edi przerazajaco ślepy, wiliam dobra zmiana a jesli chozdzi o panika to przynajmniej w ryzach ich trzyma.
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:10
Tylko czekać na jakis "ciekawy" artykuł Faktu. To o opini publicznej. A o meczu to myśle że oprócz tych pierwszych tragicznych 15 minut to pierwsza połowa "ujdzie w tłoku". Druga o niebo lepsza, dużo więcej walki i honorowa bramka. Oby ten mecz to był wypadek przy pracy, bo dalej tak być nie może.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Nie mów źle o "panu ptaku", nie inicjuj takich akcji z brakiem fanów na trybunach bo przecież zaraz Cię zaczną jechać...To jest przecież zbawiciel POGONI - nie wolno na niego nic złego mówić.
Pozdro dla anty ptaków!
Ostatnio edytowany przez: db1948, 15 kwietnia 2006, 18:19 [1 raz(y)]
Nawet fajki nie zdążyłem zapalić, a już była trójka w plecy.
Cleisson - Tak żałosnego zawodnika już od lat nie widziałem, totalno dno i zero. Trałka wróć! Nawet nie warto marnować kasy na bilet na samolot do Brazylii dla niego. Niech sobie sam zbuduje tratwę i wypierd****.
Valdir - Drewniany kołek jak po paraliżu. Jak akcja przechodziła przez niego od razu wiadomo było jak to się skończy.
Matlak - Jedyny, który naprawdę tam zapierd****. Jak po nieudanej akcji się wk***** to po całym stadionie echo niosło. Noszowi też mu byli niepotrzebni...
Kaźmierczak - Jedyny, który od czasu do czasu potrafił zauważyć, że ktoś stoi po drugiej stronie boiska i ma kupę wolnego miejsca i tam podać. A reszta jak uparte bezmózgie osły pchała się środkiem boiska wedle założeń taktycznych. Te ataki były tak beznadziejne, że bez problemu można było zgadnąć na 5 podań w przód kto komu poda i jak. Piłkarze Groclinu też bez problemu to odgadywali.
Piłkarze Groclinu - To już przechodzi ludzkie pojęcie... lekko popchnięty, a leży przez 2 minuty i udaje jak by wyszedł właśnie z irackiego więzienia. Naprawdę powinny być za to kartki, bo to jawna bezczelność i kpina ze sportu.
Zresztą aż się nie chce gadać o tym meczu... za mało wypiłem przed meczem, żeby jakoś na spokojnie to znieść...
Pesković 5 - Valdir 2, Ze Roberto (BatataII 6), Julcimar 4, Matlak 6 - Daniel 4, Cleisson 1 (William 6), Kaźmierczak 5, Lilo 6 - Edi 4, Elton 5
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:13
Ale my to nie oni....Jakos nie wydaje mi sie zeby bylo wielu kibicow Pogoni urodzonych w Wawie...Jesli chcesz temat przedyskutowac to I. , ktory wlasnie wyjasnil kwestie robienia flagi, jest calkiem blisko Ciebie, wiec moze jak beda juz Twoje plany nieco glebsze, to przedyskutujesz z nim....Bedzie prosciej, niz pozniej miec jakies trzaski.W ten sposob jedna badz druga strona przekona do swoich racji...Na ta chwile temat fany Warszawa nie istnieje
Piłkarze Groclinu - To już przechodzi ludzkie pojęcie... lekko popchnięty, a leży przez 2 minuty i udaje jak by wyszedł właśnie z irackiego więzienia. Naprawdę powinny być za to kartki, bo to jawna bezczelność i kpina ze sportu.
Dokladnie, powinnismi Erica Cantone zaprosic na jakis mecz z udzialem sroclinu
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:23
Matlak sie wkurwil ryknol K**** mac!!gest na koniec meczu pocalowanie herbu Pogoni na szaliku tez duzo mowi.No i nie mozna zapomniec o Kaziu, ktory tez jako jeden z nielicznych podziekowal publicznosci za przybycie i wsparcie dopingiem w 1 polowie.a gra taki jak wynik
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:26
jeszcze tylko jedno
nie mowimy tylko o kibicach urodzonych w Wawie bo ja w Pruszkowie jestem od 3 lat.
Na meczu Legia-Pogon widac jak na dloni ilu jest kibicow ze Szczecina mieszkajacych w Wawie.
Temat nie istnieje ale nie umarl!!
Odp: Pogoń - Groclin - 15/04/2006 18:34
precz z brazylijczykami panie Ptak wez wypierdol Panika z Pogoni i zatrudnij polaków jak tak mozna grać że w 11 minut Groclin strzela trzy bramki tragedia normalnie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806643 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.