Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 08:59
Maselko przestan sie bez sensu udzielac w kazdym temacie. Jezeli masz az tyle do powiedzenia i do zrobienia pomoz chlopakom z MW na stadionie..., ale ty chyba jestes na to za mlody...
Maselko przestan sie bez sensu udzielac w kazdym temacie. Jezeli masz az tyle do powiedzenia i do zrobienia pomoz chlopakom z MW na stadionie..., ale ty chyba jestes na to za mlody...
pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!aha helmut masz do mnie zagdac na gg za ten szalik co mi zabrałeś złodz....!!!
Aż mi szczęka opadła...,a co Ty chciałbyś za pomoc? wiesz czasami robi się coś niei dla korzyści... tylko dla własnej satysfakcji.
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!
o kurwa ale LOL
to może sie zlożymy po 50 gr i zebrane pieniazki wplacimy ci na konto ?? !! <lol2>
wez sie moze lepiej na tym forum nie odzywaj
pomagalem!!!!!! i co w zamian dostałem nic!!!!!! a za darmo to niebęde robił!!!aha helmut masz do mnie zagdac na gg za ten szalik co mi zabrałeś złodz....!!!
dobry z ciebie kibol ! Widac ze jestes dla Pogońi calym sercem ! Maselko a moze bys sam owtorzyl fan club ? Ja bym sie chetnie do niego zapisal ! Oczywiscie o ile by byla pensja miesieczna .... lol !
No a co wy mysleliscie, ze chlopak za darmo bedzie robil? Za darmo to mozna po glowie dostac Ja ci proponuje M. byś wszcząl postępowanie cywilno-karne przeciwko takim naduzyciom Nie mozesz dawac sie okradac, a z tego co tu slysze to ty pracujesz, a nie dostajesz pensji. Tak byc nie moze !!
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Nie bulwersuj sie, nastepna zbiorka na meczu bedzie nie na oprawe, tylko dla ciebie, rekordzik pobijemy bankowo, wiec mozesz liczyc na jakies 1500zl
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 25/10/2004 19:33
Synku hamuj się, zaczynająć pomagać MW zpewne nikt Ci nie mówił, że zgarniesz z tego jakieś profity...czy to, że oni maja wejściówki czy 15 zł. jest wart tego wysiłku który wkładaja w tą prace...jakoś nie bardzo mi się wydaje...To jest bardziej Pasja
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815237 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.