Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Inauguracja Legia-Pogon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7871 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 11:44

chicago napisał:  
cytat:
bez karty chip badz tymczasowej karty kibica nie wejdziesz na LEgie o ile sie nie myle:P

a co to jest ta tymczasowa karta kibica ?? bo mój chip chyba niedojdzie i musze sobie to wyrobić;/
to co mam isc do klubu Legii i poprosić o takie cos zapewne ? mam nadzieje ze to jest bezproblemowe i robione od ręki?
z góry dziękuje :) pozdro

chyba w kasie to ci dadzą

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 12:11

kijevo napisał:  

PaMpErS - SiElA napisał:  
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP:P

nie za wygodny jesteś??? sprawdz na www.pkp.pl
bez karty chip badz tymczasowej karty kibica nie wejdziesz na LEgie o ile sie nie myle:P

a Ty czytac nie umiesz chyba wyraznie napisalem ze nie chodzi mi o bilety PKP tylko o bilety na mecz co sie kupuje w kasie :P bezsens jest troche z tymi chipami a ta niby karta kibica to ile kosztuje?? i ja mozna odebrac w kasach u nas czy w (L)?

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 12:15

PaMpErS - SiElA napisał:  

kijevo napisał:  

PaMpErS - SiElA napisał:  
Ja jade do warszawy ale chce sie zapytac tylko ze jak nie mam chipa? to normalnie bede mogl se kupic bilet tam gdzie bede siedziec nasi kibice?? czy juz wtedy kupa i bede musial kupowac bilet gdzie indziej? i jak by co to po ile by byl bilet ale nie PKP:P

a Ty czytac nie umiesz chyba wyraznie napisalem ze nie chodzi mi o bilety PKP tylko o bilety na mecz co sie kupuje w kasie :P bezsens jest troche z tymi chipami a ta niby karta kibica to ile kosztuje?? i ja mozna odebrac w kasach u nas czy w (L)?

bilet na żylete 30zl
co do kart kibica to wszystko sie załatwia w Wawie i chyba to nietrwa długo

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 13:59

kijevo napisał:  

PaMpErS - SiElA napisał:  

kijevo napisał:  

PaMpErS - SiElA napisał:  

bilet na żylete 30zl

Gadalem z kolesiem z Wawki na temta karty kibica tymczasowej nic to nie kosztuje a wyrobienie trwa od 5 do 10 minut

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 14:05
Oj no to super tenx Mariusz :)

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 14:10
ok dzieki bardzo za wiadomosci:)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 14:13
Ciesze sie bardzo ze pomogle :D a tak nie do tematy Chicago skad wiesz jak ma na imie??

mks goral
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 14:22
Dokładne informacje na ten temat znajdują się parę stron wcześniej.

Baru
Kibic
Na forum od 7635 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 15:36
Szkoda, że na darmowe 3 setki biletow trzeba chipy.A to prawda,że na ''Żylete'' bilet 3 dyszki??JAk tak to troche szkoda ale trudno takie jest zycie....

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 20:52
Jejku ale wy chisteryzujecie .... jak komus zalezy na wyjeździe do Wawy to pojedzie bez względu na chipa czy na koszt biletu na Zylete. PKP ulgowy kosztuje w 2 strony 66.40 zł ( nie mozna miec wekendowego bo on dopiero sie zaczyna od 18 w piątek czyli po chuju takie cos a mecz jest na 20 ) bilet 30 zł na zylete jak ktos nie ma chipa wiec to daje na 96 .40 zł bierzcie 100 zł i a zostanie wam na hot dogi na dworcu za 1.50 i pączki za 0.50 gr. tak wiec wszycy do wawy pozdrawiam :D:D:D:D:D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 21:29
Herbata też się przyda przy -10'C :D

Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 21:32

Łysy napisał:  
) bierzcie 100 zł i a zostanie wam na hot dogi na dworcu za 1.50 i pączki za 0.50 gr.

hot dogi za mocne są:P jeszcez jak dobrze pamiętam zapiekanki w całkiem przystępnej cenie są:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 21:39
Jak już tak reklamójecie to podajcie nazwe tego baru czy budy:D zapewne na dworcu??

SamAxe
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 21:58

chicago napisał:  
Jak już tak reklamójecie to podajcie nazwe tego baru czy budy:D zapewne na dworcu??

Uje sie nie kreskuje :P

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 22:00
cicho :P

hPS
*zablokowany
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 22:54
Buda z hot dogami i zapiekankami w przystępnej cenie jest na samym dole koło wyjscia trudno bedzie jej nie zauważyc ... polecam takze pączki za 50 groli są bardzo smaczne i dosc duze napewno wieksze anizeli u nas ... jak chcecie mozecie zamowic u mnie plan Dwaorca Centralnego w Warszawie .:] :]

RAFek
Kibic
Na forum od 8884 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 27/02/2005 23:24

kijevo napisał:  

Skoro nie masz pojęcia to po ki chuj się wpisujesz? Posty nabijasz?

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 28/02/2005 00:39
Kur.. wszystko o bileteach i kartach kibica już napisałem w tym temacie...nawet 3 stron do tyłu wam się zerknąć nie chce??

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 28/02/2005 10:09
To napsize jeszcze raz dla osob które zaraz znowu zapytają co do karty chip . Otóz drogi kibucu jesli nie masz karty chip nie otrzyamsz darmowej wejsciowki na mecz to oczywiste. Jednak mozesz a zapewne musisz nabyć wejsciowkę na zylete za 30 zł. jednak wczesniej musisz wyrobic sobie karte tymczasową kibica ( chyba w kasie sie to robi trwa to od 3 do 7 minut max.) Wiec nie pytajcie a kiedy ? po co ? czy trzeba ? pozdrawiam :]

hPS
*zablokowany
Na forum od 7659 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 28/02/2005 10:11
Aha i nie zapomnijscie o umiarkowanym spozywaniu napojow orzeźwiających bo strasznie sprawdzają alkomatami i jak byłem na pp to duzo os. nie wpuscili z tego własnie powodu wiec pijcie z umiarem aby na daremno nie przejechać 520 km . :]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865209 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005