Edi to w ogóle zasługuje po dzisiejszym meczu na osobny temat. Wykonywał łącznie z 10 wolnych albo rożnych i ANI JEDEN nie stworzył zagrożenia pod bramką - wolne wszystkie w mur (te z 18-20 metrów, z których luźno można kopnąć bramkę) a rożne bite za krótko albo balony. W ogóle jego gra wygląda z meczu na mecz coraz gorzej, wolny, masa strat - pewnie, że zdarzają mu się fajne zagrania jak dawniej ale ogólny obraz jego gry można podsumować tak, że dostosowuje się do poziomu drużyny, który jest poniżej dna.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:45
A co to za zmiany w skladzie? Lawa lewa pomoc,Rogalski srodek...Pietruszka na lawce. Ogolnie brak pomyslu na jakakolwiek gre.Pare pilek z klepki i na tym koniec.DNOO
A co on robi w skladzie od 1 minuty?Edi dostaje pilke,ma miejsce zamiast biec to szybko ja oddaje. To samo srodek pomocy.Idziemy z kontra Lawa dostaje pilke ma miejsce,wiec co robi? Zastawia sie tylem do bramki rywala i zagrywa do tylu.Golla to samo
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:47
W tym meczu grał coś jedynie Rogalski i Akahoshi i to oni powinni być jedynie brani pod uwagę na mecz z Bogdanką a reszta to powinna zdobyć się na odwagę i poprosić o rozwiązanie kontraktów bo życia to oni raczej w Szczecinie mieć nie będą.
Przecież te kurwy albo handlują meczami, albo stawiają ogromny szmal u bukmacherów. Bo to niemożliwe, żeby piłkarze, którzy na papierze powinni rozpierdolić tą ligę grali taki piach. A jeżeli mam rację i to kiedyś wyjdzie to nie chciałbym być w ich skórach
Dokładnie, przecież tutaj zawodnicy z ławki graliby w każdym klubie z naszej ligi w pierwszej 11-stce, niektórzy którzy nawet do 18-stki meczowej nie łapią się też, jak np. Mosnikov, Wulkan..
Pewnie dorabiają do skromnej pensji grając u Buka.
PS. Kolendowicz swoimi słowami potwierdziłeś jaki z Ciebie obiektywny piłkarzyk. WON !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:48
Mam takiego maxa że nie da się tego opisać.Pierdolę was piłkarzyki dla mnie jesteście bandą chuja.Oszukaliście nas wszystkich!!!Życzę wam kurwy jak najgorzej!Amen
FC DĘBNO
http://www.youtube.com/watch?v=hOJ_SjtGmHc&feature=player_embedded
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:49
Sasal czy Taraś, jeden chuj. Jak grajki nie chcą/nie mogą/nie umieją grać to żaden trener nic z nimi nie zrobi. Równie dobrze Sasal mógł ich z tym swoim specem od przygotowania ich przygotować zimą i teraz mielibyśmy już pewny awans. Ale gdzie tam. Obijali się w Turcji to teraz są tego efekty. Nawet jakby Mou tera przyszedł to i tak go jakaś Olimpia Elbląg go ograła.
Wyszedłem 1 minute przed końcem i ciekawi mnie czy w rytm Stadonu "Oddać koszulki hej k..wy oddać koszulki "ODDALI Czy nie mieli honoru pedały ?Ktoś podpowie ? Dziękuje z góry !!!
A gdzie tam. Spierdoli do szatni i śpiewaliśmy: Gdzie wy idziecie? Ej kurwy gdzie wy idziecie? Czy coś takiego.
Po końcowym gwizdku natomiast piękne i chóralne Wypierdalać!
Dziękuje Bardzo ! Czyli bez honoru ale dla nich to i tak chuj .Kasa jest za miesiąc . Fajny prezent urodzinowy Radkowi zrobili .Zajebiści kumple nie ma co .
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
ale trzeba walczyć, zapierdalać a nie truchtać jak Ława czy inny "supergwiazdor".
WYPIERDALAĆ Z TEGO MIASTA I KLUBU !!!!
tu sie z Toba nie zgodze bo jak Deski nie lubie tak dzisiaj jako jeden z 3 chcial coś zrobić... biegał i walczył - nie jest skrzydłowym wiec w ogole nie ogarniam co on tam robił... Ogólnie PATOLOGIA i DNO !! Ediemu tez już podziekujmy... albo leży na treningach albo go w ogole na nich nie ma bo wrzutek to on na pewno nie treunuje... zostawiamy 5 piłkarzy Radek, Wiliams, Gola, Donald, Aka a z całą reszta wpizdu rozwiaca kontrakty chociazby jutro. Do konca sezonu powinni grac młodzi bo i tak po awansie i tak to niech sobie pograja chociaż pokażą może co niektórzm co to znaczy walka...
Sasal czy Taraś, jeden chuj. Jak grajki nie chcą/nie mogą/nie umieją grać to żaden trener nic z nimi nie zrobi. Równie dobrze Sasal mógł ich z tym swoim specem od przygotowania ich przygotować zimą i teraz mielibyśmy już pewny awans. Ale gdzie tam. Obijali się w Turcji to teraz są tego efekty. Nawet jakby Mou tera przyszedł to i tak go jakaś Olimpia Elbląg go ograła.
Jakby Mou przyszedł to 3 z nich miało by podstawę. Zagrałby Mosnikovem, Wólkiewiczem, Pietruszką i Kumadą. W ataku Zwoliński.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Zawsze mamy pod góre jak nie gordon i ptak to teraz pajacyki no ja pierdole....
najlepiej było za Rynkiewicza. i to nie sarkazm z mojej strony. później było tylko gorzej. przeciez nawet za bekdasa nie było normalnie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.