Jeśli im się to uda, będą pierwszymi, którzy dokonają takiego wyczynu na świcie. Wczoraj z przystani w Policach ruszyli w drogę. Jeżeli wszystko pójdzie planowo, wyprawę zakończą w lutym w Brazylii.
a ja organizuje tratfe zbudowaną z beczek wypełnionych piwem Bosman
chetni pisać na GG mam jeszcze kilka wolnyhc litrów tudzież miejsc
z wielka checia zamienie pielgrzymke na twoja ttratwe tylko zeby starczylo do warszaqwy i spowrotem, chyba zeby nam Legia uzyczyla swojego królewskiego
Odp: Pociąg specjalny do Warszawy ?? - 17/11/2004 21:20
Ja tam jade z kolesiem pks-em !
Moji kolesie wynajmują tranwaj i mają jeszcze wolne miejsca ! w trakcie przejazdu jest przewidziane wiele atrakcji ! Tranwaj rusza 22.11.2004 o godzinie 14:30 z pod Pleciugi Koszt przejazdu to 30 zł .Pozdro dla niekumatych
Moji kolesie wynajmują tranwaj i mają jeszcze wolne miejsca ! w trakcie przejazdu jest przewidziane wiele atrakcji ! Tranwaj rusza 22.11.2004 o godzinie 14:30 z pod Pleciugi Koszt przejazdu to 30 zł .Pozdro dla niekumatych
W tranwajach też sprawdzają bileciki, bo chce na gape
Proponuje jeszcze specjalną podróż połączoną ze zwiedzaniem. Trasa: Szczecin - Poznań - Kraków - Gdynia - Warszawa. Dla chętnych podstawiamy T-34 z kompletem pocisków. W cenie podróży mała demolka w zwiedzanych miastach. Cena do negocjacji.
Zgodnie z sugestią zaplanowałem podróż.. Tour de Polska.. (Szczecin -> Poznań -> Wrocław -> Kraków -> Katowice -> Gdynia -> Warszawa) tylko 30godzin jazdy :
Szczecin Główny 08:07
P 82102 Pospieszny
Poznań Gł. 10:52
Poznań Gł. 11:11
P 56104 Pospieszny
Wrocław Główny 13:30
Wrocław Główny 14:40
P 63100 Pospieszny
Kraków Główny 18:55
Kraków Główny 19:15
P 34102 Pospieszny
Katowice 20:45
Katowice 21:52
P 45200 Pospieszny
Gdynia Główna Osob. 07:47
Gdynia Główna Osob. 09:59
P 81104 Pospieszny
Warszawa Centralna 14:47
Czas jazdy: 30:40; kursuje codziennie
Uwaga: Stacja jest przejeżdżana wielokrotnie
Za taki wysiłek organizacyjny to chce miejsce w teleporcie
Pozdro dla baru Turysty
jak pojedziesz to sie przekonasz
Sorry za wcześniejszą odpowiedz coś mi sie pojebawszy
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 18 listopada 2004, 18:34 [1 raz(y)]
Chyba nie pojedziesz to sie przekonasz
Ke?
No jak sprawdzaja, to wybieram innym środek lokomocji, do wyboru jest ich tu sporo...teleportem albo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869167 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.