Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:51
Mówiłem kurwa że te rury nie chcą awansowac.Tu żaden trener nie pomoże.Jak się kopacze "zmówią" to nawet Guardiola by nie nie zrobił wyniku.Niech bardziej rozpieszczają tych sprzedawczyków.Teraz powiem Wam co nastąpi.Może zwolnią Sasala,przyjdzie nowy trener który stwierdzi że gramy o utrzymanie,on zespołu nie przygotowywał i niczego nie może obiecac.I czasami wygramy,a czasami przegramy.Ale sumując wyjdzie że do ekstraklasy nie awansujemy.Wszyscy tego chcą ale nie KOPACZE.Teraz jak mają wyjebac Sasala to ja żadam jako kibic też głów tej piłkarskiej patologii typu Ława,Radler(sabotażysta-Nowy Sącz,Elbląg) itd.Jestem wkurwiony bo to jest istne złodziejstwo.Trzeci sezon człowiek żyje tym awansem, i teraz gdzie "niczego" teoretycznie nie brakuje,znowu zawód.Niech powiedzą szczerze że nie chcą awansu,ale to nie nastąpi bo musi się $ zgadzac.Szczecin to piłkarskie eldorado.I "doświadczeni"kopacze będą chcieli aby ten stan wciąż trwał.Po awansie dla niektórych by się to skończyło....Już mi się chce pisac.Kibicom życzę Wesołych Swiąt a tej "hołocie" przydałby się niezły wpie.........
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
No umiejętnościami menadżerskimi zbliża się do Dawidka
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:53
Kosa nie zgodzę sie z Tobą.
Każdy trener który przyjdzie jako warunek zatrudnienia musi dostać AWANS.
Mam nadzieję tylko że w świątecznym prezencie dostane info o zwolnieniu patałacha.
Mi sie wydaję że transfery(Hernani, Budka) nie sa złe. Ale jak tacy zawodnicy nie maja z kim grać to nie będą grać. Prawdopodobnie ktoś trzyma władzę w szatni
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:56
Co nie sa zle? kurwa Hernani drewno jebane odkad gra to robimy takie bledy w obronie ze w oczy szczypie.A budka kurwa zanim sie rozpedzi to juz akcja jest pod druga bramka
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:56
Przynajmniej nie przegralismy z byle kim w koncu ten niezwykle silny przeciwnik wygral juz w tym sezonie i to nawet dwukrotnie a i trzeba podkreslic ze do tej pory stracil zaledwie 46 bramek.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.