Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oswiadczenie PTAKA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 16:15
> O kur** i już nawet chcą wyasygnowac 7 milionów na trybume :D Dali się Ptaszysku zmanipulować:) a ten chyba nawet nie podją z nimi żadnych rozów przez ostatnie pół roku :D Paranoja... No chyba że kłamali w PRS w żywe uszy ;) A Jurczyk już się pyta klubu jakie ma plany inwestycyjne... Ja mam już Ptaszyska dośc... sam namieszał... i moznaby mu podziękować za wspópracę...

Powiem tak: mam w dupie jakieś żaglowce w 2007 roku czy jak tam - powołany został koordynator i zespół do przygotowań tej imprezy a kiedy UM i Pan Jurczyk weźmie się by stworzyć zespół, skuteczny złożony z fachowców a nie ludzi z teczek do spraw pilniejszych niż jakieś tam srakie żaglowce. Pogoń czeka Panie Jurczyk, Ludzie czekają na spełnienie obietnic...

byly ganja man
*zablokowany
Na forum od 7819 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 16:47
a ja sie zajebiscie ciesze ze beda te zaglowce za 3 lata:)

PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA:)
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 16:55
31.08.04 - 16:40
: : List Prezydenta : :
Na adres Pogoni wpłyneło pismo od Prezydenta Szczecina Mariana Jurczyka, które przytaczamy poniżej. Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA odniesie się w najbliższym czasie do treści zawartych w tym liście.

Szanowny Pan
Krzysztof Waszak
Prezes Zarządu
MKS Pogoń Szczecin SSA

Szanowny Panie

W związku z informacją o zaprzestaniu od 15 września br. finansowania MKS Pogoń Szczecin SSA przez Pana Antoniego Ptaka, zwracam się z prośbą o pilne przedstawienie planów inwestycyjno-gospodarczych Spółki. Szczególnie interesują mnie informacje dotyczące planowanej przez Spółkę współpracy z miastem. Po otrzymaniu tych informacji zwołam Kolegium Prezydenckie i najdalej w ciągu siedmiu dni ustosunkuję się w szczegółach do przedstawionych propozycji.
Moja prośba wynika z faktu, że zarówno ja jak i Kolegium Prezydenckie od początku kadencji jesteśmy zatroskani losem klubu Pogoń Szczecin. Dlatego zaniepokoiła mnie informacja o zaprzestaniu finansowania Spółki przez Pana Antoniego Ptaka. Pragnę podkreślić, że głęboko na sercu leży mi przyszłość Pogoni, a także kilkudziesięciu tysięcy kibiców tego tak zasłużonego dla miasta Klubu. Pragnę, aby piłkarze Pogoni osiągali jak najlepsze wyniki zarówno na boiskach krajowych jak i na arenie międzynarodowej.
Zdaję sobie sprawę z oczekiwań władz Spółki i Prezesa jej Rady Nadzorczej Pana antoniego Ptaka wobec Miasta. Dlatego jeszcze raz potwierdzam, że zarówno ja oraz moi współpracownicy gotowi jesteśmy rozmawiać na temat przyszłości klubu, jego planów oraz zamierzeń inwestycyjnych.

Pozostaję z wyrazami szacunki

Marian Jurczyk
Prezydent Miasta Szczecina

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Wyczuwam lęk u Mariana... hehe... :P

.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:09
:okulary:
niewiem co juz myslec

.
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:26
czytajac oswiadczenie i list da sie zauwazyc ze jesli ptak dostanie jakies tereny to bedzie sponsorowal Pogoń a jak nie to idze. a przed zainwestowaniem mowil ze zadne tereny go nie interesuja...jaka metamorfoza :D:D:D esz...glupie to wszystko jest juz sie nie moge polapac :P

Dandi
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:30
Marian , czy ty sie boisz ? Marian czy boisz sie ? hehehe

mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:45
No to ciekawe jak to teraz się potoczy... Jak na moje to może być ciekawie. Marian się boji!! W sumie mu się nie dziwie bo po Pogoni to i po Marianie :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Dandi
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:47
Marian do boju !!!!

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 17:55
Jesli przyjac zachowanie antosia jako miernik jego sportowych ambicji to chlopak nie nadaje sie nawet do sponsorowania zespolow z 5 ligi. Wypowiadajac sie Antos sam sobie zaprzecza bo:
1) podobno w Szczecinie jest nieprzyjazna atmosfera dla futbolu (dziwne to bo nawet udalo mu sie niezorientowanego mirka wcisnac do urzedu miasta)
2) co miesiac pan prezes musi z wlasnej kieszeni wykladac ok 600 tys pln (a w łodzi to na pewno sprzeda od reki 8 tys karnetów i na kazdym meczu widzewa bedzie mu przychodzic 15 tysiecy kibicow)
3) jest u nas podobno darczyńcą bo daje od siebie serce i pieniązki nie oczekując w zamian niczego
4) jest bardzo grzecznym i mądrym zarządcą czym zdobył sobie sympatie i poparcie całego środowiska medialnego Szczecina (a w szczegolnosci serwisów internetowych i lokalnych gazet)
5) na dzien dobry w widzewie usłyszy zamiast gromkich braw zwyczajne "wypierdalaj" bo watpie czy wszyscy zapomna którą łódzka drużynę darzył miłościa kilka lat temu
6) no i najsmieszniejsze - na wstepie w łodzi czeka mała niespodzianka: otoz panie antosiu widzew ma jakby to powiedziec niewielkie zadluzenie (kilkanascie baniek) ktore nalezaloby najpierw splacic jesli sie chce bawic w profesjonalny futbol

Powodzenia Antoś, obys sie dorobił na widzewie fortuny, obys zostal guru dla łódzkich kiboli i mediow i zeby mirek czesny ktory (mam nadzieje) niedlugo stad odejdzie zalapal sie na jakas ciepla posadke w lodzkim magistracie

Aaaa i oczywiscie zycze mistrzostwa Polski i sukcesow lidze majstrów. Amen

PS czy jest jaka mozliwosc zeby takie osoby jak on odizolowac skutecznie od sportu? Przeciez powinni zabronic takim pseudobiznesmenom przejmowanie kolejnych zespolow. Taka sytuacja moze doprowadzic do katastrofy w polskiej pilce noznej (ŁKS,Piotrcovia,Pogoń,Widzew? i co dalej?)

WŁAŚNIE PRZED CHWILA W KRONICE KOCHANY PAN PREZES SIE PRZYZNAL ZE CHODZI MU JEDNAK O TERENY PRZYSTADIONOWE. KURWA MAC - PRZECIEZ KAZDY TO WIEDZIAL !!!

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Murarz
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 18:17

> 2) co miesiac pan prezes musi z wlasnej kieszeni wykladac ok 600 tys pln (a w łodzi to na pewno sprzeda od reki 8 tys karnetów i na kazdym meczu widzewa bedzie mu przychodzic 15 tysiecy kibicow)

W Widzewie będzie jedynie sponsorem tak jak chciał kiedyś gdy miał dawać 1mln miesięcznie z tzw. Galerii Widzew - piłkarze byli na otwarciu, wszystko miało być ok ale niestety AP i AG się nie zgodzili. Ptak nie chciał od Widzewa żadnych udziałów.

> 5) na dzien dobry w widzewie usłyszy zamiast gromkich braw zwyczajne "wypierdalaj" bo watpie czy wszyscy zapomna którą łódzka drużynę darzył miłościa kilka lat temu

Gdy był w ŁKS to wpominał o tym, że sympatyzuje z Widzewem i kiedyś coś w nim trenował - było to głośne i nie podobało się zbytnio kibicom "rodowitych".
W Łodzi będzie jedynie jedym z wielu sponsorów a nie właścicielem czy udziałowcem.

> 6) no i najsmieszniejsze - na wstepie w łodzi czeka mała niespodzianka: otoz panie antosiu widzew ma jakby to powiedziec niewielkie zadluzenie (kilkanascie baniek) ktore nalezaloby najpierw splacic jesli sie chce bawic w profesjonalny futbol

??? Długi to miał SPN.. Gdzie on teraz jest? Piłkę przejął RTS który miał 1mln długu a będzie on rozwiązany i powstało jużnowe stowarzyszenie "Widzew Łódź" które przejeło już drużynę i tradycje RTSu. No długów oczywiście nie przejeło hehe Widzew na dzień dzisiejszy nie tylko nie ma długów ale nawet ma chyba za dużo kasy o czym świadczy polityka kadrowa (co mecz nowy team)

>
> Powodzenia Antoś, obys sie dorobił na widzewie fortuny, obys zostal guru dla łódzkich kiboli i mediow i zeby mirek czesny ktory (mam nadzieje) niedlugo stad odejdzie zalapal sie na jakas ciepla posadke w lodzkim magistracie
>

hmm Mi się wydaje, że w tym wszystkim chodzi tylko o to aby Ptak mógł poprzez Widzew wpłynąć na decyzje władz łodzi odnośnie - Gałkiewiczów. Dla niezorientowanych jest to konkurencja Ptaka przy której jego hale wyglądają jak targ z Białorusi. Co ciekawe Gałkiewiczowie też chcieli kiedyś sponsorować Widzew, mówili nawet że dadzą 2x więcej niż Ptak tyle, że oni otwarcie powiedzieli o co im chodzi - żeby zamknąć hale Ptakowi :)

Jeśli chodzi o mnie to jeśli Ptak będzie jednym z wielu sponsorów Widzewa i nie będzie miał żadnych udziałów to ok. W przeciwnym razie to jednak nie bo poprostu jest to nieobliczalny i chyba troszkę niepoczytalny człowiek...

ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 19:08
Ostatnie artykuły (oficjalka, jurczyk, radni) jasno wskazują o co tu chodzi. A ja do końca wierzylem, że może antkowi nie chodzi o tereny, tylko po prostu jest chory na mózg. Teraz nie wiem co lepsze. nawet jeśli miasto da mu tereny - to historii nikt już nie zmieni. Wszyscy kibice poznali prawdę o Antku. Ale z drugiej strony nie ma wyjścia. Klub od podstaw to utopia. I tak prędzej czy póxniej trzeba będzie znaleźć inwestora. A wiec albo Antek zostanie zly albo odejdzie, ale chociaż zostawi nam zawodnikow i klub. Zarząd pieprzy glupoty - z biletów oraz sponsorow klub da sie utrzymac. Trzeba będzie się tylko pozbyć paru niepotrzebnych osób (terlecki, giuliano), zamknąć oficjalkę oraz wywalic rzecznika prasowego .Moze będzie kiepsko, ale zawsze do przodu. Chyba, że jedyni obok Ola nasi naprawdę dobrzy zawodnicy jak Grzelak, Labedzki czy Kaźmierczak powędrują za swym chlebodawcą do Lodzi. Wtedy mogło by być kiepsko

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 19:35
Więc wszystko się układa tak jak przypuszczałem . Miasto sie boi , że Ptak odejdzie .
Dlatego zaczęło już gadać od rzeczy . Ptak potwierdza , że chodzi mu o tereny .
Troche pogadają na ten temat , sprawa ucichnie i wszystko zacznie się od nowa .
A może jednak nie ? Kto wie . Może chociaż za te tereny , które Antoś ma dostać
zbuduje naprawdę silną drużynę , która namiesza w pucharowych rozgrywkach . :P

kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 19:40
Jesli ktos nie widzial kroniki to naciskac tutaj...
Oj, boi się Jurczyk...

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:20
UWAGA UWAGA!!!! NAPISZ DO MARIANA !!!!
[email protected]

TYLKO NIE ROBMY WIOSKI GRZECZNIE BO SIE MARIAN ZLEKNIE I NIC NIE ZROBI

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Dandi
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:22
ptak musi miec zrodlo finansowania Pogońi to oczywiste !!!

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:32
Ehh sam już niewiem o co tu chodzi:P

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
JACOb.
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:41
Obrazek gif wstawiony na forum

JACOb.
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:48
Obrazek jpg wstawiony na forum

mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 20:55
Ptak oświadczył, że wraca? Czy źle przeczytałem :P

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Oswiadczenie PTAKA - 31/08/2004 21:09
> Jesli ktos nie widzial kroniki to naciskac tutaj...
> Oj, boi się Jurczyk...

nie dziala mi to :/

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768884215 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005