Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vlepy MW - Seria 2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 08:59
Maselko przestan sie bez sensu udzielac w kazdym temacie. Jezeli masz az tyle do powiedzenia i do zrobienia pomoz chlopakom z MW na stadionie..., ale ty chyba jestes na to za mlody...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 14:05

mgr inż P. napisał:  
Maselko przestan sie bez sensu udzielac w kazdym temacie. Jezeli masz az tyle do powiedzenia i do zrobienia pomoz chlopakom z MW na stadionie..., ale ty chyba jestes na to za mlody...

pomagalem!!aha helmut masz do mnie zagdac na gg za ten szalik co mi zabrałeś złodz....!!!

Ostatnio edytowany przez: ZIOMEK, 30 października 2004, 12:50 [1 raz(y)]

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 14:21

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!aha helmut masz do mnie zagdac na gg za ten szalik co mi zabrałeś złodz....!!!

buahaha. Chciales dostawac comiesieczna pensje od MW? Chłopie proponuje Ci zamknac morde. Zbyt pyskaty jestes. Uszy Ci natrę. Świnio.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 14:25

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!aha helmut masz do mnie zagdac na gg za ten szalik co mi zabrałeś złodz....!!!

Aż mi szczęka opadła...,a co Ty chciałbyś za pomoc?:| wiesz czasami robi się coś niei dla korzyści... tylko dla własnej satysfakcji.

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Kaskada Szczecin Rugby
Kibic
Na forum od 8707 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 14:37

M@SEŁKO napisał:  

ta to ty sie odpierdol kaleko

ciekawe czy mi to powtórzysz osobiście :D

Kaskada Szczecin Rugby
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 14:42
Nie no teraz maselko przeszedles sam siebie...
Chyba gorzej z toba byc nie moze...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
blessmaster
Kibic
Na forum od 7788 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 15:27

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!

o kurwa ale LOL
to może sie zlożymy po 50 gr i zebrane pieniazki wplacimy ci na konto ?? !! <lol2>
wez sie moze lepiej na tym forum nie odzywaj

FC Gryfice
--
Kibic
Na forum od 8718 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 15:38

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

dobry z ciebie kibol ! Widac ze jestes dla Pogońi calym sercem :D ! Maselko a moze bys sam owtorzyl fan club ? Ja bym sie chetnie do niego zapisal ! Oczywiscie o ile by byla pensja miesieczna .... lol :D !

L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 15:55
no to masz ostro po dupie...ale tak na serio to szczery zjeb z ciebie

MW'03
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 16:32
zignorujcie dzieciaka :) szkoda posta lepiej napisac cos sensownego niz o nim...

POGOŃ SZCZECIN!
ManU
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 16:50
cytat:
pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!

No a co wy mysleliscie, ze chlopak za darmo bedzie robil???? Za darmo to mozna po glowie dostac :D Ja ci proponuje M. byś wszcząl postępowanie cywilno-karne przeciwko takim naduzyciom :D Nie mozesz dawac sie okradac, a z tego co tu slysze to ty pracujesz, a nie dostajesz pensji. Tak byc nie moze !!hahahahahaha

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 17:15

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

Hahaha nie mam pytan hahaha hahaha koles mnie rozpier....:P

Pogoń To My!
km
Kibic
Na forum od 7910 dni

*

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 17:19
o kurwde...!! chlopcze lepiej zamilcz na wieki!!

PS w twojej pracy i tak nie bylo widac zaangazowania (moim skromnym zdaniem)

neon
Kibic
Na forum od 8080 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 18:32

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

Nie bulwersuj sie, nastepna zbiorka na meczu bedzie nie na oprawe, tylko dla ciebie, rekordzik pobijemy bankowo, wiec mozesz liczyc na jakies 1500zl :D:D:D

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
Czapla
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 18:37

M@SEŁKO napisał:  

Defciu napisał:  
a jeszcze fajniej by było jakbyś wreszcie przestał pierdolić farmazony grubasie

ta to ty sie odpierdol kaleko

no to teraz cie dorwe diabel_grin
to pisalem ja - czapla

wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
skarbnik
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:10

M@SEŁKO napisał:  

mgr inż P. napisał:  

Cóż, przegiąłeś...Tak na moje oko...

Obrazek jpg wstawiony na forum
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:19
dajcie se juz spokoj i sie odpierd.... bo sie was nieczepiam -nikogo!!!

Ostatnio edytowany przez: ZIOMEK, 26 października 2004, 08:33 [1 raz(y)]

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
skarbnik
Kibic
Na forum od 8455 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:20

M@SEŁKO napisał:  
taaaa.............. fajnie mogli dać chociarz darmową wejściowke bo sami mieli i tak na dodatek to się odpie.....!!!!

Internet, internet...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:33
Synku hamuj się, zaczynająć pomagać MW zpewne nikt Ci nie mówił, że zgarniesz z tego jakieś profity...czy to, że oni maja wejściówki czy 15 zł. jest wart tego wysiłku który wkładaja w tą prace...jakoś nie bardzo mi się wydaje...To jest bardziej Pasja :)

PS Leże !!!

Z daleka nie będzie widać.
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:33

M@SEŁKO napisał:  
taaaa.............. fajnie mogli dać chociarz darmową wejściowke bo sami mieli i tak na dodatek to się odpie.....!!!!

?? odjebalo Ci ??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815237 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005