Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zieny
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7946 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:22
> Drodzy Sympatycy Pogoni Szczecin,
>
> w związku z trudną sytuacją w której znalazła się wolność słowa, Klub i społeczność zrzeszona formalnie i nieformalnie wokół Pogoni Szczecin, informuję że wstrzymuję się od dalszych komentarzy - i tak dużo napisałem przez ostatnie 24h - do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów środowiska sympatyków Pogoni w Klubie. Proszę aby osoby dla których moje komentarze były bliskie ich poglądów uczynili to samo. Jeszcze raz powtórzę, wstrzymanie się do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów w Klubie. Na bazie ewentualnej, pozyskanej wiedzy będziemy mogli prowadzić dalszą merytorycznie właściwą dyskusję dla dobra Klubu a nie skupiać się na agresywnej retoryce wpisów, narażając na szwank dobre imię Kibiców Pogoni w Polsce. Udowodnijmy Panu Ptakowi chociażby, że kultura jest nam znana także w polemice dot. sporów wszelkiej maści a nasze postępowanie ma grunt w postaci argumentów i obiektywnej ocenie faktów, które miały miejsce od dawna a co spór o Pogoń.v.pl wyostrzył i uwydatnił w ostatnich dniach. Dzięki serdeczne.

masz racje Aro ja takze wsztrzumuje sie z pisaniem na forum dopuki PW nie zajmie stanowiska w tej sprawie

Łobez zawsze z Pogonią
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:24
> Drodzy Sympatycy Pogoni Szczecin,
>
> w związku z trudną sytuacją w której znalazła się wolność słowa, Klub i społeczność zrzeszona formalnie i nieformalnie wokół Pogoni Szczecin, informuję że wstrzymuję się od dalszych komentarzy - i tak dużo napisałem przez ostatnie 24h - do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów środowiska sympatyków Pogoni w Klubie. Proszę aby osoby dla których moje komentarze były bliskie ich poglądów uczynili to samo. Jeszcze raz powtórzę, wstrzymanie się do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów w Klubie. Na bazie ewentualnej, pozyskanej wiedzy będziemy mogli prowadzić dalszą merytorycznie właściwą dyskusję dla dobra Klubu a nie skupiać się na agresywnej retoryce wpisów, narażając na szwank dobre imię Kibiców Pogoni w Polsce. Udowodnijmy Panu Ptakowi chociażby, że kultura jest nam znana także w polemice dot. sporów wszelkiej maści a nasze postępowanie ma grunt w postaci argumentów i obiektywnej ocenie faktów, które miały miejsce od dawna a co spór o Pogoń.v.pl wyostrzył i uwydatnił w ostatnich dniach. Dzięki serdeczne.

Przyłączam się - nic odkrywczego tu już nie napiszemy dopóki nie zostaną wypracowane jakieś konkrety.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:25
Doswiadczenia z przeszlosci doprowadzily do tego iz mam pewne uprzedzenia do darczyncow typu Bekdas, Gondor. Czy z Ptakiem bedzie tak samo nie wiem. Ale wiem co sie dzialo w ŁkS-ie, w Lechii, jak wyglada teraz Piotrcovia. Dlatego do wszystkich pomyslow aby Ptak dostawal pieniadze z gory podchodze z dystanem.

Wszystko byłoby ok ... gdyby nie jeden szczegół .gondor(celowo pisze małą litera bo to pies)nie zasługuje na miano darczyncy ....Nic pozytywnego za swojej kadencji nie wniósł....

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:25
> 4.Po Ptaku znajdzie sie napewno inny sponsor...20 tys kibiców na stadionach nie przechodzi obok inwestorów z pogarda.Wiec sie Ptakiem nie przejmuje:)
>

taki pewnien jestes tego 4 pnkt. ?? !! obys mial racje i oby to byl "normalny" sponsor a nie taki jakich mielismy przez ostatnie pare lat !!

eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:26

> Wydaje mi sie ze chodzi o mój tekst .A wiec posluchaj
> 1.Nie bronie Ptaka , tez zaczyna mnie wqurwiac .
> 2.Nie chciałem zeby mój tekst tak zabrzmiał . Chodziło mi o troche szacunku dla Ptaka ( wydaje mi sie ze sie mu nalezy)
> 3.Interesuje sie Pogonia nie tylko od chwili gdy przyszedł Ptak (na pierwszym meczu byłem jeszcze w wózku )
> 4.Po Ptaku znajdzie sie napewno inny sponsor...20 tys kibiców na stadionach nie przechodzi obok inwestorów z pogarda.Wiec sie Ptakiem nie przejmuje:)

Tylko ze nasi radni jakos tak przenie nie dzialaaj zeby szukac inwestora. Jurczyk tez sie odwrocii od Pogoni:) Zobazcycie:) Przeciez to Baniak chyba namowil Ptaka zeby zainwestowal w pilke w Szczecinie. Martwi mnie to ze jak Ptak odejdzie to zabierze ze soba swoja grupe pilkarzy m.in Labedzkiego, Trakle i innych i zostawi nam Terleckiego:/

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
sokrates_
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:26
> > dary a nie prosciej i lepiej bylo cos takiego napisac do wiekszosci tutaj piszacych (z ktorych wiekszosc nie posiada jeszcze praw wyborczych ;) zeby atmosfere wyciszyc do mamentu wyjasnienia calej sytuacji u zrodla ?
> >
>
> Proszę , po co ta wcina z prawami wyborczymi - nie posiadaniu takiego prawa ? Coś z jajcem na siłę.
>

No i doczekałeś sie Itsme zółtej kartki :) Zadziobią Cie mleczaki :)
I jeszce jedno, choc może nie powinienem, bo od trzech dni korzystam z gościnności forum - uwaga techniczna: Czy nie lepiej w niektórych przypadkach korzystać z dostępnego tu chatu, jesli dyskusja przeradza sie w wygłaszanie komunikatów o treści fatycznej? :)

Oczywiście pozdrawiam :)

ps.Wrzucili mój komentarz na oficjałce, choć nie widzę radykalnej poprawy.Ciągle wydaje mi sie,że podobne posty pełnia tam rolę listka figowego.

Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:28
> Ptak odchodzi z Pogoni!
>
> Prezes Pogoni Szczecin Antoni Ptak zrezygnował z prowadzenia klubu. Swoją decyzję argumentuje złym stosunkiem do niego i do jego syna.
>
> http://www.ligapolska.pl/index.php?strona=news&id=11120
>
> To co wkoncu zostanie czy odejdzie, niech sie zdecyduje bo mnie to juz wkurwia
>
>

Do czasu jak nie przeczytam tego na oficjalnej stronie to w wszelakie spekulacje innych medóiw nie wierze, bo kazdy pierdoli co innego a wiekszosci i tak kosztem calej zaistnialej sytuacji zalezy wiekszosci na rozglosie .

Mnie tez juz to wkurwia, nie widzialem ze ptak jest az tak pojebany. Mielismy prezesa debila z rozdwojeniem jazni, z takim czyms sie idzie do psychiatry a nie zajmuje sie prowadzeniem klubu sportowego. Przeciez ten debil sam nie wie czego chce, bede sie cieszyl jak wyjedzie ze Szczecina bo juz na tego zezolca popierdolonego nie moge patrzec ani go tym bardziej sluchac jego bredni. I baniak niech spierdala razem z nim , bo ma tak samo kibiców w dupie jak i ptak , wazeliniarz w d j.. A baranowskiego do bagaznika jak tu juz ktos wspomnial i butelke denaturatu na droge. W Szczecinie niegdy nieeebdzie normlanie, zawsze sie jakis debil znajdzie co wszystko rozpierdoli.jabol

PRECZ Z KOMUNA!!!

Niech zyje Jan III Sobieski!
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:29
> Nie obraziłem się na kibiców, ale nie mogę godzić się na to, by na stronie Pogoń.v.pl ukazywały się informacje nieprawdziwe - mówił dziś na naszej antenie Antoni Ptak, właściciel Pogoni. Antoni Ptak zagroził niedawno, że jeżeli strona internetowa nie zaprzestanie działalności, to wycofa się ze Szczecina i tym samym wstrzyma finansowanie dla naszego klubu. Prezes MKS Pogoń dodał, że stronę Pogoń.v.pl powinni redagować kibice zrzeszeni w jakimś stowarzyszeniu. Swoje pozostanie w Szczecinie uzależnia od powstania nowej wersji strony i od opinii szczecińskich kibiców na jego temat. Cos mniej wiecej takiego było w radiu

Mysle ze prasa ubarwia wypowiedzi Ptaka az za duzo .... W radiu nie dodadza zadnego ubarwiacza

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:31
> > > dary a nie prosciej i lepiej bylo cos takiego napisac do wiekszosci tutaj piszacych (z ktorych wiekszosc nie posiada jeszcze praw wyborczych ;) zeby atmosfere wyciszyc do mamentu wyjasnienia calej sytuacji u zrodla ?
> > >
> >
> > Proszę , po co ta wcina z prawami wyborczymi - nie posiadaniu takiego prawa ? Coś z jajcem na siłę.
> >
>
> No i doczekałeś sie Itsme zółtej kartki :) Zadziobią Cie mleczaki :)
> I jeszce jedno, choc może nie powinienem, bo od trzech dni korzystam z gościnności forum - uwaga techniczna: Czy nie lepiej w niektórych przypadkach korzystać z dostępnego tu chatu, jesli dyskusja przeradza sie w wygłaszanie komunikatów o treści fatycznej? :)
>
> Oczywiście pozdrawiam :)
>
> ps.Wrzucili mój komentarz na oficjałce, choć nie widzę radykalnej poprawy.Ciągle wydaje mi sie,że podobne posty pełnia tam rolę listka figowego.

Człowieku mam 26 lat - mleczaków to nawet nie pamiętam. Jestem przeciwko jakiejs śmiesznej na siłę uskutecznianej Napince. Człowiku odpuść - bo obrażasz chociażby mnie. Zamilcz jak ja to robię - proszę. Czyt. mój komunikat.

Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:35

> 2.Nie chciałem zeby mój tekst tak zabrzmiał . Chodziło mi o troche szacunku dla Ptaka ( wydaje mi sie ze sie mu nalezy)

Za co sie kuw nalezy!!!!!Ty wiesz co to jest szacunek??? Za co , kurwa mac, za to ze naplul kibicom w twarz i dalej pluje, parszywie ciagle klamie i knebluje usta ,szantazuje, cenzuruje strone oficjalna i pierdoli jak psychopata jakies brednie ? Za to wszystko komuniscie szacunek? Ten wpis na Oficjalce wczoraj o tym szacunku dla ptaka to tez twoje dzielo bo nick ten sam? I iIle masz lat. Bo o szacunku to ty raczej pojecia nie masz zbyt wielkiego.

Niech zyje Jan III Sobieski!
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:36
> > ludzie ! trzebaby pomyslec nad jakąs akcją na wisle w zwiazku z Pogoń.v.pl. ktos juz wczesniej rzucil propozycje niedopingowania przez caly mecz.. ktos ma jakies inne ?
>
> nie no zajebisty plan !! :biggrinbounce2:
> to ze nie bedziesz dopingowac "Portowcow" napewno zmusi ptaka do odejscia :D:D:D:D:D ole !!
Jezeli nie bedziemy dopingowac naszych piłkarzy bedziemy szkodzic sami sobie jeszcze w tak waznym meczu jak z wisła.Jak myslicie co pomysla piłkarze na meczu jak nie beda słyszeli dopingu???kto im doda ducha walki???Chyba nie ptak...

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:37
Sorry Admini ale to dla dobra sprawy - jeszcze raz wpis ten sam (już ostatni raz, do trzech razy sztuka :-) )

Drodzy Sympatycy Pogoni Szczecin,

w związku z trudną sytuacją w której znalazła się wolność słowa, Klub i społeczność zrzeszona formalnie i nieformalnie wokół Pogoni Szczecin, informuję że wstrzymuję się od dalszych komentarzy - i tak dużo napisałem przez ostatnie 24h - do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów środowiska sympatyków Pogoni w Klubie. Proszę aby osoby dla których moje komentarze były bliskie ich poglądów uczynili to samo. Jeszcze raz powtórzę, wstrzymanie się do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów w Klubie. Na bazie ewentualnej, pozyskanej wiedzy będziemy mogli prowadzić dalszą merytorycznie właściwą dyskusję dla dobra Klubu a nie skupiać się na agresywnej retoryce wpisów, narażając na szwank dobre imię Kibiców Pogoni w Polsce. Udowodnijmy Panu Ptakowi chociażby, że kultura jest nam znana także w polemice dot. sporów wszelkiej maści a nasze postępowanie ma grunt w postaci argumentów i obiektywnej ocenie faktów, które miały miejsce od dawna a co spór o Pogoń.v.pl wyostrzył i uwydatnił w ostatnich dniach. Dzięki serdeczne.

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:38
LUDZIE!!! nie dawajmy mu pretekstow do odejscia!!!na przekor oprocz poparcia dla V.PL na meczu dopingujmy Ptaka!!! jak odejdzie to huj ale sie przed cala polska zblazni

Bo jak go poprzemy to nie powie potem ze nie bylo w Szczecinie atmosfery !!!

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:42
wczoraj forum odwiedzilo
W sumie: 22999

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:45
> wczoraj forum odwiedzilo
> W sumie: 22999

a to checa :) milo wiedziec . jednak ptak nas jednoczy :D

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:46
sorry ze to pisze jeszcze raz ale:

LUDZIE!!! nie dawajmy mu pretekstow do odejscia!!!na przekor oprocz poparcia dla V.PL na meczu dopingujmy Ptaka!!! jak odejdzie to huj ale sie przed cala polska zblazni

Bo jak go poprzemy to nie powie potem ze nie bylo w Szczecinie atmosfery !!!

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:46
Mysle ze jak PW zajmie juz jakies stanowisko to opublikuje je na swojej stronie www.pogon-walczaca.org

jackos
Kibic
Na forum od 7819 dni

www.pogon.v.pl - 24/08/2004 12:51
:smileeek:Nie nie nie to tak nie moze byc czy ten Ptak jest jakis chory obrazic sie o takie gowno nie czy to my mamy nasrane w glowie czy oni no powidzcie sami za maly blad odbierac akredytacje tak wspanialej stronie jaka byla Pogoń.v.pl:eek2:

Pogon to My! A nie Wy!
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:53
powiem tak :

lepiej nic nie robic niz swoimi dzialaniami zaszkodzic POGONI
wiec wstrzymajmy sie na razie i poczekajmy jak sie sprawa potoczy
i co zrobi PW

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:55
ARO powiedzmy twoj wiek mnie nie poraza ale tutaj nie chodzilo bezposrednio o ciebie tylko o tych ktorych tak bronisz, a ktorych to wypowiedzi ograniczaja sie do rzucania inwektyw i smiesznych wtretow na Ptaka. Jaki jest Ptak kazdy doskonale wiedzial bo mowili to kibice z Lodzi. Teraz nagle czesc osob zdziwionych jest jego postepowaniem.
Ponadto ARO przez te 24 godziny nawolywales do puczu i wypedzenia Ptaka, a teraz nagle wyglaszasz oswiadczenie ze wstrzymujesz sie z komentarzami. Ponoc lepiej pozno niz wcale. Nie ma co sie w tej chwili spierac. Nie wazne.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892177 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005