Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8036 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 11/06/2004 22:58
no Orlo zgadzam sie z toba - Trzeba przyznac ze te bramki z wolnych to takie kiksy i nie bardzo popisal sie Bledzewski no ale trzeba zwrocic uwage na nawieerzchnie na jakiej grali. Znowu co do zachowania naszych kibico to czyzby nie Nasz Vasyl wydostawa sie z sektora po jakis szaliczek:>??A propo Wisniewskiego to chyba nie gral bo nie widzialem tam lysej paly:)

No i jeszcze dobrze ze spadl z ekstraklasy swit bo po co nam jakies wiesniaki z nowege dworu!?

a i Orlo masz juz flkage Czech wiec zmieniamy bo jutro Euro04 [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-11 22:59]

MW'03
mornel
Kibic
Na forum od 8088 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 11/06/2004 23:04
> No ja właśnie widziałem te bramki w kurierze. Delikatnie mówiąc klka zawalił
> Bledzewski, a pozostałe obrona która nie pokryła i Bledzewski nie mógł już nic
> zrobić. Mam nadzieję że w tym meczu nie grał Wiśniewski, bo jeżeli grał to ja go
> tutaj w Pogoni nie chcę. Wolę Julcimara mniej skorumpowanego.

Wisniewski nie gral, podobnie jak Kompala...Mecz byl ustawiony bankowo

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 11/06/2004 23:06

a i Orlo masz juz flkage Czech wiec zmieniamy bo jutro
> Euro04

Mówisz i masz, już zmieniłem:D. I dziękuję bardzo za tą flagę.

Babilon Team
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 11/06/2004 23:42
mecz byl dobry, doping zajebisty tak samo jak oprawa... :) szkoda ze olo nie wykorzystal karnego:(

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 02:20
Co do meczu to Pogon byla zdecydowanie lepsza, ale bramkarz Zaglebia gral chyba mecz zycia....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 09:03
Cracovia - Szczakowianka to był przesadzony mecz. Wygrywają 8-1, przekupili pół zespołu (albo i cały) więc to musi być podejrzane. Te pierwsze bramki które puszcza Bledzewski... ech, szkoda gadać. Zawiodłem się na tym zawodniku. Podobnie jak na innych, nikt ze Szczaxy nie grał dobrze. Za to Craxa... zero krycia, jakby sama na boisku była. Jeden z najlepszych to Paweł Drumlak, wreszcie zagrał cały mecz. Brak Wiśniewskiego, Króla, po przerwie wszedł Kompała - to nie jest aż takie osłabienie. Swoją drogą musiało coś być na rzeczy skoro tak dużo roszad było przed meczem. No i najdziwniejsze że to wszystko zdecydowali się zrobić chociaż wiedzieli że Polsat ich transmituje! Mi się wydaję że wiedząc że już nie awansują, po prostu sprzedali mecz i przegrali go bardzo niedyskretnie by pokazać całej Polsce jakie przekręty się dzieją w 2 lidze...To był pewien rodzaj zemsty, chcieli by znów PZPN miał kłopoty...

Obrazek gif wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 10:47
> > ale lipa wkurwiłam sie

Hmmm kazdy post ma wnosic chyba cos do dyskusji :>
nie mozna tak sobie pisac glupot :">
> to jest karane przez administratorów :D eehehe
Jesli juz czepiac sie wypowiedzi to admini musieliby zabanowac troche wiecej osob niz tylko kolege wyzej , za bezsensownosc ich wypowiedzi na forum.pozdro [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-06-12 10:49]

.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 11:25
wypas osobicie bardzo mi sie podobal i bez kitu chyba jeden z leprzych
a co do wyniku to wolal bym aby Pogoń wygrala ale cieszy mnie ze awans z 1 pozycji

pozdrawiam zielonego emi(L)busa z DriVeRem na czele (ten koles to ma trzaski)

.
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 11:55
szkoda przedewszystkim karnego, nie wiem jak Olo mógł go nie wykorzystać.
Ale cieszy ten remis, ktory dał nam mistrzostwo drugiej ligi, bo przez moment bałem się że spadniemy na drugie miejsce.

teraz tylko czekać do następnego sezonu.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 12:36
Pewno do tej piłki podszedł właśnie Olo, bo roztrzygnięcia w lidze już były, a on chciał się zemścić. Pewno jakby grał Andruszczak to on by podszedł do tej piłki. Jak to przyznał w wywiadzie dla gazety "Pogoń Szczecin" to noga by mu nie zadrżała i by jebnoł w samo okienko:D.

ANDRUSZCZAK RESPECT

Babilon Team
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 12:38
No meczyk Pogoni jeden z lepszych ale szkoda niewykorzystanych sytuacji(poprzeczka i karny :) )pzdr dla ekip emilbus :D hehe a mecz i tak ustawiony był :P

>pozdrawiam zielonego emi(L)busa z DriVeRem na czele (ten koles to ma trzaski)

hm.......18 czy 14 ?? [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-06-12 12:43]

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 13:09
Gicior wyjazd. Policja jak zwykle katastrofalnie sie zachwoala nei dopuszczajc pilkarzy do nas.. Debile. Dobry mecz, ekstra atmsofera na trybunach itp

Pozdro dla rozspiewanego Emilbusa z Brygada "Maja hii":P Do zobaczenia w pierwszej lidze.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Mrc.
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 13:34
Wyjazd udany - kierowca przejebany!!!

piosneka dnia została ..." kierowca , kierowca ma mendy" ;)

Pozdr. dla Emilbusa ...dla placków i cycków wyjazdowych!!

Pogoń Legia!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 13:58
pozrdo chlopaki , dzieki na transport ( autokar dotarl o 5 rano , czesc chlopakow nie dojechala z wiadomych przyczyn.... )

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 14:09
pzdr Mały

skąd wzial sie 4 autokar i kto nim jechał? Zapisów na niego nie byłó... ktoś wrzucił tam troche chorągiewek i chcieliyśmy je odzyskać :) więc jeżeli ktoś nim jechał to niech zagadnie mnie na gg (4974083)

Dodam że niechodzi o autokar z Gryfina, ani ten który przyjechał o 5 rano w niepełnym składzie... również nie o ten na który były zapisy w Liderze - o ten czwarty ;)

[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-06-12 14:09]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 14:27
Nie znalazl nikt czarnego plecaka na sektorze ?? :)
Zapodzial mi sie gdzies :D

Pozdro dla obecnych i aktywnych :P

1948
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 15:22
heehe portalboy powodzenia w poszukiwaniach:D:D :) chcialabym jeszcze raz uslyszec ta radosc jak michalski strzelil brame..... pozdro dla dostepnych:P [Ostatnio edytowane przez drops_ona: 2004-06-12 15:22]

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 17:36
Wyjazd udany. Więcej nie powiem, bo trzeba było być :D
Ciesze się jedynie, że co miało wyjść - wyszło (ultras).

Vasyl pozdro Ziom
I dla reszty obecnych też pozdro oczywiście.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 12/06/2004 20:28
Dobry meczek choć w sumie o pietruszkę a Cracovii nie wiem co się stało , że nagle tak rozgromiła Szczakowiankę i do tego jeszcze jakie bramki!! , szkoda ,że bramki Drumlaka nie było widać bo rzucili race i zadymili boisko :D

:
brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń 1:1 - 16/06/2004 05:56
> Znacie tego cwaniaka w bluze Everlasta?

Obrazek jpg wstawiony na forum

ja znam Vasyl, to szef kibicow Zaglebia Lubin -- boja sie go wszyscy..... :):):):)

pzdr for all

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768899893 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005