Odp: Tniemy konfetti... - 29/01/2005 22:06
Kontynuujemy akcję rozpoczętą ponad pół roku temu... Zapraszamy do akcji cięcia konfetti - jest to chyba najtańszy element oprawy meczu, bo niekosztuje właściwie nic, oprócz poświęconego czasu. Wystarczą nożyczki i stare czasopisma / gazety. Dlatego zachęcamy wszystkich do cięcia...
Instrukcja Obsługi
stare czasopisma / gazet i inne papiery tniemy na kawałki o wymiarach mniej więcej 5x5 cm... po czym wrzucamy je do woreczka śniadaniowego i zawiązujemy - konfetti powino być tyle, żeby starczyło na dużą, pełną garść - po ułożeniu powinno tworzyć "kupkę" o wysokości ok. 5cm (patrz fotki poniżej) - woreczki pakujemy w reklamówki i tak przygotowane konfetti jest gotowe do odbioru...
Krótka Instrukcja Graficzna
tak powinno wyglądać pociete konfetti // a tak już po pocieciu i zapakowaniu zbiórki będą organizowane co tydzień, może co dwa tygodnie - o terminach będziemy informować na bieżąco
jak wygląda efekt takiej akcji mogliśmy zobaczyć jakiś czas temu - zobacz
Jeszcze raz wszystkich zachecamy do cięcia... TNIEMY!!!
================================
Jako, że ostatnim razem akcja nie przyniosła spodziewanych efektów... (widocznie niewielu jest ludzi, którzy potrafią włożyć troche bezinteresownej pracy) tym razem dla osoby która natnie najwięcej konfetti przygotowaliśmy nagrodę - szalik Pogoni, granatowy t-shirt "Portowcy" (foto1, foto2) i 10 arkuszy vlep z 1 serii (foto1)
W konkursie wezmą udział tylko osoby, które wykonały zadanie prawidłowo - konfetti musi być zrobione wedlug instrukcji nie może być go mniej w jednym worku niż tyle ile widzicie na fotkach Konfetti zrobione z podstawek pod browar i innych wynalazków również nie będzie brane pod uwagę
Zwycięzcę wyłonimy na początku rundy wiosennej.
Te wzorce z obrazka, nie chwaląc się to chyba moja robota poznaję po równych cięciach, eleganckim stosiku i te supełki dokładnie związujące każdy woreczek chyba ze 100 takich ideałów dowiozłem. Przechwycił je Baranowski(nie rób wioski), bo chłopaków dopiero usłyszałem jak wychodziłem z budynku klubowego, ale na szczęście dostały się w odpowiednie ręce. A dowiozłem je rowerem który mi zajebali niedługo wrzucę jego fotę, może ktoś pomoże W każdym bądź razie jeżeli coś tam potne, to napewno poleci to z sektora 15. Bo te moje cuda na meczu z Bełchatowem były chyba na 12, a na 15 jakieś marne skrawki w dużych worach. A równowaga w przyrodzie musi być
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Tniemy konfetti... - 10/02/2005 22:20
jak znajde co do ciecia to i tez moge to porobic. w zeszlej rundzie przynioslem okolo 450 woreczkow. aktualnie nie mam co ciac bo dzis wywiozlem z piwnicy 135 kg makulatury do skupu, wiec bedzie za co opijac zdane examy na uczelni
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
jak znajde co do ciecia to i tez moge to porobic. w zeszlej rundzie przynioslem okolo 450 woreczkow. aktualnie nie mam co ciac bo dzis wywiozlem z piwnicy 135 kg makulatury do skupu, wiec bedzie za co opijac zdane examy na uczelni
jakby co to ja mam pod dostatkiem makulatruki do cięcia..
pozdro.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856455 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.