| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:31
> Dobry jest przykład GKS i Dopelu, który walczył z kibicami, teraz nie ma Dospelu, a jest GKS i to w I lidze... Nie widzicie, że to my kibice jesteśmy kapitałem Pogoni (jak się nie myle, to w poprzednim sezonie finansowaliśmy klub - z biletów w 30%)...
po pierwsze. Dospel i GKS to inna bajka. chodzilo o nazwe, nie o byc - nie byc klubu.
po drugie. 30%. jak sie nie myle, to 30% to nie 100%. to nawet nie 75%. 30% to dalej 30%. a gdzie pozostale 70%. taki z Ciebie "kapitalowiec"? to dorzucaj reszte (te 70%).
po trzecie. co do sprawy. smieszy mnie Ptak, ktory znowu sra po siebie po krytyce jego glupich posuniec. smieszy mnie sprawa z protestem. v.pl sama sobie winna. ostatnio zeszla na psy i niczym Poranny Syf szukala taniej sensacji, a po meczu z Lechem o wszystkim zapomniala i nawet umiescila jakis bdurny news "goleandro milar" czy jakos tak. no i smieszy mnie kibice, ktorzy napinaj sie na necie, a jak przychodzi co do czego, to wszyscy (jak zostalo juz zauwazone) maja jakies wykrety. NIGDY sami kibice nie zostana glownym sponsorem klubu (klubu wyzej niz IV ligowego, oczywiscie). zamknijcie ten temat. wszyscy niech ida spac. ochloncie. ja ide spac i mam juz wsio w dupie. jak trzeba bedzie to i posiedze sobie na B klasie. a jak nie bedzie trzeba to obejrze sobie Wisle i dalej bede mial ta klotnie napalonych panienek w dupie.
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:32
> zostało już tylko 30 minut protestu szkoda, miejmy nadzieję że na coś on się przydał i że przyniesie >więcej korzyści niż strat, po zakończeniu admini Pogońonline powinni podziekować wszystkim >uczestnikom protestu na stronie głównej
Nie prawda....bo niektóre strony protestować będą do jutra.
Wiem ze na jednej protest bedzie trwać do 10 rano....na innej do 12...
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem pewny ok 3000-5000 kibiców na kazdym meczu, obojętnie jaka liga, chodze od 11 lat na Pogoń i różnie bywało, ale nigdy poniżej 3000... Przykład Lechii Gdańsk, działacze OZPN Gdańsk perfidnie ich wepchnęli do 3 ligi, bo chcieli już mieć spokój w niższych ligach (niektóre kluby dawały nawet walkowera Lechii, żeby tylko nie było najazdu na ich wioski)
|
Do boju MKS!!!
|
|
|
|
> ponawaim moje pytanie jesli ptak spierdoli juz teraz to kto oda kase za karnety??
No jak to kto ---> TAK . No chyba że ogłosi bankrutcwo to wtedy będziesz musiał iść do sądu się sądzić o zaległe ci pieniądze . Pomyśl że będziesz mógł wnieść o upadłość Pogoni    . Ironiczne troche to wszystko ale z każdego tematu mozna się przecież pośmiać . Pozatym ja nie wiem czy Ptak w trakcie rozgrywek może wycofać się ze sponsorowania , i umów które podpisał
|
www.wislakrakow.com www.legia.net www.wwf.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:34
> chodzi mi o to ze niektórzy tak jechali ptaka a jak napisałem że odszedł to zaraz cos o rekordach
jeszcze nie wiadomo, że odszedł...
a co mamy płakać??chyba każdy co miał do powiedzenia na obecną chwile powiedział i czeka na rozwój wydarzeń...a rekord na pewno będzie pobity w tym temacie.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:34
> Nie chodzi zatem PrzemkO o to,ze nawołujemy tu do odpuszczenia w tej sprawie Ptakowi.Myśle ze chcemy raczej by ten protest był utrzymany w walce O COŚ, a nie tylko przeciwko komuś.
> - Nie powinien wusuwac takich szantaży juz nigdy wiecej, ani nikt inny
> - Powinien zreflektowac sie i zrozumiec, tudziez przeprosić choc to nie realne, tych których nazwał cwaniakami, Przeciez większośc z nas wie,ze ta strona to była częśc ich zycia. Prowadzili ja w taki sposób,ze wielu kibiców mogło wejśc głebiej w sprawy klubu i angazowac sie w niego z pozytkiem dla wszystkich.Nie było tu więc prywaty jak to twierdził Ptak.
> - Powinien przewartościować w spokoju swoje myslenie o klubie, bo wiele rzeczy mógł tu zrobić w porozumieniu z kibicami - jeśli tylko nie słuchałby slepo złych doradców.
Walka jest O COŚ.. O wolność słowa i wypowiedzi.. a jesli KTOS łamie te prawa to Logicznie idac dalej walka jest Przeciwko tej osobie i w tym wypadku jest to PTAK..
Jesli jeden szataz sie uda czyli Pogoń.v.pl nie bedzie a sprawa ucichnie to jaka mamy gwarancje ze w przyszlosci Pogońonline nie napisze czego "zle" i tez zostanie zamknieta. Tez sie moze tak zdarzyc jak dopuscimy do tego zeby ta sprawa ucichla.. zatem protest witryn jest jak najbardziej sluszny..
Osobiscie nie wierze zeby pan PTAK poszedl po rozum do glowy bo nic na to nie wstazuje..
Co do tego ze postuje o utopie to.. dla mnie najlepiej zeby PTAK sie wyniosl.. i wtedy mozna zaczac szukac innego sponsora.. przeciez nie tylko PTAK istnieje na tym swiecie.. nawet jesli oznacza to kilka sezonow w nizszej klasie rozgrywkowej.. Zaglebie tez przeciez kiedys wrecz przestalo istniec.. i jakos udalo sie doprowadzic powoli druzyne do 2giej ligi.. Mysle ze zawsze duze zainteresowanie pilka w naszym miescie pomoglo by przeprowadzic to szybciej i juz w tej 2giej znalezc sponsora na miare awansu do pierwszej..
Pewnie ze to tylko takie gdybanie rownie dobrze moze byc gorzej.. ale lepiej podjac ryzyko niz pozostac na lasce lub nie lasce humorzastego pana P.
|
Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:35
> > zostało już tylko 30 minut protestu szkoda, miejmy nadzieję że na coś on się przydał i że przyniesie >więcej korzyści niż strat, po zakończeniu admini Pogońonline powinni podziekować wszystkim >uczestnikom protestu na stronie głównej
>
> Nie prawda....bo niektóre strony protestować będą do jutra.
> Wiem ze na jednej protest bedzie trwać do 10 rano....na innej do 12...
>
>
Np. Moja ;] www.blogus.ziomek.us hehe
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:36
> > Dobry jest przykład GKS i Dopelu, który walczył z kibicami, teraz nie ma Dospelu, a jest GKS i to w I lidze... Nie widzicie, że to my kibice jesteśmy kapitałem Pogoni (jak się nie myle, to w poprzednim sezonie finansowaliśmy klub - z biletów w 30%)...
>
> po pierwsze. Dospel i GKS to inna bajka. chodzilo o nazwe, nie o byc - nie byc klubu.
> po drugie. 30%. jak sie nie myle, to 30% to nie 100%. to nawet nie 75%. 30% to dalej 30%. a gdzie pozostale 70%. taki z Ciebie "kapitalowiec"? to dorzucaj reszte (te 70%).
> po trzecie. co do sprawy. smieszy mnie Ptak, ktory znowu sra po siebie po krytyce jego glupich posuniec. smieszy mnie sprawa z protestem. v.pl sama sobie winna. ostatnio zeszla na psy i niczym Poranny Syf szukala taniej sensacji, a po meczu z Lechem o wszystkim zapomniala i nawet umiescila jakis bdurny news "goleandro milar" czy jakos tak. no i smieszy mnie kibice, ktorzy napinaj sie na necie, a jak przychodzi co do czego, to wszyscy (jak zostalo juz zauwazone) maja jakies wykrety. NIGDY sami kibice nie zostana glownym sponsorem klubu (klubu wyzej niz IV ligowego, oczywiscie). zamknijcie ten temat. wszyscy niech ida spac. ochloncie. ja ide spac i mam juz wsio w dupie. jak trzeba bedzie to i posiedze sobie na B klasie. a jak nie bedzie trzeba to obejrze sobie Wisle i dalej bede mial ta klotnie napalonych panienek w dupie.
Swieta racja człowieku ,taka jest prawda tez sie rym kieruje
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:37
> Osobiscie nie wierze zeby pan PTAK poszedl po rozum do glowy bo nic na to nie wstazuje..
>
> Co do tego ze postuje o utopie to.. dla mnie najlepiej zeby PTAK sie wyniosl.. i wtedy mozna zaczac szukac innego sponsora.. przeciez nie tylko PTAK istnieje na tym swiecie.. nawet jesli oznacza to kilka sezonow w nizszej klasie rozgrywkowej.. Zaglebie tez przeciez kiedys wrecz przestalo istniec.. i jakos udalo sie doprowadzic powoli druzyne do 2giej ligi.. Mysle ze zawsze duze zainteresowanie pilka w naszym miescie pomoglo by przeprowadzic to szybciej i juz w tej 2giej znalezc sponsora na miare awansu do pierwszej..
>
> Pewnie ze to tylko takie gdybanie rownie dobrze moze byc gorzej.. ale lepiej podjac ryzyko niz pozostac na lasce lub nie lasce humorzastego pana P.
>
Zgadzam się w 100%... poza tym jest już za późno, tyle klubów nas poparło (nawet Cracovia, Arka, Lech) że nie robiąc nic wystawilibyśmy się na pośmiewisko
|
Do boju MKS!!!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:37
Najśmieszniejsze w tym oświadczeniu jest oskarżenie Pana Antosa (nie mylić z Antosiem ) o rzekome działanie na szkodę klubu i ośmieszanie działaczy. A przecież w tekście na Pogoń.v.pl nie dostrzegłem ironizowania, szydzenia czy czegokolwiek w tym guście. Były to suche FAKTY, a na końcu tekstu stwierdzenie (cytuję z pamięci) "zobaczymy, czy Milar się sprawdzi, oby tak się stało".
Jeżeli Ptak naprawdę odebrał ten tekst jako atak, to znaczy że to strasznie chwiejny emocjonalnie człowiek...
Prawdziwie szyderczym atakiem był tekst pana Lisowskiego - gdyby o to się obraził, nie zdziwiłbym się. Ale tamten tekst? No bez jaj...
P.S. Próbowałem dodać (dobre półtorej godziny temu) komentarz do ostatniego newsa. Namawiałem do podania sobie rąk, wyjaśnienia nieporozumień. Co dziwne, komentarz się nie ukazał. Czyżby Ptak nie chciał wyjaśnienia sprawy (a przecież spokojnie mógłby wszystko odkręcić - przyznać się do błędu, mógłby powiedzieć że autentycznie sądził że sprowadza gracza z II ligi)?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:40
Slimos, ja osobiscie nie bede plakal za tymi paroma zlotymi, jesli sprawa sie sypnie. Ale jakos nie widze mozliwosci rozwalenia wszystkiego przed koncem rundy. Ptak to nie przydupas Paszynskiego, jak Gondor , ktoremu nie zalezalo na paru groszach, bo i tak nie jego, czy temperamentny Bekdas. Moim zdaniem leb do interesow to on jako taki ma i emocjom nadmiernie nie ulega. Wiec nawet jesli sie obrazi i ucieknie, to nie teraz, bo by na tym duzo stracil.Bo jakos nie widze mozliwosci przejscia calej druzyny do innego miasta w trakcie rundy. A jego gwiazdy musza grac. To tak hipotetycznie. Jesli to zrobi, yto w najlepszym dla siebie momencie. Czyli w czasie ktorejs z przerw w rozgrywkach. Wiec jest duzo czasu na zastanowienie nad ta i paroma innymi sprawami.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:40
Redakcja RealMadrid.pl dołącza się do stanowiska wszystkich fanów futbolu w Polsce w sprawie zamknięcia działalności serwisu www.pogon.v.pl. Wiele stron internetowych poświęconych polskim klubom piłkarskim zawiesiło dzisiaj na kilka godzin swoje serwisy.
Przypomnijmy, że Zarząd MKS Pogoń Szczecin zażądał zaprzestania działalności serwisu pod groźbą wycofania się p. Antoniego Ptaka z finansowania klubu.
RealMadrid.pl nie chce rozstrzygać kto ma rację w tym sporze, ale zamykanie strony internetowej redagowanej przez kibiców klubu wymaga jednoznacznego potępienia. Jest to pierwszy znany nam tego typu przypadek w Polsce.
Mamy nadzieję, że sprawa zostanie pozytywnie załatwiona i w Szczecinie zaprzestanie się tworzenia negatywnej atmosfery wokół klubu.
Coraz głośniej.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 23:43
> Itsme - nie mamy szmalu na 4-ta ligę ? Trudno ...
> To może znajdzie sie szmal na B-klasę ... Ważne, żeby tych pieniędzy poszukać ...
> Lechia Gdańsk i Zagłębie Sosnowiec bez ptaków jakoś dają radę ...
> Ja w każdym razie szantażyście życzę chdw i kotwicę w krzyż ....
Major oki zaczniemy nawet od 4 ligi i co dalej ? Lechii sie udalo do 3 ligi wejsc i co dalej zrobi ? Polamatorsko to moga grac wlasnie w tej 3 lidze. Zeby pojsc wyzej niestety potrzebna jest kasa. A tej u nas nie uswiadczysz. Jezeli Lechia bedzie chciala grac w 2 lidze juz bedzie musiala sie zaprzedac inwestorom. Niestety kazdy zespol ktory chce grac w 1 lidze (a nawet w 2 lidze) musi sie zaprzedac. Przyjrzyj sie:
Legia - panowie W.
Wisla - Cupial
Cracovia - Filipiak
Gornik - Kozminscy
Ze zostawie tylko te najbardziej znamienne zespoly - i teraz skojarz ze w kazdym z tych klubow dochodzilo i dochodzi do mniejszych lub wiekszych zgrzytow na linii kibice - wlasciciele. Tyle ze wlasciciele tych klubow nie sa gotowi odejsc. Nie marza sie z byle powodu. Tyle ze tam wszedzie media nie robia takiego syfu jak u nas. Media mieszaly od dawna (nie mowie o Pogoń.v.pl).
Bedzie co ma byc ale dalej twierdze manifestowac tak, dac Ptakowi do zrozumienia ze nie znami te numery tak, ale ublizac mu ? Bluzgac go ? Za co ? Napewno nie za to co zrobil dla klubu.
Powiedz mi major dlaczego Pogoń.v.pl postanowila zamknac strone:
a/ zeby nie czuc sie odpowiedzialnym za odjescie Ptaka ?
b/ zeby nie dac Ptakowi pretekstu do odejscia ?
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8