Pajace nie umią tego docenić, wysiłku i trudu jaki wkładają kibice na wyjazdach. Oni pieniążki kasują za pobieganie 90 minut na boisku i struganie pajaca.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:33
I jeszcze jedna sprawa... Czy my od pierwszej połowy prowadziliśmy 3:0 że nawet trzeciej zmiany trener nie chciał (nie zdążył) w końcówce przeprowadzić??
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:34
Grajki sprawili że możemy się poczuć trochę jak kibice Legii. Jak ktoś zobaczy jakiegoś piłkarza w klubie , pijanego na mieście czy huj wie gdzie jeszcze to niech cyka tym skórokopom zdjęcia może to przysłuży się chociaż do rozwiązania kontraktów z tą patologią piłkarską.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:36
Przecież te kurwy albo handlują meczami, albo stawiają ogromny szmal u bukmacherów. Bo to niemożliwe, żeby piłkarze, którzy na papierze powinni rozpierdolić tą ligę grali taki piach. A jeżeli mam rację i to kiedyś wyjdzie to nie chciałbym być w ich skórach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 22:36
Wróciłem zobaczyłem i się wkurwiłem ................ Pierdolona barcelona 70 % przy piłce i brak 100% sytuacji .Po kiego grzyba grają piłką (to jest dobre w extraklasie) W 1 lidze sie zapierdala i walczy a nie klepki ja sorki naprawde dziękuje .Wyszedłem 1 minute przed końcem i ciekawi mnie czy w rytm Stadonu "Oddać koszulki hej k..wy oddać koszulki "ODDALI Czy nie mieli honoru pedały ?Ktoś podpowie ? Dziękuje z góry !!!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Wyszedłem 1 minute przed końcem i ciekawi mnie czy w rytm Stadonu "Oddać koszulki hej k..wy oddać koszulki "ODDALI Czy nie mieli honoru pedały ?Ktoś podpowie ? Dziękuje z góry !!!
A gdzie tam. Spierdoli do szatni i śpiewaliśmy: Gdzie wy idziecie? Ej kurwy gdzie wy idziecie? Czy coś takiego.
Po końcowym gwizdku natomiast piękne i chóralne Wypierdalać!
Rysiek nie lepszy,zero zmian w składzie,ciągle to samo,no to wynik do przewidzenia.Dajcie Ławie dłuższy kontrakt a Smolnemu podwyżkę.
Nie przesadzajmy - Noll i Sotirovic zaczęli dziś na ławce (NARESZCIE) roszady w polu też były (m.in. Rogalski w środku).
Tu nie ma co się bawić w zmiany i szachowanie składem 70% drużyny jest do wyjebania za brak ambicji czy umiejętności czysto piłkarskich. Jakich zmian by się nie dokonywało to nagle te patałachy grać finezyjnej piłki nie zaczną.
Rysiek nie lepszy,zero zmian w składzie,ciągle to samo,no to wynik do przewidzenia.
W tym problem , ze on robi wiekszy burdel niz byl. Boczni obroncy to srodkowy obronca Wiliams i pomocnik/napastnik Fraczczak. Fraczczak chyba jeszcze tylko w bramce nie gral w tej rundzie . . Mielismy fajne skrzydla i na nich graja teraz Lawa i Aka . Zaden z nich nie jest demonem szybkosci .
Przecież te kurwy albo handlują meczami, albo stawiają ogromny szmal u bukmacherów. Bo to niemożliwe, żeby piłkarze, którzy na papierze powinni rozpierdolić tą ligę grali taki piach. A jeżeli mam rację i to kiedyś wyjdzie to nie chciałbym być w ich skórach
Zaraz po końcowym gwizdku spierdolili pedały do szatni.. WYPIERDALAĆ!!
Rysiek nie lepszy,zero zmian w składzie,ciągle to samo,no to wynik do przewidzenia.Dajcie Ławie dłuższy kontrakt a Smolnemu podwyżkę.
Nie przesadzajmy - Noll i Sotirovic zaczęli dziś na ławce (NARESZCIE) roszady w polu też były (m.in. Rogalski w środku).
Tu nie ma co się bawić w zmiany i szachowanie składem 70% drużyny jest do wyjebania za brak ambicji czy umiejętności czysto piłkarskich. Jakich zmian by się nie dokonywało to nagle te patałachy grać finezyjnej piłki nie zaczną.
No trudno by te dwa bałwany dalej grały,ślepy chyba by ich zmienił a ja bym tak dla zasady,specjalnie wymienił w kolejnym meczu równo 10 w składzie.
edit: Kadrowo to ja widzę prawie to samo w 11.Dać innym szansę,to że zmieni pozycję jednemu czy drugiemu nic nie da.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.