Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 08/10/2005 19:54
Kurwa Dejvi dobrzre powiedzial ... ptak ...
Kurwa co jeden to lepszy ja pierdole czemu akurat my ? zawsze dreczy mnie to pytanie ? Ten kurwa szantazuje Jurczyk pierdoli ze nie POGONIA Szczecin zyje no go chyba cos kurwa boli albo mial zle dziecinstwo albo tata z nim na mecze nie chodzil bo sie z nim uczyl czy chuj go tam wie ...
Ten pierdoli szantaze
A ten pierdoli ze POGON nie jest wazna i kurwa nei moze dac pierdolonych terenow jakiemus kurwa inwestytorowi (prezesowi) jak by powiedzial ze da to kurwa i Drzymala by tu przyszedl ehh zal ...
wszyscy udają mądrych a prawda jest taka że ze 98% z was nie bedzie chodziło na Pogoń bo to VI liga pytanie jest komu chcecie zaimponować?? może MW albo Patykowi co?? jestescie gnojami udającymi starszych może nie wszyscy ale sporo osób
Gościu, nie zaprzeczaj sam sobie i jeśli nie masz nic do powiedzenia może rzeczywiście wszystkim wyjedzie na dobre jeśli zamilkniesz... A co do tego co napisałeś, nie ma komu imponować każdy robi to co uważa za stosowne. Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
wszyscy udają mądrych a prawda jest taka że ze 98% z was nie bedzie chodziło na Pogoń bo to VI liga pytanie jest komu chcecie zaimponować?? może MW albo Patykowi co?? jestescie gnojami udającymi starszych może nie wszyscy ale sporo osób
Jestes synek rozbrajajacy!!!! Idz do matki nawpierdalac sie kaszki to sie moze uspokoisz troszke
wiecie co jebnijcie mi bana i bedzie swięty spokoj i wszystkim ktorzy uwazają inaczej niż wy będziecie miec spooookoj na forum
nikt nie broni ci wyrazac sie inaczej niz my. tylko jesli sie zaczyna od personalnych wjazdow typu "idioci", to czego ty oczekujesz W realu dawno bys dostal w cymbal, monitor czy kalwiatura nie odda, wiec mozesz sie wyżywac. Bierzesz chyba odpowiedzialnosc za to co piszesz, prawda?
przypomnialo mi sie ze przed przyjsciem Ptaka bylo glosowanie, kto jest za, a kto przeciw, mozna zrobic podobnie (co zasugerowal Mario74) i porownac.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wiecie co jebnijcie mi bana i bedzie swięty spokoj i wszystkim ktorzy uwazają inaczej niż wy będziecie miec spooookoj na forum
nikt nie broni ci wyrazac sie inaczej niz my. tylko jesli sie zaczyna od personalnych wjazdow typu "idioci", to czego ty oczekujesz W realu dawno bys dostal w cymbal, monitor czy kalwiatura nie odda, wiec mozesz sie wyżywac. Bierzesz chyba odpowiedzialnosc za to co piszesz, prawda?
przypomnialo mi sie ze przed przyjsciem Ptaka bylo glosowanie, kto jest za, a kto przeciw, mozna zrobic podobnie (co zasugerowal Mario74) i porownac.
Prośba do Administracji może zrobilibyście sondę na stronie. Kto jest za Ptakiem a kto przeciw. Mielibyśmy wtedy jasny stan tego; jak są podzielone siły!
Prośba do Administracji może zrobilibyście sondę na stronie. Kto jest za Ptakiem a kto przeciw. Mielibyśmy wtedy jasny stan tego; jak są podzielone siły!
dziwna jak dla mnie ta sonda, bo za bardzo nie wiadomo o co w niej chodzi
Dlaczego mam byc za A.Ptakiem lub nie? o jaka sprawe chodzi?
ostatnia sonda wydaje mi sie pokazała obecny problem jakim są rozmowy na linii Pogoń-miasto
ostatnia sonda wydaje mi sie pokazała obecny problem jakim są rozmowy na linii Pogoń-miasto
dla mnie ta sonda to bardzo dobry pomysl wtedy sie okaze czy Antoni ma więcej wrogów czy przyjaciół, a z tego co widzę zdania sa bardzo podzoelone i wyniki sondy moga byc rozne, prosze o zorganizowanie takiej sondy.
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
...a mnie sie wydaje, ze sonda nie uwzglednila jeszcze jednej odpowiedzi pt. "Obie strony sa siebie warte".
Odpowiedz "nie mam zdania" nie zawiera zapewne w sobie powyzszego pogladu na cala sprawe...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 10/10/2005 13:12
Tak sobie czytam i już czasu nie mam zbyt dużo pisać bo do Anglii pora się pakować no ale wypowiedzi co niektórych ludzi aż krew mi gotują. Jeśli nawet stanie się najgorsze i będzie trzeba zaczynać od IV ligi to i tak będę chodził na ukochaną drużynę. Już tyle lat wspomnień tych złych i tych dobrych człowiek ma, wiec na pewno tego nie porzucę. A jeśli chodzi o kasę to te pieniądze które teraz co sezon przekazuje na karnet, dam dla klubu, nawet jeśli będzie to IV liga. Pozdrawiam wiernych fanów
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Tak sobie czytam i już czasu nie mam zbyt dużo pisać bo do Anglii pora się pakować no ale wypowiedzi co niektórych ludzi aż krew mi gotują. Jeśli nawet stanie się najgorsze i będzie trzeba zaczynać od IV ligi to i tak będę chodził na ukochaną drużynę. Już tyle lat wspomnień tych złych i tych dobrych człowiek ma, wiec na pewno tego nie porzucę. A jeśli chodzi o kasę to te pieniądze które teraz co sezon przekazuje na karnet, dam dla klubu, nawet jeśli będzie to IV liga. Pozdrawiam wiernych fanów
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 00:21
bos_man mowiles ze nikt nie bedziesz chodzil na Pogon,teraz twierdzisz ze 98% nie bedzie chodzic..szybko te procenty spadaja..jeszcze trochr posiedzisz na necie i wogole liczba zmaleje i jak masz w ten sposob sie wypowiadac to lepiej faktycznie odpusc sobie te forum..bo zalosny jestes.kto kocha ten klub bedzie go wspieral nawet w bklasie.a co do pucowania to powiedz co mozna dostac jak sie bedzie pucowac do,,MW i spolki"? a moze sam probowales i Ci nie wyszlo?? wez swoje zabawki i zmien piaskownice zwlaszcza skoro nie potrafisz wypowiadac sie na forum..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 10:19
jak Pogoń będzie w 4 lidze, bo całkiem przewidywalny jest taki scenariusz to dopiero się okaze ilu jest prawdziwych kibiców. A na 4 lidze potrafi też być niezle, przykład Gieksy:
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840051 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.