Nie mieszaj mnie do polityki bo z polityka/politykami mam tyle wspolnego co Sotirovic z dieta. A co swiat to nie bukmacherka, a jak to nazwac? Gdzie znajdziesz uczciwosc?
A co do ustawiania. Sorry ale po tych wszystkich aferach i skandalach,nawet teraz gdyby jakis mecz byl uczciwy kto w to uwierzy? A kogo to wina? MOJA? Nie,pazernych pilkarzykow.
Wiec przestan ich bronic i niech udowodnia ze sie mylimy i zaczna zapierdalac,chocby grac pressingiem a nie spacerkiem.Zarty sie skonczyly-zdali sobie z tego sprawe?
Jak masz problem z trawieniem to sobie kup Linex Gastro " Jest preparatem opracowanym specjalnie dla osób chcących zadbać o prawidłową pracę swojego układu pokarmowego odczuwających często niedogodności trawienne"
Interesuje mnie historia, pokój na świecie i współczesne trendy w muzyce klasycznej na przykładzie Pezeta ajjj ... być gwiazdą gwiazdą ludzi fantazją
Jako absolwent Szkoły Liderów Społeczeństwa Obywatelskiego powinieneś coś z tym zrobić...
No to kurwa trzeba być bez kitu idiotą do potęgi miliardowej, żeby takie kocopoły opowiadać. Brak szczęścia ?!
CHŁOPIE ,gracie padake taką, że nie zasługujecie na 17 miejsce a jesteście cały czas VICELIDEREM. Macie więcej szczęscia niż rozumu , honoru i umiejętności razem wziętych !!
Więcej pokory, bo gracie gówno większe niż Orzeł Brzwięcin a poczuwacie się jakbyście byli Realem Madryt , któremu po prostu wciąż brakuje szczęścia
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/04/2012 03:05
taaa i obiecanki w kazdym wywiadzie te same...0d nastepnego meczu 3pkt,w nastepnym meczu zaatakujemy od poczatku.A prawda jest taka ze pewnie gowno a nie zaatakuja,zagraja defensywnie i beda czekac na kontry.Poprostu juz nie wierze w ich belkot
To manipulacja ! Powinniśmy być na 16 miejscu ! Mamy lepszy bilans bramkowy od Polkowic i Olimpii a wyniki meczów bezpośrednich bierze się pod uwagę dopiero po zakończeniu rozgrywek !
A tak na poważnie, to co to za różnica 16 czy 18... Biorąc pod uwage, że powinno być pierwsze, każde inne w dolnej części tabeli jest wstydem i kompromitacją.
A jak tu inaczej dyskutować jak poziom taki... jak zaczną grać chłopaki to i pewnie styl dyskusji się zmieni teraz jedyne słowo jakie ciśnie się na usta to wypierdalajcie z taką grą...
No to srodek powinien wygladac : Golla,Edi,Kolendowicz,Lawa,Fraczczak . Akahoshi i Lawa siebie warci..W ataku jednak bym zagral tylko Djoussem,po co hamburger ma blokowac komus miejsce w skladzie.Lepiej juz w te pomoc zainwestowac
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/04/2012 13:10
A ja mam nieodparte wrażenie, że odstrzelił go zanim w ogóle ujrzał go na oczy. Nie chce jechać po trenerze zanim w ogóle zaczął na dobre pracę ale te składy na prawdę wyglądają tak jakby on w ogóle nie oglądał wcześniejszych spotkań a jedynie popatrzył na nazwiska. No ale może ja po prostu się chuja znam skoro edi według mnie gra piach a potem jest w 11 kolejki. Zresztą wiadomo, że wszystkie te wyniki to wina "ewidentnego braku szczęścia" bo gra jest zajebista...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/04/2012 13:20
Był w 18stce z Olimpią Grudziądz. Cały mecz na ławce.
A czy teraz go odstrzelił? Wątpię. Po prostu gramy na wyjeździe i patrząc po powołaniach to zagramy jednym napastnikiem. Trzeci w kadrze byłby zbędny zwłaszcza, że jest jeszcze Frączczak.
M.K.74 - Skoro miał siły na 65min to dziwne, że za 3 dni będzie wstanie zagrać dłużej. Swoją drogą zawodnik, który pierwszy raz w tej rundzie wyszedł na boisko i wytrzymuje ledwie 65min....łatwo sobie wyobrazić w jakim stanie są pozostali zawodnicy.
Ostatnio edytowany przez: kiko, 17 kwietnia 2012, 15:05 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.