Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Wisla 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
coca cola
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6873 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:38

gosia napisał:  
...
...po 4. - baranowski - jakos nie widzialam wokol siebie nikogo, kto by byl zazenowany jego zachowaniem itp. - wszyscy brechtali i "czule" zegnali wisle :] - jak komus nie pasuje - proponuje nie chodzic na mecze, po co macie psuc humor innym.

to zegnamy Cie i na meczach juz Ciebie nie widujemy:] albo ponawijaj do baranowskiego mikrofonu.....

eM
Kibic
Na forum od 7360 dni

**

gocha pojdziesz za Pogonią wszedzie tylko nie do b-klasy?
Do garów i przestań marudzić!

gosia
Kibic
Na forum od 7395 dni

a czy ja powiedzialam, ze chce taka Pogon? to nie o to chodzi... kazdy z nas inaczej to sobie wyobrazal na poczatku, wiadomo, ze nie tak mialo byc itp. ale to nie znaczy, ze nie mozna przyznac ze mecz byl dobry, ze cos nas cieszy, bo po to chyba chodze na mecz, zeby obejrzec dobra pilke?

co do baranowskiego-kazdy wie, ze on jest glupi co nie oznacza ze nie smieszny...
a poziom? co ma do tego poziom inteligencji? czy ja powiedzialam, ze odrazu sie trzeba z nim utozsamiac...
zreszta zeby znizyc sie do jego poziomu trzeba by bolesnie spasc w dol...

"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
gosia
Kibic
Na forum od 7395 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:42

eM napisał:  

do garow to sobie zaganiaj swoja kobiete... o ile ja masz :P
ogladalam mecze B- klasy i wiesz co? wole jednak jesli nie Pogon ogladac przynajmniej druzyny "z wyzszej polki"

"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:42
Najlepszy mecz od dawien dawna...choc troche emocji w koncu i z tego powodu taki dym??? A te "interwencje" to sobie na podworku przeprowadzajcie dzieciaki... Brawa dla krytej!!!!

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:44

gosia napisał:  

...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)

widac ze masz troche plytkie pojecie skoro nie wiesz dlaczego przyszli... prosze Cie nie komentuj wiecej takich kwesti...

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:46

gosia napisał:  

eM napisał:  

ogladalam mecze B- klasy i wiesz co? wole jednak jesli nie Pogon ogladac przynajmniej druzyny "z wyzszej polki"

Zawsze mozna jechac do Berlina.Tam poziom jest o wiele wiekszy.Ja czesto mam okazje ogladac nasza 3 lige. I poziom meczow z udzialem Kotwicy jest niewiele nizszy, a czasami nawet wyzszy(w porownaiu z meczem Pogon- Wisla Plock) niz nasza wielka pierszoligowa pilka .

gosia
Kibic
Na forum od 7395 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:47

Szymon! napisał:  

gosia napisał:  

...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)

widac ze masz troche plytkie pojecie skoro nie wiesz dlaczego przyszli... prosze Cie nie komentuj wiecej takich kwesti...

gdyby mieli choc troche racji moze miala bym wieksze zrozumienie i "glebsze" pojecie o tym

WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:54

gosia napisał:  
...po 3. po jaka cholere ludziska chodzicie na mecze skoro sie nie cieszycie z dobrego meczu druzyny? z bramki, sukcesu itp.? po co kupujecie bilety, karnety itp. nie kapuje... lepiej bedzie jak bedziemy mieli B klase co nie? zanim Pogon znow bedzie w Extraklasie minie jakies 20 lat, stadion bedzie wygladal jak stadion X-lecia...
.

Chyba ty kupujesz bilety bo duzo ludzi nie :) wole biala Pogon w ekstraklasie za 20 lat niz bambusow teraz.

Jedność Lojalność Braterstwo
coca cola
Kibic
Na forum od 6873 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 14/04/2007 23:55

jarooo napisał:  
Najlepszy mecz od dawien dawna...choc troche emocji w koncu i z tego powodu taki dym??? A te "interwencje" to sobie na podworku przeprowadzajcie dzieciaki... Brawa dla krytej!!!!

Brawa dla GAMONIA. Uwazasz,ze dzieci? to przeczytaj wczesniejsze posty i zobacz co pisal WH02 i odpowiedz czy sie zgadzasz GAMONIU!!

Elle
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:03

gosia napisał:  
a czy ja powiedzialam, ze chce taka Pogon? to nie o to chodzi... kazdy z nas inaczej to sobie wyobrazal na poczatku, wiadomo, ze nie tak mialo byc itp. ale to nie znaczy, ze nie mozna przyznac ze mecz byl dobry, ze cos nas cieszy, bo po to chyba chodze na mecz, zeby obejrzec dobra pilke?

co do baranowskiego-kazdy wie, ze on jest glupi co nie oznacza ze nie smieszny...
a poziom? co ma do tego poziom inteligencji? czy ja powiedzialam, ze odrazu sie trzeba z nim utozsamiac...

w tym poście odpowiedziałaś sama sobie po co chodzisz na Pogoń, w którymś z kolejnych dodałaś, że ważne że gra drużyna z "wyższej półki"... A gdzie tradycja, poszanowanie barw i cala reszta? Czy Ty wiesz co znaczy kochać klub? dla Ciebie ważna jest tylko I liga i nic więcej, co z tego ze grają jak grają (a trudno w tej chwili powiedzieć o dobrej piłce), co z tego, że gra kto gra... A Pogoń w tym wszystkim jest najmmniej ważna.... Całe szczęście są ludzie, którzy myślą inaczej....

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 7036 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:06

WH02 napisał:  

gosia napisał:  
...po 3. po jaka cholere ludziska chodzicie na mecze skoro sie nie cieszycie z dobrego meczu druzyny? z bramki, sukcesu itp.? po co kupujecie bilety, karnety itp. nie kapuje... lepiej bedzie jak bedziemy mieli B klase co nie? zanim Pogon znow bedzie w Extraklasie minie jakies 20 lat, stadion bedzie wygladal jak stadion X-lecia...
.

Chyba ty kupujesz bilety bo duzo ludzi nie :) wole biala Pogon w ekstraklasie za 20 lat niz bambusow teraz.

a myslisz ze za 20 lat nie bedziesz mial babusow w polskiej lidze, a co za tym idzie w Pogoni?

myslisz ze za 20 lat nie bedzie trzeba szukac sponsora z taka kasa jaka ma Ptak?

jestem jak najbardziej za wypieprzeniem Ptaka, ale nie za zlikwidowaniem Pogoni ze ekstraklasy!

HERRING POWER
BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:10

Cytat:  
Najwyżej dupa ci sie bedzie pruć...
Dostałes propozycje od WH02!!! Skorzystasz???
Może powiesz cos w Łecznej czy Poznaniu.
Kurwa dziecko interntu...

Bardzo chętnie przyjme każdą propozycje!Po co czekac na Poznań?????Kurwa człowieku obrażasz mnie pisząc że jestem przyjebany..mógłbys chociaz argumentowac jesli kogos wyzywasz...Słuchaj nie przypinaj sie tak tylko nawin gdzie to tam będę,poznasz dziecko internetu...

No One Like Us....We don't Care...
BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:16

WH02 napisał:  
Moc internetu? Jak chcesz mozesz sie spotkac z ta ekipa 10-14 lat zobaczymy jak bedziesz gadal cwaniaku

Słuchaj nie wiem o czym Ty do mnie piszesz...Ty myslisz ze ja mam zwałe z "grupy interwencyjnej"???heheh!!To przezczytaj moj post uwaznie,pisze tam ze dzieciaki wjechały na 6 sektor!!! a interwencja była na ktorym???Chyba na 4 prawda??i czy chłopaki z "grupy" pojechali choc raz po wisle??nie wydaje mi sie..!!Wiec hamuj jak nie potrafisz doczytać :P

No One Like Us....We don't Care...
BS
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:18
Ja pierdole , znowu "szczęśliwie" tracimy bramke w ostatnich minutach...

Wielkie brawa dla chłopaków za ambicje i walkę . Pokazali dziś charakter i walczyli na tyle ile tylko mogli . Jeszcze raz brawo .
Baranowski był gwiazdą wieczoru ale miał racje bo buraki z Wisły trochę się przejechały na słabiutkiej Pogoni , wielcy gwiazdorzy.... gówno pokazali na boisku i wyładowywali frustracje w jakiś prowokacyjnych gestach do kibiców a za ten tekst Brożka to knaga w plecy i życze ci połamania nóg wieczny talencie.

ehhh wynik jak najbardziej pozytywny ale pozostaje lekki niedosyt , oby walczyli w Poznaniu tak jak dzisiaj :)

pzdr

WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:22
.

WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:24

badboy napisał:  

Cytat:  
Najwyżej dupa ci sie bedzie pruć...
Dostałes propozycje od WH02!!! Skorzystasz???
Może powiesz cos w Łecznej czy Poznaniu.
Kurwa dziecko interntu...

Bardzo chętnie przyjme każdą propozycje!Po co czekac na Poznań?????Kurwa człowieku obrażasz mnie pisząc że jestem przyjebany..mógłbys chociaz argumentowac jesli kogos wyzywasz...Słuchaj nie przypinaj sie tak tylko nawin gdzie to tam będę,poznasz dziecko internetu...

Jutro w sownie?

gosia
Kibic
Na forum od 7395 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:24

Elle napisał:  

gosia napisał:  

w tym poście odpowiedziałaś sama sobie po co chodzisz na Pogoń, w którymś z kolejnych dodałaś, że ważne że gra drużyna z "wyższej półki"... A gdzie tradycja, poszanowanie barw i cala reszta? Czy Ty wiesz co znaczy kochać klub? dla Ciebie ważna jest tylko I liga i nic więcej, co z tego ze grają jak grają (a trudno w tej chwili powiedzieć o dobrej piłce), co z tego, że gra kto gra... A Pogoń w tym wszystkim jest najmmniej ważna.... Całe szczęście są ludzie, którzy myślą inaczej....

kazdy ma swoje racje ja do swoich nie bede przekonywac... ja nie chce to ptaka, nie chce brazyliany ale chce zeby byla extraklasa, bo sie duzo ludzi narobilo, zebysmy w niej byli i tak teraz oddamy ja bo nam sie nie podoba wlasciliel klubu i jego polityka... nie tedy droga nie sadzisz?

TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:26

jarooo napisał:  

Proponuję ci zamknąć mordę.

A co do meczu.. liczyłem na końcówkę podobną do tej z meczu z Wisła P. Ale fart, że wisła chociaż wyrównała:) Kurwa.. niech ci którzy się tą cała grą emocjonują, wreszcie znajdą trochę czasu aby pomyśleć co jest najważniejsze.

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:27

gosia napisał:  

Elle napisał:  

gosia napisał:  

kazdy ma swoje racje ja do swoich nie bede przekonywac... ja nie chce to ptaka, nie chce brazyliany ale chce zeby byla extraklasa, bo sie duzo ludzi narobilo, zebysmy w niej byli i tak teraz oddamy ja bo nam sie nie podoba wlasciliel klubu i jego polityka... nie tedy droga nie sadzisz?

A teraz spojrz na swoj podpis.Jak chcesz ogladac extraklase to jedz do Grodziska, albo wlacz C+.Zegnam i nie odpisuj.

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775418 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005