Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 01:24
wychodzi na to, ze jak chcecie zobaczyc Pogon, to trza sie wybrac do Kielc.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 08:48
I raczej juz chyba jest przesadzone ze nie zagramy 2 pierwszych meczy u siebie jezeli trawe beda rozkladac dopiero we Wtorek(21luty)....to do meczu pozostana 2 tygodnie a trawa musi sie ukorzenic minimum w 3 tygodnie,niewiem jakim cudem uda im sie to zrobic zebysmy zagrali u siebie ,swoja droga szlag czlowieka trafia tyle miesiecy czekania i jeszcze wszystko sie opozni i nie zagramy 2 meczy u siebie to jest mozliwe tylko w Szczecinie....wiec pozostaje tylko miec nadzieje ze jak najszybciej rozloza te rolki z trawa i sie w miare dobrze ukozeni w ciagu tych 11-12? dni do meczu zalezy ile trzeba taka trawe rozkladac,zreszta po cholere 3 tygodnie,po 10 dniach bedzie jakis efekt moze to wystarczy...

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 18 lutego 2006, 08:56 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 10:00
Efekt będzie na pewno, ale trawa nie będzie się jeszcze na tyle trzymała na ile powinna i boisko po 5 minutach gry wyglądałoby tak.. jak wygląda teraz :D

Szczecińska albo żadna!
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 10:09

Power napisał:  
Efekt będzie na pewno, ale trawa nie będzie się jeszcze na tyle trzymała na ile powinna i boisko po 5 minutach gry wyglądałoby tak.. jak wygląda teraz :D

dlatego lepiej niczego nie robic na wariata, niech sie trawa spokojnie ukorzeni a nie tam przyspieszac beda. i bedzie to wygladac tak jak na Polonii po kilku meczach. nic na sile.

Edit: macie tu zdjecie z wczoraj robione kolo 12

Obrazek JPG wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: tribu, 18 lutego 2006, 11:35 [1 raz(y)]

100% PD
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 11:05
Pogoda dziś jest niezła.. Bezchmurnie + słoneczko. Oby tak dalej.

Edit:
Za godzine wybieram się na stadion to popstrykam fotki.

Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 18 lutego 2006, 11:20 [2 raz(y)]

Szczecińska albo żadna!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 11:55

Power napisał:  
Pogoda dziś jest niezła.. Bezchmurnie + słoneczko. Oby tak dalej.

Edit:
Za godzine wybieram się na stadion to popstrykam fotki.

jak bedziesz mial cos ciekawego wrzuc na [email protected] :)

chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 12:27
Ja byłem o 11.30 na stadionie było tam z 15osób i obserwowali ekipe która nic nie robiła tylko se gadała wogule było ich 5! To może potrwać jeszcze długo jak taka ekipa działa na murawie!
Tam potrzebne jest duza ekipa z 30 masek a nie 5 osób!
Mam nadzieje ze dzis skoncza zasypywac te rurki i wyrównają nawieszchnie a w poniedziałek zaczna kłaść trawke allbo nawet już JUTRO!

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 12:33

chicago napisał:  
Ja byłem o 11.30 na stadionie było tam z 15osób i obserwowali ekipe która nic nie robiła tylko se gadała wogule było ich 5! To może potrwać jeszcze długo jak taka ekipa działa na murawie!
Mam nadzieje ze dzis skoncza zasypywac te rurki i wyrównają nawieszchnie a w poniedziałek zaczna kłaść trawke allbo nawet już JUTRO!

przeciez trawa ma przyjechac dopiero we Wtorek....Dziwi mnie tylko te ze nic nie wspomnialo o pomocy kibicow,wczesniej murawa byla zasypana sniegiem a odsniezalo ja 5 osob przeciez napewno znalazlo by sie kilkanascie osob gotowych by pomoc ja bym poszedl:D cos na rozgrzewke i mozna isc:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 14:04

Randall McMurphy napisał:  

chicago napisał:  

przeciez trawa ma przyjechac dopiero we Wtorek....Dziwi mnie tylko te ze nic nie wspomnialo o pomocy kibicow,wczesniej murawa byla zasypana sniegiem a odsniezalo ja 5 osob przeciez napewno znalazlo by sie kilkanascie osob gotowych by pomoc ja bym poszedl:D cos na rozgrzewke i mozna isc:D

jak dobrze pamietam to rok temu nawet zolnierze pomagali odsniezac boisko:),bylem dzisiaj i widac ze sie troche obalaja,jedna spycharka na caly stadion, paranoja...

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 14:21
Byłem dzisiaj na stadionie i uważam, że Zielonej Architekturze należy się duży kop w dupę. Zasypują ziemią system rurek i pracuje jeden spych i dwóch gostków. Jeśli zależy im na czasie, to swobodnie mogłyby pracować dwa spychy i zakończyli by ten etap prac dwa razy szybciej.
Tak więc albo nie mają dostatecznej liczby sprzętu i ludzi, albo uważają, że do wtorku kiedy przyjedzie trawa i tak zdążą zrobić podsypkę (ale mogliby trawę ściągnąć wcześniej) albo mają wszystko gdzieś i robią swim tempem (bardzo wolnym).
Robiłem trochę fotek dla siebie i jeden gostek, który pracował przy rowie przy parkingu na dole bardzo się tym zdenerwował. Machał łapami, żebym nie robił zdjęć a gdy nie przestałem to odłożył łopatę, poszedł do kumpli a poóźniej do szatni :P. Może miał przerwę?
W każdym razie tempo prac oraz ilość zaangażowanego sprzętu i ludzi absolutnie nie wskazuje na to, żeby komukolwiek zależało na szybkim ukończeniu prac.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 14:40
Zarzuc zdjecie niech ludzie zobaczą ile zrobili przez 24h.

punieq
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 15:07

chicago napisał:  

Obrazek jpg wstawiony na forum

Dzisiaj koło godziny 12 :)

Jak brat robił foto, to robol z takiej małej kopareczki coś zaczął trąbić i machać łapami, czyżby panowie się wstydzili swojej pracy ?? :)

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 15:08

s_portowiec napisał:  
Byłem dzisiaj na stadionie i uważam, że Zielonej Architekturze należy się duży kop w dupę. Zasypują ziemią system rurek i pracuje jeden spych i dwóch gostków. Jeśli zależy im na czasie, to swobodnie mogłyby pracować dwa spychy i zakończyli by ten etap prac dwa razy szybciej.
Tak więc albo nie mają dostatecznej liczby sprzętu i ludzi, albo uważają, że do wtorku kiedy przyjedzie trawa i tak zdążą zrobić podsypkę (ale mogliby trawę ściągnąć wcześniej) albo mają wszystko gdzieś i robią swim tempem (bardzo wolnym).
Robiłem trochę fotek dla siebie i jeden gostek, który pracował przy rowie przy parkingu na dole bardzo się tym zdenerwował. Machał łapami, żebym nie robił zdjęć a gdy nie przestałem to odłożył łopatę, poszedł do kumpli a poóźniej do szatni :P. Może miał przerwę?
W każdym razie tempo prac oraz ilość zaangażowanego sprzętu i ludzi absolutnie nie wskazuje na to, żeby komukolwiek zależało na szybkim ukończeniu prac.

Dokładnie miałem to samo :] jak robiłem foty dzis to many z małej kopareczki trombił na mnie :) myslałem ze chodzi mu o to ze zle dzis wyglada a sie okazuje ze nie chca zeby patrzno im na rece :/

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 15:12

punieq napisał:  

chicago napisał:  

Obrazek jpg wstawiony na forum

Dzisiaj koło godziny 12 :)

Jak brat robił foto, to robol z takiej małej kopareczki coś zaczął trąbić i machać łapami, czyżby panowie się wstydzili swojej pracy ?? :)

Moje foto lamo :D :P

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 15:30
jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 16:01

JuN napisał:  
jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...

a to jakas zorganizowana akcja ? ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 16:06
Właśnie wróciłem z Twardowskiego. Siedziałem na stadionie około godziny.. Przez ten czas nie zobaczyłem nic ciekawego, zero pracy i zaangażowania.. Murawa pusta.. Kilka osób siedziało i nic nie robiło, jedna spycharka jeździła poza główną płytą boiska w niewiadomym celu. Posiadam kilka fotek, jeżeli ktoś ma dostęp do jakiegoś ftp to niech napisze, bo nie mam gdzie ich wrzucić.

Szczecińska albo żadna!
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 16:24

Power napisał:  
Właśnie wróciłem z Twardowskiego. Siedziałem na stadionie około godziny.. Przez ten czas nie zobaczyłem nic ciekawego, zero pracy i zaangażowania.. Murawa pusta.. Kilka osób siedziało i nic nie robiło, jedna spycharka jeździła poza główną płytą boiska w niewiadomym celu. Posiadam kilka fotek, jeżeli ktoś ma dostęp do jakiegoś ftp to niech napisze, bo nie mam gdzie ich wrzucić.

widocznie im sie niespieszy heh co za ludzie co za kraj Do bani

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 16:44

KloceK napisał:  

JuN napisał:  

Ustawka po 3.5 typa

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 16:46

Łysy napisał:  

KloceK napisał:  

JuN napisał:  

Ustawka po 3.5 typa

ja mam byc tym 0.5 ? ; )

Power napisał:  

www.imageshack.us jesli sie nie miesci proponuje jakies free tp typu wp.pl etc.

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815317 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005