Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:39
BTW. Dzisiaj "Co Wy robicie, Wy Naszą Pogoń hańbicie" jest zdecydowanie na miejscu. Wchodźmy tym pajacom dalej w dupie i sie z Nimi szczypmy, to daleko zajdziemy.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:39
JAKI HONOR. On jeszcze powie ze przeciez Olimpia nie istniala Pecha chlopcy znow mieli,po czym Zoltek pierdolnie KLEKSA w majty a salceson zglodnieje.
czemu jaja. A gdzie oni beda lepiej zarabiać. jeżeli by awansowali taki ława i polowa składu nawet do podawania piłek nie nadawali by się. Przecież muszą jeszce troche zarobić przed odejście na piłkarską emeryture
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:41
Ciekawe, czy po ewentualnym awansie nie będziemy ujebani finansowo. Mam nadzieję, że nie będzie kłopotu z pozbyciem się tych wszystkich pożal się Boże gwiazd, a na ich sprowadzenie nie pożyczyliśmy góry pieniędzy, bo skończymy jak GKS.
Ciekawe, czy po ewentualnym awansie nie będziemy ujebani finansowo. Mam nadzieję, że nie będzie kłopotu z pozbyciem się tych wszystkich pożal się Boże gwiazd, a na ich sprowadzenie nie pożyczyliśmy góry pieniędzy, bo skończymy jak GKS.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/04/2012 18:42
kurwa dajcie mi jakiś kontakt do tych idiotów bo nie mam na kim wyładować złości. Kurwa jego jebana w dupe pierdolona mać - JAK lider może przegrać z OSTATNIĄ drużyną? JAK lider może mieć 3 porażki pod rząd? JAK KURWA JEGO MAĆ?!!!
wiem , że mało ambitny post, ale już nie mam sił na nich. NO KURWA MAĆ !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.