Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 11:38
Obejrzałem sobie na spokojnie te stracone bramki...przy drugiej to nie wiem gdzie był Budka na prawej obronie. Typ sobie spokojnie dośrodkowuje i obok niego nikogo nie ma. Chałas w polu karnym wyskakuje nasi obroncy dwa metry od niego i nawet nie starają sie wyskoczyć do tej pilki. No ja jebie.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 11:48
Pogoń najsłabszym zespołem I ligi na wiosnę po czterech kolejkach. Chyba specjalnie przed rundą karnety tak tanie zrobili, bo po tych czterech meczach wiosennych, to sprzedaż biletów w Szczecinie na mecze Pogoni będzie pewnie koło zerowej.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 13:34
Nie wiem po jakiego chuja ściągnięto Mosnikovia i nawet nie dano mu szansy na występ. Stracone bramki tragedia, jak defensywa popełnia takie błędy w meczu z ostatnią w lidze drużyną to tylko można się obawiać co będzie dalej. Pora podziękować Sasalowi, oczywiście jeżeli zależy włodarzom na awansie. Żal dupę ściska, że mógł zostać Płatek i dzisiaj prawdopodobnie pewnie przewodzilibyśmy w I lidze.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 14:53
Wydaje mi się, że problem tkwi w transferach. Zrobiono je o pół roku za wcześnie. Sprowadzono zawodników, którzy mieli/mają być wzmocnieniem na ekstraklasę. Wszystko w porządku, tylko jak na razie gramy w 1 lidze, a tutaj gra wygląda zupełnie inaczej. Rządzi zaangażowanie, walka i siła fizyczna. Zaryzykuję stwierdzenie, że gdybyśmy zaczęli rundę takim składem jaki grał jesienią, wzmocniony może 1 lub 2 zawodnikami w lidze rozdawalibyśmy karty. Nikogo nie chcę bronić, ale Sasal jest tylko jednym z elementów tej układanki.
Mimo wszystko, życzę Spokojnych Świąt.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 15:16
Ponoc Sasal nie ustawia Pogoni na gre systemem 442 bo nie cwiczyli tego. Dla mnie to swiadczy o beznadziejnosci trenera, skoro nie cwicza roznych opcji. Widac, ze gra jednym napastnikiem nie wychodzi.
Sasala bronilem, ale po tym uwazam ze powinien byc zwolniony.
A co do pilkarzy to kilku powinno zagrac w rezerwach, bo nie wierze, ze nagle odebralo im umiejetnosci. A jesli zawodnicy graja przeciw trenerowi to znaczy ze nie szanuja klubu i kibicow.
Pisalem o tym po ostatnim meczu ze nie mamy srodka ,musza byc to twardzi gracze,walczacy a nie ktos typu Lawa Czy Aka. Na WYJAZDach musza grac takimi graczami jak Golla,Mosnikov,Kolendowicz,Zwolinski,Lewandowski od pierwszych minut i zaloze sie ze wynik bylby inny. Na hu. gra Edi ktory jest bez formy,na hu.gra Aka ktory gra do tylu,na hu. gra Lawa ktory pilki nie potrafi przyjac,na huj gra Budka ktory jest wolniejszy niz mysl szkoleniowa Sasala?na hu. gra Hernani ktory jest niewiele lepszy od Nolla.? NAPRAWDE TEPY TRENER
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 16:07
Tak swoją drogą - nie ma co dyskutować z tym, że decyzja dotycząca zwolnienia Płatka to kryminał, ale warto przypomnieć sobie słowa zawodnika, którego wszyscy wychwalamy ;-)
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2012 17:12
Po pierwsze jak Sasala wywala, to trenerem zostanie aktualny asystent, bo szukac innego im sie nie bedzie chcialo . Po drugie po co kupujemy Golle i Mosnikova jak trener pierwszemu daje 20-15 minut szansy pokazania sie w meczu, a o drugim zapomina nawet przy zmianach. Po trzecie jak nie awansujemy to Mroczek wycofa sie ze sponsorowania klubu (wcale mu sie nie dziwie), bo dał pieniadze i oczekiwal wynikow, których nie ma. Wgl sytuacja Pogoni wyglada coraz podobniej jak sytuacja Zagłebia Lubin. Pieniadze sa, trener kogo chce to ma, piłkarze sa niezli, tylko wynikow nie ma. Moze trzeba odpowiednio podpisac kontrakty?
Nie mam, ale przewiduje, ze jak ktos daje pieniadze to czegos wymaga, przed sezonem Pogoń stawiała sobie cel jasny. Awans. Z reguły jak w interesach nie idzie to z interesu sie wycofuje.
prowadzenie klubu to cos wiecej niz zwykle interesy. moze interes nie idzie, bo jeden człowiek udaje właściciela z "kasą", znającego się na piłce, trenerach, piłkarzach i od przynajmniej trzech lat o tym decyduje. może w końcu czas powiedzieć STOP!
prezes powinien powiedzieć, stary miałeś 5, czy 6 trenerów, kilkunastu piłkarzy - ty decydowałeś o ich zatrudnieniu i nic z tego nie wyszło. to nie zabawa, tylko profesjonalny klub. to może w końcu doprowadzi do jakiegoś ładu. czy będzie awans, czy go nie będzie to jedna z kwestii, którą trzeba zmienić.
no chyba, że pozwala się na zachcianki jednej osoby z powodu jego stanowiska.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.