Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gdzie będziemy świętować? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Przemek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8117 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 21:59
i tak duzo ludzi sie nie zbierze zapewne bo wszyscy beda na stadionie oglądac te koncerty bo wkonccu w cenie biletów to nie mogą tego zmarnować

PS
MaczeKK
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 22:06
komandor7 - full support :D tylko kto wywiesi kartki ?? :D ale juz czuje ta atmosfre :D ale wydaje mi sie ze niestety wiecej niz 200 osob nie pojdzie z nami :(

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
k7
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 22:17
> komandor7 - full support :D tylko kto wywiesi kartki ?? :D ale juz czuje ta
> atmosfre :D ale wydaje mi sie ze niestety wiecej niz 200 osob nie pojdzie z nami
> :(

ja nie moge. po drukowaniu spiewników nie mam juz tuszu w drukarce:D
Napisałam na forum Pogoń.v.pl o tym że idziemy i napewno informacja sie rozniesie.
P.S. Nie mażadnego chetnego do wydrukowania informacji? Po meczu nie da sie zebrac wiary. Trzeba ich poinformowac przed meczem. Przeciez zadanie jest proste. Niech zgłosi sie ktokolwiek. Drukujesz, idziesz na stadion, przyklejasz i do widzenia.

powrot prawowitego wlasciciela konta:D
MaczeKK
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 22:19
komandor7 - jak mozna dostac spiewnik ?:D znaczy jak mozna go kupic :D albo wez sie do mnie na GG odezwij (4637576) i mi wyslesz na Gadu :] hmm ja pomysle co z tymi kartkami :) moze zaloze swoja grupe :D Pałusy z Bukowego i bedziemy pomagali jakos przy oprawach :D

k7
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 22:26
Śpiewniki sa wydrukowane. Poczytaj w poście "Śpiewamy k***a!!!". Będą je rozdawac ale nie wszystkim i nie wszędzie(chyba tylko na łuku). W tym poscie masz śpiewnik.

Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 22:27
Ja bym chetnie troche wydrukowal, ale mam juz malo tuszu w drukarce (spiewniki...) a skserowac nie zdaze chociaz nie wiem jakbym chcial... mam jednak nadzieje ze ktos sie tym zajmie. Wystarczy przeciez ze 100 ulotek przykleic przy wejsciach i na stadionie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 23:24
komandor kurwa ty z takim animuszem wszystko robisz ze pozazdroscic tylko ja pierdole az zygac mi sie chce gadasz i gadasz kurwa zrob cos jak taki z ciebie pan a nie ze ci tuszu brakuje :) to tyle bo pierdolic to tu 100% ludu potrafi wlacznie ze mna

SZTANY GLANY
MaczeKK
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 23:26
> komandor kurwa ty z takim animuszem wszystko robisz ze pozazdroscic tylko ja
> pierdole az zygac mi sie chce gadasz i gadasz kurwa zrob cos jak taki z ciebie
> pan a nie ze ci tuszu brakuje :) to tyle bo pierdolic to tu 100% ludu potrafi
> wlacznie ze mna

Ale on przynajmniej jakimis konkretami pierdoli :D hehe :] i tak dupa z tego nic nie wyjdzie !!! Nawet jak pojdziemy wszyscy to kazdy bedzie szedł w swojej małej grupce :( to nie bedzie jednosc :(

k7
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 05/06/2004 23:57
> komandor kurwa ty z takim animuszem wszystko robisz ze pozazdroscic tylko ja
> pierdole az zygac mi sie chce gadasz i gadasz kurwa zrob cos jak taki z ciebie
> pan a nie ze ci tuszu brakuje :) to tyle bo pierdolic to tu 100% ludu potrafi
> wlacznie ze mna

Posłuchaj.
Po pierwsze nie jestem on tylko ona.
Po drugie z tą akcja to nie był mój pomysł ale przynajmniej miałam jakies checi do działania. Jakoś trzeba było zaćzać i zaczełam. Ogarnełam sprawe. Przedstawiłam jasno. Wystarczy wydrukować i przykleic.
Po trzecie nie mam czasu na wszystko. Juz pomagam MW.
Po czwarte jak taki mądry jestes to moze sam byś coś zrobił??

k7
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 06/06/2004 00:05
Ale on przynajmniej jakimis konkretami pierdoli :D hehe :] i
> tak dupa z tego nic nie wyjdzie !!! Nawet jak pojdziemy wszyscy to kazdy bedzie
> szedł w swojej małej grupce :( to nie bedzie jednosc :(

Dzięki za poparcie. widze że jesteś troche zainteresowany sprawą. Może zająbyś sie tym. Wystarczy po dwie kartki na jedno wejscie(mało ale zawsze coś) i przykleić tak zeby kazdy kto wchodzi widział.

MaczeKK
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 06/06/2004 01:19
Jutro swietuje urodzinki z rodzinka ktore sa we wtorek :D :/ i nie uda mi sie tego zrobic :( ledwo co na meczyk zdaze:( a co dopiero rozlepiac ulotki :P przykro mi :(

darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Gdzie będziemy świętować? - 06/06/2004 10:07

Posłuchaj.
Po pierwsze nie jestem on tylko ona.
Po
> drugie z tą akcja to nie był mój pomysł ale przynajmniej miałam jakies checi do
> działania. Jakoś trzeba było zaćzać i zaczełam. Ogarnełam sprawe. Przedstawiłam
> jasno. Wystarczy wydrukować i przykleic.
Po trzecie nie mam czasu na wszystko.
> Juz pomagam MW.
Po czwarte jak taki mądry jestes to moze sam byś coś zrobił??

to przepraszam tylko za "on" reszte moim skromnym zdaniem tak czy siak podtrzymam
a po Twoje czwarte nie jestem taki madry bo nie wypisuje tu co to ja bym nie zrobil

SZTANY GLANY
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768899892 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005