Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kumaty Piknik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8194 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 13:18
Nie no kurwa znów pepik trenerem ...

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 16:56
No to mamy nowego trenera - "umarł Król niech żyje Król" - mam tylko nadzieję że obejmie psychicznie zespół i będzie praktykował bardziej praktyczny sposób gry dostosowany do możliwości składu. Tak na marginesie: całe szczęście że nie B.Pietrzak tylko Panik ale za to szkoda że nie Kuras :-( Pożyjemy zobaczymy i ... ocenimy :D

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 17:12
mamy nowego trenera juz od poludnia... od momentu ukazania sie informacji...

ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 18:17
Panik jest żałosny. Tyle

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 08/10/2004 19:45
Baniak powiedział że drużyna pod jego wodza szła w dobrym kierunku :) a Malura w Pogoni zarabia 30 tys euro rocznie wiec chyba dalej dostaje ta pensje tak zrozumiałem

Łobez zawsze z Pogonią
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 09/10/2004 01:14

luu napisał:  
klikajcie http://www.pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?292
trenerem lecha był wtedy panik :)
pozdrawiam

Wtedy Pogoń dostawała prawie dwucyfrówki z zabrzem więc niewydaje mi się zeb to był jakiś wspaniały wyczyn wpierdolić 6:0 ...

God, I'm glad I'm not me.
stróżewski
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 09/10/2004 08:27
ja pierdole co ta Pogoń odpierdala!!!!!Baniak jest autorem sukcesu awansu z 2 do 1 ligi a zostaje zwolniony!!!!!Paranoja i tyle!!!!A nasz zajebisty prezes Pan Dawid Ptak niech spowrotem przywraca Bebeto na swoje stanowisko!!!!

krystians
komar
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 09/10/2004 09:16
Baniak ma już propozycje pracy w Kujawiaku Włocławek i Stasiaku KSZO Ostrowiec. :| ja zostanie trenerem ktorejs z tych drozyn to zycze mu awansow :)

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 09/10/2004 23:56
Ja Tez zycze Baniakowi duzo sukcesow i awansu do 1 ligi!!

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 10/10/2004 11:31
Szkoda że znowu się robi głośno wokół pieniędzy. Jeśli to co mówi Baniak jest prawdą to jaki Klub ma wspierać Miasto z pośrednio z naszych podatków ? Zależy mi na wielkości Klubu ale budowanego na zdrowych zasadach a nie na wiariacjach księgowych...

ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pożegnanie trenera Baniaka, następca i zmiany? - 11/10/2004 14:10
Baniak to świtny gość i życzę mu wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!1

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Mixter23
Kibic
Na forum od 7765 dni

Czy Pogoń straci na zmianie trenera przecierz Baniak byl we Włoszech na szkoleniu ocencie - 17/10/2004 15:46
Dużo przed rozpoczeciem sezonu mowili Baniak <ok> byl we Włoszech taktyki itd a teraz na bruk??

spiew racaFlaga Pogoniraca spiew
piwo
BINDA
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Czy Pogoń straci na zmianie trenera przecierz Baniak byl we Włoszech na szkoleniu ocencie - 17/10/2004 15:51
Moim zdaniem pod pewnymi wzgledami straci Pogoń na tym że z funkcji zwolniła trenera Baniaka ale myśle też że Panik nauczy piłkarzy czegoś innego. Wyjdzie na to że piłkarze zyskają podwójnie bo bedą znali koncepcje Baniaka i Panika

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
BJK
Kibic
Na forum od 8954 dni

*

Odp: Czy Pogoń straci na zmianie trenera przecierz Baniak byl we Włoszech na szkoleniu ocencie - 17/10/2004 16:42
oceniam ortografie na 1:D pozdro przeciez sie pisze przez "ż" na koncu:)

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Czy Pogoń straci na zmianie trenera przecierz Baniak byl we Włoszech na szkoleniu ocencie - 17/10/2004 16:48
Na jakim szkoleniu to był zwyczajny staż przyglądał sie treningom i dali mu obejrzeć 1 mecz to wszystko, ja tam się nawet cieszę że Baniak odszedł zrobił bardzo wiele ale przecież mamy budować drużynę z ambicjami więc potrzebujemy konkretnego trenera ale sam nie wiem czy jest to właśnie Panik.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Czy Pogoń straci na zmianie trenera przecierz Baniak byl we Włoszech na szkoleniu ocencie - 17/10/2004 16:59
Samo "bycie na szkoleniu" nie gwarantuje jeszcze sukcesów. Bo może uczeń mało pojętny, zawodnicy nie kumający nowych koncepcji itp. Ale według mnie mogli poczekać ze zmianą trenera do końca tej rundy i wtedy dopiero rozliczyć Baniaka. W sumie przecież mecze które przegrał to głównie z samą czołówką tabeli. A co miał wygrać to wygrał. Tak więc według mnie decyzja o zmianie trenera zbyct pochopna

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876577 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005