Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BzM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 18:07

JuN napisał:  

BzM napisał:  

Te forum jest fajne... Dobrze, że chociaż parę osób (Derian, Borys, Patyk84) mnie zrozumiało. brawa
Patyk- dzięki za wsparcie w tej dramatycznej dla mnie sytuacji... buhaha Pozdro

ja tez rozumiem, chodz milcze bo niechce mi sie wypisywac w tym temacie :D pozdro

A wiec pozdro dla niepiszacych, ale rozumiejących:D

AlterB
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 18:19

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  
Tymi głupimi wpisami na pewno coś osiągniecie... Tylko pytanie co?

masz racje niech wszyscy siedzą cicho (tak jak ty ) i całują ptaki po dupach a jak nas opluje to mówmy że to tylko deszcz,ale mnie wkurwiają tacy ludzie

Skad sie biorą takie barany jak ty?Jak nie czaisz postu to po jaki huj sie wpierdalasz?? Patyk podał juz rowiazanie twojego problemiku, wiec lepiej korzystaj póki masz okazje. Internet to nie wszystko!! BRACI SIE NIE TRACI:D

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 18:33
Dla mnie decyzja zupełnie nie zrozumiała, ale Ptak ma kasę to rządzi
No comments

MKS !
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 18:36

s_portowiec napisał:  
Smutna prawda jest taka, że Ptak wykładając siano na Pogoń ma prawo decydować o tym kogo zatrudnia, za ile itd. Niektórzy zawodnicy mogą z tych czy innych względów nie pasować właścicielowi i czy to się kibicom podoba czy nie, to nie oni o tym decydują.
Właściciela powinno oceniać się po efektach funkcjonowania drużyny. Póki co, nie można od strony sportowej narzekać na Ptaków (awans do I-szej ligi, oczekiwane miejsce w tabeli w I-szej lidze). Tak więc na razie Ptak spełnia swoje obietnice. I tutaj nie powinno się mieć zastrzeżeń. Gdyby to kibice mieli decydować o składzie drużyny to też nie byłoby zgody. Pierwszy lepszy przykład z tego forum- połowa wpisów dotycząca np. Milara to zachwyty a połowa to bluzgi na tego zawodnika.
Ale po pierwsze kibice mają prawo wyrażać swoje zdanie odnośnie np.ruchów personalnych bo są oni na pewno silniej związani z Pogonią niż Panowie P.
Po drugie zaś, forma decydowania o pewnych rzeczach w klubie, sposób ich przedstawiania, komentowania jest daleki od chęci stworzenia dobrej atmosfery wokół klubu.
Właściciele klubu powinni zrozumieć, że dla wielu kibiców są pewne symbole, wartości itd. które są nawet ważniejsze niż liga w której gra drużyna czy miejsce w tabeli. I Olo należy m.in. do tych symboli. Nie można więc robić z oddanych klubowi kibiców i zawodników idiotów, podając jakieś żenujące, uwłaczające zdrowemu rozsądkowi argumenty. Przebija przez nich arogancja i nie liczenie się ze zdaniem kibiców. I o to można mieć pretensje do Ptaków.

I właśnie brak efektów i głupie decyzje zarządu wywołuja w nas takie a nie inne wypowiedzi i reakcje a Ty jeszcze to podjudzasz.
My kibice, uważamy że wywiązaliśmy się w pełni ze swojego zadania natomiast zarząd odbiega od tego przynajmniej o 50%.
A to (choć nie powinno się zaczynać zdania od a) ptaszyska faktycznie są aroganccy, perfidni i chamscy ale każdy kto jest przy kasie i robi coś dla kogoś nie przebiera w środkach, taka jest gorzka prawda!!!!

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kiboli!!!!

Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 stycznia 2005, 18:59 [4 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 19:01

PBrewer napisał:  

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

masz racje niech wszyscy siedzą cicho (tak jak ty ) i całują ptaki po dupach a jak nas opluje to mówmy że to tylko deszcz,ale mnie wkurwiają tacy ludzie

Skad sie biorą takie barany jak ty?Jak nie czaisz postu to po jaki huj sie wpierdalasz?? Patyk podał juz rowiazanie twojego problemiku, wiec lepiej korzystaj póki masz okazje. Internet to nie wszystko!! BRACI SIE NIE TRACI:D

Wyluzuj synek z lekka!!!!

I ty Patyk84 też mógłbyś z deczka spuścić z tonu. Sorki i dzięki?

- To była akcja sterowana przez samego piłkarza. I zamiast mu pomóc, zaszkodziła - twierdzi Ptak na temat listu poparcia kibiców, pod którym podpisało się ponad 1000 osób

To tylko durne ptactwo może w ten sposób interpretować taką akcję!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fan57, 8 stycznia 2005, 20:28 [4 raz(y)]

Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 20:55

BIMBER22 napisał:  

IDIOTYZM [gr.], med. stan upośledzenia umysłowego głębokiego stopnia; chory nie może żyć samodzielnie, nie potrafi budować zdań, w mowie posługuje się b. ograniczonym słownictwem. hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 20:57

fan57 napisał:  
Wyluzuj synek z lekka!!!! Pozdrawiam

Mogę się dowiedzieć kogo nazwałeś synkiem?

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:02
"PBrewer"

BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:04

fan57 napisał:  
"PBrewer"

Z całym szacunkiem, ale PBrewer to na pewno nie Twój/pana syn. Zapewniam i pozdrawiam. Nie ma co tematu rozmywać. Ja czekam tylko na bimbera...

Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:04

fan57 napisał:  
"PBrewer"

Dziadziuś wyluzyj, czego chcesz od złotej młodieży hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:12
Ja też zapewniam że to na 100% nie jest mój syn bo mój syn ma 27 latek i jest napewno w 100% kulturalniejszy, natomiast jeżeli kogoś swoją wypowiedzią uraziłem to najmocniej przepraszam - nie chodziło mi żeby kogoś urazić!!!

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:14

YaReK napisał:  

fan57 napisał:  
"PBrewer"

Dziadziuś wyluzyj, czego chcesz od złotej młodieży hihi

Dzięki!!!!

Pozdro

BzM
Kibic
Na forum od 7856 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:23

fan57 napisał:  
Ja też zapewniam że to na 100% nie jest mój syn bo mój syn ma 27 latek i jest napewno w 100% kulturalniejszy, natomiast jeżeli kogoś swoją wypowiedzią uraziłem to najmocniej przepraszam - nie chodziło mi żeby kogoś urazić!!!

Widzę, że spokojnie wyjaśniliśmy sobie tą kwestię. Pozdrawiam.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 21:38

BzM napisał:  

fan57 napisał:  

Widzę, że spokojnie wyjaśniliśmy sobie tą kwestię. Pozdrawiam.

Jestem zwolennikiem ugody w każdej kwestii więc cieszę się że tak się stało!!!!

Pozdrawiam

TomY
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 22:47

s_portowiec napisał:  
Smutna prawda jest taka, że Ptak wykładając siano na Pogoń ma prawo decydować o tym kogo zatrudnia, za ile itd. Niektórzy zawodnicy mogą z tych czy innych względów nie pasować właścicielowi i czy to się kibicom podoba czy nie, to nie oni o tym decydują...[...]

A mnie zastanawia jedna sprawa. Od paru dni klub pobiera opłaty z targowisk. To wcale niemałe siano,podobnie jak wpływy z biletów a patrząc na to co sie dzieje to, ani My, ani miasto nie ma wpływu na to co sie dzieje w klubie. To dalej prywatny folwark .
Przykre ze P. nie liczy sie z opiną kibiców .

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 22:54
przykre jest to, że w czasie świąt wszyscy zyczyliśmy sobie szczęśliwego Nowego Roku, a na razie zanosi się, że ten 2005 dzięki kilku osobom może okazać się strasznie chujowy

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
TuchajMKS
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 08/01/2005 23:16
Po co ten caly cyrk ?Ptak zachowuje sie bezsensu-rozumiem chce sie pozbyc Ola(nie powinien w ten sposob)-co byscie nie pisali i jakbym Go nie lubil trzeba spojrzec obiektywnie na jedna rzecz-Moskalewicza mimo super gry wyrzucili w niemilej atmosferze z Wisly,delikatnie mowiac chlodnie pozegnalo sie z nim Zaglebie,a do tego RKS Radomsko-Dabrowski byl od poczatku przeciwny przyjsciu Olgierda,teraz chce sie Go pozbyc Ptak-jak myslicie jaki ma w tym interes,by mimo tej burzy sie Go pozbywac?Atmosfera po tym jest conajmniej beznadziejna,mnostwo ludzi nie kupi karnetow(choc do konca ich nie rozumiem),ta atmosfera odstraszy w duzym stopniu reklamodowcow itd.I robi to tak z dumy,by Wam zrobic na zlosc?Pomyslcie,bo Olgierda doslownie wywala(nie rozwiazuje kontraktu na ludzkich zasadach)juz nie pierwszy,nie drugi klub...Nieodpowiedzialnie zachowuje sie tez Moskalewicz-nie chca Go to niech odejdzie,a nie na sile chce trzymac kontrakt-a "gra chocby w rezerwach" nie koniecznie byla przez Olgierda planowana z powodow czysto Pogońiarskich...wiedzial,ze kontrakt jest wazny,a pieniadze olbrzymie-nie chce wydawac werdyktu,ale taka mozliwosc jest prawdopodobna duzo bardziej,natomiast dla Was cos jest biale,albo czarne no i Olo jest swiety natomiast Ptak be.Olo odszedlby i moze nie byloby tego cyrku-znalazlby inny klub,gdzie by gral i bylby szczesliwy,a Ptaki szczesliwe,ze go nie maja na utrzymaniu,kibice natomiast odpoczeliby od tych wasni...Wy tez zachowujecie sie w wiekszosci bezsensu-nie podobaja Wam sie decyzje Ptaka,uwazacie,ze tez jestescie udzialowcem(bo jestescie),ale jak Wam tak zle przestancie nim byc(nie kupujcie karnetu)a nie kazecie Ptakowi sie wynosic,bo wielu,jak to nazywacie piknikow,chce pierszoligowa Pogon ze wschodzacymi gwiazdami ligi i byc moze reprezentacji,jak Kazimierczak,Pilarz,Grzelak itd...ZAPOMINACIE O JEDNEJ WAZNEJ RZECZY-Ptak nie przyszedl i nie przejal naszej Pogoni dajac ja synowi i wywalajac Drumlaka,Bilinskiego,Dalke,Rafalowicza i Ola,krzywdzac nas kibicow.Tu nie bylo nic,nie bylo Pogoni i nie byloby nawet na chwile wyzej wymienionych ludzi-no moze Dalke pozostalby z nami w czwartej lidze...Facet badz ,co badz wydal miliony,czy Wam sie podoba w jaki sposob je wydal,czy nie.Ptak przyszedl z czyms swoim,co chce Wam zaoferowac,Wy tego nie chcecie to odejdzcie i nie wylewajcie tych pomyj,inni chca to co oferuje Ptak,czyli naprawde w miare dobra pilke.Nasza Pogon wykonczyl Gondor,on ja zniszczyl i nam zabral,a Ptak nie mial z tym nic wspolnego.Prosze Was tylko o opamietanie z tymi wyzwiskami-poprostu,jak sie nie podoba przeniescie sie na inny klub,badz budujcie "prawdziwa Pogon" od zera.Ptak Wam naszej Pogoni nie zabral,nie wykonczyl,nie wyrzucil szczecinskich akcentow itd z prostej przyczyny-powtorze sie jeszcze raz-Pogoni nie bylo,nie bylo tu nic...Pozdrawiam wszystkich kibicow Pogoni-i tych"prawdziwych" i "piknikow"...

Szczecin moim miastem-Pogon moim zyciem
BIMBER22
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 09/01/2005 00:31

BzM napisał:  

BIMBER22 napisał:  

BzM napisał:  

ostre słowa pajacu... Skoro ciebie tak bardzo denerwuje moja osoba, to może mnie "nastawisz na odpowiedni tok myślenia"? Są na to sposoby- ciekawe czy skorzystasz z któregoś? A tak poza tym, gdzie napisałem, że popieram Ptaków? Jeśli nie czaisz mojego wpisu to świadczy o twoim (niskim) poziomie... Pisz dalej na forum, bo to naprawdę zmieni życie... Czekam na odp w rzeczywistym świecie...

pogonfan napisał:  
A lepiej siedziec cicho i nic nie mowic takjakby wszystko bylo wporzadku tak

A Ty to raczej piszesz, a nie mówisz... (w dodatku nie rozumiesz mojego wpisu) Skoro, aż tak jesteś zaangażowany w sprawę to życzę Ci, abyś cofnął karę dla Ola.

Te forum jest fajne... Dobrze, że chociaż parę osób (Derian, Borys, Patyk84) mnie zrozumiało. brawa
Patyk- dzięki za wsparcie w tej dramatycznej dla mnie sytuacji... buhaha Pozdro

MYŚLE ŻE TWÓJ NICK POWINIEN BYĆ PPPAJLID.. TŁUMACZENIE PTAK PIERDOLI PTAKA A JA LIŻE IM DUPE bo tylko do tego chyba pasujesz jak masz coś to pisz kmiocie na [email protected]

OJCIEC UCIEKAJMY STĽD
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 09/01/2005 03:27

TuchajMKS napisał:  
trzeba spojrzec obiektywnie na jedna rzecz-Moskalewicza mimo super gry wyrzucili w niemilej atmosferze z Wisly,delikatnie mowiac chlodnie pozegnalo sie z nim Zaglebie,a do tego RKS Radomsko-Dabrowski byl od poczatku przeciwny przyjsciu Olgierda,teraz chce sie Go pozbyc Ptak

Dodam tylko, że Olgierdem nie wyraża zainteresowania żaden klub. Ani pierwszoligowy, ani drugoligowy. Nikt nie chce wziąć go nawet za darmo, to również mnie zastanowiło - nie chcę niczego sugerować, przecież nie znam go osobiście, ale może rzeczywiście Olo nie jest taki "cacy" jak go malują? Cokolwiek by to jednak nie znaczyło, powinno to dać co nieco do myślenia obrońcom Ola - przecież po tak znakomitego napastnika mogącego odejść za darmo powinny ustawiać się kolejki...

Forma pozbywania się Ola jest mocno kontrowersyjna, Ptaku zupełnie stracił głowę i zdecydowanie przesadził, co nie najlepiej wróży na przyszłość... Teraz sytuacja jest taka, że z Ptaka robi się niszczyciela "tego, co szczecińskie, w Pogoni" (ksenofobiczny tok myślenia a la LPR, aż żal czytać tego typu opinie) - i to wszystko w wyniku próby podjęcia całkowicie zrozumiałej i prawidłowej decyzji...

BIMBER22 napisał:  
MYŚLE ŻE TWÓJ NICK POWINIEN BYĆ PPPAJLID.. TŁUMACZENIE PTAK PIERDOLI PTAKA A JA LIŻE IM DUPE bo tylko do tego chyba pasujesz jak masz coś to pisz kmiocie na [email protected]

LOL :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 09/01/2005 08:24

BIMBER22 napisał:  

Igrasz z ogniem gościu...to się źle dla Ciebie skończy no ale CÓŻ wodocznie tak chcesz....

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869120 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005