Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pikieta pod Urzedem Miasta << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7709 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 12:16
Witam. Czy na prawde na tym forum 50% zarejestrowanych użytkowników to dzieci? Chyba tak.. Troche szacunku dla Pana o nicku działkowiec.. żałosne.. Każdy ma prawo wypowiedzieć się tutaj, bo od tego jest forum.. Gdyby Wam chcieli zlikwidować stadion i przenieść go 30km dalej to NA PEWNO bylibyście przeciwni.. przynajmniej połowa kibiców.. Zrozumcie też działkowiczów.. Nie mam działki, ale ich rozumie.. Niektórzy działki mają po kilkanaście lat.. Są z nimi BARDZO związani i w ich rozbudowę włożyli sporo kasy.. Więc się nie dziwić, że nie chcą sie teraz z tym rozstać.. To jest normalne..

Szczecińska albo żadna!
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 12:17
Dzialkowiec prosta sprawa.Ty kochasz plewic chwasty i zapylac roslinki a my KOCHAMY POGON

,,Vi är överallt,,- POGON
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 12:23

Power napisał:  
Witam. Czy na prawde na tym forum 50% zarejestrowanych użytkowników to dzieci? Chyba tak.. Troche szacunku dla Pana o nicku działkowiec.. żałosne.. Każdy ma prawo wypowiedzieć się tutaj, bo od tego jest forum.. Gdyby Wam chcieli zlikwidować stadion i przenieść go 30km dalej to NA PEWNO bylibyście przeciwni.. przynajmniej połowa kibiców.. Zrozumcie też działkowiczów.. Nie mam działki, ale ich rozumie.. Niektórzy działki mają po kilkanaście lat.. Są z nimi BARDZO związani i w ich rozbudowę włożyli sporo kasy.. Więc się nie dziwić, że nie chcą sie teraz z tym rozstać.. To jest normalne..

A ty to już szczególnie wiesz...;) Power nie wiem czy wiesz ale to jest forum Pogoni a nie działkowiczów na swoim forum może sobie robić co chce, ale tu jest Pogoń a my KOCHAMY POGOŃ.

Pogoń To My!
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 12:58

Power napisał:  

Może i włożyli w rozbudowe działek sporo kasy ale miasto przekazało im działki na wyspie puckiej z murowanymi altanami, prądem i innymi tego typu wygodami a oni sie na nie wypieli i teraz kilkadziesiąt działek na wyspie leży odłogiem

PS do końca życia !
kamyk
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 13:12

Power napisał:  

Normalna rzecza sa tez dzialki w centrum miasta??? widziales gdzies na zachodzie takie sceny??? przykro mi ze ktos bedzie musial dzialke opuscic ale jak na gumiencach likwidowano dzialki nikt nie dostal zadnej w zamian. wypad i koniec, zero gadki. tylko jak chodzi o powazniejsza sprawe to trzeba smrodu narobic, ze ' źli ' kibice chca dzialki komus zabrac. smiechu warte.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 15:08

Power napisał:  

Power a znasz tego działkowca?? skad wiesz, ze to starsza osoba, a nie zadna prowokacja!! p oTwoim tonie wynikałoby jakbyś go znał, fakt większe obrazy lecą od forumowiczów, ale działkowicz też nie jest święty
Jednym słowem nie spodziewam się dalszych wpisów od działkowca.
Zlikwidować stadion - no cóż jak jak Czesny chciał burzyć stadion na Twardowskiego a budować na Dąbiu nikt za bardzo nie siał lamentu i sie nie denerował, wrecz polowa była za tym aby taki nowy stadion był wybudowany w Dabiu, moze to nie 30 km, ale niecałe 15 od centrum.
podsumowujac Twoj tekst o dzialkach, o przyzwyczajeniu, latach spedzonych na dzialkach - to patrzac w przyszlosc niech ten teren na Pogoni i inne dzialki leza odlogiem, z tych tylko powodow, czyli stoimy w miejscu,
nie bedziemy burzyc jakiegos tam budynku w miescie, bo tam ludzie od 50 lat mieszkaja, a wzamian nie budujmy nowoczesnego pietrowca ze sklepami i biurami gdzie znajdzie zatrudnienie kilkaset osob - bo mieszkancy protestuja

działkowiec
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 15:17

Power napisał:  

Jedyny normalny młody człowiek!

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 15:27

działkowiec napisał:  

Power napisał:  

Jedyny normalny młody człowiek!

Normalny bo zgadza sie z Panem. Kazdy kto ma inne poglady jest nienormalny. Przedsawia Pan typowe poglady "psa ogrodnika". Czy wie Pan jakie jest w Szczecinie bezrobocie? Czy zdaje sobie Pan sprawe ile taka inwestycja moze dac miejsc pracy? Nie wazneczy to bedzie Ptak - zwany przez Pana zlodziejem (czy ma Pan dowody ze cos ukradl?) - czy zupelnie inna osoba ktora nawet moze nie byc sposorem Pogoni. Wazne ze cos w koncu powstanie i da ludziom zarobic pieniadze. Nie widzialem jeszcze miasta w ktorego centrum stoja dzialki z altankami. Celowo pomijam sprawe Pogoni azeby uzmyslowic Panu ze to jest tylko jedna strona medalu a kto wie czy nie wazniejsza spawa jest poprostu sama inwestycja. Wiem ze ciezko to zrozumiec i zachecam do wykazania minimum dobrej woli.

Kto nie pije ten donosi....
Dalgus
Kibic
Na forum od 7466 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 15:37
A czy wy chcecie aby nasze miasto mieszkańcy Polski uwazali za najgorsze pod wzgledem atrakcyjnosci.
Przeciez cała Polska sie z nas smieje bo jak zwykle Jurczyk cos naobieuje i jego radni,a potem z niczego sie nie zobowiązują.
Pamiętacie jak przed referendum w sprawie odwołania Jurczyka obiecywal on modernizacje obecnego stadionu
I co z tego jak nie jest w stanie dotrzymac słowa. Zobaczcie jakie my mamy atrakcje w Szczecinie nawet basenu nie mamy.Wszystko się kończy na obietnicach.Kapielisko Gontynka zamknięte juz od 5 jak nie wiecej lat.na Pogoni tez zlikwidowali giełde bo mieli cos tam zrobic.Jedyne co w tym naszym urzedzie miasta umia robic to kłapać jęzorem.Jak my sami czegos nie zrobimy to kto to ma zrobic jezeli wazni lodzie maja to w nosie.Niedługo nasze miasto zarosnie chwastami .

mundek
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 15:48
sa ludzie z Rady Miasta Szczecina, ktorzy kandyduja w wyborach do parlametu. jak zobaczylem ich plakaty to rzygac mis ie zachcialo. przez tyle czasu nie zrobili nic w Szczecinie i jeszce na skale ogolnopolska sie pchaja... toi jest jakis koszmar:(

ja kocham Pogon
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 16:05

Power napisał:  

stary w dupie mam tego dzialkowicza i wogole nie mam dla niego szacunku, a czy on nas tak szanuje ? zebysmy musieli go szanowac? i w dupie mam te zasrane dzialki juz slyszec o nich nie moge i tak jak napisal wyzej potrzebne mu sa tylko do tego zeby zrobic sobie grilla czy nawalic sie i pozalic na caly swiat. Co mnie obchodzi ile on ma lat,przez takich ludzi nic sie w tym pieprzonym Szczecinie nie dzieje takze w Pogoni nic sie nie rusza bo trzeba sobie grilla zrobic...KUR... ludzie to jest juz nie powazne niewiem kto w tym UM pociaga za sznurki ale musi miec jakies interesy zwiazane z tymi dzialkami to jest zalosne przez tyle lat nic z tym nie zrobic! przeciez to jest tylko garstka DZIALKOWICZÓW i starych namolnych emerytow i oni stoja na przeskodzie zeby wreszcie po kilkunastu latach nedzy ZBUDOWAC Dobry polski Stadion,dobry polski klub??? w DUPIE WAS MAM!! i jestem za kazda obelga rzuconą w wasza strone!!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 16:18

działkowiec napisał:  

Cobra_S napisał:  

działkowiec napisał:  
A Ty mi synku kupisz nową działkę z murowaną altanką? Jeżeli tak; to ja oddam temu Twojemu kochanemu złodziejowi swoją bez problemu; niech sobie stragan postawi. Nie myślicie o innych! Co to tylko Pogoń jest najważniejsza?

szanowny panie działkowcu z Pogodna (przynajmniej piszący z Pogodna) rozumiem pańskie rozgoryczenie dotyczące ewentualnej likwidacji działek koło Pogoni.
Mimo przywiązania do działki i altanki jak pan pisze w końcu i tak te działki zlikwidują - nie za miesiąc, to za rok lub kilka, jest to 18 hektarow, które trzeba w końcu zagospodarować. Nie może być tak, że w centrum miasta znajdują się ogórdki działkowe.
Jeśli z łaski swojej pan sobie przypomnij kiedy do Szczecina przyjechał turecki biznesmen Sabri Bekdas i chciał zainewstować w te tereny zaczęło się od porostestów - najpierw działkowców (czyli pańskich kolegów), potem handlowców z Kalinki, którzy obawiali się konkurencji, a potem rady osiedla Pogodno. Jak wiadomo nic z inwestycji nie wyszło - straciła Pogoń, stracili mieszkańcy Szczecina na ewentualnych miejscach pracy.
Działki stają dalej, targowisko Kalinka mimo braku tej konkurencji zbliża się do agonii, coraz tam brudnej i coraz więcej zamykanych pawilonów handlowych, czy upadnie tego nie wiem.
Rada osiedla Pogodna też nic dla dzielnicy nie zrobiła - od 2001 roku nic na dzielnicy się nie zmieniło - gdzie tu rozwój??
dla mieszkańców dzielnicy Pogodno z pewnością ważną odpwiedzią będzie, co by tam miało powstać?
zmodernizowany stadion z kompleksme sportowo-rekreacyjnym, basenami itd. a moze jakis markecik, a może po prostu domy mieszkalne.
Niech mi pan wierzy w końcu to się stanie - podobny los czeka działki za wiaduktem przy Turzynie przy ul. 26 kwietnia, mnóstwo terenu pod inwestycje

być może to jakaś prowokacja jak pisał ktoś wcześniej, wiem, że tuż koło boiska nr 5 ma swoj domek jeden z byłych polityków majacych wpływy w magistracie i to on torpeduje wszelkie decyzje z tym terenem - no cóż może jemu trzeba po prostu zaproponować przenosiny do innej części miasta?

Czy jestem za likwidacją tych działek?
- tak jako mieszkaniec Szczecina, tak jako mieszkaniec Pogodna, tak jako kibic Pogoni

Szanowny Panie. Choć najmądrzej Pan gada z tej całej chołoty; co to tylko by szalik nałożyło i mordę darło na Karłowicza; jakoś nie docierają do mnie Pana racje. Jak to się mówi starych drzew (czyli Nas działkowców); się nie przesadza; bo uschną (wykończą się). Dlaczego nie dacie zburzyć swoich bloków gdzie mieszkacie! Tam złodziej mógłby postawić swój sklep. Łączymy się także duchowo z handlowcami szczecińskimi; bo i tak już w tej chwili nie mają za co zrobić opłat. Mówimy stanowcze nie dla następnych Carfoorów czy Geantów.Czyli sumując nie oddamy działek i terenów Nigdy! Na szczęście Rada Miasta zawsze jest po naszej stronie. KPEiR

Posluchaj Palancie, Cholote to ty masz ale usiebie w domu, to twoja cala rodzinka..
I uwazaj aby ci ktos mordy nie obil za to co tu wypisujesz.. Takze zbastuj malorolny bo juz dosc tego..
Ale cos mi sie wydaje, ze ty to nie ze Szczecina jestes, a tylko robisz zadyme na naszym forum.. Wejdz na forum dzialkowiczow i tam wypowiadaj sie na ten temat a nie tu.. A moze ty jestes pyra poznaska..

Jaki zlodziej, mowie Ci uwazaj, bo bedziesz tego gorzko zalowal.. Myslisz ze Cie nie znajde, sa sposoby na to i abys sie nie zdziwil jak szybko.. Pamietaj ze za kazdym razem jak piszesz to pozostaje po tobie slad.. Tak wiec nie napinaj, a jezeli to prawda z ta dzialka to gwarantuje ci ze pierwszy z niej polecisz..
Od dzis rozgladaj sie dobrze bo juz Cie namierzylem.. I mowisz ,ze starego drzewa nie da sie przesadzic, ale da sie WYCIAC..Precz z chwastami, chwast trzeba wyrwac..

Masz dowodu na to abys kogos obrazal i nazywal zlodziejemm, zastanow sie zanim tu jeszcze raz sie pojawisz..
Mieszkam od 1977 roku kolo tych twoich zasranych dzialek i tylko same medy pijackie tam przebywaja, a porzytku wcale.. PRECZ Z DZIALKAMI.... POGON MKS..

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 16:33

działkowiec napisał:  
Oj Panowie. Wszystkim Wam należałoby się ogolić jajka i oddać do przedszkola. I jeszcze po ojcowszku dać po klapsie na goły tyłek. Nic szacunku dla starszych i ich przyzwyczajeń. A słowa na temat cmentarza są już naprawdę chamskie. Nie wiem jak można być zapatrzonym tylko na swoje wygody i nie patrzeć na innych. W całym Szczecinie jesteście mniejszością; która dla złodzieja zrobi wszystko. Na szczęście to już się kończy i nadejdzie ta chwila że Wasz przywódca Was opuści. Jeszcze tylko parę dni. Pojadą samochody w relacji Szczecin- Wrocław; a ja w spokoju na swojej uratowanej działeczce z kamratami zrobimy sobie grilka i gulniemy po jednym. Za zwycięstwo! Zaprosi się osoby z sąsiedztwa które tak wiele w tej walce robiły. A Wy zajmiecie się wreszcie szkołą; pracą i rodzinami.

Z racji swjego wieku moge Ci mowic dziadu-prowokatorze. Ale marna to prowokacja, zamiast sklocic nasze srodowisko, tylko je skonsolidujesz. Dziwi mnie wogle ze tutaj trafiles, na nasze forum. Ale co do jednego moge Cie zapewnic. Spokojnie to ty sobie tej wodeczki na dzialeczce nie bedziesz pil.

I mozesz mnie nazwac bandyta, mam to gdzies. Widocznie moze tylko takie argumenty do was trafiaja. Wiec pij poki mozesz, tylko nie udlaw sie.
Do zobaczenia!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kamyk
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 16:37
Vasyl mial racje, zaorać te dzialki i bedzie swiety spokoj!!!

happy2504
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 16:59

Shivan napisał:  

działkowiec napisał:  
Oj Panowie. Wszystkim Wam należałoby się ogolić jajka i oddać do przedszkola. I jeszcze po ojcowszku dać po klapsie na goły tyłek. Nic szacunku dla starszych i ich przyzwyczajeń. A słowa na temat cmentarza są już naprawdę chamskie. Nie wiem jak można być zapatrzonym tylko na swoje wygody i nie patrzeć na innych. W całym Szczecinie jesteście mniejszością; która dla złodzieja zrobi wszystko. Na szczęście to już się kończy i nadejdzie ta chwila że Wasz przywódca Was opuści. Jeszcze tylko parę dni. Pojadą samochody w relacji Szczecin- Wrocław; a ja w spokoju na swojej uratowanej działeczce z kamratami zrobimy sobie grilka i gulniemy po jednym. Za zwycięstwo! Zaprosi się osoby z sąsiedztwa które tak wiele w tej walce robiły. A Wy zajmiecie się wreszcie szkołą; pracą i rodzinami.

Z racji swjego wieku moge Ci mowic dziadu-prowokatorze. Ale marna to prowokacja, zamiast sklocic nasze srodowisko, tylko je skonsolidujesz. Dziwi mnie wogle ze tutaj trafiles, na nasze forum. Ale co do jednego moge Cie zapewnic. Spokojnie to ty sobie tej wodeczki na dzialeczce nie bedziesz pil.

I mozesz mnie nazwac bandyta, mam to gdzies. Widocznie moze tylko takie argumenty do was trafiaja. Wiec pij poki mozesz, tylko nie udlaw sie.
Do zobaczenia!

Shivan popieram ide z Toba na tych dzialkowiczow..Juz mnie trafia jak widze takie post dzialkowca..
Tak malorolny to przez ciebie i takich jak ty mlodzi ludzie z Polski jada w swiat , aby zyc godnie ..Mieliscie szanse sie wykazac, ale wy nie bo komuna dawala wszystlko i dzialecka byla.. Tak pij z kolesiami tam, najlepiej zalej ryja abys sie wiecej niepodniosl..Tak TEGO CI ZYCZE palancie..
Szczecin ma szanse byc oknem na swiat, blisko Niemiec duzy port , ale przez takich jak ty niestety wszyscy to olewaja.. Ale juz nie dlugo znowu wybory i juz tak latwo nie bedzie.. ZNIWELOWAC DZIALKI i dac ludziom prace..

działkowiec
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 17:56
www.jurczyk.pl

Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 18:16

działkowiec napisał:  

za rok Jurczyk będzie miał w chuj czasu aby pielić chwasty na działce. możesz mu wtedy pomóc. i może nawet ci 0,5 l postawi. jako że dziad pomylił strony internetowe i powoduje wzrost ciśnienia u niektórych, proponuje zlewać na kolejne posty tego zgreda i sam zamilknie. bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi. tylko totalnie rozmywa temat.

destiny
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 18:21

działkowiec napisał:  

wielbiciel Jurczyka się znalazł... Jurczyk (którego mogę z czystym sumieniem nazwać ZŁODZIEJEM) ma pasję którą jest jego działka, naszą pasją jest Pogoń i jakby nie było jest nas więcej niż pasjonatów działeczek :)

L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 18:37

Power napisał:  

Nie pisz tu o sentmencie do działki bo jak likwidowali działki na lotnisku w Dąbiu to po to zeby to wszystko zarosło i stał ch** wie po co?! Moj dziadek mial tam dzialke i jakos sie z tym pogodzil ale kiedy dzisiaj widze ten "burdel" to mi sie zygac chce na tych wszystkich ktorzy tym miastem rzadza...

MW'03
kamyk
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Pikieta pod Urzedem Miasta - 24/09/2005 19:08

działkowiec napisał:  

Moge miec dziadu prosbe??? Wez idz na te jebana dzialke nie wracaj z niej jak najdluzej. Dzieki

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840049 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005