nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Hajto odejdzie z ŁKS?
Tomasz Hajto, piłkarz i menedżer pierwszoligowej drużyny ŁKS, otrzymał propozycję objęcia podobnej posady w jednym z pierwszoligowych klubów. Z nieoficjalnych informacji wynika, że miałby tam znacznie szersze kompetencje niż w drużynie z al. Unii.
Ełkaesiak pytany o możliwość opuszczenia ŁKS odpowiedział w dyplomatyczny sposób: - Nie zaprzeczam, nie potwierdzam. Nieoficjalnie wiadomo, że jeden z prezesów klubów z dolnych regionów tabeli kusi Hajtę. Oferuje mu szerokie kompetencje, łącznie z możliwością wskazania szkoleniowca, który miałby się zająć prowadzeniem drużyny. Ponadto były reprezentant Polski otrzymałby trzyletni okres ochronny, potrzebny do zbudowania silnej drużyny.
Można się spodziewać, że w najbliższym czasie Hajto spotka się z Danielem Goszczyńskim, właścicielem ŁKS i porozmawia o swoich planach. Bez wątpienia w interesie ŁKS byłoby, aby nadal pozostał w Łodzi.
dlaczego mam wrazenie ze chodzi o Pogoń? Miedziakowi by sie taka kolezanka przydala
podaj zrodlo ...
Chyba PAP, bo było na wielu portalach : onet, WP i klika innych
To o Pogoni?...
"trzyletni okres ochronny, potrzebny do zbudowania silnej drużyny"
Widziałeś kiedyś trenera w Pogoni za Ptaka, który przertwał by w Pogoni trzy lata? u ptaka okres ochronny wynois może ze trzy... ale kolejki ligowe...
Z tego co jest napisane nie byłby Hajto trenerem tylko pewno jakimś menadżerem, więc zmieniać trenerów dalej by mógł co 3 miechy a Hajto by miał umowę o pracę na 3 latka bez możliwości wypowiedzenie mu jej przed upływem tego 3 letniego terminu.
Walka człowieka przeciw władzy jest walką pamięci przeciw zapomnieniu. Pogoń szczecińska albo żadna!!!
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 16/05/2007 16:28
symboliczną lampke szampana jutro wypije (nie wypada obecnie melanżować) oby tylko prezydent nie dał ciała!
17 maja dzień wyzwolenia okupacji żydowskiej!!!
Jak można stracić coś, czego nigdy się nie miało? Równie dobrze mogę powiedzieć, że straciłem 100zł, bo nie rozglądałem się, czy jakiś portfel nie leży na chodniku. A może leżał ze 100 w środku, a ja nie patrzałem.
Oczywiście nie twierdzę, że miasto bez winy nie jest w sprawach z Bekdasem czy innymi inwestorami, bo jest. Ale te popłuczyny które jakiś jak zwykle anonimowy "redaktor" powypisywał to nadają się tylko na zajęcia socjologii na wykład o propagandzie.
Stek kłamstw i sloganów reklamowych.
P.S. "Już wkrótce rozpocznie on pod Łodzią budowę największego w Europie Centrum Handlu Hurtowego. Bezpośrednio zatrudnienie znajdzie tu kilkanaście tysięcy mieszkańców aglomeracji łódzkiej."
Nie zdziwiłbym się, jakby zatrudnienie tam znaleźli mieszkańcy aglomeracji, ale Sao Paulo, a nie Łodzi.
Ptak już tu ściągnął murarza (do budowy), sprzedawcy garniturów, krawatów też już są. Bóg jeden wie, co robiła reszta... następny transport już jest (pewnie to brygada robotników), a zanim to zbudują to tyle ich przybędzie że dla żadnego Polaka miejsca pracy nie zostanie.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 16/05/2007 18:32
Ostro tną wszelkie komentarze do tego artykułu. Wysłałem kilka godzin temu 4 wypowiedzi (3 w masakrycznie negatywnym tonie i 1 lajtową) i zadna sie nie ukazala. Czyzby tekst mial stac ot tak sobie i wkurwiać?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ostro tną wszelkie komentarze do tego artykułu. Wysłałem kilka godzin temu 4 wypowiedzi (3 w masakrycznie negatywnym tonie i 1 lajtową) i zadna sie nie ukazala. Czyzby tekst mial stac ot tak sobie i wkurwiać?
Ostatnio złagodzili cenzure i teraz wchodzi 1 na 100 losowo wybranych komentarzy ze Szczecina
Ja dzis tez wyslalem 4 komentarze - nieprzychylne ptakowi, ale nie chamskie - ani jeden sie nie ukazal...
To o Pogoni?...
"trzyletni okres ochronny, potrzebny do zbudowania silnej drużyny"
Widziałeś kiedyś trenera w Pogoni za Ptaka, który przertwał by w Pogoni trzy lata? u ptaka okres ochronny wynosi może ze trzy... ale kolejki ligowe...
Z tego co jest napisane nie byłby Hajto trenerem tylko pewno jakimś menadżerem, więc zmieniać trenerów dalej by mógł co 3 miechy a Hajto by miał umowę o pracę na 3 latka bez możliwości wypowiedzenie mu jej przed upływem tego 3 letniego terminu.
No masz rację, nasz najlepszy menadżer Dawidek co pół roku przysyła nam wręcz konternery talentów... a mógł mu ojciec kupić kolejkę elektryczną do zabawy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
symboliczną lampke szampana jutro wypije (nie wypada obecnie melanżować) oby tylko prezydent nie dał ciała!
17 maja dzień wyzwolenia okupacji żydowskiej!!!
swiete slowa, ta data moze sie wyryc w pamieci na zawsze
prezydencie miej litosc nad nami.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 17/05/2007 12:19
"Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy zaplanowane na dziś na godz. 14.30 rozmowy pomiędzy przedstawicielami Sportowej Spółki Akcyjnej Pogoń Szczecin z prezydentem miasta Piotrem Krzystkiem nie odbędą się!"
I wszystko jasne. Mieli 5 dni na odwołanie, do tego czasu rozmów już zapewne nie będzie. Tak więc .... Freedom
"Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy zaplanowane na dziś na godz. 14.30 rozmowy pomiędzy przedstawicielami Sportowej Spółki Akcyjnej Pogoń Szczecin z prezydentem miasta Piotrem Krzystkiem nie odbędą się!"
I wszystko jasne. Mieli 5 dni na odwołanie, do tego czasu rozmów już zapewne nie będzie. Tak więc .... Freedom
Nie wiem czy to takie oczywiste. Faktem jest ze cos szykuja patrzac na ostatnie dzialania propagandowe vide specjalne premie, brednie o jakis miejscach pracy na ofi, kolejny artykul mojego ulubienca Rabedy z GW.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 17/05/2007 12:40
Walka trwa o licencje na gre w 1 lidze, a jak wiadomo raczej sie nie utrzymaja . W najblizszym czasie zacznie sie walka o licencje na 2 lige. Wiec czasu niestety jeszcze troche zostalo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.