Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak.... wiedzialem ze tak bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
olo84
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8858 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:27
No wlasnie nie mozna zapomniec ze Pogon ma podpisana umowe sponsorska z Bosmanem i jakas kasa z tego bedzie, moze zglosi sie jeszcze pare firm i dotrfamy do konca tego sezonu

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:33
> No wlasnie nie mozna zapomniec ze Pogon ma podpisana umowe sponsorska z Bosmanem
> i jakas kasa z tego bedzie, moze zglosi sie jeszcze pare firm i dotrfamy do
> konca tego sezonu

TO nie sa umowy sponsorskie!!!
Oni podpisali list intencyjny raczje, ktory wyraza nadziej na dalsze negocjacje.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:48
No tak, w sumie można powiedzieć, że można się było czegoś takiego spodziewać...
Antoś jest raczej znany z tego, że lubi sobie skakać z kwaitka na kwiatek jak tylko zaczyna mu coś nie pasować, albo po prostu inwestycja, w która wkłada jakąś tam kasę już mu się znudziła bądź nie przynosi wymiernych korzyści...
Jak tu Hilek słusznie zauważył Ptak zapewne od początku kombinował o jakiimś hipermarkecie czy czymś tego typu. Historia lubi się powtarzać no i mamy tego doskonały przykład. Teraz zwracam się do tych wszystkich, którzy w samych superlatywach wypowiadali się o Ptaku - czy myśleliście, że on tu przyszedł robić dobrą piłkę, by zadowolić kibiców!?!?! Przecież od razu było widać, że tu będą jakieś niezłe przekręty odchodziły, bo bardzo utopijna byłaby wizja, że ktoś chce inwestować w klub z miłości do piłki...
Podobnie jak spora częśc ludzi z forum od początku byłem negatywnie nastawiony to osoby Ptaka i tego co on chce tu robić, ale powiedziałem sobie - dobra, poczekam trochę czasu, prędzej czy później Antoś gdzieś się potknie i racjonalne myślenie się potwierdzi...
Nie chciałbym mówić "A nie mówiłem", bo wypadałoby jeszcze poczekać odrobinę czasu na rezultaty tej konferencji...

PS. bartollo - czasem nie wiem, czy te Twoje wypowiedzi to koleny żart, by poprawić humory użytkownikom, czy też jesteś taki naiwny...Pozdro dla Ciebie mimo wszystko!

Llibertat per a Catalunya!
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 11:59
> Prawda jest taka ze Antosiowi skonczyla sie juz kasa i teraz wymysla
> niestworzone historie ze wszyscy sa przeciwko niemu i DAwidkowi a jeszcze
> niedawno mowil ze przyjazd do Szczecina byl bardzo dobrym posunieciem :2up:

No wlasnie a nawet gdyby mu sie ta kasa rzeczywiscie skonczyla to co z tego.
Normalny czlowiek powinien wyjsc do ludzi i powiedziec .Panowie bedzie ciezko, wylozylem tyle i tyle ale teraz sam mam klopoty z kasa i musz sie ograniczac. Nie bedzie transferow (TOMASZEWSKI PIETRZAK!!!!) ale sprubojemy walczyc tym co mamy a mamy duzo (mistrza jesini i niezla pake) NORMALNY czlowiek zrobilby tak i kibice przyjeliby to bo nie bylo zadnego krecenia i sciemniania.
Natomiast ruchy jakie wykonuje Ptak i oficjele wprowadzaja tylko zament, dezinformacje i takie a nie inne komentarze - wiec Ptak jest sam sobie winien i ktos mu powinien to dobitnie powiedziec.

Z jednej strony chetnie pozbylbym sie z tand Ptaka z drugiej nie ma co ukrywac ten pan wylozyl i wyklada sporo kasy ktora klubowi jest niezbedna i ktorej juz wiecej po jego odejsciu przxez dlugi czas tu nie bedzie

to tyle
pozdro dla wiernych kibicow

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:01
No cóż przez to co w dzisiejszych czasach dzieje się w piłce, to nie chce się już nawet kibicować. Kurwa mać, kasa tylko niszczy to co kibice kochają w tym sporcie. U piłkarzy i trenerów nie ma już żadnego przywiązania to najemnicy, a prezesi to biznesmeni i każdy ma na celu tylko dobro własnego portfela a nie klubu. Mam nadzieje, że nadejdą i dla nas lepsze dni, zanim Pogoń naprawde przestanie istnieć, chociaż dla mnie zawsze będzie w moim sercu.

Niechce tu komentować to co się dzieje, bo to jest zbyt zagmatwane, ale na koniec powiem tylko, to co powiedziałem staremu na meczu z Ruchem czy choćby Cracovi : Tato, popatrz na tych ludzi i na tą atmosferę, czy Pogoń mogłaby nie istnieć.

Mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś człowiek który zrozumie moje słowa i zrobi tu drużyne na którą wszyscy czekamy. I żeby była ona nasza i z zawodnikami którzy wiedzą co to naprawde znaczy POGOŃ.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:02
> Bartollo ale nie zapominaj ze to przez ptaka Pogon Nowa zaprzestala negocjacji z
> roznymi pilkarzami..itd. Pogon Nowa nie radzi sobie w 4 lidze dlatego ze gra
> rezerwami Pogoni..

[Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-17 10:14]

no rzeczywiscie masz racje przeciez zurawski mogl tu przejsc i glowacki wrde zapomnialem moze rzeczywiscie tgo ptaka wyywalic :D ?? buahaha niemoge poprostu niemoge z ciebie borsuk !!!

wien
Kibic
Na forum od 8711 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:04
KURWAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! On nie odejdzie, dajcie mu jebany spokuj, na chuj wam te jebane szczecinskie akcenty???????? kurwa drumlak wielki mi akcent, pieniazki miejsze i juz sie kloci paua, pietrzak jest sciagniety dla dobry druzyny! dajcie spokuj Ptakowi i dajcie mu robic swoje, jak beda efekty jego pracy to wtedy bedziecie go rozliczac, przeciez ten czlowiek to was zbawca, a wy robicie z niego jakiegos zlodzieja tradycji, jak wam nie pasi to won kurwa do IV ligi i tyle, ja tam wole II lige i dobra druzyne, a nie drumlaka, ktoremu tylko na kasie zalezy!!!!!!!!!!!!

Na Zawsze POGOŃ
TomY
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:07
Dobrze prawisz Celciusz!

Jeszcze nikt nie wie o co chodzi, a opinia juz wydana!!!
Żałosne.

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:07
Wien po czesci ma racje..... Tez mi sie zdjae ze nie odejdze bo.. nie chce mi sie psiac dlaczego.

A co do Drumlaka to fakt-toche zbyt z zadartym nosem do gory chodzi.

I co do szcecisnkich akcentow-fajnei jest jak ktos gra z miasta,ale to jest sport i nie zawsze w Szcecinskeij druzynie musi grac szcecinienan.Ale naszcescie nei tylko Drumlak jest portowcem ale i inni tez sa.A jak ich nie ma to za 2 lata sie nimi stana.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Mrc.
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:08
Werft GmbH - popieram CIE w 100%
Kurcze PTAK powinien , byc poprostu szczery - nie ma kasy na wzmocnienia ..to niech nam to powie ...poprostu prawde!! [Ostatnio edytowane przez MaRciNeK: 2004-01-17 12:09]

Pogoń Legia!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:20
Przykro mi to powiedzieć, ale większość z Was jest po prostu POJEBANA.
Co to za kretyński tok rozumowania? Panowie Wielcy Kibice... Z taką popierdoloną mentalnością nigdzie nie zajedziemy. Może w następnym pokoleniu.
To tak jakby kibice Realu odwrócili się od klubu, bo prezesem jest Perez a nie Sanz. I organizowali kurwa demonstrację "lepsza czysta okręgówka niż liga mistrzów z Perezem". Co w tym kurwa dobrego?
Dla Was Pogoń w okręgówce to świetna rzecz. Mniej na wyjazdy się wyda, więcej się wypije, Ptaka się pobluzga, będziecie paniska! Zapomnieliście tylko o jednym - lepiej być gównem wśród panisk, niż paniskiem wśród gówien.
Jeżeli Pogoń upadnie, może jeszcze kiedyś tego pożałujecie. Jak zmądrzejecie.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:28
wien jak Ptak tak dużo zrobil dla Pogoni do dlaczego chce odejść ? co ? wytlumacz mi ? jak by tak bardzo mu zalezalo to napewno nie zwracal by uwagi na to co pisze sie w gazetach !! ale on i tak nie odejdzie chyba ze serio nie ma kasy ale jak ma to watpie zeby powodem byly gazety...:P [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-17 12:31]

Z daleka nie będzie widać.
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:34
ziemniak -> A może on się po prostu przejmuje tymi komentarzami?? Ciekawe, jakbyś Ty zareagował jakbyś wchodził do netu i na dzień dobry widział np. "Ziemniak! Co? Ty kurwo!"...

Po prostu grupka tzw. Wielkich Fanów na dzień dobry stała się oponentami Ptaka. I dla nich nieważne jest czy mają rację. Dążą do tego, aby stało się tak jak przewidywali. I może dopną swego, gratuluję. Bedziecie mogli sobie przylepić karteczkę na czole "miałem swój udział w rozjebaniu Pogoni".

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:39
Czytal ktos dzisiejszy glos?? Ptak powiedzial ze zostawia Pogoń miastu za darmo! A zreszta zobaczcie sami:

Wydałem na Pogoń ponad 5 milionów złotych. W zamian za to jestem bez przerwy atakowany. Powiedziałem sobie dość. Zostawiam Pogoń w prezencie miastu. Za darmo! - taka wypowiedź Antoniego Ptaka pojawiła sie w dzisiejszym Głosie [Ostatnio edytowane przez Wasiel: 2004-01-17 12:40]

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:40
shawn o rozjebaniu jakiej Pogoni piszesz bo nie bardzo rozumiem?...

Better dead than red!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:43
> ziemniak -> A może on się po prostu przejmuje tymi komentarzami?? Ciekawe,
> jakbyś Ty zareagował jakbyś wchodził do netu i na dzień dobry widział np.
> "Ziemniak! Co? Ty kurwo!"...

szczerze ? to bym zlał na to... co mnie obchodza jakies kometarze w intenecie dla mnie bardzi by sie liczylo ile osób przychodzi na mecz to jest najlpeszy wskaznik. Ale poczekam do konferecji bo coś mi tu mocno smierdzi...:) [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-17 12:47]

Z daleka nie będzie widać.
TomY
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:44
Rafał_MKS
Skoro to nie jest Wasza Pogoń, to po jakiego huja sie czepiacie ??
O Gondorze juz zapomnieliscie i wylewacie żale na Ptaka ?? [Ostatnio edytowane przez TomY: 2004-01-17 12:45]

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:48
> Rafał_MKS
Skoro to nie jest Wasza Pogoń, to po jakiego huja sie czepiacie
> ??
O Gondorze juz zapomnieliscie i wylewacie żale na Ptaka ??

[Ostatnio

bo wkurwia mnie to,że coniektórzy nie widzą różnicy między Pogonią ptaka a gondora...

Better dead than red!
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:49
Ja się zgadzam ze wszystkimi wypowiedziami typu że Ptak itak zrobił dla na s dużo. I powinniśmy przestać wypowiadać się że Zhuj mu w dupe itp Ja mam nadzieje że zostanie....

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 12:50
Ja się zgadzam ze wszystkimi wypowiedziami typu że Ptak itak zrobił dla na s dużo. I powinniśmy przestać wypowiadać się że Zhuj mu w dupe itp Ja mam nadzieje że zostanie....
Jak będziecie pisać żeby wypitalał i się jebał to napewno odejdzie

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946306 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005