Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polska bez podziałów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Polska bez podziałów - 06/04/2005 18:02

Shivan napisał:  

trib napisał:  

F G napisał:  
Bzyku czyli wg ciebie powinnismy szanowac Cracovie? Od kiedy to szanuje sie mordercow..?

a mi sie wydaje ze przez bande kretynow i idiotow i morderce nie mozna odrazu zrzucac calej winy na wszystkich kibicow Craxy i ich jechac od mordercow bo nie wszyscy go zabili tylko 1 psychiczna osoba. wsrod nich sa napewno normalni ludzie jak i trafilo sie wtedy akurat kilku psychicznych.
wiec Twoja wypowiedz jest dla mnie tak samo stereotypowa jak to ze wszyscy Polacy to alkoholicy i złodzieje. glupie pierdolenie...

Jak widac za bardzo nie sledzisz wydarzen z ostatnich kilku-kilkunastu lat. Przez ten czas zmienilo sie tam kilka pokolen i nie zmienilo sie tylko jedno, nozownicy, malo tego coraz mlodsi tam po to siegaja. Wiec jak widac nie jest to kwestia jednego "wywrotowca" czy kilku odszczepiencow ale calych grup na przestrzeni lat. Wiec na ten "stereotyp pracuja juz dlugo z zakasanymi rekawami.

ja sledze i slysze co sie dzieje w Krakowie i dla mnie to jest poronione wszystko ale widzisz. jak dla mnie nie mozna odrazu wszystkich od mordercow wyzywac. sa tam porzadni ludzie tez. Jan Paweł II byl kibicem Craxy... a tak wszystkich rowno jada niektorzy ze to mordercy. to tak samo jakbys wszystkich wszystkich pilkarzykow Amicy wyzywal od mordercow bo dudka u nas po pijaku potracil/zabil czlowieka. dla mnie jest to bez sensu. a tak btw to nozownicy nietylko w Krakowie sa. wszedzie idiotow znajdziesz... takie moje zdanie.
jeszcze mi sie przypomnialo. kolesia mojego ze studiow "kibice Pogoni" skroili z komorki, portfela i tam innych jeszcze rzeczy. czy to oznacza ze wszyscy Pogoniarze to złodzieje??:> i ze wy tez zlodziejami jestescie??:>

Ostatnio edytowany przez: tribu, 6 kwietnia 2005, 21:11 [1 raz(y)]

100% PD
Tomdi
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 10:29
O kur... co ja tutaj czytam. Jakie zgody, z kim z Cracovia, Arka. Zgode mamy z Legia i tylko z Legia i tak zostanie. Szacunek oczywiscie mozna miec, ale na niego tez trzeba zasluzyc, osobiscie szanuje kilka klubow pomimo wzajemnych animozji np,Slask Wroclaw,Lechia Gdansk. Niektorzy z tutaj sie wypowiadajacych to chyba wczoraj sie urodzili. Mam dla was pewna propozycje wybierzcie sie na wyjazd ale nie pociagiem pana prezesa tylko tak na wlasna reke bez policji, turystycznie. Wtedy zobaczymy jak spotkacie na swej drodze Arke czy Cracovie czy dalej bedziecie krzyczec o zgodzie. Bez urazy, ale pomyslcie zanim zaczniecie cos pisac.

Pozdro

77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 12:15

Tomdi napisał:  
O kur... co ja tutaj czytam. Jakie zgody, z kim z Cracovia, Arka. Zgode mamy z Legia i tylko z Legia i tak zostanie. Szacunek oczywiscie mozna miec, ale na niego tez trzeba zasluzyc, osobiscie szanuje kilka klubow pomimo wzajemnych animozji np,Slask Wroclaw,Lechia Gdansk. Niektorzy z tutaj sie wypowiadajacych to chyba wczoraj sie urodzili. Mam dla was pewna propozycje wybierzcie sie na wyjazd ale nie pociagiem pana prezesa tylko tak na wlasna reke bez policji, turystycznie. Wtedy zobaczymy jak spotkacie na swej drodze Arke czy Cracovie czy dalej bedziecie krzyczec o zgodzie. Bez urazy, ale pomyslcie zanim zaczniecie cos pisac.

Pozdro

Obiema rękoma jestem za szacunkiem dla przeciwników tzn. nie jestem za wzajemnym bluzganiu na siebie w czasie meczu. Ale np. siedzenie w jednym sektorze z Wisłą to troche przesada - siedzenie z Legią ledwo znoszę.
---
Ciekawe czy sam wybrałbyś się na jakiś mecz wyjazdowy z szalem Portowców na własną rękę? I na koniec wstawiłbym twoje ostatnie zdanie w te miejsce.

Tomdi
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 12:29

m@riuszwie napisał:  

Tomdi napisał:  

Pozdro

Obiema rękoma jestem za szacunkiem dla przeciwników tzn. nie jestem za wzajemnym bluzganiu na siebie w czasie meczu. Ale np. siedzenie w jednym sektorze z Wisłą to troche przesada - siedzenie z Legią ledwo znoszę.
---
Ciekawe czy sam wybrałbyś się na jakiś mecz wyjazdowy z szalem Portowców na własną rękę? I na koniec wstawiłbym twoje ostatnie zdanie w te miejsce.

No wiec oto chodzi ze przez wiele lat tak jezdzilem i wiem jak to jest na kibicowskim szlaku. Dlatego proponuje coniektorym zeby sie wybrali na taka wyprawe.Gwarantuje kubel zimnej wody na rozpalone glowy.

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 14:31

Tomdi napisał:  

Pozdro

A ja przejrzałem wpisy i nie widzę żeby ktokolwiek pisał o zgodzie z Arką albo - o zgrozo - z Cracovią. Wogóle o jakiejkolwiek zgodzie, więc nie wiem czy nie nadinterpretujesz sobie wygłoszonych wcześniej opinii

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 16:39
ludzie opamietajcie sie troche !! sami na siebie bata krecimy, przy pierwszej jakiejkolwiek awanturze zrobią z nas bandytów na miare Husajna czy ben Ladena ...
zastanówcie sie co wypisujecie, media podchwyciły temat i pisza bzdury ale przy piewrszej okazji beda mieli temat na pierwsze strony gazet ...

Better dead than red!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 17:44
Wszystkie układy czy tam pojednania są tylko SYMBOLICZNE ...Taki stan rzeczy nie ma szans aby się utrzymał

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 19:05

zoe napisał:  

Patyk84 napisał:  

Nie udizelalem sie w tym temacie....ale pierdolisz Gostek pierdolisz przeokrutnie

A moim zdaniem nie pierdoli tylko mówi całkiem z sensem.

Zgadzam się. Teraz cały kraj się jednoczy, ale jednoczy się raczej na krótką metę (niestety). Pewnie że gdyby już nie było nigdy animozji na stadionach to JPII na pewno byłby w Niebie jeszcze bardziej szczęśliwy i wiedział że spełnił swoją misję nawet lepiej niż sam (pewnie) przypuszczał. Naprawdę jestem ciekaw jak to będzie... jak to się skończy, bo na razie jest naprawdę miło i ciężko pomyśleć co mogłoby to zepsuć (pewnie zepsują to wybryki pojedynczych jednostek). Już mnie kibice tylu klubów w Polsce zaskoczyli, nie spodziewałem się tak wiele z ich strony (np. kibice Juve nie przebaczyli przedwczoraj L'poolowi, to tak na marginesie).

Obrazek gif wstawiony na forum
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 19:48
Po raz pierwszy nie czuję nienawiści do Lecha, Cracovii czy innego klubu.... to naprawdę jakaś magia! Oby to trwało jak najdłużej. Nie przesadze chyba mowiąc, że w tym momencie cała piłkarska( i nie tylko) Europa powinna brać z nas przykład!

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 19:54
to nie chodzi o tam zadne jednoczenie bo to sensu zadnego by nie mialo nawet. ale wezmy sie w koncu zbierzmy sami w sobie i zacznijmy dopingowac nasz zespol a nie jechac inne kluby. nie wiem czy ludzi bawi "cwel cwel cracovia, "arka gdynia kurwa swinia" i inne teksty. czy jak to spiewaja to sie czuja dowartosciowani, lepsi? mnie to nie bawi i jak takie teksty u nas leca to ja sobie zbieram wtedy sily na dopingowanie naszych. kiedys slyszalem ze ciupanie przeciwnej druzyny jest po to zeby oslabic ich morale. glupie pierdolenie... lepiej dopingowac swoich zeby ich morale podwyzszyc. tyle fajnych przyspiewek o Pogoni jest takze na 90 minut spokojnie tego wystarczy zeby sie nie za czesto powtarzalo. mysle ze jakby osoby odpowiedzialne za doping by tylko nasze przyspiewki rozkrecaly to z czasem bluzgi na inne zespoly by zniknely. takie moje zdanie na ten temat...

100% PD
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 20:17
dziwni jestescie... przeciez te 'pojednania' sa zalosne... zwlaszcza to krakowskie - pokazują pajace jacy to sa dobrzy i jak to ich oswiecilo po smierci Papieża a za tydzień, góra dwa będą latać z siekierami po osiedlach... takie pojednanie to czysta kompromitacja...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 20:41

Helmut napisał:  
dziwni jestescie... przeciez te 'pojednania' sa zalosne... zwlaszcza to krakowskie - pokazują pajace jacy to sa dobrzy i jak to ich oswiecilo po smierci Papieża a za tydzień, góra dwa będą latać z siekierami po osiedlach... takie pojednanie to czysta kompromitacja...

Człowieku!!! Jeśli każdy będzie tak do sprawy podchodził do nic nie zbudujemy...po co takie pieprzenie??!! Ja wiem, najlepiej sobie usiąść i mówić ,,to się nie uda, bo nie!!''. Nie uważasz, że warto spróbować? Zmień nastawienie..... POKÓJ!!!

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 20:45
A ja uwazam ze rozwazmy to co sie stalo po smierci Papieza .Jak Lech i Wisla nas zaprasza pod swoje skrzydla dajmy im szanse!!!Czemu nie mialby stac sie cud i okaze sie ze za rok pojedzie ktos z nas do Poznania ,Lodzi,Gdanska,Krakowa itd.w szaliku Pogoni i koledzy powiedza DZIEN DOBRY co slychac w Szczecinie????A moze to wiekszosc malolatom chodzi tylko o zadymy i przeklenstwa na meczach bo w domu sa grzecznymi chlopcami?

Pogon to my!!
F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 21:06
Proponuje zakonczyc ten temat bo juz nic nowego nie jest wnoszone a jedynie nieporozumienia.Takie moje zdanie. Wedlug mnie ten stan Pojedniania tak jak mowi Helmut i paru innych jest chwilowy ale nie kompromitujacy. Nawet symbolicznie Cos znaczy. Pozdro dla kumatych

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 21:33
Przepraszam kolego moze nie jest w cale chwilowy!!!Ilu prawdziwych kibicow jest tak na prawde za kosami z innymi klubami???Moze rzeczywiscie jak ktos napisal Cracovia to nie tylko mordercy?Lech co na prawde az takiego nam zrobil.Moja coreczka w maju konczy 5 lat super potrfi spiewac Pogon Szczecin!!!!Przy piosenkach Quo vadis tanczy i spiewa!!!Ale jak ja ostatnio wziazem na mecz i zaczyna mi mowic slowa (moze zle powiedzialem nie mowi ale spiewa )opanujmy sie jest do tego pretekst!!!Ale przypuszczam wiekszosc z Was (a moze nie?)nie ma dzieci i ma to wszystko w d.....A jak wychowamy nastepnych kibicow jezeli naszym dziecia zabronimy chodzic na mecze?Ja z checia razem z zona bym chodzil ale niestety nie kazdy mecz jest z Legia i jak nawet jest to nie zawsze jest kulturalny doping!Iprosze was nie wysylajcie mnie do ligi salezjanow!Pozdrawiam 30 letni kibic z dzieckiem!

Pogon to my!!
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 21:50

tomekwoj111 napisał:  
Przepraszam kolego moze nie jest w cale chwilowy!!!Ilu prawdziwych kibicow jest tak na prawde za kosami z innymi klubami???Moze rzeczywiscie jak ktos napisal Cracovia to nie tylko mordercy?Lech co na prawde az takiego nam zrobil.Moja coreczka w maju konczy 5 lat super potrfi spiewac Pogon Szczecin!!!!Przy piosenkach Quo vadis tanczy i spiewa!!!Ale jak ja ostatnio wziazem na mecz i zaczyna mi mowic slowa (moze zle powiedzialem nie mowi ale spiewa )opanujmy sie jest do tego pretekst!!!Ale przypuszczam wiekszosc z Was (a moze nie?)nie ma dzieci i ma to wszystko w d.....A jak wychowamy nastepnych kibicow jezeli naszym dziecia zabronimy chodzic na mecze?Ja z checia razem z zona bym chodzil ale niestety nie kazdy mecz jest z Legia i jak nawet jest to nie zawsze jest kulturalny doping!Iprosze was nie wysylajcie mnie do ligi salezjanow!Pozdrawiam 30 letni kibic z dzieckiem!

Masz całkowitą racje kolego....pozdro dla reszty MĄDRYCH ludzi!!!

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 22:12

TymoN-Przecław napisał:  

tomekwoj111 napisał:  

zobaczymy co dalej!!!

Pogon to my!!
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 22:23

tomekwoj111 napisał:  

TymoN-Przecław napisał:  

tomekwoj111 napisał:  

zobaczymy co dalej!!!

my tu sobie mozemy gadac, stawac na glowie a i tak za miesiac ludzie zapomna i wszystko wroci do starego porzadku...

100% PD
F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 23:28

tomekwoj111 napisał:  

Konkretnie, rodzinna atmosfera to jest to..
Raczej sporo osob jest za kosami. Latwo mozesz to zauwazyc podczas meczy na ktorych na calym stadionie leca bluzgi itp itd...Z reszta bluzgi mozna ograniczyc lub calkowicie zlikwidowac ale kosy moga pozostac dalej..Bez bluzgow kosy moga dalej istniec.
Nie chce mi sie ciagnac gadki na temat Cracovii bo jest to zalosne. Moze w ogole przywitamy Craxe oklasami bo niewszyscy z Krakowa to przeciez nozownicy?! Ja nie wiem,wy chyba chodzicie na mecze od pol roku ze takie bzdury piszecie?
Pozdrawiam mlody kibic Pogoni bez dziecka...

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Polska bez podziałów - 07/04/2005 23:31
A ja mam takie pytanko... ile osob chcace robic pojedniania zgody uklady jezdzi na wyjazdy?? Tak z ciekawosci pytam...

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856473 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005