Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Cracovia 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
serce w pasy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7394 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:12
Teraz to sędzia zły a jak Ptak kupił wam mecz w Krakowie w IIlidze u Zyro toście dziady pisali że Craxa znowu płacze, ten się śmieje co się śmieje ostatni. Cwaniaczki.
Myślicie że każdy mecz będziecie wygrywać po zdobytej bramce ręką przez płaczka Milara

Ptak za mało dał sędziemu
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:14
tylko, że Pogoń nie gra 4-4-2 lecz 4-2-3-1 z płynnym przejściem na 4-4-1-1 w defensywie.

jeśli Panik nie chce wstawiać Łabędzkiego na środek, który też nie jest w formie, ale i tak jest lepszy od Trałki to myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby:

----------------------------------Pesković--------------------------------
----Tavares-------Magdoń----------------Julcimar----------Matlak----
--------------------Divecki------------------Kaźmierczak----------------
-------------Elokan-----------------Edi------------------Grzelak---------
-------------------------------------Milar-----------------------------------

Divecki z Groclinem grał de facto środkowego pomocnika i wypadł bardzo dobrze. Tylko w w/w rozwiązaniu jest jeden feler. Otóż i Divecki i Kaźmierczak nie są przywiązani do swoich pozycji i zazwyczaj często chodzą do przodu oraz wspomagają obrońców na bokach. To wiązało by się z tym że albo Divecki albo Kaziu musiałby trzymać się swojej pozycji.

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:23

serce w pasy napisał:  
Teraz to sędzia zły a jak Ptak kupił wam mecz w Krakowie w IIlidze u Zyro toście dziady pisali że Craxa znowu płacze, ten się śmieje co się śmieje ostatni. Cwaniaczki.
Myślicie że każdy mecz będziecie wygrywać po zdobytej bramce ręką przez płaczka Milara

Wypiepzaj do swojego najlepszego trenera na swiecie - Stawowego i swojego dream temau zlozonego z takich gwiazd jak pseudogracz Drumlak, aktor-pizda Bojarski, czy brutal-Baster-cipa.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:23

serce w pasy napisał:  

Co ty wygadujesz?? Jak Ptak kupil mecz w drugiej lidze u was? Nasze bramki byly zdobywane po akcjach a wy dostaliscie karnego z kapelusza i Wegrzyn w 90 min uratowal wam dupe. Milarowi raz sie zdarzylo zdobyc bramke po zagraniu reka (mecz w kwietniu z Wisla) a przypomnij sobie ile ewidentnych karnych nie podyktowano za faul na nim. W maju w meczu u was sedzia tez nas dymal. Bramka ze spalonego bodajze na 3:1 dla Cracovi.

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:39
slabiutki mecz, najelpiej o tym swiadcza lzy Milara..., najlepiej wczoraj gral Magdon tak mi sie wydaje:), Edi z meczu na mecz jakby coraz slabiej gra, ale miejmy nadzieje ze wroci do swoiej najlepszej formy i bedzie dobrze :). O panu Bojarskim nic nie wspomne bo szkoda slow na sprzedawczyka:(

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:43

Bzyku napisał:  
tylko, że Pogoń nie gra 4-4-2 lecz 4-2-3-1 z płynnym przejściem na 4-4-1-1 w defensywie.

jeśli Panik nie chce wstawiać Łabędzkiego na środek, który też nie jest w formie, ale i tak jest lepszy od Trałki to myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby:

----------------------------------Pesković--------------------------------
----Tavares-------Magdoń----------------Julcimar----------Matlak----
--------------------Divecki------------------Kaźmierczak----------------
-------------Elokan-----------------Edi------------------Grzelak---------
-------------------------------------Milar-----------------------------------

Divecki z Groclinem grał de facto środkowego pomocnika i wypadł bardzo dobrze. Tylko w w/w rozwiązaniu jest jeden feler. Otóż i Divecki i Kaźmierczak nie są przywiązani do swoich pozycji i zazwyczaj często chodzą do przodu oraz wspomagają obrońców na bokach. To wiązało by się z tym że albo Divecki albo Kaziu musiałby trzymać się swojej pozycji.

swietny sklad, ja osobiscie uwazam ze Trałka i Łabędzki delikatnie mowiąc nie sa w formie i rzeczywiscie Divecki bardzo dobrze zagrał z Groclinem ale to on powinien byc bardzie tym ofensywnym srodkowym pomocnikiem, Kazmierczak lepiej sie spradwza w defensywie, Elokan w I skladzie to obowiazek, jest o niebo lepszy od Trałki.
co do meczu to moim zdaniem cala druzyna słabo zagrala, ale nalezało sie jej przynajmniej jeden karny.
Nie podobało mi sie nastawienie Kazmierczaka jak stracil pilke to rzadko kiedy staral sie ja odzyskac, z reszta podobnie jak wszyscy, nie to co Edi. Pamietam sytuacje jak niedokładnie zagral pod polem karnym cracovi i wrocil sie pod nasze pole karne i odebral pilke, takie cos mi sie podoba.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:54

Matysh napisał:  

- ej no sory.... ja nie znam wszystkich MW.... i nie wiem ktorzy to..... jak to oni to sory.... na prawde nei chcialem nikogo urazic.... i dziekuje za oprawe

To kurwac na przyszlosc ty i tobie podobni gamonie zamiast pierdolic farmazony najpierw przemyslcie co piszecie...a potem jak ktos zjebie od razu przepraszacie...

Sami przeciw wszystkim!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 15:06

Sambay napisał:  
Oprawa przesytaa - wielkie podziekowanie sie nalezy chlopakom !! naprawde duzo roboty w to wlozyli, szczególnie w choreo na wejscie, naprawde godnie to musialo sie prezentowac z płyty boiska! i reszty sektorów. co do samego meczu: sedziego - zachowania (napinania sie) Drumlaka jak sie rozgrzewal i kilku innych zenujących przypadków - pozostwie to bez komentarza. Ogolnie jeszcze raz dzieki MW "+ za akcje - i tyle w temacie" :D

A co takiego robił Drumlaczek tym razem:]???

Babilon Team
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 15:15
Po bramce dla Craxy straszne dziwne ruchu wstrone mlyna.

Z daleka nie będzie widać.
OnaMks
Kibic
Na forum od 7607 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 15:17
[img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=20&file=25.jpg&album=257]
to mowi samo za siebie.... drumlak frajer

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 15:41

RUDY19 napisał:  
slabiutki mecz, najelpiej o tym swiadcza lzy Milara..., najlepiej wczoraj gral Magdon tak mi sie wydaje:), Edi z meczu na mecz jakby coraz slabiej gra, ale miejmy nadzieje ze wroci do swoiej najlepszej formy i bedzie dobrze :). O panu Bojarskim nic nie wspomne bo szkoda slow na sprzedawczyka:(

Łzy Milara nie były wywołane słabiutkim meczem, lecz bezsilnością wobec decyzji sędziego i poniekąd własnej, mimo że jako strzelec jedynej bramki został bohaterem tego meczu.
Odnośnie samego meczu, Pogoń niestety nie zachwyciła ale jak to się mówi: Tak się gra na ile przeciwnik pozwala, a trzeba przyznać że przeciwnik był trudny i dokładając j.w. napisałem o decyzjach sędziego, to nie mieliśmy jednego przeciwnika a dwóch!!!!!!
Kartka dla Cabaja, hmm... dla zakamuflowania stronniczości i tyle...

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 15:54

serce w pasy napisał:  

śmiać to się będziemy jak odpadniecie z Pucharu Polski z Kujawiakiem, albo z nami! Na koniec sezonu też się pośmiejemy, bo będziemy wyżej od sraxy!

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 16:37

Luk2 napisał:  
obiektywnie mowiac sedzia mylil sie w obie strony. rozmawialem z kolegami ktorzy ogladali mecz na C+ i podobno karnego na Edim nie bylo, ale po jakims faulu na Kazmierczaku sie nalezal.

najwazniejsze ze oprawa na plus. jestem zadowolony ze i swoja cegielke w nia wlozylem :)

Ja tez ogladalem mecz na C+ i powiem Ci, ze na Edim faul byl.Juz troche w zyciu sedziowalem spotkan i k.rwa nie rozumiem jak taki czlowiek moze sedziowac w I lidze. To jest jakies nieporozumienie.
A co do gry Pogoni to niestety bardzo slabiutko. Druga linia nie istniala. Tralka na lawe!!!

WYCHOWANY NA POGONI
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 16:45

Praga Płd napisał:  

Luk2 napisał:  
obiektywnie mowiac sedzia mylil sie w obie strony. rozmawialem z kolegami ktorzy ogladali mecz na C+ i podobno karnego na Edim nie bylo, ale po jakims faulu na Kazmierczaku sie nalezal.

najwazniejsze ze oprawa na plus. jestem zadowolony ze i swoja cegielke w nia wlozylem :)

Ja tez ogladalem mecz na C+ i powiem Ci, ze na Edim faul byl.Juz troche w zyciu sedziowalem spotkan i k.rwa nie rozumiem jak taki czlowiek moze sedziowac w I lidze. To jest jakies nieporozumienie.
A co do gry Pogoni to niestety bardzo slabiutko. Druga linia nie istniala. Tralka na lawe!!!

kolejny sedzia ??? :D

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Marcin_
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 16:57
Czy Pomorska Sila zawsze miala naszyta ta twarz? Chodzi mi oczywiscie o flage.

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 17:13

LeOnik napisał:  
Najlepsze co bylo na meczu.. to jakies 2 pietnastolatki robily siku na samym dole na sektorze 2 !!! HAHAHAHAHA nie no hucze !!! I w ogole smiesznie spiewaly ze .. boze .. a taka jedna rzygnela na kurtke drugiej manowy i sie cieszyla... a potem sie wyj**** na krzesle.. i spadla nizej.. i z 3-5min nie mogla sie podniesc :)

Nigdy w zyciu takich brechtow stadionowych nie mialem :D

Z tego co wiem z ciebie większy alkoholik więc pewnie też tak miewasz, co?? hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 17:40
post do usuniecia

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 22 października 2005, 18:03 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 17:41

ona_mks napisał:  
[img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=20&file=25.jpg&album=257]
to mowi samo za siebie.... drumlak frajer

Chyba cos takiego powinno byc

Obrazek jpg wstawiony na forum

A jeszcze buziaczki porozdawal...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 17:50

LeOnik napisał:  
Najlepsze co bylo na meczu.. to jakies 2 pietnastolatki robily siku na samym dole na sektorze 2 !!! HAHAHAHAHA nie no hucze !!! I w ogole smiesznie spiewaly ze .. boze .. a taka jedna rzygnela na kurtke drugiej manowy i sie cieszyla... a potem sie wyj**** na krzesle.. i spadla nizej.. i z 3-5min nie mogla sie podniesc :)

Nigdy w zyciu takich brechtow stadionowych nie mialem :D

Hehehe chcialem pstryknac im fotke zeby uwiecznic tak wzniosly moment diabel_smiech
ale nadmiar zlocistego spowolnil moja koordynacje ruchowommm piwko

A co do meczu to trudno sie mowi-nie pierwsza przegrana i nie ostatnia tylko ze qrwa z tymi cieciami !!! Diabeł

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
mem
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 17:55
Mnie strasznie wku***** zachowanie tego pajaca Cabaja... Bo jeżeli chodzi o Drumlaka to szkoda słów...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832089 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005