| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 23:36
> znowu sie mylisz, na ilu wyjazdach byles, przez ten okres kibicowania?
Okrągłe zero. Z pewnością wiele straciłem, ale nie będę żałował, i tak nie odwrócę biegu czasu. A czy na pewno się mylę? Z tego, co się orientuję, to sporą część (pewnie większość) grupy "wyjazdowców" stanowią ludzie młodzi. Ale nie o wyliczenia chodzi mi w mojej wypowiedzi, więc nie traćmy na to czasu.
Patyk jest nieco starszy niż wynosi średnia wieku tutejszych forumowiczów i to widać. Nie pieprzy głupot, nie opiera swoich wypowiedzi na hasłach. Mówi: "NA RAZIE Ptak na podziękowania nie zasłużył". I trudno mi z tym polemizować, na szacunek/akceptację każdego trzeba zapracować, niektórzy potrzebują mniej dowodów, niektórzy więcej. Ale stwierdzeń typu "Ptak chuj mnie obchodzi, niech wypierdala" zrozumieć nijak nie mogę.
P.S. No i rację ma boberek - chyba rzeczywiście nie ma sensu dalej ciągnąć tej gadki.
[Ostatnio edytowane przez Viceroy: 2004-06-04 23:37]
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:01
w Bydgoszczy, w Sosnowcu, w Gdansku nie bylo dobrego wujka, musieli zaczynac wszystko od zera (czyt.od B-klasy) i jakos wszystko ogarneli i teraz moga sie cieszyc z kolejnych awansow swoich druzyn i za to co zrobili szanuje ich cala Polska... tyle ode mnie
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:05
Dyskusja o grajkach i prezesach...
Patyk, chyba w swoim krotkim poscie zawarl wszystko co trzeba bylo...
Viceory (fan tej marki papierosow?) grubo sie mylisz ze wsrod ludzi powyzej 25-ego roku zycia, nie ma przeciwnikow Ptaka, oczywiscie ze sa, tylko ze oni sa na tyle inteligentni, ze tego nie okazuja w mediach vide internet. Plakanie Ptaka mam gleboko gdzies, sa to zwykle zagrywki, odejde bo to i tamto, dzieki temu zyska nowych fanow, sponsorow etc... Dla mnie czysta glupota, no ale coz, ma on swoich doradcow i to oni glownie decyduja. Twierdzisz ze wbijamy sobie tzw fazy ze Pogon to MY ? Oj, mylisz sie, jestem mlodym kibicem, chodze na Twardowskiego od dziecka... Lecz nim zaczalem chodzic na mecze ktos mi wytlumaczyl jak jest, ze sa pilkarze ktorzy sprzedaja i ze sa prezesi ktorzy daja przyslowiowej dupy. Zrozumialem to za czasow Bekdas/Gondor dlatego NIE ufam i NIE bede ufal zadnemu sponsorowi/prezesowi/doradcy itd...Dla nich wazna jest kasa i te pieprzenie ze kibice sa wspaniali vide Listkewicz, bo co maja powiedziec? Publicznosc jest chujowa? Glupio tak, nie ? Latwiej powiedziec, wspaniala publicznosc itd...Przynajmniej bedzie miala taka osoba swiety spokoj. Wracajac do tematu Ptaka, musi sobie on zasluzyc na szacunek wsrod kibicow, narazie tylko pokazuje jak NAS kibicow ma gleboko w dupie. Mozecie to zauwazyc chociazby na meczach, tylko trzeba byc bardzo spostrzegawczym. Czym sie roznia mecze kiedys a teraz, trza wytezyc mozgi. Umiecie pisac i biadolic na necie, maly odsetek z was jest w stanie zrobic cos konkretnego, narzekacie na to i tamto a sami nic nie dajecie, a b.wiele wymagacie, czyz to nie jest zalosne? Wiekszosc z was to dzieci przekroju 11-15 lat, ktorych rodzice niewiedza co dzieci robia przed kompem, a co dzieci robia? Napinaja sie... Gdy dochodzi do normalnej dyskusji, leca kurwy, chuje etc. Ja to przezyje, lecz gdy wejdzie tu ktos normalny, pierdolnie orla. Dobra...
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:08
> Dzieciak
> Bartollo napisał:
> Przyklad pierwszego debila ktory bedzie hccial go sciagnac niepasuje to po co
> chodzisz
> na mecze Pogońi idz i se popatrz na 4 lige zawodowcow
> po raz... 4 liga to
> nie zawodowcy, po dwa... Gandalf nie jest debilem, po trzy...
> wypierdalaj!
Gandalf jest... "zajebisty" 
P.S. Przyłączam się do gromkiego wypierdalaj
[Ostatnio edytowane przez neon: 2004-06-05 00:10]
|
Braci sie nie traci...
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:21
Jak stwierdziła wróżka Zenobia... po Ptaku będzie Solorz, po Solorzu Gudzowaty, a po nim boski ojciec Rydzyk i to dopiero on wprowadzi nas na europejskie areny
Gówno poniżej 16 roku życia i to które przychodzi od święta prosimy o nie zabieranie głosu 
Jeżeli już tak chcecie dziękować, to spierdalajcie do Millera z transparentem dziękczynnym za wprowadzenie Polski do UE
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:49
jak to czytam mam wrazenie ze sobie zartujecie normalnie!! kurwa kim wy w ogole jestescie?? to jest jedynie zasluga ptaka, jego i tylko jego, temu czlowiekowi sie nalezy szacunek, nie baniakowi nie komu kolowiek tylko jemu, on sie oddal Pogońi, a wy go w chuja robicie, poklecpie sie w leb a potem mowcie!!!!!!!!!!!!!
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 00:50
> jak to czytam mam wrazenie ze sobie zartujecie normalnie!! kurwa kim wy w ogole
> jestescie?? to jest jedynie zasluga ptaka, jego i tylko jego, temu czlowiekowi
> sie nalezy szacunek, nie baniakowi nie komu kolowiek tylko jemu, on sie oddal
> Pogońi, a wy go w chuja robicie, poklecpie sie w leb a potem mowcie!!!!!!!!!!!!!
Do Wora.
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 01:21
Cala sprawe dobrze ujeli Helmut i Patyk. Nie bedzie zednych transparentow i okrzykow pod adresem Ptaka. Na szacunek trzeba sobie zasluzyc... i nie wazne ze Ptak wylozyl tyle i tyle kasy... byl Bekdas, Gondor i co, wszyscy ich uwielbiali, dziekowali i to wlasnie Ci ktorzy wtedy najwiecej krzyczeli... gdzie byli pozniej Jak na mecze przychodzilo od 1000 do kilku tysiecy ludzi??!! Teraz sytuacja ma sie podobnie.., zrobila sie moda na Pogon, jezdzenie na mecze zrobilo sie na czasie i mozna tym zaimponowac znajomym... Ale jestem pewien na 100 % ze gdyby w Pogoni zaczalo sie zle dziac to tych ludzi by juz nie bylo!!! W ogole jak patrze na niektore nicki osob zalogowanych na forum z koncowka 17 itp to ludzie... jestescie w tym klimacie od niedawna i prosze was- nie wypowiadajcie sie w tematach o ktorych nie macie pojecia i nie znacei realiow. Bez urazy ale zachowujecie sie jak dziwki ktorym zaplacono i teraz musicie ladniw podziekowac jak stado jelenii bo Antoniowi zrobilo sie smutno... Ptak nie jest fundacja charytatywna... on tu jest inwestorem i on tu nie przyszedl rozrzucac pieniadze tylko zrobic interes, co nie w jednym wywiadzie zaznaczal. A gadki ze on to robi bo kocha pilke nie chce nic w zamian mozna wrzucic miedzy bajki. On tu chce zrobic interes i niech go robi z dobrym efektem dla Pogoni, a my zajmijmy sie swoim czyli dopingujmy, jezdzijmy na mecze. Ktos chce wspomoc Pogon, czyli tym samym Ptaka -? Kup bilet, szalik czapeczke w sklepiku klubowym, skonskumuj kielbaske popijac coca cole. W ten sposob podziekujesz Ptakowi bo zrobisz to w sposob ktory najbardziej mu odpowiada, zostawisz kase w klubie. Bo to wszystko jest dla niego biznesem, i Nic tego nie zmieni. Tak wiec wszelkiemu wlazeniu w dupe Ptakowi mowie STANOWCZO NIE!!! I uwierzcie ze nie wam bedzie decydowac o tym komu nalezy sie szacunek a komu nie. Pogon to My, kibice i ludzie ktorzy sa zwaiazani z Pogonia nie od dzis Pozdro dla normalnych.
PS. Nie wiem na jakiej podstawie sa tu jakies posty skierowane z jakimis pretensjami czy obrazami w kierunku Mlodych Wilkow...?? Oni zapierdalaja, wy narzekacie przed monitorem i taka jest roznica. Po za tym MW nie jest "grupa trzymajaca wladze" i nie im decydowac dla kogo ma byc szacunek a dla kogo nie. Oni po prostu robia swoje a jak komus sie to nie podoba to niech po prostu wypierdala. Narazie tyle w temacie
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 01:35
Vasyl.. polemika z baranami nie ma wiekszego sensu.. robcie swoje i tyle.. pozdro
i dodam jeszcze - "ANTONIO - GORACO !!! " [Ostatnio edytowane przez Kasztaniak: 2004-06-05 01:44]
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 02:12
:all_coholic: :pukeface: 
pozdro dla kumatych plus za akcję minus za sprzęt kto ma wiedzieć ten wie
to chyba wszystko co można napisać w tym temacie :hanged:
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 02:33
> jak to czytam mam wrazenie ze sobie zartujecie normalnie!! kurwa kim wy w ogole
> jestescie?? to jest jedynie zasluga ptaka, jego i tylko jego, temu czlowiekowi
> sie nalezy szacunek, nie baniakowi nie komu kolowiek tylko jemu, on sie oddal
> Pogońi, a wy go w chuja robicie, poklecpie sie w leb a potem mowcie!!!!!!!!!!!!!
nie no dopiero teraz zobaczyłem 
oddał się Pogoni   
panie Ptak dziękujemy ci za to  
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 09:40
Dobra koniec tematu!!!! Niema podziekowan a jak chce ktos robic to niech napisze mu list i moze mu sie poprawi mina. Racje maja MW - bedzie transparent jak sobie zasluzy!!
pozdro dla kumatych i naszych Szakali
i szacuken dla kumatych
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 11:45
Helmut 100% poparcia i tak samo dla reszty ludzi z MW, to samo dla Patyka, Shivan, Kasztaniak oraz reszty kumatych, ktorzy sie wypowiedzieli albo nie bo niemogli ze smiechu.
Widac nie wszyscy z mlodzierzy sa tacy glupi i potrafia dostrzec prawdziwe fakty - Ziemniak.
5 sensownych podsumowan:
Gdzie zescie rok temu byli??
Podziekujmy tym co rok temu o Pogon walczyli
Podziekujy tym co jezdzili na mecze wyjazdowe
Podziekujmy tym co marnuja swoj prywatny czas i poswicaja go Pogoni...
Na Szacunek pracuje sie przez lata a nie przez rok!!
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 05/06/2004 13:56
Zadnych transparentow , przyspiewek ! Ptak siedzi tu rok i mysli ze juz go uwazamy za kogos kogo darzymy szacunkiem..myli sie !!! Niiech odleci jak mu sie nie podoba..i nie wraca ! Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7