Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 21:56
Nawet to dali radę przegrać. Sprawdzą się słowa Tarasiewicza, że nie chce do ostatniej kolejki walczyć o awans. Dużo wcześniej się Pogoń "wykruszy" z walki o awans. Aż przykro pomyśleć co będzie w przyszłym sezonie. Walka o utrzymanie, czy spadek bez walki, przy minimalnej frekwencji...?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 05/05/2012 21:57
Wypierdolić ich do Błękitnych, albo innego gówna co nie liczy się gra i ambicja.
Będziecie widzieć jakiegoś piłkarzyka w klubie, od razu z nim porozmawiać.
Wypierdolić ich do Błękitnych, albo innego gówna co nie liczy się gra i ambicja.
Będziecie widzieć jakiegoś piłkarzyka w klubie, od razu z nim porozmawiać.
Nie tylko w klubach spotykasz na ulicy skaczesz kurwie po głowie pedały bez honoru napierdalać kto tylko grajka gdzie zobaczy kara kurwa musi być!!!
Dziś sporo powinno się wyjaśnic.Mecz gramy o 20 także będziemy też juz znali wynik Niecieczy(zakładam że wygraja).I teoretycznie powinnismy wygrac.A jak do zagadnienia podejdą kopacze to się okaże.Mam swoje przuczucia odnośnie tego meczu i chciałbym aby okazały się błędne.Natomiast przy wygranych Piasta i Nieczeczy jest to doskonała okazja dla naszych "profesjonalnych" do stopniowego "odskoczenia"( w dół) od wymienionej dwójki i bądz co bądz po raz kolejny wyleczenia Nas z nadzieji na awans.Potem gadki "walczylismy, ale się nie udało", "zostało jeszcze 5 meczy i będzemy grac do końca" itd.Finalnie wyjdzie brak awansu. Co do zwolnień Wiechowskiego i Skuty.Nie neguje że na to zasłużyli.Ale takie czystki robi się po sezonie a nie w trakcie, bo dla mnie jest to zwykłe odwrócenia uwagi od zespołu który gra o awans, i w razie niepowodzenia usprawiedliwienie jego braku.Winni to nie tylko trenerzy ale również kopacze co doskonale zrozumieli nawet w Wiśle:
http://www.90minut.pl/news/187/news1874536-Biton-Jaliens-Lamey-i-Paljic-odsunieci-od-pierwszej-druzyny-Wisly.html
Tam potrafią,a u Nas jak w zaparte.A kilku by się przydało....
Hehe jednak jestem bezbłędny. I bynajmniej kurwa,nie jest to powód do radości.Tym meczem właśnie nam wszystkim uświadomili że NIE AWANSUJEMY.W środę "chłopaki" dokończą robotę. I nie pierdolcie że to wina trenerów,ufo i chuj wie jeszcze czego.ROZGONIC TE SPRZEDAJNE KURWY. W tym sezonie szansa, przeciwnicy byli najdogodniejsi.Ja wysiadam.Kocham Pogoń, i tym bardziej to boli.Wolę ogladac 11 ogórków zapiedalających w mojej Pogoni niż jebane pseudogwiazdki zarabiające po 40 tyś którzy przegrywają z Niecieczami,Stróżami itd.Tłumacząc się przy tym presją i chuj wie jeszcze czym.A taki Kolendowicz po meczu ma czelnośc płakac że "właśnie państwo słyszeliście, kibice nam nie pomagają".Nie odmawaiam naszym "prezesom" tego że chcą dobrze,ale te kontrakty i klub wzajmenej adoracji i bogactwo spowodował że tym labadziarom się w głowach pojebało.Niczego się boją, a w sobie nie mają krzty ambicji.Dzis oglądając ten mecz potwierdzili to.Gro z nich sądzi że będą tu grac w kolejnym sezonie.Nie postanie moja noga, jeśli właściciele nie wypeierdolą z klubu tego tałatajstwa.Najgorsze że dzięki kopaczom niewiadomo co dalej z Pogonią.tak jak pisałem,kolejna taka szansa prędko się nie powtórzy.Co boli bardziej, to pytanie "Dlaczego znowu Pogoń"?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.