Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 16:27
ciekaw jestem, czy dziś się pochwalili w szkole i w pracy, że "byli na meczu Pogoni"
swoją drogą to musi nieźle boleć kieszeń, kiedy człowiek wydaje 150 zeta na karnet, do tego co meczyk kiełbaska + cola, a "ukochana drużyna" przegrywa w kiepskim stylu...
powinni wprowadzić do sprzedaży bilety czasowe: ktos sobie wciąga bilecik na 1.połowę, a jak się komuś dalej podoba mecz to sobie w przerwie idzie dokupić na kolejne 15 minut, żeby nie przepłacać i tak do znudzenia lol

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 17:27
> powinni wprowadzić do sprzedaży bilety czasowe: ktos sobie wciąga bilecik na 1.połowę, a jak się komuś dalej podoba mecz to sobie w przerwie idzie dokupić na kolejne 15 minut, żeby nie przepłacać i tak do znudzenia lol

Bez kitu :D Chuj z wynikami, Portowcy jesteśmy z wami!! Won z piknikami!!

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 17:32
> > powinni wprowadzić do sprzedaży bilety czasowe: ktos sobie wciąga bilecik na 1.połowę, a jak się komuś dalej podoba mecz to sobie w przerwie idzie dokupić na kolejne 15 minut, żeby nie przepłacać i tak do znudzenia lol

albo taki system jak na basenach.. przy wejsciu dostaje zegarek na reke i placi przy wyjsciu w zaleznosci od tego ile minut wytrzymal :P

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 17:51
Parę słów o naszym młynie na ostanim meczu...
To ze to jest mlyn i siedzą tam niby najwierniejsi kibole, to nie znaczy ze ma się tam zbierać cała szumowina szczecinska. A wczoraj na Wiśle to mnie niektórzy rozbrajali. Grupy 13-14 latków w których połowę tworza nieprzecietnie brzydkie dziewczyny, pewnie jeszcze z podstawówki, zasiadają se na mlynie i pierdolą o tym na którą jutro mają do szkoły (mimo, ze swoim zasobem słow i inteligencją wyrażnie pokazują, że jakąkolwiek formę nauki mają w dupie - zresztą tak jak ja, ale nie wszyscyb sobie mogą na to pozwolić :D). Co to ma znaczyć??? Szczególnie mnie te paskudne dziewczyny wkurzają - po prostu niesmak!!!! I albo gadają na głupawe tematy (szkola, obiad) albo wpieprzają slonecznik, a jak juz cos zaspiewają to po prostu smiac sie chce. Ja głośniej myślę.......
tak więc doping szczególnie w drugiej polowie bardzo dobry, ale moze być jeszcze lepszy. Tylko, że przy selekcji na 12 powinno decydować oddanie klubowi i chęc do dopingu. A mi się wydaje, ze niektórzy to po prostu myślą, że jak mają dres to miejsce dla nich jest na 12. :bardzo_zly:

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 18:14
Gra nie byla wcale taka zła. Mauro powinien zostac swietym Mikolajem bo strasznie lubi rozdawac prezenty. Z naszych wyroznili sie Milar, Grzelak i Moskalewicz. Co do dopingu, to chuj w dupe tym ktorzy wyszli w 70 minucie meczu. Wiekszosc to pieknie uzelowani chlopcy chcacy pokazac swoim szmulom ze "chodza" na Pogon:D No bez kitu, juz wole 6-7 tys wiernych fanatykow niz 20 tys piknikow. PIKNIKI NA PIKNIK:D Brawa dla mlyna (szczegolnie rymy o Radku:D).

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
virgin
Kibic
Na forum od 7803 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:04
zycze sobie magdonia w pierwszym składzie.jest ostatnio the best

to ja
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:10
No oby Pogoń zdobyla pare punktów bo jak narazie to jestesmy pierwszym kandydatem do drugiej ligii...:( ale wierze że Portowcy sie wybronią i bedzie dobrze;)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Ziomall
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:16
Hehehhehe tacy sa wlasnie w wiekszosci kibice w Szczecinie.Jak idzie Pogoni to zapierdalaja na mecz wszyscy pierdolac jacy to oni sa wierni:P Jednak gdy druzynie nie idzie jak np. wczoraj to sypia sie bluzgi , uszczypliwe komentarze itd. Pokazala ta szczecinska publika jaka jest jest wczoraj.Jedynie sektor 12 dopingowal do konca.Mialem ten niemily zaszczyt cala 2 polowe stac miedzy sektorem 4 a 5 chyba (niewazne grunt ze kryta).ZERO dopingu ZERO.Bluzgi ironia (najwiecej na kebaba ale temu akurat sie nie dziwie:) ) .Wiec uwazam ze Pogon straci niewiele bo bez" Klubu 80 min." bedzie duzo lepiej na trybunach:) Moze to i dobrze ze tak sie stalo, bo dokona sie samoistna selekcja;)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:20
> Hehehhehe tacy sa wlasnie w wiekszosci kibice w Szczecinie.Jak idzie Pogoni to zapierdalaja na mecz >wszyscy pierdolac jacy to oni sa wierni:P Jednak gdy druzynie nie idzie jak np. wczoraj to sypia sie >bluzgi , uszczypliwe komentarze itd.

Ameryki nie odkryłeś, lepszy przykład miałeś dwa lata temu.

Z daleka nie będzie widać.
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:21

> tak więc doping szczególnie w drugiej polowie bardzo dobry, ale moze być jeszcze lepszy. Tylko, że przy selekcji na 12 powinno decydować oddanie klubowi i chęc do dopingu. A mi się wydaje, ze niektórzy to po prostu myślą, że jak mają dres to miejsce dla nich jest na 12. :bardzo_zly:

Jak ja chodziłem do młyna a było to juz parę wiosenek temu i młyn był jeszcze w starym miejscu to jak ktoś nie spiewał to się go na kopach wypieprzało na inne sektory gdzie mógł sobie spokojnie posiedzieć a nawet się zdrzemnąć. To były czasy aż się łezka w oku kręci.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:23
mnie jeszcze wkurwia to ze jak dostawalismy w dupe juz 0-5 albo nawet jeszcze 0-3 to wielu osobom nie chciało sie już śpiewać, a co do gówniarzeri to jestem zdania ze wstęp na 11-12 od 15-16 lat

Na zawsze Pogoń
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:48
No tylko kto ci bedzie sprawdzal dokumenty?:)

F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 19:52
>
> Jak ja chodziłem do młyna a było to juz parę wiosenek temu i młyn był jeszcze w starym miejscu to jak ktoś nie spiewał to się go na kopach wypieprzało na inne sektory gdzie mógł sobie spokojnie posiedzieć a nawet się zdrzemnąć. To były czasy aż się łezka w oku kręci.
>

Chyba stadion pomyliles...

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:16
> No tylko kto ci bedzie sprawdzal dokumenty?:)

to właśnie jest największy problem

Na zawsze Pogoń
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:19
Odnośnie młyna na wczorajszym meczu...załamałem się gdy widziałem wczoraj dzieci 10 lat może 12 bawiące się w serpentynach...i trąbkami...eh

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:23
> Hehehhehe tacy sa wlasnie w wiekszosci kibice w Szczecinie.Jak idzie Pogoni to zapierdalaja na mecz wszyscy pierdolac jacy to oni sa wierni:P Jednak gdy druzynie nie idzie jak np. wczoraj to sypia sie bluzgi , uszczypliwe komentarze itd. Pokazala ta szczecinska publika jaka jest jest wczoraj.Jedynie sektor 12 dopingowal do konca.Mialem ten niemily zaszczyt cala 2 polowe stac miedzy sektorem 4 a 5 chyba (niewazne grunt ze kryta).ZERO dopingu ZERO.Bluzgi ironia (najwiecej na kebaba ale temu akurat sie nie dziwie:) ) .Wiec uwazam ze Pogon straci niewiele bo bez" Klubu 80 min." bedzie duzo lepiej na trybunach:) Moze to i dobrze ze tak sie stalo, bo dokona sie samoistna selekcja;)

tylko ze jak znów Pogoń zacznie wygrywać to wrócą, a na początku rundy wiosennej znów bedą baty i znów przestana chodzic i potem zaczna jak beda mecze ze slabszymi i Pogoń będzie wygrywac

Łobez zawsze z Pogonią
MaT
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:29
> mnie jeszcze wkurwia to ze jak dostawalismy w dupe juz 0-5 albo nawet jeszcze 0-3 to wielu osobom nie chciało sie już śpiewać, a co do gówniarzeri to jestem zdania ze wstęp na 11-12 od 15-16 lat
Dokladnie
ja znam paru ludzi z mojego gim co sie chwalo ze byli na 12 ta by;li i co z tego jak piesni nie znaja a na mecze jerdza raz na jakis cas Ja mam 15 latek :P i ise nie pcham za badzo do mlyna a na Pogoń wisla siuedzialem na 13 tam tez niezlt doping .
Ale najlepiej mnie rozwalila kiedys jedna dziewczyna byla na 12 i mowila ze jej "ta duza flaga przeskadzala" :D:D sektorowka i nic nie widziala niedactwo a ja po chuj tam chodzisz piesni nie znasz .... Tez mysle ze 15-16 lat to odpowiedni wiek na pieklo pozdro :)

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:33
> >
> > Jak ja chodziłem do młyna a było to juz parę wiosenek temu i młyn był jeszcze w starym miejscu to jak ktoś nie spiewał to się go na kopach wypieprzało na inne sektory gdzie mógł sobie spokojnie posiedzieć a nawet się zdrzemnąć. To były czasy aż się łezka w oku kręci.
> >
>
> Chyba stadion pomyliles...

Jak masz 15 lat to się nie dziwie że niepamiętasz starych czasów takich jak kradzież flagi podczas meczu i rajd z nia przez boisko(dawniej takie rzeczy się zdarzały) zadymy w przerwie i nie tylko bo policja stała nad nami i 60-letni "ochroniarze" z parasolką w ręku jak byłem jeszcze małolat to wchodziłem za friko ze starszą osobą jako jego syn wogóle wszystko było troszkę inaczej ale kibice zawsze byli tacy sami zajefajni no bynajmniej w większości

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:50
> Jak masz 15 lat to się nie dziwie że niepamiętasz starych czasów takich jak kradzież flagi podczas meczu i rajd z nia przez boisko(dawniej takie rzeczy się zdarzały) zadymy w przerwie i nie tylko bo policja stała nad nami i 60-letni "ochroniarze" z parasolką w ręku jak byłem jeszcze małolat to wchodziłem za friko ze starszą osobą jako jego syn wogóle wszystko było troszkę inaczej ale kibice zawsze byli tacy sami zajefajni no bynajmniej w większości

Po pierwsze gosciu, nie mam 15 lat i wiem o co ci chodzi. Tylko ze piszesz o mlynie, ktory byl "pare wiosenek temu" a ja to rozumiem, jako pare lat wstecz, czyli 2-3. Nastepnym razem jak bedziesz pisal pare wiosenek to moze podaj dokladniejsza date, bo te krotkie pare lat temu nie przypomniam sobie by ktos byl wyrzucany z mlyna za nie spiewanie. Raz z 3 lata temu na 7 bylo cos takiego ale jak sobie przypominam nic wielkiego z tego nie wyszlo. A jesli jestes taki silny to zbieraj grupe i wywalaj z 12 na ktorej siedzi zalozmy te 2000 tys ludzi tych nie spiewajacych. Moze przy okazji wyrzucisz mnie ?

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 20:57

> Po pierwsze gosciu, nie mam 15 lat i wiem o co ci chodzi. Tylko ze piszesz o mlynie, ktory byl "pare wiosenek temu" a ja to rozumiem, jako pare lat wstecz, czyli 2-3. Nastepnym razem jak bedziesz pisal pare wiosenek to moze podaj dokladniejsza date, bo te krotkie pare lat temu nie przypomniam sobie by ktos byl wyrzucany z mlyna za nie spiewanie. Raz z 3 lata temu na 7 bylo cos takiego ale jak sobie przypominam nic wielkiego z tego nie wyszlo. A jesli jestes taki silny to zbieraj grupe i wywalaj z 12 na ktorej siedzi zalozmy te 2000 tys ludzi tych nie spiewajacych. Moze przy okazji wyrzucisz mnie ?

Ja już swoje w młynie zrobiłem teraz jest nowe pokolenie, ja śpiewam ile sił w gardle a jak wam sie nie chce to trudno wasza sprawa każdy zostaje słonecznikowym pikniem ze swojego wyboru

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880314 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005