"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 19:00
niech to chuj spali!! Czesc tych kopaczy to taki sam poziom jak ten pseudo trenerzyna.
jedyny(mam nadzieje) pozytyw tego meczu to ze moze w koncu tego pana udajacego trenera wypiepsza na zbity ryj.
no prawie Ci sie udało ale weź pod uwage że chyba wzieli z zaskoczenia i zanim się Piast zorientował że mozna wygrać skończył sie mecz
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Co nie sa zle? kurwa Hernani drewno jebane odkad gra to robimy takie bledy w obronie ze w oczy szczypie.A budka kurwa zanim sie rozpedzi to juz akcja jest pod druga bramka
napisałem powyżej, problemem nie są grajkowie. Hernani, jak Budka przyszli jako rzekomo jedni z najlepszych grajków. To dziwna ,specyficzna "aura" (kurwa juz nie wiem jak to nazwać, przyzwolenie na dziwne prowadzenie sie oraz brak (tak, tak panowie) prasji i odpowiedzialności powoduje że dzieją sie takie zdawałoby sie niewyobrażane rzeczy.
Pamiętacie np takiego Zawadzkiego który przychodził jako gwiazda Sandecji? tez "nagle" zapomniał jak sie gra w piłke. Takie przykłady można mnożyć.
A Ławe skurwiela normalnie rękoma własnymi bym udusił, jak ja go mam dość. Szkoda, że z racji obowiązków i na "stare" lata zmiane trybu życia jestem znikomym bywalcem szczecińskich lokali. dziwie sie tym, co akceptują ten stan przez tyle lat co wyprawia ten bezczelny typ.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 19:01
Sasal wypierdalaj ! Pogon "pilkarsko" w drugiej rundzie to jeden wielki (swiateczny) zbuk jedyny prezent to wypierdzielic na zbity ryj tego pajaca
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 19:03
Za takie pieniadze co te kurwiska dostaja powinni zpaierdalac po lesie arkonskim w zime od rana a nie kurwa na wczasy do turcji jezdzic
ja pierdole o co tu kurwa chodzi ? za takie pieniadze co oni dostaja to powinni GODNIE reprezentowac nasze wspaniale barwy a nie tylko wychdozic na boisko i grac sobie od niechcenia "a moze wpadnie" . Taki sklad takie nazwiska wielki balon nadmuchany i chuj dwno powietrze ulecialo tym bardziej ,ze oni graja z meczu na mecz CORAZ GORZEJ i NIC nie zapowiada poprawy. Jak tu sie nie wkurwic ? dlczego w naszym klubie ZAWSZE musi wyjs cos nie tak ? Zamiast tych gwiazdeczek z kaskady i klubow wpuscic ambitnych mlodych KTORYM SIE CHCE i na pewno nic na tym nie stracimy bo po prostu gorzej juz byc nie moze.
Teraz mam nadzieje ze przyjdzie jak najwiecej osob na mecz u siebie i uswiadomi im, o co graja i GDZIE graja
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 19:05
raz już to napisałem i napisze jeszcze raz. Po świetach mozna sie na trening przejśc i pogadać z gwiazdami że nie grają dla pozal sie Niecieczy czy Stróż tylko dla POGONI i SZCZECINA...kurwa mać
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 19:06
Po prostu zawodnicy nie chcą awansować. Ale zmiany jakie robi Sasal to porażka, ściąga Kolendowicza który cały czas zapierdala.
SASAL SŁABY TRENER !
To tak gwoli przypomnienia. Oni lubią robić nam jaja na wielkanoc...tym razem nie przegraliśmy z przedostatnim Motorem tylko z ostatnią Olimpią....Sasal a idź ty w chuj!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.