Piszesz to na serio ? Skad jest to on wie, nie trzeba mu tego przypominać. Był idolem, ale po prostu przegišł. Teraz jest już za pożno. No chyba ze by na kolanach przeszedl od Krakowa do Szczecina z wszystkimi flagami srakowi w plecaku - wtedy mozna by mu wybaczyć
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Wedlug mnie tradycyjne "Chuj ci w dupe" wystarczy.
A ja mysle, ze przywitanie Drumlaka "chlebem i solą" jest jak najbardziej na miejscu Pokazmy mu, skad jest i jaki błąd popełnił
Piszesz to na serio ? Skad jest to on wie, nie trzeba mu tego przypominać. Był idolem, ale po prostu przegišł. Teraz jest już za pożno. No chyba ze by na kolanach przeszedl od Krakowa do Szczecina z wszystkimi flagami srakowi w plecaku - wtedy mozna by mu wybaczyć
Hehehe dobre
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Przywitanie Judasza?! - 06/11/2004 18:09
Z Wisłą Płock Drumi zagrał tylko ostatnie 5 minut. Tak więc nie wiadomo czy w Szczecinie w ogóle będzie okazja, żeby "przywitać" go u nas na boisku.
Odp: Przywitanie Judasza?! - 06/11/2004 21:34
dla drumlaka napewno nalezy sie minus za to ze poszedl do sraxyale to jest taki zawod co mial zrobic isc do cracovi czy do 3 albo 4 ligi zastanowcie sie czasem co piszecie!!!apo za tym drumlak sam nie yjechal ze szczecina tylko ptak go wyjebal:---)
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
dla drumlaka napewno nalezy sie minus za to ze poszedl do sraxyale to jest taki zawod co mial zrobic isc do cracovi czy do 3 albo 4 ligi zastanowcie sie czasem co piszecie!!!apo za tym drumlak sam nie yjechal ze szczecina tylko ptak go wyjebal:---)
Matys moze ty sie zastanowisz co piszesz? Przywitaj go oklaskami i badz w koszulce z napisem na koszulce Drumlak, bo w koncu taki jego zawod...
A co do wypowiedzi Kastora to jak zwykle 100% poparcie
Odp: Przywitanie Judasza?! - 07/11/2004 10:11
sorki wszystkim ja slyszalem tylko jedna jego wypowiedz w ktorej nie bylo sie do czego przyjebac,pewnie sie mylewiec mozecie sie z ta wypowiedzia nie zgadzac wiec sie poprawiam CHUJ MU W DUPE
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
sorki wszystkim ja slyszalem tylko jedna jego wypowiedz w ktorej nie bylo sie do czego przyjebac,pewnie sie mylewiec mozecie sie z ta wypowiedzia nie zgadzac wiec sie poprawiam CHUJ MU W DUPE
Jak ja lubie takie osoby...Dzieciaczek pod wplywem krytyki wspolforumowiczow bardzo szybko zmienil bardzo drastycznie swoje zdanie....plus za akcje
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876154 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.