Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:12
Teraz to sędzia zły a jak Ptak kupił wam mecz w Krakowie w IIlidze u Zyro toście dziady pisali że Craxa znowu płacze, ten się śmieje co się śmieje ostatni. Cwaniaczki.
Myślicie że każdy mecz będziecie wygrywać po zdobytej bramce ręką przez płaczka Milara
jeśli Panik nie chce wstawiać Łabędzkiego na środek, który też nie jest w formie, ale i tak jest lepszy od Trałki to myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby:
Divecki z Groclinem grał de facto środkowego pomocnika i wypadł bardzo dobrze. Tylko w w/w rozwiązaniu jest jeden feler. Otóż i Divecki i Kaźmierczak nie są przywiązani do swoich pozycji i zazwyczaj często chodzą do przodu oraz wspomagają obrońców na bokach. To wiązało by się z tym że albo Divecki albo Kaziu musiałby trzymać się swojej pozycji.
Wypiepzaj do swojego najlepszego trenera na swiecie - Stawowego i swojego dream temau zlozonego z takich gwiazd jak pseudogracz Drumlak, aktor-pizda Bojarski, czy brutal-Baster-cipa.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Co ty wygadujesz?? Jak Ptak kupil mecz w drugiej lidze u was? Nasze bramki byly zdobywane po akcjach a wy dostaliscie karnego z kapelusza i Wegrzyn w 90 min uratowal wam dupe. Milarowi raz sie zdarzylo zdobyc bramke po zagraniu reka (mecz w kwietniu z Wisla) a przypomnij sobie ile ewidentnych karnych nie podyktowano za faul na nim. W maju w meczu u was sedzia tez nas dymal. Bramka ze spalonego bodajze na 3:1 dla Cracovi.
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 14:39
slabiutki mecz, najelpiej o tym swiadcza lzy Milara..., najlepiej wczoraj gral Magdon tak mi sie wydaje, Edi z meczu na mecz jakby coraz slabiej gra, ale miejmy nadzieje ze wroci do swoiej najlepszej formy i bedzie dobrze . O panu Bojarskim nic nie wspomne bo szkoda slow na sprzedawczyka
swietny sklad, ja osobiscie uwazam ze Trałka i Łabędzki delikatnie mowiąc nie sa w formie i rzeczywiscie Divecki bardzo dobrze zagrał z Groclinem ale to on powinien byc bardzie tym ofensywnym srodkowym pomocnikiem, Kazmierczak lepiej sie spradwza w defensywie, Elokan w I skladzie to obowiazek, jest o niebo lepszy od Trałki.
co do meczu to moim zdaniem cala druzyna słabo zagrala, ale nalezało sie jej przynajmniej jeden karny.
Nie podobało mi sie nastawienie Kazmierczaka jak stracil pilke to rzadko kiedy staral sie ja odzyskac, z reszta podobnie jak wszyscy, nie to co Edi. Pamietam sytuacje jak niedokładnie zagral pod polem karnym cracovi i wrocil sie pod nasze pole karne i odebral pilke, takie cos mi sie podoba.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
To kurwac na przyszlosc ty i tobie podobni gamonie zamiast pierdolic farmazony najpierw przemyslcie co piszecie...a potem jak ktos zjebie od razu przepraszacie...
Łzy Milara nie były wywołane słabiutkim meczem, lecz bezsilnością wobec decyzji sędziego i poniekąd własnej, mimo że jako strzelec jedynej bramki został bohaterem tego meczu.
Odnośnie samego meczu, Pogoń niestety nie zachwyciła ale jak to się mówi: Tak się gra na ile przeciwnik pozwala, a trzeba przyznać że przeciwnik był trudny i dokładając j.w. napisałem o decyzjach sędziego, to nie mieliśmy jednego przeciwnika a dwóch!!!!!!
Kartka dla Cabaja, hmm... dla zakamuflowania stronniczości i tyle...
Ja tez ogladalem mecz na C+ i powiem Ci, ze na Edim faul byl.Juz troche w zyciu sedziowalem spotkan i k.rwa nie rozumiem jak taki czlowiek moze sedziowac w I lidze. To jest jakies nieporozumienie.
A co do gry Pogoni to niestety bardzo slabiutko. Druga linia nie istniala. Tralka na lawe!!!
Najlepsze co bylo na meczu.. to jakies 2 pietnastolatki robily siku na samym dole na sektorze 2 !!! HAHAHAHAHA nie no hucze !!! I w ogole smiesznie spiewaly ze .. boze .. a taka jedna rzygnela na kurtke drugiej manowy i sie cieszyla... a potem sie wyj**** na krzesle.. i spadla nizej.. i z 3-5min nie mogla sie podniesc
Nigdy w zyciu takich brechtow stadionowych nie mialem
Z tego co wiem z ciebie większy alkoholik więc pewnie też tak miewasz, co??
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Najlepsze co bylo na meczu.. to jakies 2 pietnastolatki robily siku na samym dole na sektorze 2 !!! HAHAHAHAHA nie no hucze !!! I w ogole smiesznie spiewaly ze .. boze .. a taka jedna rzygnela na kurtke drugiej manowy i sie cieszyla... a potem sie wyj**** na krzesle.. i spadla nizej.. i z 3-5min nie mogla sie podniesc
Nigdy w zyciu takich brechtow stadionowych nie mialem
Hehehe chcialem pstryknac im fotke zeby uwiecznic tak wzniosly moment
ale nadmiar zlocistego spowolnil moja koordynacje ruchowommm
A co do meczu to trudno sie mowi-nie pierwsza przegrana i nie ostatnia tylko ze qrwa z tymi cieciami !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832089 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.