Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 01/07/2006 14:15
Koniec spotkania.Pogoń Szczecin (Gutów Mały) 1:1 Polonia Warszawa.
Praktycznie nam kibicom ten sparing nic nie dał, nie dowiemy się jak grały nowe nabytki z Brazylii, jesteśmy skazania tylko na oficialkę, gdzie wszytko jest pięknie, a jak coś nie idzie to winna jest murawa, w tym przpadku będzie to zmeczenie podróżą.
Przydałby się choć jeden sparing w Szczecinie na twardowskiego, wtedy i my moglibyśmy zobaczyć jak prezentuje się drużyna...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
W zasadzie to relacji nie bylo. Napisali o bramkach, zmianach i trzy wstawki ze w ogole zyja. Grali chyba wszyscy, niektorzy chyba po dwa razy jak Elton ktory zszedl w 35 min. a potem niby dosrotwowywal w 80. Ciekawe jak nowych oceni Mario bo o samej grze zespolu po pierwszym sparingu i 2 treningach raczej nic nie mozna powiedziec.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 01/07/2006 16:40
na ofi sa filmiki z bramkami. Pogoń strzeliła po stracie piłki w środku pola, pozniej podanie do Eltona a ten silnym strzałem wpakował ja do siatki. W tych najblizszych sparingach pewnie wyjdzie ten sam skład z nowymi brazylijczykami bo Mario będzie ich testował .Zobaczymy co z nich wyrośnie..raczej nic specjalnego ale dobrze żebym sie mylił.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 04/07/2006 09:41
Spraing może odbyć sięw Gutowie, móże się odbyć w Ostrowcu, Gliwicach a nawet na całkowicie obcym (dla obu drużyn) terenie we Wronkach ( z Jagielonią) ale czemu nie w Szczecinie?
Czemu nie w Szczecinie? Kasa na utrzymanie stadionu w Szczecinie i tak musi być wykładana, a do 12 siepria i tak obiekt nie będzie wykorzystywany. Jeden mecz, jeden terning to tak wiele?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
8 min. Rzut wolny dla KSZO, dośrodkowanie Robaszka, piłkę wybija Matlak przejmuje ją Sujko i strzela prosto na bramkę Majdana, który skutecznie broni.
7 min. Lewa strona boiska Daniel i uderza z 20 metra, niestety niecelnie.
4 min. Matlak wykonuje rzut wolny, piłka niestety przelatuje ponad bramką przeciwnika.
Zawodnicy obu zespołów pojawiają się na płycie boiska. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 14:21.
Raz, że mam w pamięci podobne tłumaczenia oprzedniego trenera, podczas przygotowań (i pierwszych meczu też.) do poprzedniej rundy.
No i dwa, warunki dla obu drużyn są przecież takie same.
Nie podoba mi się(, z całym szacunkiem jakim go darzę) wypowiedź Mariusza Kurasa:
Na pewno na wynik wpłynął też stan boiska. Mieliśmy grać na głownej płycie, a zagraliśmy na bocznym boisku. Jadąc dwie godziny, żeby zagrać z KSZO miałem nadzieję, że zagramy na dobrym boisku, a zagraliśmy na zwykłym kartoflisku.
Raz, że mam w pamięci podobne tłumaczenia oprzedniego trenera, podczas przygotowań (i pierwszych meczu też.) do poprzedniej rundy.
No i dwa, warunki dla obu drużyn są przecież takie same.
Ale nawet trener KSZO narzekał na murawę...
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 06/07/2006 09:56
Po obejrzeniu relacji na oficjalce stwierdzam, ze gralismy w jakiejs wsi. Najlepszy motyw był jak KSZO straciło bramke, a jakiś typ spod linii krzyknal "chuju ty, spisz??", na co obronca gospodarzy zaczal coś sapac
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.