Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
km
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:15
> > ....." no i fakt, ze Antos rozwaza oddanie meczu Groclinowi walkowerem"...
>
> ze co kurwa? :Pa to niby czemu?

a juz przeczytalem.;P nie widzialem wczesniej tego linka co dodales.

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:17
> Boi się wielkiej mafii, tylko jakiej?
> [TNIJCIE CYTATY!-ADMIN]

To wszystko nie ma sensu jeśli Sponsor ma taką postawę a nie inną i jeśli środowisko protestujące nie sprecyzuje co teraz od P.Ptaka oczekuje. Bo jeśli Pan Ptak ma zostać i tak trzeba będzie wypracować sposób na poprwaę stosunków dla dobra współpracy. W innym wypadku nie widzę szans na dobrą atmosferę w Klubie i faktycznie będzie można zacząć "The Final Countdown".

el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:17
Takie spotkanie to byoby coś - może w końcu doszli by do głosu prawdziwi Kbice, nie za pośrednictwem netu, tylko w realu, niech się skonfrontuje skubany!

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:18
> > > ....." no i fakt, ze Antos rozwaza oddanie meczu Groclinowi walkowerem"...
> >
> > ze co kurwa? :Pa to niby czemu?
>
> a juz przeczytalem.;P nie widzialem wczesniej tego linka co dodales.

Spox, a nie mowilem ze kupa smiechu?szkoda tylko , ze to taki raczej smiech pzrez lzy...Totalny absurd,ale przez ten absurd moeze niedlugo nie byc naszego klubu w 1 lidze...

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:20
TAK dla spotkania KIBICE + SPONSOR !!!!!!!!!!!!! Let`s talk about it ....

el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:21
ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z Ptakiem! gdzie pan Pawlak i Pan Chlasta - co oni robią? w tej sytuacji nie można nic zdziałać oprócz internetowych dyskusji...

www.merx.biz.pl
Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:24
> ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z > Ptakiem!

Ja proponuje na przedstawicieli ARO i Vaginala bo potrafią przystopowac kiedy trzeba i nie rozszarpią Ptaszyska na wejściu

szczur
Kibic
Na forum od 8156 dni

to jasna sprawa ze ptak tylko szuka pretekstu zeby przestac finansowac Pogon i jakos zachowac pozory ze to jego wyrzucono i niechciano a nie on sam odszedł. tylko po co ? przeciez w Szczecinie zainwestowane pieniadze w Pogon bez problemu sie zwrocą...absurd w tej sytuacji to mało powiedziane :/

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje własciciel naszego klubu !
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

> ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z Ptakiem! gdzie pan Pawlak i Pan Chlasta - co oni robią? w tej sytuacji nie można nic zdziałać oprócz internetowych dyskusji...

Widocznie może są podziały wśród Nas ?

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

mafia rzadzi szczecinem, a ta mafia sa ptaki, czesny i jurczyk :D

Łobez zawsze z Pogonią
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:25
Misiek, prosze CIe!!! Ty tez chcesz zamknac wszystkim usta??? Powiedz mi, co milczenie pozytywnego w tej sytuacji moze sprawic? Ze Ptak zostanie? Ptak i tak zostanie. Pytanie tylko, czy zostanie przyznajac sie do niestosownego zachowania i zmieni swoja "polityke" rodem Chin z przed paru lat, czy my znowu przeprosimy go za to, ze odwazylismy sie wychylic glowe z piasku i go skrytykowac? Dla mnie druga opcja jest nie do pomyslenia, dlatego nie moze byc mowy o milczeniu. Przeanalizujcie wypowiedzi Ptaka i jego zachowania. Ani na moment nie daje pola nikomu do zawarcia kompromisu. Albo zyjemu po jego mysli albo wcale. Tak byc nie moze. Teraz zwala wszystko na Antosa. Ze to niby tylko jego wina. Nie wiem, co zrobil Antos, wrecz mam to gdzies. Ptak w swoich wypowiedziach nie obrazil tylko Antosa, ale wszystkich, ktorzy sie wypowiadali na tamtej stronie. A do tego probuje ich kosztem szantazowac cala reszte.

Albo Ptak uderzy sie w piers, przyzna do bledow, przeprosi kibicow, czym da nadzieje na zdrowa wspolprace w przyszlosci albo dla mnie nie ma czego szukac w Szczecinie. Bo klub pilkarski, mimo bredni wypisywanych o jednej i niezwycierzonej wladzy pieniadza, to nie tylko kasiasty wlasciciel ze swoimi chorymi zachowaniami, ale takze albo przede wszystkim kibice. Ptak mowi, ze chce z nami wspolpracowac. To, co on nazywa wspolpraca, juz dawno ktos nazwal dyktatura.

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:28
halo ale ja nie pamietam aby 20tys kibico spiewalo "Ptak zostan z nami" ??:/ toz to KLAMSTWO !!!!!!!!!! Nie ale tak na serio to mi ptaka szkoda....Nie dos ze ma zeza to i problemy ze sluchem:( ah nasz sponsor jak mi go zal...:(
lolbuhahahahha ale mnie humor bierze, czuje ze ten dzien bedzie bardzo udany :D:D

MW'03
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:30
> > ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z Ptakiem! gdzie pan Pawlak i Pan Chlasta - co oni robią? w tej sytuacji nie można nic zdziałać oprócz internetowych dyskusji...
>
>
>
> Widocznie może są podziały wśród Nas ?
>

W takim razie Kibice niezadowoleni z sytuacji też powinni mieć reprezentantów. Tyle że nie mi mówić kogo i jak wybrać... jakies sugestie??? może ekipa Pogońonline, chociaż strach żeby i tej strony nie zaszantażował Ptak...

www.merx.biz.pl
szczur
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:30
ludzie ! trzebaby pomyslec nad jakąs akcją na wisle w zwiazku z Pogoń.v.pl. ktos juz wczesniej rzucil propozycje niedopingowania przez caly mecz.. ktos ma jakies inne ?

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:31
> > ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z > Ptakiem!
>
> Ja proponuje na przedstawicieli ARO i Vaginala bo potrafią przystopowac kiedy trzeba i nie rozszarpią Ptaszyska na wejściu
>
>

Dzięki :D ale sprawa wydaję mi się poważniejsza. W Klubie są osoby, które reprezentują środowisko kibiców Pogoni, tylko że one milczą, a ja bym chciał wiedzieć - dlaczego ? Potem możemy sobie porozmawiać, ale uważam że to oni powinni być inicjatorami takiego spotkania. Dzięki jescze raz za pozytyw.

Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:32
Nie wiadomo czy wogle do tego meczu dojdzie

PS
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:32

> Ja juz mówiłem ze brak mi Patyka84 i nie widze też wielu MW(kumatych)
>

ale ich zdanie jest jak najbardziej znane, wiec po co maja tu to wypisywac?
co do artykulu w PS, to chyba nawet sam ptak nie byl by na tyle glupi by tak odpowiadac.
Najbardziej rozbawil mie fragment ze20 tysiecy skandowalo na meczu Antoś jestes the Best ;) no kurwa ubaw po pachy.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
szczur
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:33
> Nie wiadomo czy wogle do tego meczu dojdzie

to prawda ale jakby sie jednak udało to byloby fajnie pospiewac "huj z działaczami" albo cos w tym stylu :>

mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:35
>
> > Ja juz mówiłem ze brak mi Patyka84 i nie widze też wielu MW(kumatych)
> >
>
> ale ich zdanie jest jak najbardziej znane, wiec po co maja tu to wypisywac?
> co do artykulu w PS, to chyba nawet sam ptak nie byl by na tyle glupi by tak odpowiadac.
> Najbardziej rozbawil mie fragment ze20 tysiecy skandowalo na meczu Antoś jestes the Best ;) no kurwa ubaw po pachy.

Wybacz zezolkowi...gdy zobaczyl 200-400 osob skandujacych "Ptak zostan z Nami" na fecie po wejsciu do 1 ligi to wydawalo mu sie ze bylo to 20 tys.A zreszta mysle, ze to kolejne przeinaczenie potwierdzajce w jakim stopniu Ptak umie manipulowac faktami (nie gorzej niz strona oficjalna Pogoni)

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7997 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:36
> > > ARO masz rację tylko że ja nie widzę kompletnie osób które powinny się zajmować kontaktami kibiców z > Ptakiem!
> >
> > Ja proponuje na przedstawicieli ARO i Vaginala bo potrafią przystopowac kiedy trzeba i nie rozszarpią Ptaszyska na wejściu
> >
> >
>
> Dzięki :D ale sprawa wydaję mi się poważniejsza. W Klubie są osoby, które reprezentują środowisko kibiców Pogoni, tylko że one milczą, a ja bym chciał wiedzieć - dlaczego ? Potem możemy sobie porozmawiać, ale uważam że to oni powinni być inicjatorami takiego spotkania. Dzięki jescze raz za pozytyw.
>

ARO.. skad wiesz ze milcza?? To ze nie wypowiadaja sie na tym forum to nie znaczy ze milcza...

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892190 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005