Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8036 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:37
Do akcji protestacyjnej przystąpiły dotychczas między innymi następujące serwisy: www.Legia.Net, www.Legia.com.pl, www.LegiaLive.pl, www.Pogononline.pl, www.wislakrakow.com, www.LKSLodz.pl, www.LechPoznan.pl, www.polonia.slubice.pl, www.stal-sulecin.prv.pl, www.ksd.wolsztyn.pl, www.KSZO.net.pl, www.mks.nowemiasteczko.org, Zaglebie.Sosnowiec.pl, www.jeziorak-ilawa.pl, Szczakowianka.jaw.pl, Drweca.90minut.pl, Teraz.Pasy.net, www.wigry.9x.pl, Zaglebie.org, www.odrawodzislaw.net, ArkaGdynia.com, www.onlylech.republika.pl, www.szczakowianka.jaw.pl i wiele innych

ptak MUSI odejsc !!!!!!!!!!!!

MW'03
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:38
> ludzie ! trzebaby pomyslec nad jakąs akcją na wisle w zwiazku z Pogoń.v.pl. ktos juz wczesniej rzucil propozycje niedopingowania przez caly mecz.. ktos ma jakies inne ?

nie no zajebisty plan !! :biggrinbounce2:
to ze nie bedziesz dopingowac "Portowcow" napewno zmusi ptaka do odejscia :D:D:D:D:D ole !!

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:41
> ludzie ! trzebaby pomyslec nad jakąs akcją na wisle w zwiazku z Pogoń.v.pl. ktos juz wczesniej rzucil > propozycje niedopingowania przez caly mecz.. ktos ma jakies inne ?

Poczytaj wczesniejsze wypowiedzi to znajdziesz pomysły.Co do braku dopingu to uważam ze zawodnicy są akurat Bogu ducha winni i ten pomysł byłby popierdolony....
Najlepiej na początku meczu wyjście z sektorów na 5-10 minut i transparent ze szukamy www.pogon.v.pl

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:41
> > > > ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z > Ptakiem!
> > >
> > > Ja proponuje na przedstawicieli ARO i Vaginala bo potrafią przystopowac kiedy trzeba i nie rozszarpią Ptaszyska na wejściu
> > >
> > >
> >
> > Dzięki :D ale sprawa wydaję mi się poważniejsza. W Klubie są osoby, które reprezentują środowisko kibiców Pogoni, tylko że one milczą, a ja bym chciał wiedzieć - dlaczego ? Potem możemy sobie porozmawiać, ale uważam że to oni powinni być inicjatorami takiego spotkania. Dzięki jescze raz za pozytyw.
> >
>
> ARO.. skad wiesz ze milcza?? To ze nie wypowiadaja sie na tym forum to nie znaczy ze milcza...
>
>

OK. A nie milczą ? Mam nadzieję, że tak nie jest. Nie mam na celu kogoś napiętnowania. Tylko tu się toczy dyskusja - może jedna z wielu - a milczenie staje się wymowne tzn. nie mamy gruntu do tej dyskusji by móc coś postanowić. Więc jest bez celowo abysmy się mądrzyli - nie chcę mieć wojny domowej. Pogoń To My jako jedność.

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:44
jeszcze jedno...

Fragment Konstytucji:
"Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane."

Czy to nie jest niezgodne z prawem??

ARO a moze szukaja www.pogon.v.pl??? wcale bym sie nie zdziwil:)

MW'03
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:46
Oj Ptaku kręcisz. Czy gdyby ktoś mający stoisko/pawilon w Rzgowie powiedział, że np.Ptak jest be bo opłaty są za wysokie albo standard za niski to też groziłbyś wycofaniem się stamtąd?
O co Ci chodzi w tej spiskowj historii dziejów gdy ciągle tajemniczo powtarzasz, że jest jakś grupa chcąca Cię zniszczyć, że Ty wiesz kto za tym stoi itp. Wiesz, to powiedz.
Niestety cały ten bałagan znów przełoży się na grę drużyny. Bo jak mają grać na 100% jeśli nie wiedzą czy za tydzień lub miesiąc Pogoń będzie jeszcze w I-szej lidze. A wygląda na to, że wcześniej czy później jej tu nie będzie a przynajmniej nie z Tobą.
I jeszcze jedno- jeśli rzeczywiście podjąłeś decyzję o dejściu to odejdź z klasą. Powiedz jasno kiedy odchodzisz, na jakich warunkach i co zostawiasz po sobie. Daj trochę czasu, żeby można było się do tego przygotować i poczynić kroki sprawiające, że Twoje odejście wyrządzi jak najmniej szkody klubowi. Tyle chyba możesz jeszcze zrobić dla klubu?

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:46
Ptak odchodzi z Pogoni!

Prezes Pogoni Szczecin Antoni Ptak zrezygnował z prowadzenia klubu. Swoją decyzję argumentuje złym stosunkiem do niego i do jego syna.

http://www.ligapolska.pl/index.php?strona=news&id=11120

To co wkoncu zostanie czy odejdzie, niech sie zdecyduje bo mnie to juz wkurwia

dary
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:49
Rozmowy trwają...Dzisiaj powninno ukazać się stanowisko PW. Sprawa jak wszyscy wiedzą jest bardzo delikatna - szuka się kozła ofiarnego. Domyslacie się chyba, co oznaczać mogą gwałtowne ruchy...Inna sytuacja była po gondorze, inna jest teraz...

POGOŃ TO MY !
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:49
Mam jeszcze pare slow do osob, ktore "boja" sie ewentualnego odejscia Ptaka. Wczoraj na tym forum ktos napisal, ze z Ptakiem nie moglby sie w pelni cieszyc z ewentualnego mistrzostwa, bo "balby" sie, ze na drugi dzien zagrozi odejsciem (lub cos cos w tym sensie). Ja czuje to na kazdym meczu. Z jednej strony jest radosc po szczelonej bramce, a zaraz potem nachdzi mnie refleksja, ze moze Ptak znowu sie na kogos obrazi i to bedzie jedna z ostatnich bramek. Nie godze sie na takie traktowanie siebie jako kibica.

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:51

> >
> > dobry pomysł kiedyś był już realizowany podobny, nie bluzgać tylko wykazać sie inteligencjom wyszom od Baniaka i Ptaka
>
>

no tak ..... nie ma to jak internet.

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:52
> Rozmowy trwają...Dzisiaj powninno ukazać się stanowisko PW. Sprawa jak wszyscy wiedzą jest bardzo delikatna - szuka się kozła ofiarnego. Domyslacie się chyba, co oznaczać mogą gwałtowne ruchy...Inna sytuacja była po gondorze, inna jest teraz...
>
>

Zgadzam się. Tylko proszę o info, gdzie stanowisko PW będzie opublikowane ?

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:54
dary a nie prosciej i lepiej bylo cos takiego napisac do wiekszosci tutaj piszacych (z ktorych wiekszosc nie posiada jeszcze praw wyborczych ;) zeby atmosfere wyciszyc do mamentu wyjasnienia calej sytuacji u zrodla ?

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:56
> Mam jeszcze pare slow, ktore "boja" sie ewentualnego odejscia Ptaka. Wczoraj na tym forum ktos napisal, ze z Ptakiem nie moglby sie w pelni cieszyc z ewentualnego mistrzostwa, bo "balby" sie, ze na drugi dzien zagrozi odejsciem (lub cos cos w tym sensie). Ja czuje to na kazdym meczu. Z jednej strony jest radosc po szczelonej bramce, a zaraz potem nachdzi mnie refleksja, ze moze Ptak znowu sie na kogos obrazi i to bedzie jedna z ostatnich bramek. Nie godze sie na takie traktowanie siebie jako kibica.

No właśnie pisałem o tym wcześniej, że nie można dopuścić do sytuacji kiedy oto zwykły kibic siedzący na trybunach wspierający Pogoń chociażby poprzez zakup biletu , kochający Idee Pogoń Szczecin stał się zakładnikiem realiów panujących w Klubie. Tak nie można i fakt taki rodzi tyle agresji do Sponsora. Jesli zmienłił by podejście to postawa osób wokół niego też by sie mogła zmienić.

dary
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:58
> dary a nie prosciej i lepiej bylo cos takiego napisac do wiekszosci tutaj piszacych (z ktorych wiekszosc nie posiada jeszcze praw wyborczych ;) zeby atmosfere wyciszyc do mamentu wyjasnienia calej sytuacji u zrodla ?
>

Niestety nie chodzi tylko o media i internet...

POGOŃ TO MY !
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:00
> dary a nie prosciej i lepiej bylo cos takiego napisac do wiekszosci tutaj piszacych (z ktorych wiekszosc nie posiada jeszcze praw wyborczych ;) zeby atmosfere wyciszyc do mamentu wyjasnienia calej sytuacji u zrodla ?
>

Proszę , po co ta wcina z prawami wyborczymi - nie posiadaniu takiego prawa ? Coś z jajcem na siłę.

eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:04
> Mam jeszcze pare slow, ktore "boja" sie ewentualnego odejscia Ptaka. Wczoraj na tym forum ktos napisal, ze z Ptakiem nie moglby sie w pelni cieszyc z ewentualnego mistrzostwa, bo "balby" sie, ze na drugi dzien zagrozi odejsciem (lub cos cos w tym sensie). Ja czuje to na kazdym meczu. Z jednej strony jest radosc po szczelonej bramce, a zaraz potem nachdzi mnie refleksja, ze moze Ptak znowu sie na kogos obrazi i to bedzie jedna z ostatnich bramek. Nie godze sie na takie traktowanie siebie jako kibica.

Ptak niestety jest niepowazny, bo po kazdym wygranym meczu sobie przypisuje zasluge sukcesu, dba o swoj dobry wizerunek, nie doprowadza do siebie krytyki. Niestety jest to niepowazny czlowiek, podobnie jak ITI w Legii. Proponuje wywieszenie jakiejs flagi z napisem "nikt nie jest doskonały, ale nikt nie bedzie nam groził", albo "narcyzm wychodzi z mody panie ptak" itd......A moze zrobic tak jak kibice Legii, opuscic trybuny i chuj na to klasc...To przceiez czysty klubowy terroryzm ze strony Antonia....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:10
> > Rozmowy trwają...Dzisiaj powninno ukazać się stanowisko PW. Sprawa jak wszyscy wiedzą jest bardzo delikatna - szuka się kozła ofiarnego. Domyslacie się chyba, co oznaczać mogą gwałtowne ruchy...Inna sytuacja była po gondorze, inna jest teraz...
> >
> >
>
> Zgadzam się. Tylko proszę o info, gdzie stanowisko PW będzie opublikowane ?

PW rzeczywiście powinno zacząć działac. Bo jesli decyzja Ptaka uderzyla tylko w kilkunastoletnich internautów i ludzi superhonorowych, którzy walke z ptakiem traktują jak walkę o demokrację na świecie :D to cos tu jest nie tak. Ptak swym ultimatum jasno pokazal, ze dla niego Pogon się nie liczy!!!! Ale jego pieniądze przecież nie śmierdzą. Z osob tak wypowiadających się w necie pewnie nikt nie dalby na Pogoń 100 zl miesiecznie, mimo, że to jakies 5-10% średniej krjowej. Antek daje pewnie z 1/3 swoich zarobkow. A ze jest nerwowym, debilkowatym narcyzem? To nie nasz problem. Powinno dojść do rozmowy ptaka z kibicami. Nie chodzi tylko o strone intenetwą, ale i o wzajemne zaufanie, o kasę na oprawy (przeciez decyzja o niedofinansowaniu oprawy z lechem byla chyba jeszcze bardziej popierdolona niż te obecne konflikty). A co do reprezentantow to chyba ci co powinni tam byc na pewno tam bedą. A z resztą jak nie PW to ktos inny. przecież nie ma kibiców lepszych i gorszych (no może zupelne pikniki z sektorow 20-23 powinny sie nie udzielać - kara za brak dopingu :D). Trzeba działac, ale internetowymi wpisami nie ma co niszczyc wszystkiego co zostało stworzone. Ja mimo wszystko nie chcę by ptak odszedl, mimo że wiem iz o wzajemnym szacunku i zaufaniu juz nigdy nie będzie mowy. Ale zaliczam się do młodych kibicow i chcialbym pojeżdzic sobie po Polsce na ciekawych wyjazdach, chcialbym pomagac swoim dopingiem piłkarzom, którzy walczyli by wreszczie o mistrzostwo. Z drugiej strony ja mam czas. A co powiedzieć o troche starszych kibicach, którzy kilkadziesiąt lat czekają na mistrzostwo polski z Pogonią. może z Ptakiem i jego IQ to niemożliwe, ale bez niego chyba tym bardziej. Idee klubu kibicow są piekne ale w obecnych pieprzonych czasach nie do zrealizowania.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:16
Drodzy Sympatycy Pogoni Szczecin,

w związku z trudną sytuacją w której znalazła się wolność słowa, Klub i społeczność zrzeszona formalnie i nieformalnie wokół Pogoni Szczecin, informuję że wstrzymuję się od dalszych komentarzy - i tak dużo napisałem przez ostatnie 24h - do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów środowiska sympatyków Pogoni w Klubie. Proszę aby osoby dla których moje komentarze były bliskie ich poglądów uczynili to samo. Jeszcze raz powtórzę, wstrzymanie się do momentu poznania stanowiska PW i reprezentantów w Klubie. Na bazie ewentualnej, pozyskanej wiedzy będziemy mogli prowadzić dalszą merytorycznie właściwą dyskusję dla dobra Klubu a nie skupiać się na agresywnej retoryce wpisów, narażając na szwank dobre imię Kibiców Pogoni w Polsce. Udowodnijmy Panu Ptakowi chociażby, że kultura jest nam znana także w polemice dot. sporów wszelkiej maści a nasze postępowanie ma grunt w postaci argumentów i obiektywnej ocenie faktów, które miały miejsce od dawna a co spór o Pogoń.v.pl wyostrzył i uwydatnił w ostatnich dniach. Dzięki serdeczne.

Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:18
> Aja uważam że wszyscy jesteście debilami - i niech rozpierdolą tą waszą Pogoń - skoro ma takich kibiców nie zasłubuje żeby wogóle istnieć. Huj wam w twarze paprykarze.

Ile masz lat krzykaczu internetowy? Nastepne chore kurwa dziecko.

P.S : Wypierdlaj z tego forum buraku bo ci kartoflem w oko przypierdole.

Niech zyje Jan III Sobieski!
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:21

> Do Ptakofanów (tych co nie wiedzą kiedy było mniej niż tysiąc osób i myślą że od wielu lat frekwencja nie spada poniżej 3 tys. oraz tych co piszą teksty w stylu: "Ptak odejdzie!! :( :( :( co teraz???!!!???") - zaczęliście się interesować Pogonią bo Ptak tu przyszedł. Więc skoro nie macie zielonego pojęcia o niej to nie zabierajcie udziału w tej i tak długiej już dyskusji. Co do meczu o którym wspomniał Wasiel, to była listopadowa porażka 3:0 z Ruchem... na koniec rudny jesiennej. Ok. 600 osób

Wydaje mi sie ze chodzi o mój tekst .A wiec posluchaj
1.Nie bronie Ptaka , tez zaczyna mnie wqurwiac .
2.Nie chciałem zeby mój tekst tak zabrzmiał . Chodziło mi o troche szacunku dla Ptaka ( wydaje mi sie ze sie mu nalezy)
3.Interesuje sie Pogonia nie tylko od chwili gdy przyszedł Ptak (na pierwszym meczu byłem jeszcze w wózku )
4.Po Ptaku znajdzie sie napewno inny sponsor...20 tys kibiców na stadionach nie przechodzi obok inwestorów z pogarda.Wiec sie Ptakiem nie przejmuje:)

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892176 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005