Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 13:27
ja też pójdę na trening z ciekawości fajnie jakby troche nas było, może by poczuli że mimo zmiany trenera my cały czas mamy ich na obcince teraz ja dojebie jak już spekulujemy, a co robi Paweł "janosik"Janas? ? heh
edit:Szatałow nie głupi byłby, ale nie wierze..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 13:30
Tak jakby trenuje Lechię, choć możliwe że nie na długo. Szkoda, że decyzja zapadła tak późno, czas moim zdaniem najlepszy był na to podczas przerwy zimowej, Sasal ewidentnie chujowo przygotował kopaczy na wiosnę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 13:44
Osobiście ja chciałbym Tarasiewicza. Potrafił awansować ze Śląskiem z 3 ligi do ekstraklasy. Robił dobre transfery. W pewnym momencie się po prostu wypalił tam.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 13:54
Fajnie jakby się nas zebrało kilkanaście osób jak nie lepiej i dało im do zrozumienia po co tutaj są. Ponawiam pytanie, boisko boczne to jest to obok skate parku ?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 13:56
Nie ma Sasala ? Ok. Jednakże, gra Pogoni to nie tylko kwestia jego osoby. Trzeba przesiać i zostawić to co najlepsze i najbardziej przydatne w drodze do awansu. Szybko i sprawnie, nawet gdyby przyszło walczyć w sumie ławką rezerwowych.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2012 14:02
Jak istnieje taka możliwość to dobrze by było przekazać opinie nowemu trenerowi , że w zespole są najprawdopodobniej sabotażyści i żeby zrobił porządek z nimi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.