| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 00:08
Odpowiedzmy na pytania ktore pojawily sie na oficjalnej stronie Pogoni. Tutaj przynajmniej bedziemy mogli pisac to co naprawde myslimy i miec pewnosc, ze zostanie to opublikowane!
Pytanie 1 :Czy społeczeństwo szczecińskie nie jest w stanie wytworzyć sympatycznej atmosfery wokół Klubu – Dumy Pomorza, skłaniającej do większego zaangażowania ?
Odpowiedz 1 : Oczywiscie, ze spoleczenstwo szczecinskie jest w stanie wytworzyc taka atmosfere co juz nie raz mialo miejsce.
Pytanie 2 : Na jakiej podstawie osądza się Antoniego Ptaka, zarzucając mu nieczyste zamiary wobec Miasta, Pogoni czy kibiców?
Odpowiedz 2 : LKS Lodz, Piotrcovia... wystarczy?
Pytanie 3 : Jakie argumenty przemawiają za tymi, którzy wyszydzają, ośmieszają obrażają ?
Odpowiedz 3 : PRAWDA!! I to, ze te osoby sa z POGONIA na dobre i na zle, nie tylko na chwile jak pan A.Ptak.
Pytanie 4 : Co stanie się z Pogonią w sytuacji gdy Antoni Ptak przestanie finansować MKS Pogoń Szczecin SSA?
Odpowiedz 4 : Wrócimy do punktu wyjścia, czyli sytuacji sprzed ponad roku.
Pytanie 5 : Czy Panowie redaktorzy z Panem Antosem na czele znajdą sposób na finansowanie Klubu w wysokości minimum 600 tysięcy miesięcznie ?
Odpowiedz 5 : Nie, ale co to jest za pytanie w ogole?
Pytanie 6 : Dlaczego przeszkadzają ludziom z różnych środowisk, plany stworzenia Pogoni stabilnej finansowo, prężnej gospodarczo oraz silnej sportowo ?
Odpowiedz 6 : Zapewne w tresci pytania pojawil sie blad i powinno byc napisane, dlaczego pomagaja? odpowiedz brzmi bo chca dobra POGONI i prawdy!
Pytanie 7 : Czy nie ma w naszym mieście kibiców dla których najwyższym celem byłaby Pogoń, silna mądrze zarządzana, stabilna finansowo
Odpowiedz 7 : Takich kibiców jest tu mnóstwo... Tylko prosze rozszerzyc pojecie "silna mądrze zarządzana, stabilna finansowo". Czy ta madrosc ma polegac na tym, ze jak p.Ptak powie : "to i to jest nie tak, jak kibice sie nie poprawia, to jutro mnie tu nie ma, a wraz ze mna Pogoni", to wszyscy mamy "chodzic" tak jak on chce?? Czy wlasnie na tym polega sila, madrosc i stabilnosc finansowa POGONI?? bez komentarza.
Pozdrawiam FANÓW NASZEJ POGONI oraz WSZYSTKICH, ktorzy przylaczyli sie do protestu!!
|
X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 00:45
> Te protesty stron to świtna sprawa, ale ptaka to gówno obchodzi.
ManU, moze paka to gowno obchodzi, ale wazny jest rozglos.Jesli bedzie o tym mowic cala pilkarska Polska to ptak bedzie przegrany i skompromitowany.Warto rowniez podziekowac c+, bo o tym wspomnieli, a ich program ma duze znaczenie w srodowisku
|
|
|
|
|
Znam dobrego psychiatre dla Ptaka! - 24/08/2004 01:09
Siema,
najpierw co do zdjecia Antka to przeciez kazdy widzi ze to psychol, bede to zdjecie pokazywal moim dzieciom jak beda niegrzeczne.
Nie udzielalem sie tutaj do tej pory, ale po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi (od deski do deski) musialem sie zalogowac bo niektórzy wypisuja takie bzdury ze smiem twierdzic ze srednia wieku tutaj wiek 14-15 lat albo polowa nie jest ze Szczecina.
Wiec posluchajcie. Jestem kibicem Pogoni od ponad 20 lat i tylko temu klubowi kibicuje. Oprócz tego ze zawsze kibicowalem Pogoni Szczecin bylem i jestem tez dumny z tego ze urodzilem sie i wychowalem w stolicy Pomorza Zachodniego miescie Szczecinie gdzie Odra plynie (dla niewtajemniczonych). Miasto Szczecin zawsze kojarzylo mi sie z Honorem, Charakterem i Godnoscia. I teraz jakis zezowaty psychol mi na ten honor i na moja godnosc jako kibicowi MKS-u i rodowitemu Szczecinianinowi swoim zaklamanym ryjem naplul. Moze co niektórych to nie bolec, mozecie klasc na to lache i pisac bzdury ze lepsza Pogon z zezowatym jak w ogóle, ale jak dla mnie to ci którzy sa takiego zdania nie znaja slowa Honor. Ja w 80 latach walczylem na ulicach Szczecina przeciwko tej komunie która teraz jakis zezowaty burak chce w moim wyzwolonym od komuny miescie uskuteczniac.
I mozecie pisac co chcecie ale on przejebal sobie u takich ludzi jak u mnie na maxa, a takich ludzi jest w miescie Szczecinie wiecej jak co niektórym sie wydaje. Co to za teksty zeby nie obrazac Ptaka? Ci kórzy to pisali urodzili sie chyba bez jaj, albo to ci sami liza ptaka po dupie na jego prostalinowskiej stronie internetowej. Mi i nie tylko mi Ptak juz ublizyl, on wszystkim kibicom Pogoni Szczecin splunal w twarz i co teraz mamy udawac ze nic sie nie stalo? Bo zabierze Pogon. W miescie Szczecinie zawsze wielka role odgrywaly takie wartosci jak Honor i tego nikt nie zabije, a tym bardziej ptak . Pozostaje zal ze Redakcja v.pl zawiesila strone dajac sie zezowatemu zaszantazowac, niepotrzebnie ale mam nadzieje ze juz jutro ja odwiesi. Miejmy glowy podniesione wysoko do góry jak na kibiców DUMY POMORZA przystalo a nie spusczone przed zezowatym komunista. Mam nadzieje ze ten burak to czyta lub jego agent KGB baranowski. Niech sie obrazaja i wypierdalaja ze Szczecina póki jeszcze ich nikt nie goni, bo potem to pod eskorta im ciezko bedzie wyjechac z tego miasta. A tu w tmy miescie sie takich rzeczy ani nie zapomina ani nie lekcewazy.
:snipersmilie:
|
Niech zyje Jan III Sobieski!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 01:09
Koniecznie sprawdźcie ten tekst i spróbujcie wysunąć wnioski:Link
To jest właśnie rzetelny materiał dziennikarski - przedstawia zdanie obydwu stron, nie bierze strony żadnej z nich i nie wysuwa zbyt daleko idących wniosków. V-ka zwykle przyjmowała napastliwy ton wypowiedzi i z punktu widzenia zarządu mogła wydawać się niewygodna dla atmosfery w klubie.
Nie chcę kogokolwiek obrazić - a jedynie rzucić trochę inne światło na sprawę, która jak się wydaje przerosła swoim rozmiarem istotę sporu. Teraz w klubie potrzebny jest spokój może nawet dialog obydwu stron. Mnie jako kibica osobiście nie interesuje to, co się plecie w Internecie - chcę obejrzeć dobry mecz mojej drużyny, a nie przyglądać się bezsensownym przepychankom ludzi którzy powinni stanowić o obliczu Pogoni. Bo tak naprawdę - co mnie obchodzi skąd przyjeżdża Milar - on ma strzelać gole. Pan Ptak jest właścicielem i sponsorem - ma dawać pieniądze. Ja jako kibic mam chodzić na mecze, a media mają pisać wyniki z tych meczów, będąc jednocześnie daleko od spekulacji.
www.pogon.v.pl przez lata swojej działalności wpisała się trwale w historię klubu, ale nie mogę ocenić ich działania dobrze - wielokrotnie to będę podkreślał - przyjmowali ton napastliwy, szukając sensacji spekulowali i poddawali pod wątpliwość kompetencje działaczy i nie wykazywali się największym profesjonalizmem dziennikarskim. Współczuję im ale rozmiar afery i możliwe jego konsekwencje mogą być tutaj przykładem. Mam nadzieję, że wkrótce obie strony podadzą sobie ręce, wysuną wnioski,a ja wreszcie spokojnie będę mógł przyjść na mecz nie myśląc czy następny w ogóle nastąpi.
PS. Dla porównania link - online też zaczyna pisać bzdury - kto widział kronikę i zrozumiał słowa Ptaka ten będzie wiedział o co mi chodzi.
|
Pierdole was
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 01:14
Milczałem długo, postanowilem tylko obserwować by nie gadac bez sensu,
myślałem o tym długo i wierzcie, że wystarczyłoby mi zwykłe przepraszam.
Zdziwiłbym się (a bardzo chciałbym się zdziwic) gdyby do tego doszło...
Wojna z kibicami doprowadzić może tylko do ich mniejszej ilości na meczach
(klub prowadzony w taki sposób napewno straci na atrakcyjności, zła atmosfera
wewnątrz odbiije sie na wynikach itd.) ptak straci pienniądze,więc jeśli nie ma w
zanadrzu jakiegos interesu z jurczykiem i czesnym to odejdzie na dniach(chyba
ze czesny zostanie i tu różnie moze być).
W sumie to nie o tym chcialem, tylko o tym, że jeśli nie usłysze tego
przepraszam od calego zarzadu razem z
baniakiem ktory jak widac z dawidkeim bawia sie wspaniale (np w piatek
w grand cru) to na najbliższym meczu powiem im jedno, ale za to bardzo
głośno WYPIERDALAĆ. Tak bartolllo, tak wole moja Pogon gdziekolwiek
niz tą istniejącą na takich chorych zasadach. Dojrzałem do tego by to napisać, jeśłi bedziemy
zmuszeni poświęce się dla NASZEJ Pogoni, żeby istniała gdziekolwiek. Wierze, że
znajdą się ludzie tak jak rok temu by pracowac od podstaw, będe potrzebny? będe
pracował z wami...
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 01:15
Uwazam sie za kibica Pogoni i dlatego nie interesuja mnie ani dzialacze, ani redaktorzy stron internetowych, ani ptak. Interesuje mnie gra mojej druzyny. Jesli tego nie rozumiecie to przykro mi bardzo, ale Pogon moze istniec bez internetu, tak samo jak internet bez Pogoni.
Czestokroc strony podaja nieprawdziwe informacje, jak na przyklad, to ze ptak powiedzial, ze jesli 90% kibicow bedzie chcialo jego pozostania, to on zostaje. Widzialem w kronice, ze mowil, ze odejdzie jesli 90% kibicow tego chce. Roznica jest zasadnicza.
Z kolei ptak ciagle wymysla jakies fochy i juz dawno przestalem przejmowac sie tym co mowi. Dla mnie nie ma to znaczenia. Poki co jeszcze nie odszedl.
I nie mowcie, ze bedziecie tlumnie chodzic na 3 lige, bo was jakos 2 lata temu nawet na 1 nie bylo. Zreszta mecz z lechem to udowodnil, po dwoch porazkach przyszlo tylko 13 tysiecy. Podczas gdy mozna bylo sie spodziewac pelnych trybun.
PS. Nie jestem kumaty i nie mam zamiaru sie ogarnac
|
Pogoń to My, a nie działacze, albo redaktorzy. Jedni i drudzy są siebie warci.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9