Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń w Pucharze Intertoto! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 08/06/2005 21:20
wezme Teleport od Juniora a cooo ;)

POGOŃ SZCZECIN!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 08/06/2005 21:25
moge wynajac moj sprzet, ale trzeba zebrac 333 osoby bo inaczej to bedzie nie ekonomiczny wyjazd, w ramach wyjazdu przewiduje ognosisko w Alpach, pozniej odrazu walimy na mecz

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 08/06/2005 22:01

JuN napisał:  
moge wynajac moj sprzet, ale trzeba zebrac 333 osoby bo inaczej to bedzie nie ekonomiczny wyjazd, w ramach wyjazdu przewiduje ognosisko w Alpach, pozniej odrazu walimy na mecz

A nie 666?? Z miedzyteleportem w Rumunii, obok zamku Draculii...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 09/06/2005 14:04

Pszczółek napisał:  

nie nie, 666 to maja z firmy EmilPort, a ja dostep do takiego mniejszego.. jak pisalem wyzej, spieszcie sie bo mam juz mnostwo chetnych, i odbedzie sie losowanie kto uda sie na wyjazd

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 09/06/2005 17:36
Podroż kolejowa w najprostszym wariancie wyglada, tak ze wsiada sie o 23 w czwartek w Szczeciniew pociag i wysiada w sobote o 12 w Kiszyniowie. Chetni na prv

MKS Pogoń Szczecin Polska
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 09/06/2005 19:22

JuN napisał:  

Pszczółek napisał:  

nie nie, 666 to maja z firmy EmilPort, a ja dostep do takiego mniejszego.. jak pisalem wyzej, spieszcie sie bo mam juz mnostwo chetnych, i odbedzie sie losowanie kto uda sie na wyjazd

a cos tam po znajomosci... bo ja w losowaniach to zawsze pecha mam

POGOŃ SZCZECIN!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 09/06/2005 19:38

^^Krzysiek napisał:  

a cos tam po znajomosci... bo ja w losowaniach to zawsze pecha mam

damy rade, :) hehehhe koniec zgloszen do niedzieli do 25:00

bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 14/06/2005 16:30
Bilety na Intertoto 14.06.05 - 12:50
Informujemy, że zgodnie z przepisami UEFA ceny biletów na mecze pucharu Intertoto muszą być w identycznej wysokości jak na mecze ligowe.
Przedsprzedaż biletów na mecz Pogoń Szczecin – Tiligul Tiraspol (25.06 – godzina 20:00) rozpocznie się na początku przyszłego tygodnia.

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 14/06/2005 16:56
Mogliby nas wpuścić na karnety - nie obejrzeliśmy przcież półfinału PP...

Obrazek gif wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 14/06/2005 17:23

Jay-J napisał:  
Mogliby nas wpuścić na karnety - nie obejrzeliśmy przcież półfinału PP...

mogliby...ale puchary (nie wazne jaki przeciwnik) przyciagna kibicow (przynajmniej powinny;)), a watpie czy Ptak bylby skolonny wpuscic kilka tysiecy ludzi za free;)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 14/06/2005 19:42
i jeszcze finał miał być przeciesz to na karnety na 2 runde powinniśmy wejśc

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 24/06/2005 21:43
Wie ktoś czy do Czech wpuszczają bez paszportu?

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 24/06/2005 22:04

Pazur napisał:  

Bez problemu na dowodzik przepuszczaja, sprawdzone w praktyce srednio z 2-3 razy w tygodniu :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 24/06/2005 22:43

seeedzik napisał:  

Pazur napisał:  

Bez problemu na dowodzik przepuszczaja, sprawdzone w praktyce srednio z 2-3 razy w tygodniu :D

a nie bedą robić problemów jak zobaczą bus pełen podpitych kiboli ? :D

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 24/06/2005 23:00

Pazur napisał:  

seeedzik napisał:  

Pazur napisał:  

a nie bedą robić problemów jak zobaczą bus pełen podpitych kiboli ? :D

Zalezy od celnika, ale maja obowiazek przepuscic (korzysci z byci w UE :D) mnie jeszcze nigdy z granicy nie zawrocili, a zeby podac przyklad z ostatniego tygodnia, godzina jakos kolo 24-1 wieczorem, ekipka jakas 5 osobowa, slychac nas na jakies pol kilometra, na nasze szczescie nie pytali nas o zbyt wiele, na pytania po co my do nich o tej porze idziemy "Na impreze :D", "A co, u nas juz nie ma imprez ??" ale wpuszczaja nas, ale najwiekszy ubaw mieli jak za 10 min bylismy spowrotem z radosnym "Zamkniete !!!! :D" to tylko wskazali palcem kierunek i ubaw po pachy mieli (a mogli kazdego z nas na izbe odwiesc, nadawalismy sie). Celnik raczej rozumny chlop, straz graniczna podobnie, gorzej jak sobie jakis przemyt ubzduraja, ale raczej powinni puscic bez problemu.

PS. Dla osob wybierajacych sie do Olomunca kilka przydatnych informacji :
-miejscowej waluty kupowac nie warto, przy granicy wszystko mozna oplacic w PLN, a jesli juz kupowac to w Szczecinie, przy granicy w kantorach strasznie cisna z przelicznikiem (w sklepach 1,4 -1,5 zl za 10 koron)
-przykladowe ceny (w przygranicznych budach)
-piwo-najtansze 7-9 Kc (+3 kaucji za butelke, ale parodia w puszcze wychodzi duzo drozej) i nie sa to pomyje pokroju naszych biedrnkowo-plusowych wyrobow, ale normalne piwka z dolnej polki, za lepsze 13-15, pilsner jakies 20 Kc
-woda- raj dla oszczednych :D 0.5 juz od 65 Kc, jakosc zadna ale nie o to chodzi :P
-absynt- no to juz zalezy na jaki sie trafi,ale 0.7 (+ pare piwek, dawka na 3 osoby) jakies 250 Kc (niecale 40 PLN)
ogolnie raj dla alkocholikow, przy granicach na 4 polki w sklepie 2-3 to alkochole, 0,5 to slodycze i reszta wyroby w puszkach i proszkach
-prowiancik- polecam rochliki, cena zazwyczaj 1,5 Kc za sztuke, a napychasz sie jak bulka ale smak naprawde i zawsze swieze (jeszcze nie trafilem na stare w sklepach)
ogolnie ceny podobne jak u nas, kiedys benzyna byla duzo drozsza, teraz to Polacy do Czech jezdza tankowac i po karnistrach kitrac

Konkluzja- Czechy to chyba najlepszy kraj jaki sie mogl trafic na wyjazd, nie jakos strasznie daleko (ja to juz mam wogole zajebiscie :D) i mozna super wyprawe zrobic, osobiscie polecam

PS 2 - ogolnie to jakies 60-70 % pepikow nie przepada za Polakami (jakies kompleksy maja), zdarza mi sie ze jak wpadniemy do jakies knajpki to nas wlasciciel na starcie uprzedza ze oni to dzisiaj np. jakas dyskoteke maja i nie chca z nami problemow, ale tez pozostali nas uwielbiaja :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 27/06/2005 19:44
a piwko na stadionie mozna w Czechach zakupić?

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 27/06/2005 20:03

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Jak wyglada przeprawa przez granice? Pokazuje sie tylko dowod i wchodzi do Czech? Czy stukaja w komputer dane? To bardzo wazne pytanie...

Biorąc pod uwagę Twój styl bycia i "gębę" ;)
A tak serio, to zależy, jak im się chce.

Dodane:
To, że na dowód wydawalo mi się logiczne, odpowiadalem na ostatnie pytanie Vasyla

Ostatnio edytowany przez: Sadu, 27 czerwca 2005, 20:15 [1 raz(y)]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Trapen
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 27/06/2005 20:12
moja Babcia mieszka ok 40 km od granicy z Czechami i wiem że normalnie sprwadzaja każdy pojazd, ale na dowód można przejechać...

PZ92
Kibic
Na forum od 7562 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 27/06/2005 21:10
wywalczymy udział w pucharze uefa :D

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 27/06/2005 21:25

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Jak wyglada przeprawa przez granice? Pokazuje sie tylko dowod i wchodzi do Czech? Czy stukaja w komputer dane? To bardzo wazne pytanie...

ja jade na dowod do Austrii bo paszport mam sprzed 10 lat i nigddy nie mialem problemow malo tego dwa razy mialem kontrol przez policje Austriacka jadac autem i tez pokazalem dowod i nie bylo problemow

A ja i tak wierzyc nie przestane...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005