| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 09:53
Czy w przypadku odejscia Ptaka Klubowi może grozić to że np ex-Prezes wycofa MKS z rozgrywek? czy po prostu zabierze wszystkich piłkarzy (bo pewnie ma karty wszystkich zawodników) i Pogoń będzie grała "pospolitym ruszeniem"
|
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:06
> > > zaprzestano przygotowań do meczu z Groclinem to chyba koniec i nieiem czy mam iść po bilety 
> > >
> >
> > Jakie masz źródła podając tą informację 
>
> 90 minut pl
>
Kolego to nie jest tak do końca wiarygodne źródło. Poza tym podawaj źródła informacji. Odejście Sponsora na pewno (jak się tak zdarzy) będzie ogłoszone na konferencji prasowej. I dowiemy się o tym z naszych lokalnych mediów. Weź sobie na wstrzymanie i nie strasz niektórych przesadnie, bo co niektórzy dostaną zawał przed kompem. Waż to co piszesz i prześledź tak a propos terminy dotychczasowych konferencji a będziesz wiedział że to co piszesz trochę mija się z prawdą. Pozdr.
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:07
Ja i moja rodzina mamy tego dosyć. Traktuje się mnie i mojego syna jak śmieci. Opluwa się rodzinę - mówił wczoraj rozgoryczony właściciel Pogoni, Antoni Ptak. Zaraz potem zapowiedział swoje odejście.
Już w trakcie weekendu z Pogoni dochodziły niepokojące sygnały. Podobno Antoni Ptak wydał decyzje o zaprzestaniu przygotowań drużyny do meczu z Dyskobolią. Wczoraj zarząd klubu zaprosił dziennikarzy na konferencję prasową. Prezes zarządu Krzysztof Waszak odczytał oświadczenie, dotyczące cofnięcia akredytacji prasowych przedstawicielom jednego z portali internetowych.
- Ludzie, którzy szkodzili klubowi, działali pod naszym znakiem towarowym. To było nie do pomyślenia - mówił.
Chwilę później Antoni Ptak oświadczył, że rezygnuje z finansowania klubu
90 minut.pl
ocenice sami pozdro również dla ciebie może i masz racje
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:09
Na razie nie ma co się gorączkować. Trzeba poznać więcej szczegółów dotyczących decyzji Ptaka. Ale co by się nie stało (np.pozostanie do końca rundy) to i tak atmosfera w drużynie bedzie taka, że dobrych wyników nie można oczekiwać. Kurczę, czemu my musimy mieć takiego pecha do "sponsorów"?
|
Kocham Szczecin=kocham Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:11
Staralem sie nie zabierac glosu w tej dyskusji ale poprostu nie moge. Jak mozna pisac nie obrazajcie ptaka bo jeszcze to wszystko przeczyta albo jezeli nas wszystkich przeprosi to o wszystkim zapomnimy. Kurwa co sie z wami dzieje oczym wy myslicie. Przeciez ze ptak odejdzie jest PEWNE W 100%. Szkoda mi tych ktorzy tego nie dostrzegaja. Teraz tylko pytanie czy wolimy czekac az sam odejdzie czy sami przyspieszymy ten i TAK PEWNY ODLOT. Ja osobiscie moge zapewnic tych niezdecydowanych ze do odejscia i tak dojdzie. Jezeli grozi odejsciem z tak drobnego powodu to zanczy ze KIBICOW MA W DUPIE a ja widze ze nie ktorym to nieprzeszkadza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:15
> Ja i moja rodzina mamy tego dosyć. Traktuje się mnie i mojego syna jak śmieci. Opluwa się rodzinę - mówił wczoraj rozgoryczony właściciel Pogoni, Antoni Ptak. Zaraz potem zapowiedział swoje odejście.
>
> Już w trakcie weekendu z Pogoni dochodziły niepokojące sygnały. Podobno Antoni Ptak wydał decyzje o zaprzestaniu przygotowań drużyny do meczu z Dyskobolią. Wczoraj zarząd klubu zaprosił dziennikarzy na konferencję prasową. Prezes zarządu Krzysztof Waszak odczytał oświadczenie, dotyczące cofnięcia akredytacji prasowych przedstawicielom jednego z portali internetowych.
>
> - Ludzie, którzy szkodzili klubowi, działali pod naszym znakiem towarowym. To było nie do pomyślenia - mówił.
>
> Chwilę później Antoni Ptak oświadczył, że rezygnuje z finansowania klubu
> 90 minut.pl
> ocenice sami pozdro również dla ciebie może i masz racje 
Widzisz, rezygnuje z finansowania klubu ....chyba że... i proponuję abyś przeczytał newsy na tej stronie na której nabijasz sobie posty. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 10:16
Czytam na bierząca wszystko (choc tego jest zajebiście dużo...) i z chęcią właczam siędo dyskusji.
Kibice ŁKS piszą że nas ostrzegali, ale my dokładnie wiedzieliśmy kim on jest. No może nie takim kretynem który potrafi zamykać strony, ale mnie więcej zdawaliśmy sobie sprawe. Większość kibiców Pogoni byla przeciwna Ptakowi, więc czemu on przyszedł? Odpowiedź prosta - ściągnął go tu Jurczyk. I gdyby PW odmówiła Ptakowi (co chciała zrobić) to Jruczyk sprawiałby problemy z powstaniem Pogoni Nowej. A poza tym tak zabezpieczono umowy że Pogoń ani kibice nie mogą na tym stracić. Więc była pewnego rodzaju sytuacja bez wyjścia... (tak ja to pamiętam, mam nadzieje że nie popełniłem żadnego błędu). Myślałem teraz o panach Chlaście i Pawlaku, na początku myślałem co ja bym zrobił na ich miejscu. Przyszła mi do głowy rezygnacja... ale to by była wielka głupota. Wtedy nie miałby się nawet kto mu tam sprzeciwić...
Aha, ktoś tam napisał że zrobilibyśmy wszystko co Ptak nam każe... gdyby tak było to byśmy na meczach śpiewali nie o Pogoni tylko o Ptaku i nie nosilibyśmy barw i koszulek z napisem Pogoń tylko z napisem "Ja kocham Ptaka". Wtedy na pewno czułyby się tu lepiej...
Do Ptakofanów (tych co nie wiedzą kiedy było mniej niż tysiąc osób i myślą że od wielu lat frekwencja nie spada poniżej 3 tys. oraz tych co piszą teksty w stylu: "Ptak odejdzie!! co teraz !!! ") - zaczęliście się interesować Pogonią bo Ptak tu przyszedł. Więc skoro nie macie zielonego pojęcia o niej to nie zabierajcie udziału w tej i tak długiej już dyskusji. Co do meczu o którym wspomniał Wasiel, to była listopadowa porażka 3:0 z Ruchem... na koniec rudny jesiennej. Ok. 600 osób
A co do Milara - Ptak gdyby był zapytany wprost dlaczego szanatażował v.pl, to by powiedział że za fałszywe informacje. Ale jakby ktoś mu udowodnił że kłamie, bo to on podał złe informacje i Milar nie grał w żadnym znanym brazylisjkim klubie... wtedy Ptak zmieniłby temat, że nikt go nie kocha i że nie tworzymy dobrej atmosfery (za to on kłamstwami tworzy). I pewnie powiedziałby temu komuś że jak jeszcze raz przyjdzie na stadion to on odejdzie A pamiętacie Renato? Ptak podał że jest to zawodnik 1 ligi brazylijskiej i było nawet jego zdjęcie... tyle że on do nas na testy przyjechał i w tym samym czasie grał w Copa America... i ten co do nas przyjechał nawet bardzo nie podobny był do tego ze zdjęcia na oficjalce :>
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8