sa tak "slabi" a nowy zaciag jest tak zajebisty ze sie w skladzie nie zmiescili
nasuwaja mi sie 2 mysli po obejrzeniu skladu:
1. po kiego grzyba znowu jakis brazylijski bramkarz?!
2. wg tej rozpiski Leandro II rozegral caly mecz czyli to musi byc jakis zajebisty napadzior ale pewnie Leandro III jest lepszy...
Kurde..panowie spokój.. na oficjalnej jest skład..trza tylko poczekać a nie ..marudzić../ a co do składu to kto wie gdzie jest Amaral,Edi,Julcimar ?
sa tak "slabi" a nowy zaciag jest tak zajebisty ze sie w skladzie nie zmiescili
Mało tegu że w składzie, nie byłi ich nawet na ławce rezerwowych także 1. liga nasza
No to mamy mistrza Już myślałem, że to będzie kolejna słaba runda w naszym wykonaniu. Po obejrzeniu składu i po tym fantastycznym 1:0 wnioskuje, że GKS, Zagłębie, Legia, Korona, Wisła, Lech, ŁKS mają się czego obawiać...
Ptak kiedyś coś gadał o 3 miejscu i flaszce rodem z Brazylii jeżeli Pogoń zajmie niższą lokate - Ja na jego miejscu już bym zaczynał sprowadzać ten alkohol bo pewnie będzie wielu chętnych...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Choć z drugiej na futebolinterior piszą, że dziś ma być mecz z Primaverą o godzinie 11.00 (jeśli się nie mylę to jest 15:00 u nas) w Jacarei (czyli tak jak pierwotnie zaplanowano). Czyli ktoś ma nieświeże info.
Ja jednak stawiałbym na wersję v.pl - a zresztą... co za różnica z kim zagrają
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 21 stycznia 2007, 13:43 [2 raz(y)]
W zakończonym przed chwilą meczu sparingowym Pogoń wygrała 1:0 z EC Primavera, po golu Marselo w 55 minucie.
nie ma co - wysokie zwyciestwa nad wymagajacymi, renomowanymi przeciwnikami napawaja optymizmem
swoja droga mi primavera sie kojarzy tylko z woda mineralna
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 21/01/2007 17:27
No i znowu marny wynik, coraz więcej znaków na niebie i ziemi wskazuje na to, że nasze nowe nabytki prezentują poziom co najwyżej 2 ligi stanowej Sao Paulo (na razie wygląda, że jest to poziom 3 ligi stanowej, ale uwzględniam pewną różnicę w przygotowaniu do sezonu). Jeśli tak rzeczywiście jest, to o utrzymanie łatwo nie będzie, chyba, że odsiecz nadejdzie z... wrocławskiej prokuratury (degradacja kilku naszych rywali) lub z UEFA (zawieszenie rozgrywek).
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 21/01/2007 20:06
Tylko po co ta odsiecz? Jak już na to zespół zasługuje to niech spada do 2 ligi - jak się jakoś utrzymamy, to Ptak dalej będzie się bawił klubem, ściągał następne kontenery brazylijczyków, my znowu będziemy się wkurzać, płacić za oglądanie miernot, modlić się o strzelenie gola jakiejś Odrze Wodzisław i szukać czegokolwiek o drużynie na portugalskojęzycznych stronach...
Na zmiany wchodzili: Fabiano, Reinaldo, Junior, Leandro, Danilo, Batata oraz Hernacki.
Widać hiperofensywajak poprzednio ustawienie 4-3-3 i znów 1-0trzymaja forme i sa stabilniniech wygrywają mecze po 1-0 a zeby wygrywalihehe(a tak to ciemnośc widze...)
Tylko po co ta odsiecz? Jak już na to zespół zasługuje to niech spada do 2 ligi - jak się jakoś utrzymamy, to Ptak dalej będzie się bawił klubem, ściągał następne kontenery brazylijczyków, my znowu będziemy się wkurzać, płacić za oglądanie miernot, modlić się o strzelenie gola jakiejś Odrze Wodzisław i szukać czegokolwiek o drużynie na portugalskojęzycznych stronach...
... na cholerę komu taka wegetacja?
Jeżeli zakładać, że po spadku Ptak zmądrzeje i zacznie budować drużynę bardziej "po europejsku", to faktycznie - lepiej byłoby spaść. Ja jednak nie sądzę, by wyniki miały tu jakiekolwiek znaczenie - w pierwszej kolejności liczy się biznes, a ten w II lidze (przy dobrych wynikach) kręciłby się zapewne nie gorzej niż obecnie.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 22/01/2007 16:37
Gdyby Ptakowi zalezalo na wynikach to nie musielibysmy ogladac tej amatorskiej kopaniny przez brazylijskich pilkarzy.Rzeczywiscie liczy sie biznes,mam nadzieje ze Ptak w koncu odejdzie po tym sezonie (jesli spadna,na co sie niestety zapowiada...obym sie mylil). Cala sytuacja jest nienormalna od dluzszego czasu,no coz - takie sa uroki sprywatyzowanego sportu.Wlasciciele robia co chca i maja wszystkich gdzies.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 23/01/2007 16:05
W czwartek, 25 stycznia o godzinie 15.30 czasu miejscowego /18.30 czasu polskiego/ piłkarze Pogoni rozegrają kolejny sparing. Rywalem naszego zespołu będzie Guarani Campinas.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.