Odp: Krzysztof Pilarz - 05/12/2004 17:22
dobry transparent był na Legi. Jeżeli dobrze widziałem to było tak"Pilarz szacunek u kibiców, prawdziwi Pogońiarze musza zostac" poprawcie mnie jak sie pomyliłem
Odp: Krzysztof Pilarz - 05/12/2004 20:44
Panowie Prezesi!Zobaczcie jak gra nasz Krzysiu Pilarz,po co nam inny bramkarz?Chyba ze szukamy zmiennika ktory bedzie wpuszczal wiecej bramek!Jak chcemy tworzyc druzyne to zostawmy mlodego bramkarza i co najwazniejsze NIE WPLATANEGo w zadne machlojki w naszej lidze.Pozdrawiam
Tak było
A w przerwie komentator Polsatu Sport rozmawiał z A.Ptakiem i Powiedział o tym transparencie i spytał się Ptaka co o tym sądzi i czy liczy sie ze zdaniem kibiców a Antoś powiedział " Z kibicami zawsze trzeba się liczyć ale jak nam środki finansowe pozwolą to obydwoje zostaną w Szczecinie" Na kontrakt Peskoviciowi i nowy klub w Brazylii to mają kasę ale dla Pilarza i dla Ola to nie mają trochę dziwne co nie Pozdro dla kibicow Pogoni i Legii.POGOŃ - LEGIA
4EVER!!!!!!!!!
- Nowi zawodnicy przyjadą do nas najwcześniej w styczniu - mówił w sobotę Stefan Majewski, trener Widzewa. Kierownik drużyny Tadeusz Gapiński dodawał, że będą to gracze, którzy wejdą do szatni, przebiorą się i wyjdą na boisko w pierwszym składzie.
Od zakończenia rundy jesiennej szkoleniowcy testują jednak młodych piłkarzy, którzy wyróżniali się jesienią w III i IV lidze. Wojciech Szymański, wiceprezes klubu, twierdzi, że największe szansę na znalezienie się w kadrze ma dwóch zawodników: Adam Kardasz z Chemika Bydgoszcz i Michal Peškovič, bramkarz występujący ostatnio w II lidze słowackiej. Brat znakomicie spisującego się w Widzewie Borisa ma być konkurentem dla Pawła Kapsy. - Raczej zrezygnujemy ze sprowadzenia Krzysztofa Pilarza z Pogoni Szczecin - twierdzi Szymański. - Młody Peškovič da sobie radę.
Kardasz to defensywny pomocnik. Wyróżnia się przede wszystkim znakomitymi warunkami fizycznymi. Mierzy ponad 190 cm wzrostu i w sparingach nie przegrał chyba żadnego pojedynku główkowego. Chwalił go nawet Zbigniew Boniek, który stwierdził, że Kardasz to idealny materiał na piłkarza.
Ostatnim testem dla młodych zawodników będzie mecz kontrolny z Turem w Turku, który zostanie rozegrany jutro o godz. 13.
Szymański twierdzi, że cały czas prowadzi rozmowy z napastnikami. - Nie chcę na razie zdradzać ich nazwisk, bo mogę wszystko popsuć - mówi. - Nie będzie nas chyba stać na Marcina Chmiesta z GKS Bełchatów, ale znajdziemy kogoś innego. Do końca roku jest jeszcze trochę czasu, a przecież obiecałem kibicom gwiazdkowy prezent.
zrodlo: 90minut.pl
Uffff wiadomo jeszcze wszystko sie moze zmienic ale...
Odp: Krzysztof Pilarz - 06/12/2004 22:38
I mam nadzieje,że tak się to skończy. Pilarz ma zostać w Pogoni ,a Pesković co najwyrzej na ławe
Musze powiedzieć,że ta wiadomość mnie pocieszyła
Ostatnio edytowany przez: Wojtas., 6 grudnia 2004, 23:46 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 07/12/2004 18:12
Krzysztof Pilarz musi zostać ograł się już dobrze broni sam mówi że chce zostać w Szczecinie i chce tu grać więc czego więcej do szczęścia potrzeba. Moim zdaniem jeśli przyjdzie peskowić to niech rywalizuje w bramce z Krzysztofem Pilarzem.
Odp: Krzysztof Pilarz - 10/12/2004 21:39
Do piłkarzy przebywających na obozie w Pogorzelicy miał dotrzeć dzisiaj wieczorem prezes Dawid Ptak - informuje "Gazeta Wyborcza".
Prezes zlustruje, jak przebiega roztrenowanie drużyny.
Niewykluczone, że na jeden dzień wpadnie do Pogorzelicy również nowy nabytek zespołu, bramkarz Boris Peskovič (na zdjęciu). To nie przesądza jednak, że obóz w Pogorzelicy będzie również pożegnaniem dla dotychczas pierwszego między słupkami Krzysztofa Pilarza.
- Krzysiek zdecydował się zostać w Pogoni. Czuje wsparcie kibiców i liczy na sprawiedliwą rywalizację o miejsce w składzie - mówi Dawid Ptak.
Odp: Krzysztof Pilarz - 11/12/2004 00:28
Narzekacie na Pilarza jeszcze? A dlaczego powiedzcie mi? Wpuscil jakas szmate straszna? Obrazil was,kibicow? Nie... Dobrze broni? Mowi dobrze o kibicach? Tak W czym wiec jeszcze problem? Chlopak broni dobrze,a nawet bardzo dobrze! Fakt,do Radka Majdana mu brakuje,ale znowu mamy w Szczecinie dobrego i zdolnego bramkarza... trzeba sie z tego cieszyc,a nie narzekac...
Odp: Krzysztof Pilarz - 11/12/2004 00:40 A czy ktoś tu narzeka na Pilarza Sądząc po wypowiedziach forumowiczów to są oni za tym żeby Krzysiu został w Szczecinie i ciesza się z jego wysokiej formy,a na meczu z Legia został nawet wywieszony transparent " Pilarz i Olo szacunek u kibiców..." więc zastanów się co piszesz nikt tu nie chce żeby Pilarz odszedł z Pogoni i nikt na niego nie narzeka!!!
Narzekacie na Pilarza jeszcze? A dlaczego powiedzcie mi? Wpuscil jakas szmate straszna? Obrazil was,kibicow? Nie... Dobrze broni? Mowi dobrze o kibicach? Tak W czym wiec jeszcze problem? Chlopak broni dobrze,a nawet bardzo dobrze! Fakt,do Radka Majdana mu brakuje,ale znowu mamy w Szczecinie dobrego i zdolnego bramkarza... trzeba sie z tego cieszyc,a nie narzekac...
Ja w tym temacie nie widziałem żadego posta który, by mówił żeby Krzysiu odszedł ze Szczecina. Zastanów się co Ty piszesz. Każdy docenił to co zrobił Krzysiu(dzięki niemu MAMY kilka punktów wiecej )PILARZ - SZACUNEK
KRZYSIU ZOSTAŃ Z NAMI KIBICAMI!!!
Pozdo all
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815319 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.