Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 08/06/2005 21:25
moge wynajac moj sprzet, ale trzeba zebrac 333 osoby bo inaczej to bedzie nie ekonomiczny wyjazd, w ramach wyjazdu przewiduje ognosisko w Alpach, pozniej odrazu walimy na mecz
nie nie, 666 to maja z firmy EmilPort, a ja dostep do takiego mniejszego.. jak pisalem wyzej, spieszcie sie bo mam juz mnostwo chetnych, i odbedzie sie losowanie kto uda sie na wyjazd
Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 09/06/2005 17:36
Podroż kolejowa w najprostszym wariancie wyglada, tak ze wsiada sie o 23 w czwartek w Szczeciniew pociag i wysiada w sobote o 12 w Kiszyniowie. Chetni na prv
Odp: Pogoń w Pucharze Intertoto! - 14/06/2005 16:30
Bilety na Intertoto 14.06.05 - 12:50
Informujemy, że zgodnie z przepisami UEFA ceny biletów na mecze pucharu Intertoto muszą być w identycznej wysokości jak na mecze ligowe.
Przedsprzedaż biletów na mecz Pogoń Szczecin – Tiligul Tiraspol (25.06 – godzina 20:00) rozpocznie się na początku przyszłego tygodnia.
Mogliby nas wpuścić na karnety - nie obejrzeliśmy przcież półfinału PP...
mogliby...ale puchary (nie wazne jaki przeciwnik) przyciagna kibicow (przynajmniej powinny), a watpie czy Ptak bylby skolonny wpuscic kilka tysiecy ludzi za free
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Bez problemu na dowodzik przepuszczaja, sprawdzone w praktyce srednio z 2-3 razy w tygodniu
a nie bedą robić problemów jak zobaczą bus pełen podpitych kiboli ?
Zalezy od celnika, ale maja obowiazek przepuscic (korzysci z byci w UE ) mnie jeszcze nigdy z granicy nie zawrocili, a zeby podac przyklad z ostatniego tygodnia, godzina jakos kolo 24-1 wieczorem, ekipka jakas 5 osobowa, slychac nas na jakies pol kilometra, na nasze szczescie nie pytali nas o zbyt wiele, na pytania po co my do nich o tej porze idziemy "Na impreze ", "A co, u nas juz nie ma imprez ??" ale wpuszczaja nas, ale najwiekszy ubaw mieli jak za 10 min bylismy spowrotem z radosnym "Zamkniete !!!! " to tylko wskazali palcem kierunek i ubaw po pachy mieli (a mogli kazdego z nas na izbe odwiesc, nadawalismy sie). Celnik raczej rozumny chlop, straz graniczna podobnie, gorzej jak sobie jakis przemyt ubzduraja, ale raczej powinni puscic bez problemu.
PS. Dla osob wybierajacych sie do Olomunca kilka przydatnych informacji :
-miejscowej waluty kupowac nie warto, przy granicy wszystko mozna oplacic w PLN, a jesli juz kupowac to w Szczecinie, przy granicy w kantorach strasznie cisna z przelicznikiem (w sklepach 1,4 -1,5 zl za 10 koron)
-przykladowe ceny (w przygranicznych budach)
-piwo-najtansze 7-9 Kc (+3 kaucji za butelke, ale parodia w puszcze wychodzi duzo drozej) i nie sa to pomyje pokroju naszych biedrnkowo-plusowych wyrobow, ale normalne piwka z dolnej polki, za lepsze 13-15, pilsner jakies 20 Kc
-woda- raj dla oszczednych 0.5 juz od 65 Kc, jakosc zadna ale nie o to chodzi
-absynt- no to juz zalezy na jaki sie trafi,ale 0.7 (+ pare piwek, dawka na 3 osoby) jakies 250 Kc (niecale 40 PLN)
ogolnie raj dla alkocholikow, przy granicach na 4 polki w sklepie 2-3 to alkochole, 0,5 to slodycze i reszta wyroby w puszkach i proszkach
-prowiancik- polecam rochliki, cena zazwyczaj 1,5 Kc za sztuke, a napychasz sie jak bulka ale smak naprawde i zawsze swieze (jeszcze nie trafilem na stare w sklepach)
ogolnie ceny podobne jak u nas, kiedys benzyna byla duzo drozsza, teraz to Polacy do Czech jezdza tankowac i po karnistrach kitrac
Konkluzja- Czechy to chyba najlepszy kraj jaki sie mogl trafic na wyjazd, nie jakos strasznie daleko (ja to juz mam wogole zajebiscie ) i mozna super wyprawe zrobic, osobiscie polecam
PS 2 - ogolnie to jakies 60-70 % pepikow nie przepada za Polakami (jakies kompleksy maja), zdarza mi sie ze jak wpadniemy do jakies knajpki to nas wlasciciel na starcie uprzedza ze oni to dzisiaj np. jakas dyskoteke maja i nie chca z nami problemow, ale tez pozostali nas uwielbiaja
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Jak wyglada przeprawa przez granice? Pokazuje sie tylko dowod i wchodzi do Czech? Czy stukaja w komputer dane? To bardzo wazne pytanie...
ja jade na dowod do Austrii bo paszport mam sprzed 10 lat i nigddy nie mialem problemow malo tego dwa razy mialem kontrol przez policje Austriacka jadac autem i tez pokazalem dowod i nie bylo problemow
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.