Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ka(L)ina
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7832 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:30
Lidera masmy, pytanie tylko po ilu kolejkach go tracimy. Jak narazie jest gucio :)

Walczyć Pogoń Walczyc...
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:36
Teraz Fabiniak powinien być 1 GK.Zobaczymy jak wystąpi w Lubinie(jeśli wystąpi)DO BOJU MKS!!!!!:D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:41

Kamil91 napisał:  
Teraz Fabiniak powinien być 1 GK.Zobaczymy jak wystąpi w Lubinie(jeśli wystąpi)DO BOJU MKS!!!!!:D

w Lubinie to napewno nie wystąpi ...

tetrix
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:42
W końcu mam necik i bede mogl zyc na forum.
A wiec mecz ogolnie byl dobry, szybka strata bramek przez zespol Wisły przez błedy obrońców co powoduje nasza radosc i zwyciestwo Pogoni.
I wszyscy razem : Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera !!!!!! i oby jak najdluzej byl u nas.
Wkońcu wrocil Sandał i bylo dobrze, szacunek ogromny z mojej strony dla niego.Nawet deszcze nie przeszkadzaja w dopingu i to mi sie podobalo.

.......::::: POGOŃ & LEGIA :::::.......
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:45

CarloS napisał:  

Power napisał:  
Witamy w Polsce! Hej Sandał witamy w Polsce! :) Hehehe brakowało nam Ciebie, wie ktoś może czy zostaje już na stałe? :D No i ta jego nowa przyśpiewka - zajebista...

czekalem na tego typu wpisy...
A swoja droga I polowa zajebista w wykonaniu Pogoni, w drugiej sie zbytnio cofneli,ogolnie na +, doping wg mnie sredni, jak zawsze zreszta, bylo tylko kilka lepszych momentow. Szkoda ze za Milara Pietrzak nie wpuscil Kowala na koncowke, bo jemu w przeciwienstwie do naszej gwiazdy, chcialo by sie biegac i walczyc.
PS. To co zrobil bramkarz i obrona przy bramce Ediego mistrzostwo swiata:D 1 miejsce przypomnial mi sie Barthez, jak se stanal z reka w gorze i nic nie robil, a many se pobiegl spokojnie i bramke strzelil:D

Kurde napisałem długi post i mi skasowało :/ No to teraz krótko :
Niewiem o co Ci chodzi z Milarem , najlepszy na boisku zaraz po Batacie . dużo biegał wszedzi go było pełno , ale jest grupa ludzi która jest do niego z góry uprzedzona niestety.

ps Co powiedzą teraz zwolennicy odejścia Kazia do Legi ? Mamy z niego duży pożytek tylko za dużo od niego wymagacie , chłopak młody i musi uczyć się jeszcze wiele i myśl że sprzedamy go za wiele więcej niż tyle ile teraz oferuje Legia

Kamil91 napisał:  

To już nie Pilarz :D ???

Ostatnio edytowany przez: stahu, 26 lipca 2005, 22:52 [1 raz(y)]

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:49
Uahh wlasnie wrocilem wiec relacja z mojego punktu widzenia na goraco:

Ogolnie meczym byl dobry Pilkarzem meczu jak dla mnie Batata....Nie do przejscia , rzucal sie jak wariat wybijal wszystko co mozliwe oby tak dalej.....dalej Swietny mecz Grzelaka i Ediego i 1 polowa w wykonianiu Milara w 2 polowie wiadac bylo za zabraklo mu juz sil, walczyl dzisiaj za dwoch.

Ogolnei bylo niezle szczegolnei ta panika na trybunach z pierwszym gwizdkiem sedziego jak zaczelo pada.Myslalem ze cos sie stalo ze nagle wszyscy zaczeli spierd.....

Doping- hmm no niby Sandal wrocil niby mialobyc ok , ale jak dla mnie niebylo. To juz chyba nie te czasy co kiedys za Bekdasa gdzie mlyn byl na 9...Wtedy jakos mu wychodzilo dzisiaj to jzu nei bylo to samo. choc duzo dzieciakow tego nie pamieta....Zbyt stare piosenki zarzucal....chociaz ta nowa nawet ok....To juz nei ejst to samo co kiedys pan B. w 2 polowie lepiej rozkrecal....Mysle ze P. jestr odpowioednai osoba na odpowienie miesjce...ale to tylko moje skromne zdanie!!!

i bez zbednych komentarzych prosze powtarzam to tylko moje zdanie Pozdro:]:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:50

trib napisał:  
meczyk dobry, 1 polowa super, w drugiej siedli, mnie dzisiaj najbardziej rozjebal Baranowski:D wiecej jutro;P

nawzajem ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:50
Mecz dobry,doping bardzo dobry ciesza 3 punkty.Widac ze sie jeszcze chlopaki nie rozkrecili wiec jeszcze trzeba poczekac kilka meczy i powinno byc jeszcze lepiej.Zastanawiala mnie jedna rzecz na meczu:Czemu nie bylo oprawy???

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
bosman1980
Kibic
Na forum od 7799 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:52
Meczyk dobry a szczególnie pierwsza połowa, a Baranowski to przegiął - po prostu burak.

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 22:56

bosman1980 napisał:  
Meczyk dobry a szczególnie pierwsza połowa, a Baranowski to przegiął - po prostu burak.

Poszuł że jest mocny Aa

MW'03
tetrix
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:03

bosman1980 napisał:  

dokładnie to samo zdanie mam na ten temat

Florek
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:06
Hehe

Meczyk udany chociaz zawsze sie mozna o cos dowalic ale wynik jest ok i powinnismy sie cieszyc

Mamy lidera w Szczecinie mamy lidera :D

Pogoń Szczecin
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:12

Lissek napisał:  

bosman1980 napisał:  

Poszuł że jest mocny Aa

No to prosze cię zamknij sie i jego nawzajem to mogliśmy sie zamknąć i nieprowadzić dopingu do końca meczu, a by się frajer ździwił :D:D:D a jakby prosił o dopingo to gromkie WYPIERDALAJ!!!!

Babilon Team
Kula
Kibic
Na forum od 7823 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:16
Milar miał Pare jeszcze sytuacji do zdobycia gola ale tego nie wykorzystał :/ Doping mugł byc troche lepszy ale nie narzekam..!!:)

POGOŃ & LEGIA

PS
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:23
Fabiniak - ok (powinien zostać nr 1).
Michalski - na swoim poziomie, czyli bez przebłysków, ale solidnie.
Julcimar - odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu.
Batata - na tej pozycji z Magdoniem przegrywa, ale dziś zagrał najlepszy mecz od roku. Może zmiana pozycji wyjdzie mu na dobre?
Łabędzki - solidnie, ale widać było brak Matlaka.
Elokan - ten facet zrobi karierę - poważne wzmocnienie pomocy. Powinien zagrać do końca!
Trałka - dobrze w obronie, w ofensywie gorzej.
Kazimierczak - ładne strzały i kilka zagrań - może wróci do formy z ubiegłej jesieni.
Grzelak - do kadry!!! Ale w końcówce za dużo strat.
Edi - zrobił swoje, widzi więcej niż inni. Martwi brak kondycji, ale wiek robi swoje.
Milar - też zrobił swoje (strzelił bramkę), ale nadal przewraca się bez powodu, kondycyjnie nie wytrzymuje całego meczu i to jego wielki minus.
Zmiennicy:
Bugaj - to nie jego pozycja, więc nic nie pokazał. Gdyby zmienił Ediego byłoby lepiej.
Celeban - widać było momentami brak ogrania w I lidze, ale dawać mu więcej grać to w końcu pokaże na co go stać!
Divecky - nie wiem, nie rozumiem dlaczego Radek nie wszedł za Milara na szpicę. Było widać po kilku piłkach w końcówce, że Milar nie daje rady, a Radek ze świeżymi siłami na pewno by dał. Może wpadłaby jeszcze jedna bramka.

tetrix
Kibic
Na forum od 7482 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:25

Orło napisał:  

Lissek napisał:  

bosman1980 napisał:  

Poszuł że jest mocny Aa

No to prosze cię zamknij sie i jego nawzajem to mogliśmy sie zamknąć i nieprowadzić dopingu do końca meczu, a by się frajer ździwił :D:D:D a jakby prosił o dopingo to gromkie WYPIERDALAJ!!!!

hehe dobry pomysł moze ktos tak pomysli na nastepnym meczu :P nie no jak Pogoń to trzeba kibicować,a takie incydenty załatwiac jak dziś :) a na temat pana B. brak słow

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:32
No meczyk moze nie super ale dobry. Po za kilkoma fatalnymi zagraniami to było spoko. Mecz wyrównany, Wisła nie okazała się wcale taka mocna. Sędzoa na minus... Doping dość dobry. Akcja z piłkami i nawzajem za mocna. No i kto by pomyślał, że dwie pierwsze bramki sezonu padną u nas. Mamy lidera :D i oby był jak najdłużej. Skład jest dość dobry i warto by coś ugrać. Terminarz też jest dość korzystnie ustawiony. P.S: Nawet mi deszcz nie przeszkadzał :]

Fabiniak - dobry mecz, wyjętych kilka dobrych piłek, no i te wykopy :] Peskowic ma poważnego konkurenta
Michalski - na swoim poziomie czyli dobrze
Julcimar - ta kryształowa piłka trafiła w dobre ręce :]
Batata - troche kiksów (może to wynik śliskiego boiska) ale po za tym dobrze, on jest lepszy na obronie niż w ofensywie
Łabędzki - gra na obronie mu nie leżała, troszke lepiej na pomocy ale niczym się nie wyróżnił
Elokan - troche się zawiodłem ale musi się rokręcić bo widać, że ma umiejętności
Trałka - niczym nie błysnął
Kaźmierczak - dość dobrze, szczególnie ten strzał pod koniec pierwszej połowy :]
Grzelak - jak zawsze czyli dobrze :]
Edi - brawo za bramkę i kilka zagrań, ogólnie dobrze
Milar - do bramki było ok. potem zaczął zgrywać gwiazdeczke...
Bugaj - dużo więcej było go widać w obronie...
Celeban - nie oceniam
Divecky - j.w

P.S: Fajnie z markerami na karnetach, po tym deszczu wychodzi, że nie byłem dzisiaj na meczu :P

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:33
pozdro sandal :] od kibicow ze stargardu

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Plus
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:46
I CO TERAZ CI CO SIEDZA NA 3.. dlaczego nie robilscie dopingu tylko na 12 ale to nic SANDAL to źĄĄ
Pogon wygrala ale takatycznie o wiele gorsza niz za Panika chociaz za Panika ten sam wynik ale trzeba cieszyc sie z wygranej LIDERA MAMY DOKONCA GO NIE ODDAMY!!!

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 26/07/2005 23:49

H. napisał:  
.Milarowi (jak zwykle to bywa) sił pod koniec brakowało.

Od dawna nie widzialem zeby ktorys z Naszych pilkarzykow sie tak nabiegal jak Milar dzisiaj a Wy wypisujecie, ze nie ma kondycji, brakuje mu sil itp. Zeby Was zadowolic to by musial sie chyba nadmuchac i zapierdalac wzdluz i wszerz przez cale 90 minut (chociaz dzisiaj i tak nie wiele mniej sie naganial Chlopak). Staral sie jak mogl a tu takie gowna wypisujecie...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848696 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005