Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
CzesiuHydraulik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7293 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 26/02/2011 12:14
Wybiera się dzisiaj ktoś na meczyk..? ;)

Ostatnio edytowany przez: CzesiuHydraulik, 26 lutego 2011, 12:20 [1 raz(y)]

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
SPR
Kibic
Na forum od 6745 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 26/02/2011 15:24
O której się rozpoczyna ? 18 30 ??

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6429 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 26/02/2011 15:33
26-02 14:30 Pogoń Szczecin - Start II Elbląg

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/04/2011 09:13
W sobotę nasze szczypiornistki pokonały MKS Słupię Słupsk i objęły prowadzenie w tabeli. Do końca sezonu zostały tylko 3 kolejki i podejrzewam, że decydujący o awansie będzie ostatni mecz w Słupsku z miejscową Słupią rozegrany 30.04. Jak wszystko pójdzie dobrze, to szczypiornistki będą występować w superlidze kobiet:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Jaro07
Kibic
Na forum od 6007 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/04/2011 16:32
Szczypiorniści też wyraźnie wygrali, tracą 2 pkt do lidera... Wygląda na to, że będzie kto miał grać na nowej hali ;-)

Obrazek jpg wstawiony na forum
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/04/2011 18:52
do super ligi awansuja tylko zwycięscy grup...
do konca zostaly 3 kolejki, a terminarz jest wyrównany dla Pogoni i Juranda... wszystkie mecze trzeba wygrac i liczyc na potkniecie rywala.... bedzie ciezko, ale trzeba wierzyć...

INDIOS BRAVOS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 10/04/2011 22:22
Wczoraj Pogoń wygrała, Słupia przegrała z Obornikami i na 2 ostatnie kolejki mamy 3 punkty przewagi... :)

Jaro07
Kibic
Na forum od 6007 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 10/04/2011 22:54

tm_tomcio napisał:  
do super ligi awansuja tylko zwycięscy grup...
do konca zostaly 3 kolejki, a terminarz jest wyrównany dla Pogoni i Juranda... wszystkie mecze trzeba wygrac i liczyc na potkniecie rywala.... bedzie ciezko, ale trzeba wierzyć...

Niestety po dzisiejszej porażce została tylko walka o baraże, w których rozgrywa się najpierw mecze z drugim miejscem grupy B, a później, jeżeli się wygra dwumecz, to gra się z 10 zespołem super ligi, i dopiero po pokonaniu tego zespołu awansuje się do super ligi.

Ostatnio edytowany przez: Jaro07, 10 kwietnia 2011, 23:04 [1 raz(y)]

Kacper1985
Kibic
Na forum od 5657 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 16/04/2011 18:36
Dzisiaj Pilkarki Reczne Pogoni Szczecin przypieczetowaly awans do Ekstraklasy!! W końcu jakis zespol ze Szczecina w Ekstraklasie!!!

kingaps
Kibic
Na forum od 8621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 16/04/2011 18:45
Gwoli ścisłości w Ekstraklasie grają jeszcze Pogoń 04 Szczecin i Pogoń Szczecin Women

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Kinia
Kibic
Na forum od 6211 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 16/04/2011 19:12

Kacper1985 napisał:  
Dzisiaj Pilkarki Reczne Pogoni Szczecin przypieczetowaly awans do Ekstraklasy!! W końcu jakis zespol ze Szczecina w Ekstraklasie!!!

w 'Superlidze' ;)
Spodziewalam sie bardziej wyrownanego meczu, ale nasze Dziewczyny od poczatku robily z nimi co chcialy ;] nalezala sie wygrana

passion, not fashion
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 16/04/2011 19:20
Rozmiary zwycięstwa mówią same za siebie:) Brawo Pogoń !!!

Jaro07
Kibic
Na forum od 6007 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 02/05/2011 15:19
Rozumie ktoś o co chodzi ?Piłkarze ręczni rezygnują z udziału w barażach.

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 02/05/2011 15:35

Jaro07 napisał:  

brak kasy.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/07/2011 19:44

PR Szczecin napisał:  

Klub piłki ręcznej kobiet Pogoń Szczecin ma nowego sponsora

Jest nim spółka Pazim. Umowa sponsorska została podpisana na rok. Obie strony ustnie zadeklarowały także chęć trzyletniej współpracy.

Dzięki sponsorowi, drużyna szczypiornistek Pogoni ma zapewnione pieniądze na występy w rozgrywkach o mistrzostwo Polski. Piłkarki ręczne będą miały także zagwarantowaną odnowę biologiczną.

Powody zainwestowania w klub piłki ręcznej Pogoń przedstawia wiceprezes zarządu Spółki Pazim Mirella Iwaniura. - Wydaje mi się, że jest dużo możliwości osiągnięcia sukcesu z drużyną. Widzimy duży potencjał, jeśli chodzi o piłkarki, działaczy, trenerów. Wiadomo, sukces piłkarek ręcznych będzie też naszym sukcesem - tłumaczy Iwaniura.

Po zawarciu umowy drużyna piłkarek ręcznych do rozgrywek Superligi przystąpi pod nazwą Pogoń Baltica Szczecin, od nazwy należącego do spółki Pazim centrum odnowy biologicznej.

Autor: Artur Dyczewski

Niestety w sportach halowych dawanie nazwy sponsora do nazwy drużyny to codzienny proceder... szkoda, że i nas dopadło.

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/07/2011 21:30
najpierw Pogon handball, pozniej Gaz system a teraz jakas Baltica... nie wiem po jaka cholere.

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/07/2011 22:58

DumaPomorza napisał:  
najpierw Pogon handball, pozniej Gaz system a teraz jakas Baltica... nie wiem po jaka cholere.

żeby egzystować - proste. Nie mają sponsorów, kibiców więc utrzymanie często graniczy z cudem, a takie okazje nie trafiają się dwa razy.

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 05/07/2011 23:14
No wlasnie-a szkoda, Bo jesli klub ma byc POGOŃ SZCZECIN to tylko Pogon Szczecin.. bez komerchy. ale bez tego pewnie nie mieli by hajsu, bo sproty halowe sa nie bardzo popularne, w przeciwienstwie do kopanej na trawie

Lemon
Kibic
Na forum od 5912 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 06/07/2011 14:09
Nie wiem dlaczego Was to dziwi... niestety takie życie. Ktoś daje kase i chce coś w zamian - nie ma nic za darmo. Gaz-System też mnie nie dziwi. Jeśli chcemy żeby Szczecin miał przedstawicieli w najwyższych rozgrywkach halowych, to nie powinniśmy robić zespołom - jako kibice - żadnych wyrzutów z powodu, że mają tytularnego sponsora. Zobaczcie jak "zacofany" jest sport w naszym mieście. Czas najwyższy, żeby coś się ruszyło, a bez pieniędzy nie da rady.

YAKIN
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 06/07/2011 15:35

Lemon napisał:  
Nie wiem dlaczego Was to dziwi... niestety takie życie. Ktoś daje kase i chce coś w zamian - nie ma nic za darmo. Gaz-System też mnie nie dziwi. Jeśli chcemy żeby Szczecin miał przedstawicieli w najwyższych rozgrywkach halowych, to nie powinniśmy robić zespołom - jako kibice - żadnych wyrzutów z powodu, że mają tytularnego sponsora. Zobaczcie jak "zacofany" jest sport w naszym mieście. Czas najwyższy, żeby coś się ruszyło, a bez pieniędzy nie da rady.

Dokładnie. Co racja to racja. Sporty halowe mają dużo mniejszą popularność a co za tym idzie działacze muszą iść na dużo większe ustępstwa podczas negocjacji ze sponsorami wszystko po to żeby przeżyć. Gaz-System, Handball czy teraz Baltica dla mnie spoko jeżeli ma to oznaczać finansowe zaplecze na poziomie dla klubu. Z resztą czym że są te nazwy wobec takich kwiatków jak HOOP Polonia Warszawa czy Dospel Katowice:D

POGOŃ 100% SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768708201 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005