| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:43
> > ponawaim moje pytanie jesli ptak spierdoli juz teraz to kto oda kase za karnety??
>
> No jak to kto ---> TAK . No chyba że ogłosi bankrutcwo to wtedy będziesz musiał iść do sądu się sądzić o zaległe ci pieniądze . Pomyśl że będziesz mógł wnieść o upadłość Pogoni    . Ironiczne troche to wszystko ale z każdego tematu mozna się przecież pośmiać . Pozatym ja nie wiem czy Ptak w trakcie rozgrywek może wycofać się ze sponsorowania , i umów które podpisał
>
>
raczej nie wycofa przed koncem rundy bo od zasrania kasy kosztuje
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:46
> Slimos, ja osobiscie nie bede plakal za tymi paroma zlotymi, jesli sprawa sie sypnie. Ale jakos nie widze mozliwosci rozwalenia wszystkiego przed koncem rundy. Ptak to nie przydupas Paszynskiego, jak Gondor , ktoremu nie zalezalo na paru groszach, bo i tak nie jego, czy temperamentny Bekdas. Moim zdaniem leb do interesow to on jako taki ma i emocjom nadmiernie nie ulega. Wiec nawet jesli sie obrazi i ucieknie, to nie teraz, bo by na tym duzo stracil.Bo jakos nie widze mozliwosci przejscia calej druzyny do innego miasta w trakcie rundy. A jego gwiazdy musza grac. To tak hipotetycznie. Jesli to zrobi, yto w najlepszym dla siebie momencie. Czyli w czasie ktorejs z przerw w rozgrywkach. Wiec jest duzo czasu na zastanowienie nad ta i paroma innymi sprawami.
z tym sie zgodze. a tak po za tym to kto by go przyjol w tym momencie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:55
> Panie Antku pan się nas boi
> Dwie trzecie kiboli panu V.PierdoLi
> Aj panie Antku, pan się nas boi
> Cały Szczecin ryj Ci rozpierdoli
>
> Nauczcie sie tego..
> Pozdro
Zamiast "ryj" proponuję "ryja" - lepsze gramatycznie no i ilość sylab będzie się zgadzać 
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:56
No wlasnie redakcja Pogoń.v.pl nie chciala zeby Ptak odszedl z Pogoni bo gleboko im na sercu lezy jej dobro. Po drugie przypominam ze nikt nie zamknal prawomocnym wyrokiem czy fizycznie strony Pogoń.v.pl tylko panowie ja prowadzacy doszli wlasnie do takiego wniosku ze dla dobra Pogoni. To byla ich decyzja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:59
> No wlasnie redakcja Pogoń.v.pl nie chciala zeby Ptak odszedl z Pogoni bo gleboko im na sercu lezy jej dobro. Po drugie przypominam ze nikt nie zamknal prawomocnym wyrokiem czy fizycznie strony Pogoń.v.pl tylko panowie ja prowadzacy doszli wlasnie do takiego wniosku ze dla dobra Pogoni. To byla ich decyzja.
I nie było nawe żadnego Szantażu - no nie ?! No dobra chłopaki odrzucamy kamienie i idziemy do domu (metafora - spokojnie). Prawo mocny wyrok kiedykolwiek i jak kolwiek by się nie zdarzył a postępowanie Pana Ptaka miało miejsce i jest krytykowane przez media w całym kraju. Redakcja Pogoń.v.pl dała szansę obiektywnej oceny i obiektywnym odczuciom związanych ze Sponsorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 00:05
Wczoraj w godzinach między 17:00 a 24:00 zasoby strony www.lkslodz.pl były niedostępne. Użytkowników odwiedzających naszą skromną witrynę witał tekst o naszym stanowczym proteście przeciwko próbom wprowadzenia cenzury przez klub MKS Pogoń Szczecin SSA, względem strony kibiców Pogoni Szczecin www.pogon.v.pl . Redakcja strony www.lkslodz.pl dołączyła jako jedna z pierwszych do ogólnopolskiego protestu.
Dziękujemy za wyrozumiałość, przepraszamy za utrudnienia i pozdrawiamy wszystkie redakcje solidarne w tym proteście. Mamy nadzieję, że w przyszłości tak radykalne formy protestu przeciwko ewidentnemu łamaniu wolności słowa nie będą potrzebne
|
ŁKS - www.lkslodz.pl
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7