Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 07/06/2012 08:52
Trzymałem kciuka żeby z Tarasiem nie podpisali.Do Śląska owszem pościągał niezłych grajków,ale ledwo obronił sie przed spadkiem.Przyszedł Lenczyk i z tymi samymi grajkami zrobił vice i mistrza Polski.W Białymstoku też miał niewypał.U nas niby zrobił ten awans ale w jakim stylu każdy widział.Czekam na trenera który będzie stawiał na młodych i z regionu i którzy pojadą za parę lat na Bułgarską i zryją murawę jak buldożery.....jak za dawnych lat...
Trzymałem kciuka żeby z Tarasiem nie podpisali.Do Śląska owszem pościągał niezłych grajków,ale ledwo obronił sie przed spadkiem.Przyszedł Lenczyk i z tymi samymi grajkami zrobił vice i mistrza Polski.W Białymstoku też miał niewypał.U nas niby zrobił ten awans ale w jakim stylu każdy widział.Czekam na trenera który będzie stawiał na młodych i z regionu i którzy pojadą za parę lat na Bułgarską i zryją murawę jak buldożery.....jak za dawnych lat...
Oprócz Płatka to chyba nie ma takiego trenera
Fajnie by było widzieć Skorżę w Szczecinie, ale raczej mało prawdopodobne...
Że co Przeciętny trener, w dodatku ciepła klucha, która nie będzie trzymała w ryzach piłkarzyków. Kogoś z mocną ręką i dobrą ofensywną wizją chciałbym. Nie musi mieć znanego nazwiska - wystarczy, że wprowadzi dyscyplinę, będzie wymagał walki i nie będzie grał na 0:0. Tylko tyle i aż tyle... a Skorża nie dość, że w uj drogi, to idźta w pizdu z takim trenerem.
Że co Przeciętny trener, w dodatku ciepła klucha, która nie będzie trzymała w ryzach piłkarzyków. Kogoś z mocną ręką i dobrą ofensywną wizją chciałbym. Nie musi mieć znanego nazwiska - wystarczy, że wprowadzi dyscyplinę, będzie wymagał walki i nie będzie grał na 0:0. Tylko tyle i aż tyle... a Skorża nie dość, że w uj drogi, to idźta w pizdu z takim trenerem.
Skorża to mi się z jednym kojarzy,wielkim strachem przed posadzeniem Ljuboji na ławę.Jak na warunki jakie miał to liczyłem na więcej.
No rzeczywiście, wybór w Polsce trenerów z twardą ręką i wizją gry ofensywnej, że hej...
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 04:02
ale chocby taki ktory nie siadzie na lawce,przez 90minut nie bedzie zul gumy,i nie bedzie wygladal jak po trzy dniowym melanzu.Nam potrzeba trenera zywego,ktory przez 90min bedzie zyl meczem(cos na styl Baniaka),darl jape a nie flegme ktora schowa sie pod wiata
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 08/06/2012 07:46
Płatek do Pogoni nie wróci,bo odszedł skonfliktowany z "najlepszym dyrektorem sportowym w Polsce",który mieszał mu w składzie ,na co Płatek przyzwolenia nie dawał.Wróble ćwierkają o niejakim Skowronku lat 30......hmm połowa "gwiazdeczek" jest od niego starsza i wątpię w to że , on będzie rzucał butami w Vuka,Ławę,Kolendę i innych jak to czyni sir Ferguson.W tej chwili na rynku trenerskim nie widzę takiego "kota"...Może wezmą Radolskiego który gdyby tylko chciał to awansowałby z wsiokami do ligi.Został jeszcze tydzień....pożyjemy-zobaczymy.
Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".
Ja pierdziu filmy z mojej młodości... Tereska na trenera mniam mniam w tamtych czasach
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 9 czerwca 2012, 09:48 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.