| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:23
> Ale co by się nie stało (np.pozostanie do końca rundy) to i tak atmosfera w drużynie bedzie taka, że dobrych wyników nie można oczekiwać. Kurczę, czemu my musimy mieć takiego pecha do "sponsorów"?
Ptak ogłosi że zostaje do końca rundy bo ludzie mają karnety a potem ma wszystko w dupie i przenosi się do <zapewne> Łodzi (biedny Widzew) a my co... będziemy chodzić na mecze bo mamy karnety a i tak będziemy mieć świadomość że to jeszcze tylko ok.pół roku...
|
-Ptak!
-co??
-ty ku***!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:25
> Ptak ogłosi że zostaje do końca rundy bo ludzie mają karnety a potem ma wszystko w dupie i przenosi się do <zapewne> Łodzi (biedny Widzew) a my co... będziemy chodzić na mecze bo mamy karnety a i tak będziemy mieć świadomość że to jeszcze tylko ok.pół roku...
>
ta..do konca tej rundy niby zostanie..pfff..przejdzie mu okres i bedzie mowil ze jednak zostaje na dluzej.mogl by isc teraz ... a bosman i kwiecien by sponsporowali Pogoń.Tylko ze umowa z bosmanem jest wazna jeszcze pol roku
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:28
a co do karnetow to zaprponuje tu pewien cytat (moj) z tematu o karnetach.
A teraz chodza na wszystkie mecze Pogońi, kupauja co tydzien gazetke Pogoni i uwazaja sie za prawdziwych kibicow. I zdziwil bys sie ile takich "kibicow" jest na meczach.
Jezeli chodzi o zabezpieczenia dla zarzadu to powiem ci ze jezeli doprowadzaja klub to takiej sytuacji to powinni ponosic jakies konsekwencje. Wiem ze zarzad dzieki tym pieniadza moze kupic lepszych zawodnikow, wyslac na lespszy oboz. Doswiadczenia z przeszlosci doprowadzily do tego iz mam pewne uprzedzenia do darczyncow typu Bekdas, Gondor. Czy z Ptakiem bedzie tak samo nie wiem. Ale wiem co sie dzialo w ŁkS-ie, w Lechii, jak wyglada teraz Piotrcovia. Dlatego do wszystkich pomyslow aby Ptak dostawal pieniadze z gory podchodze z dystanem.
a tu odpowiedzi
a to sorry w takim razie
takie juz jest prawo rynku - kto ma kase ten rzadzi
zawsze tak bylo i bedzie - jednostki sie nie licza
ale to jest prawo wolnego rynku... karnet to jest oplata z gory za "usluge" i kasa na inwestycje. mozna to porownac z prenumerata czasopism. i to jest normalne w kazdym klubie i w zadnym klubie ne ma limitu na karnety. i nie jestes traktowany jak gorszy kibic a to ze placisz wiecej za mecze... niczyja wina a na bank nie ptaka. wolny rynek po prostu
Wiec jak sami uwazaliscie takie sa prawa rynku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:41
> Siema,
>
> najpierw co do zdjecia Antka to przeciez kazdy widzi ze to psychol, bede to zdjecie pokazywal moim dzieciom jak beda niegrzeczne.
>
> [ciach]
Zgadzam się z Tobą w 100%!!!To co ptak wygadywał o V.pl traktuje jako policzek dla wszystkich prawdziwych Fanów MKS'u.Dodam tylko od siebie,że cała ta sytuacja wykracza poza Pogoń,mam tu na myśli czesnego,który jako prawa łapa ptaka prowadzi jego szemrane interesy,które zaszkodzą całemu Szczecinowi,nie tylko Pogoni.Przykre jest to,że rodowici mieszkańcy naszego miasta mu w tym pomagają - JURCZYK!(ciekawe ile mu płacą żeby tańczył jak ptak zaśpiewa?!)Ptak powinien odejść razem z nim cała jego łódzka kolonia i paru szczecińskich klakierów którzy mu przyklaskują!CHCĘ POGONI NA CZYSTYCH ZASADACH-choćby w 5 lidze!Ci co chodzili na mecze i tak będą chodzić,przesieje sie przy okazji towarzystwo,które kocha Pogoń tylko w 1 lidze!BOSO ALE W OSTROGACH!
PS
1)o baranowskim już nie wspominam - sprzedał się (może nie tanio ) ale u mnie jest spalony na zawsze!
2)baniak - poziom spod Pyrzyckiej (bez urazy) budki z piwem - nie będę za tobą płakał!
pozdro,POGOŃ TO MY!!!
|
My Fani Pogoni Niebiesko Czerwoni za POGOŃ za MKS pójdziemy aż po życia kres!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:42
> pfff..przejdzie mu okres i bedzie mowil ze jednak zostaje na dluzej.
Kurwa, ja wiedzialem ze to psychol ale ze transwestyta i to do tego z ciota w zyciu bym nie pomyslal! Dobrze sie skurczybyk maskuje! No i zajebiscie dlugi ma ten okres, moze ptaki tak maja, nie wiem.
Kto ma oczka rozbiegane?
Kto w swe wlasne gniazdo sra?
To Antonio- transwestyta
Co w Szczecinie w chuja gra!
Pozdrawiam
P:S Obrazam go celowo bo mam nadzieje ze to przyspieszy jego odlot ze Szczecina-to PS. do tych co nie maja Honoru i beda blagac zezolca zeby zostal w Szczecinie -najlepiej gdyby wypierdalali razem z nim na jego wioske.
:greenhammer:
|
Niech zyje Jan III Sobieski!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:54
Nie obraziłem się na kibiców, ale nie mogę godzić się na to, by na stronie Pogoń.v.pl ukazywały się informacje nieprawdziwe - mówił dziś na naszej antenie Antoni Ptak, właściciel Pogoni. Antoni Ptak zagroził niedawno, że jeżeli strona internetowa nie zaprzestanie działalności, to wycofa się ze Szczecina i tym samym wstrzyma finansowanie dla naszego klubu. Prezes MKS Pogoń dodał, że stronę Pogoń.v.pl powinni redagować kibice zrzeszeni w jakimś stowarzyszeniu. Swoje pozostanie w Szczecinie uzależnia od powstania nowej wersji strony i od opinii szczecińskich kibiców na jego temat. Cos mniej wiecej takiego było w radiu
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:59
> Nie obraziłem się na kibiców, ale nie mogę godzić się na to, by na stronie Pogoń.v.pl ukazywały się informacje nieprawdziwe - mówił dziś na naszej antenie Antoni Ptak, właściciel Pogoni. Antoni Ptak zagroził niedawno, że jeżeli strona internetowa nie zaprzestanie działalności, to wycofa się ze Szczecina i tym samym wstrzyma finansowanie dla naszego klubu. Prezes MKS Pogoń dodał, że stronę Pogoń.v.pl powinni redagować kibice zrzeszeni w jakimś stowarzyszeniu. Swoje pozostanie w Szczecinie uzależnia od powstania nowej wersji strony i od opinii szczecińskich kibiców na jego temat. Cos mniej wiecej takiego było w radiu
No ton troszkę rozsądniejszy. To cieszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:59
Witajcie "Sledzie" :-)))
Jestem kibicem Cracovii - jak wiadomo nie przepadamy za soba....
Tym razem szczerze Wam współczuje i zycze aby problem z tym psychopatą rozwiazal sie po Waszej myśli. Czy macie świadomość, ze cały czas bedziecie siedzieli na przysłowiowej "beczce prochu"? Nawet jak się teraz ptaszyszko uspokoi to nie wiadomo kiedy mu znowu odj***e...
To biedny zakompleksiony, chory człowiek...
Trzymajcie się Śledzie! Szacunek dla Was za Waszą postawe!
Do zobaczenia na boisku... :-)))]
|
lucek
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6