Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 19/07/2006 19:34
Ja rozumiem ze to TYLKO sparingi i wynik nie ma znaczenia i sa one grane po to zeby tworzyc optymalna jedenastke na lige oraz cwiczyc rozne warianty gry - ale do cholery dlaczego oni bramek nie strzelaja?
Czy ja wiem czy możemy mówić o niedosycie?! Moim zdaniem jest to wynik który powinien cieszyc (realistów) bo Piast w zeszlym sezonie dzielnie walczył o awans i gdyby nie pkt. odebrane przy zielonym stoliku to dzis najprawdopodobniej byśmy drużyne z Gliwic mieli w OE! I myśle że bez problemu poradził by sobie (z tamtą formą) w środku ligowej tabeli!
Po relacji na oficjalce można wywnioskować że mecz był zacięty i płynny i że Pogoń zle nie zagrała - no właśnie na oficjalce .. (w takim wypadku niewiem co myśleć oP przebiegu tego meczu)
Pozdro!
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
To z komentarzy po meczu na 90.pl:
Remis byłby sprawiedliwy. Ale cóż, wygrał I ligowiec. Nie znam Waszych zawodników, ale ten z nr 4 to perełka. Facet szybszy od pumy. Technika bez zarzutu.
Zakończyło się na 1:0 do przodu. Bramka cieszy, ale to za mało.
Z Piastem jak się wygrywa to się wygrywa 5:0 ...tak jak kiedyś... Ja ogólnie mam już, że tak powiem wyj... na te całe eksperymenty ptaka. Było w miare dobrze i zjebał wszystko. Co on się tak tego Panika czepił? Z jego super defensywnym nastawieniem... Mam nadzieje, że Mario nie ulegnie całej tej nieciekawej atmosferze w klubie. Wyniki sparingów nie cieszą... są to przecież dość słabi przeciwnicy w porównaniu z drużynami z ekstraklasy.
Zakończyło się na 1:0 do przodu. Bramka cieszy, ale to za mało.
To z komentarzy po meczu na 90.pl:
Remis byłby sprawiedliwy. Ale cóż, wygrał I ligowiec. Nie znam Waszych zawodników, ale ten z nr 4 to perełka. Facet szybszy od pumy. Technika bez zarzutu.
Sparing z Piastem z racji bardzo odswietnej atmosfery ktora widac na zdjeciu byl swietnym przetarciem przed liga. Druzyna z Gliwic gra twardy slaski futbol, na meczu byl komplet widzow i praktycznie ten mecz mozna potraktowac jak gre o stawke.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.