Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MKS 78
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7299 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 06/06/2012 22:59
to sie juz Taras na trenowal! Karuzela znowu rusza.

Fanatycy ze stolicy
1948
Kibic
Na forum od 6370 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 06/06/2012 23:02
zaczyna sie ))

pogoniarz96
Kibic
Na forum od 5120 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 06/06/2012 23:03
Ze tego co pisza na oficjalce wynika, ze juz sa z kims dogadani lub maja paru kandydatow na oku.

ArP
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 06/06/2012 23:30
Może w końcu Noll nie będzie grał i da się też szanse Zwolińskiemu

Pogoń Szczecin MKS!
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 06/06/2012 23:35

ArP napisał:  
Może w końcu Noll nie będzie grał i da się też szanse Zwolińskiemu

<bravo>

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4755 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 08:52
Trzymałem kciuka żeby z Tarasiem nie podpisali.Do Śląska owszem pościągał niezłych grajków,ale ledwo obronił sie przed spadkiem.Przyszedł Lenczyk i z tymi samymi grajkami zrobił vice i mistrza Polski.W Białymstoku też miał niewypał.U nas niby zrobił ten awans ale w jakim stylu każdy widział.Czekam na trenera który będzie stawiał na młodych i z regionu i którzy pojadą za parę lat na Bułgarską i zryją murawę jak buldożery.....jak za dawnych lat...

Lemon
Kibic
Na forum od 5527 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 21:02

weteran58 napisał:  
Trzymałem kciuka żeby z Tarasiem nie podpisali.Do Śląska owszem pościągał niezłych grajków,ale ledwo obronił sie przed spadkiem.Przyszedł Lenczyk i z tymi samymi grajkami zrobił vice i mistrza Polski.W Białymstoku też miał niewypał.U nas niby zrobił ten awans ale w jakim stylu każdy widział.Czekam na trenera który będzie stawiał na młodych i z regionu i którzy pojadą za parę lat na Bułgarską i zryją murawę jak buldożery.....jak za dawnych lat...

Oprócz Płatka to chyba nie ma takiego trenera

RC
Kibic
Na forum od 6452 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 22:52

Lemon napisał:  

weteran58 napisał:  

Fajnie by było widzieć Skorżę w Szczecinie, ale raczej mało prawdopodobne...

Bukowe
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7434 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 23:46

RC napisał:  

Lemon napisał:  

weteran58 napisał:  

Że co ???!!! Przeciętny trener, w dodatku ciepła klucha, która nie będzie trzymała w ryzach piłkarzyków. Kogoś z mocną ręką i dobrą ofensywną wizją chciałbym. Nie musi mieć znanego nazwiska - wystarczy, że wprowadzi dyscyplinę, będzie wymagał walki i nie będzie grał na 0:0. Tylko tyle i aż tyle... a Skorża nie dość, że w uj drogi, to idźta w pizdu z takim trenerem.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Nerson48
Kibic
Na forum od 6438 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 23:59
platek wroc !

szpadel*
Kibic
Na forum od 6340 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 01:01

Ambasador napisał:  

RC napisał:  

Lemon napisał:  

weteran58 napisał:  

Że co ???!!! Przeciętny trener, w dodatku ciepła klucha, która nie będzie trzymała w ryzach piłkarzyków. Kogoś z mocną ręką i dobrą ofensywną wizją chciałbym. Nie musi mieć znanego nazwiska - wystarczy, że wprowadzi dyscyplinę, będzie wymagał walki i nie będzie grał na 0:0. Tylko tyle i aż tyle... a Skorża nie dość, że w uj drogi, to idźta w pizdu z takim trenerem.

Skorża to mi się z jednym kojarzy,wielkim strachem przed posadzeniem Ljuboji na ławę.Jak na warunki jakie miał to liczyłem na więcej.

RC
Kibic
Na forum od 6452 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 01:51

Ambasador napisał:  

RC napisał:  

Lemon napisał:  

weteran58 napisał:  

No rzeczywiście, wybór w Polsce trenerów z twardą ręką i wizją gry ofensywnej, że hej... hihi

Bukowe
spagetti
Kibic
Na forum od 7752 dni

*

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 04:02
ale chocby taki ktory nie siadzie na lawce,przez 90minut nie bedzie zul gumy,i nie bedzie wygladal jak po trzy dniowym melanzu.Nam potrzeba trenera zywego,ktory przez 90min bedzie zyl meczem(cos na styl Baniaka),darl jape a nie flegme ktora schowa sie pod wiata:)

,,Vi är överallt,,- POGON
M.K 74
Kibic
Na forum od 5113 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 04:42
Heniu Kasperczak widziany dzisiaj we Wspomnieniu :)

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4755 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 07:46
Płatek do Pogoni nie wróci,bo odszedł skonfliktowany z "najlepszym dyrektorem sportowym w Polsce",który mieszał mu w składzie ,na co Płatek przyzwolenia nie dawał.Wróble ćwierkają o niejakim Skowronku lat 30......hmm połowa "gwiazdeczek" jest od niego starsza i wątpię w to że , on będzie rzucał butami w Vuka,Ławę,Kolendę i innych jak to czyni sir Ferguson.W tej chwili na rynku trenerskim nie widzę takiego "kota"...Może wezmą Radolskiego który gdyby tylko chciał to awansowałby z wsiokami do ligi.Został jeszcze tydzień....pożyjemy-zobaczymy.

Pilar
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 20:07

M.K 74 napisał:  

A Leo Beenhakker w Cafe Uśmiech;)

Steryd
Kibic
Na forum od 8437 dni

**

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 21:51

OS_NNT_KB napisał:  

M.K 74 napisał:  

Pewnie znow znajomy kelner dal cynk :D

1948
M.K 74
Kibic
Na forum od 5113 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 09/06/2012 05:13

Steryd napisał:  

OS_NNT_KB napisał:  

M.K 74 napisał:  

Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5265 dni

*

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 09/06/2012 09:28

M.K 74 napisał:  

Steryd napisał:  

OS_NNT_KB napisał:  

M.K 74 napisał:  

Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".

Ja pierdziu filmy z mojej młodości... Tereska na trenera :) mniam mniam w tamtych czasach

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 9 czerwca 2012, 09:48 [1 raz(y)]

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Woro
Kibic
Na forum od 5971 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 09/06/2012 09:44
Teresa;) klasyk rakieta i jeszcze milion innych okreslen bądz co bądz zasluzona osoba w kinematografii:)
Heniu przy niej to postac malego kalibru;)

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005