Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 16:18

maniek^^ napisał:  

Shooter napisał:  
Właśnie koleś dał mi cynk, że trzej "nasi" brazylijczycy chodzą po galaxy ;] Z tego co wiem to jest w sród nich Batata 2 ;) Ciekawe czy zwiedzają czy są na zakupach :D

Po prezentacji tez caly dzien sie plątali po Galaxy. ;)

Generalnie poprzednio tez jak ktos chcial spotkac pilarza Pogoni powinien isc do Galaxy. Zawsze kiedy tam bylem spotykalem przynajmniej jednego. Taki Michalski to chyba tam mieszkal :D

A im blizej meczu tym chyba wieksza niewiadoma. Jak oni zagraja?? Nawet buki same nie wiedza jak stawiac bo kursy na ten mecz sa dosc osobliwe 1 - 2.25 X - 3.05 2 - 3.0 . Faworyta nie ma a remis takze malo prawdopodobny....

Kto nie pije ten donosi....
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 16:21

Kuba, Biały Bór napisał:  
Do Monter.
Chyba podejrzewasz mnie o niewiedze i ignorancje. Zaraz zapytasz pewnie czy wiem co Florian Krygier zrobil dla Pogoni...eek?
Oczywiscie wiem, ze Pan F. Krygier ma duzo wiecej niz 70 lat. To ze wg mnie ta osoba miala okolo 70 lat swiadczy, ze albo to nie byl Pan F. Krygier, albo to byl On tylko ja nie potrafie oceniac wieku osob starszych, albo tak dobrze wyglada jak na swoje lata.
Nie jestem w stanie powiedziec, nawet z Twoja pomoca, czy to byl Pan F. Krygier. Moze ktos inny to potwierdzi...
Jak masz jeszcze jakies uwagi to zapraszam na gg.
Do Adminow: Przepraszam za rozmywanie tematu.

Nie cisnieniuj sie, wszystko bedzie dobrze :]. Pozdrawiam

MKS Pogoń Szczecin Polska
Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 16:22

muniek napisał:  

maniek^^ napisał:  

Shooter napisał:  
Właśnie koleś dał mi cynk, że trzej "nasi" brazylijczycy chodzą po galaxy ;] Z tego co wiem to jest w sród nich Batata 2 ;) Ciekawe czy zwiedzają czy są na zakupach :D

Generalnie poprzednio tez jak ktos chcial spotkac pilarza Pogoni powinien isc do Galaxy. Zawsze kiedy tam bylem spotykalem przynajmniej jednego. Taki Michalski to chyba tam mieszkal :D

A im blizej meczu tym chyba wieksza niewiadoma. Jak oni zagraja?? Nawet buki same nie wiedza jak stawiac bo kursy na ten mecz sa dosc osobliwe 1 - 2.25 X - 3.05 2 - 3.0 . Faworyta nie ma a remis takze malo prawdopodobny....

Pilarza w galaxy już raczej nie spotkamy :D:D:D

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 16:23

muniek napisał:  

maniek^^ napisał:  

Shooter napisał:  

Nie prawda hahha... Michaliski mieszkał na Narutowicza w nowym kompleksie... codziennie go widywałem jak bawił się z dzieciakiem... choć fakt w Galaxy nie trudno go było spotkać...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 17:08

Zgred napisał:  

muniek napisał:  

maniek^^ napisał:  

Shooter napisał:  

no juz nie spotkamy :(

Obrazek gif wstawiony na forum
MaT
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 17:19
w cyklu komentarze z oficjalki :

Cytat:  
10.03.06 - 13.06

dajcie sobie dzieciaki spokoj i tak przegracie.a druzyny to wy wcale rewelacyjnej nie macie nie wspomne juz o kibicach.w kielcach becki dostaliscie.nikt z wami sie juz nie liczy chlopcy do bicia
amica

widac obudzili sie hooligani z Wronek :D

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 17:22

MaT napisał:  

Cytat:  
10.03.06 - 13.06

dajcie sobie dzieciaki spokoj i tak przegracie.a druzyny to wy wcale rewelacyjnej nie macie nie wspomne juz o kibicach.w kielcach becki dostaliscie.nikt z wami sie juz nie liczy chlopcy do bicia
amica

Żal mi takich ludzi...

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 17:27

Zgred napisał:  

muniek napisał:  

maniek^^ napisał:  

Shooter napisał:  

:D Nieswiadomie wyszedl Krzysiu...

Rico napisał:  
Nie prawda hahha... Michaliski mieszkał na Narutowicza w nowym kompleksie... codziennie go widywałem jak bawił się z dzieciakiem... choć fakt w Galaxy nie trudno go było spotkać...

Nie zrozumieles ironii...Zawsze go tam spotykalem dlatego napisalem ze chyba musial tam mieszkac (w Galaxy) :D

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 17:53

MaT napisał:  

Cytat:  
10.03.06 - 13.06

amica

Kolejny odcinek z serii "Informacje z kraju i zagranicy" breakdance to juz kolejny" ciekawy" wpis jaki niestety dane mi było zobaczyć w ostatnich dniach....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 18:15

muniek napisał:  
Nie zrozumieles ironii...Zawsze go tam spotykalem dlatego napisalem ze chyba musial tam mieszkac (w Galaxy) :D

Muniek haha wróce zacytuje siebie
  Rico napisał:  
Nie prawda hahha...

i wszystko jasne... pozdro

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 18:24

rico napisał:  

muniek napisał:  

Muniek haha wróce zacytuje siebie
  Rico napisał:  
Nie prawda hahha...

i wszystko jasne... pozdro

Czyli ja nieskumalem :D Musze sie piwa napic...

LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 20:48
Jak się wam podobał dzisjejszy trening????
Kaźmierczak był chyba jednym z lepszych piłkarzy na treningu aktywny w miare szybki (jak na niego) . Ponadto wyróżniał się Edi - podobno miał się nie łapać do składu - dobre sobie. Wagner słabiutki piłka mu uciekała jak trampkarzowi podobnie jak Lilo . Amaral i Cleison widać że sporo potrafia. Matheus też całkiem nieźle to wyglądało. Neneca lepszy od Peskovica i powinien spokojnie wystąpić w pierwszym składzie.reszta średnio.
Oczywiście jutro wszystko się zweryfikuje.
Jedno wiem napewno jutro trzeba się dobrze rozgrzać bo zimno jak cholera. Mam nadzieje że nasi brazylijczycy nie zmarzną za bardzo a dodatkowo pokażą ładną gre. Mam nadzieje ......

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 21:20
Co mi się podobało na treningu to fakt, że podczas gry nikt się nie oszczędzał. Może dlatego, że zimno i wszystkim chciało się biegać żeby nie zmarznąć?
Podobały mi się długie, szybkie i celne przerzuty ze środka boiska na skrzydła.
Edi był najczęściej przy piłce i wykazywał dużą chęć do gry.
Jednak nadal nic nie wiadomo na co stać naszych. Jutrzejszy mecz dużo wyjaśni w tym względzie. Oby pozytywnie.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 21:20
a mnie to co sie dzieje na boisku nie interesuje ^^ wazne zeby byl doping i wynik :)
pozdro ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 21:24

KloceK napisał:  
a mnie to co sie dzieje na boisku nie interesuje ^^ wazne zeby byl doping i wynik :)
pozdro ;)

nie interesuje cie co sie dzieje na boisku a wynik juz interesuje?:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 21:26
Doping nawet był na treningu (tylko przez 4 osoby :D) i rozwieszona jedna fana :D

Szczecińska albo żadna!
LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 21:37
Nawet ktoś się czegoś po portugalsku nauczył i krzyczał ;-D Ogólnie chyba więcej osób było niż w czwartek. Hmm na niektórych meczach ligowych było mniej ;-D (oczywiście nie naszych )

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 22:34
ja juz sobie grzanca kupilem bo musze podleczyc gardziolko po koncercie :).

po prezentacji w galaxy szwedali sie Kazimierczak, Grzelak z kims jeszcze i troche czarnuszkow... o przepraszam afro-brazylijczykow. Zakupili 3 konsole w empiku :)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 23:03

Randall McMurphy napisał:  

KloceK napisał:  
pozdro ;)

nie interesuje cie co sie dzieje na boisku a wynik juz interesuje?:)

moze inaczej ... interesuje mnie UEFA, LM a jezeli mamy mniec miejsca w srodku to wyniki mnie nie interesuja ...
a czmeu niby gra musi byc poiwiazana z wynikiem ? ..
moga kopac sie w czolo zeby wqygrali .. :)
Pozdro : )

Randall odezwij sie na gg... :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń - Amica - 10/03/2006 23:14
No a co tam ciekawego dziś na treningu było - bo dziś już się nie wybrałem...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815253 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005