Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ereska
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:01
> no to jednak zostanie ..................... :|

jak dziecko nie wie sam co ma zrobić i bawi się w szantarz ale jeśli rzeczywiście uzależnia swoje odejście od kibiców to odleci ale pewnie tylko tak gada bo głupio mu teraz orzec iż ten szantarz to była zamyła bo i tak by nie odszedł...

-Ptak!
-co??
-ty ku***!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:01
Hehe, już Kozakowi rura mięknie, tak jak mówiłem, przeliczył kasę i wyszło mu że jescze musi zostać. Ciekawe o jakim stowarzyszeniu kibiców mówił? może o jakimś im. Antoniego Ptaka???

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:02
> Swoje pozostanie w Szczecinie uzależnia od powstania nowej wersji strony i od opinii szczecińskich kibiców na jego temat

To co on opinii kibiców szczecinskich na jego temat jeszcze nie zna? Coraz bardziej mnie ten klient zaskakuje.

Pozdrawiam

Niech zyje Jan III Sobieski!
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:02
Dziwi mnie taka oto rzecz - gdy wybuchła ta cała afera nagle zamilkły niektóre osoby na tym forum, które do niedawna często dawały o sobie znać - wiecie o kim piszę ? Nie - tzn. że i tak byście nie wiedzieli, Tak - no właśnie dlaczego ?

MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:04
Mojim skromnym zdaniem wszystkim ktorym zalezy teraz na POGONI powinni sie uspokojic!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:05
Musicie to przeczytac ...kupa smiechu... : http://kiosk.sports.pl/iso/pilka_nozna_4.htm

Ereska
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:06
> Dziwi mnie taka oto rzecz - gdy wybuchła ta cała afera nagle zamilkły niektóre osoby na tym forum, które do niedawna często dawały o sobie znać - wiecie o kim piszę ? Nie - tzn. że i tak byście nie wiedzieli, Tak - no właśnie dlaczego ?

tym osobom p[ewnie ta cała sytuacja już uszami wychodzi i poprostu nie mają juz do pana tego siły...

-Ptak!
-co??
-ty ku***!
Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

> Dziwi mnie taka oto rzecz - gdy wybuchła ta cała afera nagle zamilkły niektóre osoby na tym forum, które do niedawna często dawały o sobie znać - wiecie o kim piszę ? Nie - tzn. że i tak byście nie wiedzieli, Tak - no właśnie dlaczego ?

Nie zgadlem.

Pozdrawiam

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

> Dziwi mnie taka oto rzecz - gdy wybuchła ta cała afera nagle zamilkły niektóre osoby na tym forum, >które do niedawna często dawały o sobie znać - wiecie o kim piszę ? Nie - tzn. że i tak byście nie
> wiedzieli, Tak - no właśnie dlaczego ?
Ja juz mówiłem ze brak mi Patyka84 i nie widze też wielu MW(kumatych)

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

> Nie obraziłem się na kibiców, ale nie mogę godzić się na to, by na stronie Pogoń.v.pl ukazywały się informacje nieprawdziwe - mówił dziś na naszej antenie Antoni Ptak, właściciel Pogoni. Antoni Ptak zagroził niedawno, że jeżeli strona internetowa nie zaprzestanie działalności, to wycofa się ze Szczecina i tym samym wstrzyma finansowanie dla naszego klubu. Prezes MKS Pogoń dodał, że stronę Pogoń.v.pl powinni redagować kibice zrzeszeni w jakimś stowarzyszeniu. Swoje pozostanie w Szczecinie uzależnia od powstania nowej wersji strony i od opinii szczecińskich kibiców na jego temat. Cos mniej wiecej takiego było w radiu

no zobaczyl ze caly kraj potepia jego komunistyczne metody i od razu mieknie .....tylko ze z jego wypowiedz wynikaze ta nowa stronka ktora miala by powstac powinna byc podobna do oficjalki czyli wszystkie NEWSY kontrolowane ........ja takiej stronki nie chce i Naprawde zaluje ze juz nie ma Vałki bo byla naprawde bardzo dobra stronka. Tak jak napisal kibic Cracovi siedzimy teraz na beczce prochu i tylko czkeac kiedy wybuchnie...........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:07
jesli miałoby powstac jekies stowarzyszenie to tam ma niebyc takich ludzi jak Baranowski i ci wszyscy co wchodza w dupe ptakowi, wlasnie czemu w tej dyskusj nie odzywa sie nikt z MW (moze sie odzywali tylko przegapilem)

Łobez zawsze z Pogonią
mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:07
Najlepszy jest tekst:" tato, uciekajmy stad!" :) no i fakt, ze Antos rozwaza oddanie meczu Groclinowi walkowerem...

Ostrowski
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:08
> Mojim skromnym zdaniem wszystkim ktorym zalezy teraz na POGONI powinni sie uspokojic!

No to zazdroszcze Ci twoich stalowych nerwów!

Pozdrawiam

mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:10
Jeszcze raz apeluje o przeczytanie wywiadu z Antonim Ptakiem dla "PS": http://kiosk.sports.pl/iso/pilka_nozna_4.htm

SamAxe
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:10
Boi się wielkiej mafii, tylko jakiej?

-----------------------
[po co wklejasz? link byl wczesniej, poza tym art. byl juz pare stron temu wklejony - CZYTAJCIE UWAZNIEJ! - ADMIN]

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:11
> > Dziwi mnie taka oto rzecz - gdy wybuchła ta cała afera nagle zamilkły niektóre osoby na tym forum, które do niedawna często dawały o sobie znać - wiecie o kim piszę ? Nie - tzn. że i tak byście nie wiedzieli, Tak - no właśnie dlaczego ?
>
> Nie zgadlem.
>
> Pozdrawiam
>
>

Nie.

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:11
> ....." no i fakt, ze Antos rozwaza oddanie meczu Groclinowi walkowerem"...

ze co kurwa? :Pa to niby czemu?

Ereska
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:13
> jesli miałoby powstac jekies stowarzyszenie to tam ma niebyc takich ludzi jak Baranowski i ci wszyscy co wchodza w dupe ptakowi, wlasnie czemu w tej dyskusj nie odzywa sie nikt z MW (moze sie odzywali tylko przegapilem)

mówię wam mają dosyć i poprostu brak im słów...

-Ptak!
-co??
-ty ku***!
el_presidente
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:14
> http://kiosk.sports.pl/iso/pilka_nozna_4.htm

"mafia", "niejaki Antos", "ktoś chce zniszczyć Klub" - albo z nim jest coś nie tak albo kpi sobie w żywe oczy...

walkower dla Groclinu to kolejny straszak

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 11:15
Ptak mówił jeszcze, że z chęcią spotka się z kibicami i postara sie znaleźć wspólny język...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768895344 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005