Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> pesković - czy zasługuje na potępienie? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zieny
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7946 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 15:36
[/cytat]
No wiesz, ciekawą logikę prezentujesz. A raczej jej brak. W sumie to na transfery także nie mamy wpływu. Na ustawienie drużyny także. Tak naprawdę to nie mamy wpływu na żadne sprawy związane z klubem. Idąc Twoim tokiem "myślenia" (cudzysłów użyty z pełną premedytacją), powinniśmy zamknąć to forum lub ewentualnie pozostawić temat ogórkowy. No bo na chuj dyskutować o czymś, na co nie mamy wpływu? Brawo, panie alex, pozwól że od dziś będziesz moim idolem.

Sorry za złośliwość, ale mam kiepski dzień i kurwica mnie bierze, gdy czytam takie rzeczy...[/cytat]

nie musisz czytac a do tego my naprawde nie mamy wpływu na transfery i ustawienie, po prostu temat jest bezsensu jak ktos niec chce na niego bluzgac to poprostu nie bedzie, a jak ktos chce to bedzie, ewidentna napinka w tym temacie wiec nie bede w nhim wiecej pisal

Łobez zawsze z Pogonią
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 15:51
No cóż, widzę że mój post przeczytałeś, ale wniosków - mimo że podanych na srebrnej tacy - nie wyciągnąłeś. Trudno, będę musiał to jakoś przeboleć.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
verte
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 16:02
Trudno mi zrozumieć powody dla których ktoś chce bluzgać Peskovica. Ale już chore jest jak ktoś pisze, że będzie bluzgał kogoś dlatego że mu tak zapodają z gniazda. I nie ma co pierd...ić tutaj że tak musi być w młynie i koniec. Każdy w pewnych sprawach powinien kierować się swoim rozumem. Jak młyn zacznie jeździć np. po kimś z mojej rodziny czy moim przyjacielu to mam też jechać po nich w imię kibicowskich układów? Bądźmy solidarni ze sobą, podporządkowujmy się pewnym prawom stadionu ale jakiś rozsądek i zdrowy pomyslunek w tym musi być.

21:37
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 17:11

przybleda napisał:  
Jestescie smieszni. Jacy nagle wszyscy uczciwi i wrazliwi na ludzka niesprawiedliwosc. Ciekawe czemu nikt nie gwizdal na Radka Majdana, Dymkowskiego, albo Stolarczyka? Oni zasluizyli na szacunek a Peskovic nie?? Dlaczego? Bo Ich nikt za reke nie zlapal, jak puszczali mecze Pogoni? Poza tym z tego co pamietam, to Peskovic gral tylko w pierwszym meczu, i wybronil mecz Switowi, wiec kiedy sprzedal? Napinac w grupie to ja sie tez potrafie, po co w ogole na mecze oprzychodzicie, zostancie w domu, na Pilarza tez gwizdaliscie? Poza tym gdyby banda kretynow nie gwizdala przy kazdej interwencji na Pilarza, to nie wiadomo, czy Peskovic gralby dzisiaj w Pogoni a Pilarz w Belchatowie. Teraz wszyscy placza Krzysiu wroc! Wiellcy oddani kibice, gdyby nie wy, to wszystkim zylo by sie lepiej.

To widze że 'małą' przerwę sobie zrobiłeś, bo od momentu kiedy na Pilarza gwizdano do momentu kiedy przeszedl do Bełchatowa to troche czasu minelo... tyle.

Portowiec1986 napisał:  
nie wiem po co to cale zamieszanie i dziecinne wyzywanie sie nawazajem.dajcie sobie spokoj.i tak wiekszosc z was ma swoje zdania a na pewno zmieni je jak przyjdzie na 12 i bedzie krzyczec tak jak bedzie kazal ten bosmanek

uśmiałem się... hit :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 19:59
Nie chcecie nie bluzgajcie. Nie będzie jednak demokratycznych wyborów i do biletu karteczka " co o tym sądzisz? Jestes na Tak czy na Nie?" Bluzgi na 99% będą i tego nie zmienicie. Proste

skarbnik
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 15/03/2005 21:00

Borys napisał:  

Szołn napisał:  
Szkoda, że niektórzy ludzie wypowiadają się o sprawie, nie wiedząc o niej nic lub prawie nic, plując na człowieka, który prawdopodobnie jest bez winy. Wielu z tych ludzi zresztą prawdopodobnie zachowałoby się tak samo (co innego kapować na kumpli, czego nigdy bym nie zrobił, a co innego kapować na zwyczajnych kryminalistów - bo tak należy nazwać Lewnę i spółkę). No ale cóż, pewnie wygodniej jest pluć na kogoś, gdy inni plują.

Otóż to, szkoda że większosci plujących na Peskovica nie stać na zdobycie informacjii i sięgnięcie po fakty a przecież tak nie wiele to kosztuje... Założe sie że 3/4 tych bluzgających nie zna genezy sprawy a swoje argumenty opierają na takiej zasadzie "sprzedawczyk bo sprzedawczyk , konfident bo konfident".

Jak Szołn powiedział , Peskovic w pierwszym meczu był najlepszym piłkażem , w drugim nie zagrał pod grożbą stałego kalectwa a nawet śmierci... Najbardziej nie dorzeczny jest zarzut "konfidenctwa". Otóż nikogo nie wykapował,jego zeznania nie miały większego wpływu na sprawe.
"Wykapował kolegów" ? Fajni mi to koledzy którzy grożą śmiercią lub ludzmi z "miasta" jak to mawiał pan Lewna.Sprzedający mecz zostali ukarani ,przynajmniej tych paru kryminalistów zostało wyeliminowanych z polskiej piłki, a to że Peskovic gra nadal potwierdza ze jednak do nich sie nie zalicza...
Kibice Widzewa jakoś potrafili to zrozumieć...

Nie będe dalej sie rozpisywał,wszystko co miało być napisane juz w tym temacie sie znajduje. Szkoda tylko że niektórym nie będzie sie nawet chciało przeczytać powyższych argumentów.
12 pewno zjedzie po Peskovicu co będzie co najmniej niesprawiedliwe a wręcz głupie...
Z góry informuje że nikomu nie narzucam mojego zdania i nie miałem takiego zamiaru...

Pozdrawiam

Biedny Pyskowicz, oskarzany ale niewinny tak? Jakies to dziwne, nie?
Piszesz ze jednak on nie sprzedal kolegow...A linijke nizej piszesz ze cytuje:
'Co to za koledzy co groza ...' To jednak cos w tym jest, gdyby Pyskowicz byl bez winy to by nie bylo takiej nagonki na niego, dlaczego porownujesz 'nas' do kibicow Widzewa? Ktorzy mieli wtedy sytuacje taka a nie inna, spogladajac wstecz Widzew niezbyt sie interesowal pilkarzami 'przychodzacymi' i ich przeszloscia finansowa, tutaj jest troche inna mentalnosc, zrozum to.
Sytuacja jest taka a nie inna, sprzedal sie, sprzedal kolegow musi sie z tym pogodzic.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 16/03/2005 00:17

Skarbnik napisał:  
Biedny Pyskowicz, oskarzany ale niewinny tak? Jakies to dziwne, nie?
Piszesz ze jednak on nie sprzedal kolegow...A linijke nizej piszesz ze cytuje:
'Co to za koledzy co groza ...' To jednak cos w tym jest, gdyby Pyskowicz byl bez winy to by nie bylo takiej nagonki na niego, dlaczego porownujesz 'nas' do kibicow Widzewa? Ktorzy mieli wtedy sytuacje taka a nie inna, spogladajac wstecz Widzew niezbyt sie interesowal pilkarzami 'przychodzacymi' i ich przeszloscia finansowa, tutaj jest troche inna mentalnosc, zrozum to.
Sytuacja jest taka a nie inna, sprzedal sie, sprzedal kolegow musi sie z tym pogodzic.

Nie porównuje nas do kibiców Widzewa,zaznaczyłem tylko że u nich obyło sie bez opluwania naszego kontrowersyjnego golkipera a zapewne znali jego przeszłość. Nie wiem czy określenie "koledzy" pasuje do Lewny,Warszawskiego czy Palucha którzy grozili smiercią,kalectwem lub "ludzmi z miasta" swoim "kolegom" z zespołu...

Zresztą nie ma sensu dalej drążyć tego tematu.Każdy kto chciał przeczytał posty w tym temacie lub zapoznał się z faktami z innych żródeł, i napewno zinterpretował je na swój sposób...
Kto będzie chciał bluzgać to będzie a kto nie to nie...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 16/03/2005 22:23

Helmut napisał:  

przybleda napisał:  
Jestescie smieszni. Jacy nagle wszyscy uczciwi i wrazliwi na ludzka niesprawiedliwosc. Ciekawe czemu nikt nie gwizdal na Radka Majdana, Dymkowskiego, albo Stolarczyka? Oni zasluizyli na szacunek a Peskovic nie?? Dlaczego? Bo Ich nikt za reke nie zlapal, jak puszczali mecze Pogoni? Poza tym z tego co pamietam, to Peskovic gral tylko w pierwszym meczu, i wybronil mecz Switowi, wiec kiedy sprzedal? Napinac w grupie to ja sie tez potrafie, po co w ogole na mecze oprzychodzicie, zostancie w domu, na Pilarza tez gwizdaliscie? Poza tym gdyby banda kretynow nie gwizdala przy kazdej interwencji na Pilarza, to nie wiadomo, czy Peskovic gralby dzisiaj w Pogoni a Pilarz w Belchatowie. Teraz wszyscy placza Krzysiu wroc! Wiellcy oddani kibice, gdyby nie wy, to wszystkim zylo by sie lepiej.

To widze że 'małą' przerwę sobie zrobiłeś, bo od momentu kiedy na Pilarza gwizdano do momentu kiedy przeszedl do Bełchatowa to troche czasu minelo... tyle.

Portowiec1986 napisał:  
nie wiem po co to cale zamieszanie i dziecinne wyzywanie sie nawazajem.dajcie sobie spokoj.i tak wiekszosc z was ma swoje zdania a na pewno zmieni je jak przyjdzie na 12 i bedzie krzyczec tak jak bedzie kazal ten bosmanek

uśmiałem się... hit :)

Śmiej się dalej...

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 16/03/2005 22:29

verte napisał:  
Trudno mi zrozumieć powody dla których ktoś chce bluzgać Peskovica. Ale już chore jest jak ktoś pisze, że będzie bluzgał kogoś dlatego że mu tak zapodają z gniazda. I nie ma co pierd...ić tutaj że tak musi być w młynie i koniec. Każdy w pewnych sprawach powinien kierować się swoim rozumem. Jak młyn zacznie jeździć np. po kimś z mojej rodziny czy moim przyjacielu to mam też jechać po nich w imię kibicowskich układów? Bądźmy solidarni ze sobą, podporządkowujmy się pewnym prawom stadionu ale jakiś rozsądek i zdrowy pomyslunek w tym musi być.

no i wlasnie to samo chcialem powiedziec w swoich postach na ten temat/pozdro

Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 16/03/2005 23:09

Portowiec 1986 napisał:  

verte napisał:  

no i wlasnie to samo chcialem powiedziec w swoich postach na ten temat/pozdro

naucz sie edytowac a nie nabijac posty

Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 17/03/2005 13:28
daj sobie spokoj

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 17/03/2005 17:30
dalej bezsensowne przekomazanie sie na temat, ktory i tak jest juz przesadzony od jakiegos czasu... moze juz wystarczy? (Panowie Moderatorzy... ;) )

laik
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 18/03/2005 14:14
a ja mam w dupie ta cala rozmowe
jak peskovic bedzie dobrze bronil to sam zasluzy sobiena szacunek u kibicow , i nikt nie bedzie wnikal co robil w swicie czy go lubili w widzewie ... rownie dobrze moze byc jak z pilarzem , pamietacie jak byl wystawiany za wyparle ? tez wiekszosc ludzi stawiala na nim krzyzyk...

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005