Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Aros
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6014 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 11:54
Nie martwcie sie trasa, tylko nakrecac znajomych dzownic/pisac na gg i namawiac !!!

Promocja
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 12:21
sracie o trasę większy zawsze ma pierwszeństwo nas będzie więcej i to wystarczy żeby sparaliżować ruch na trasie a żeby tak się nie stało to będą musieli nas pościć i kłopot z głowy WSZYSCY DO GORZOWA !!!

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 12:50

Kojot. napisał:  
sracie o trasę większy zawsze ma pierwszeństwo nas będzie więcej i to wystarczy żeby sparaliżować ruch na trasie a żeby tak się nie stało to będą musieli nas pościć i kłopot z głowy WSZYSCY DO GORZOWA !!!

I bardzo dobrze że "sracie o trasę" - do Gorzowa jedziemy na mecz, a nie po to żeby oglądać korki i czerwone światła stopu innych samochodów. Proponuję kwestie wycieczki omówić na DUO - ustali się co i jak, i ktoś z megafonem najwyżej wszystkim zakomunikuje, żeby po drodze nie było przypału.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
M.
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 12:54

Kojot. napisał:  

I dlatego że jestesśmy większośćią to wydaje Ci się że wyszyscy będą zjezdzać na pobocza a korki po prostu same się rozładują?

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 12:56

Kojot. napisał:  

niestety nie masz racji, to ze ktos chce ogarnac i dobrze to zorganizowac to moim zdaniem oto chodzi,

warto aby w ekipie aut mial ktos cb radio i jechal na poczatku, i mial info na biezaco, z taka iloscia aut jaka sie wybiera, iloscia aut co bedzie jechala nad morze, oraz korkami, wahadlami, musimy zrobic wszystko aby mecz obejrzec - i oszołamiającym dopingiem dodac im skrzydel aby szli ku zwyciestwu

a to ze nas jest duzo nic nie znaczy, 100 aut Pogoni stojacych w korku, to to samo co 100 aut zwyklych, ktore tez stoja w korku

WSZYSCY DO GORZOWA!!!!

tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 13:44
Jak już jest decyzja ze jedziemy z Lotosa to już za późno aby to zmienic bo wiadomo miejsce znane i wiekszość wyjazdów tam się zaczynała. Problem z tym że jak juz bedziemy na tym CPN i bedziemy chcieli z niego wyjechac w takiej ilosci samochodów to już całkiem w Płoni utkniemy a później w Przycach a zapowiadane +27 i nie wszyscy klime mają. Dobrze by było wbić sie w Kijewie na autostrade zjechać na Grifino i dalej jazda na Gorzów. To jest weekend turystów nie brakuje wszystko korkują.

Ps. Jak dlamnie to moge nawet polami do tego Gorzowa jechac no ale poczekajmy na decyzje na Duo.
Ps Nie panikuje rozkminiam jak tam najszybciej dojechać tymbardziej że wielu nie ma biletów i tam na miejscu musimy mieć czas aby coś tam załatwic ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 13:44
Kurwa ale pojebani ludzie pracują w tych firmach przewozowych, 2 dni temu miałem już zarezerwowanego busa i wszystko powiedziane, że jedziemy kolumną itp. a przed chwilą do mnie dzwoni i mówi, że kolumną nie możemy jechać bo oni mają swój regulamin, i nie wiem czy kurwa mamy pogadać z kierowcą, żeby coś się dało zrobić...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 13:46

-Misiek. napisał:  
Kurwa ale pojebani ludzie pracują w tych firmach przewozowych, 2 dni temu miałem już zarezerwowanego busa i wszystko powiedziane, że jedziemy kolumną itp. a przed chwilą do mnie dzwoni i mówi, że kolumną nie możemy jechać bo oni mają swój regulamin, i nie wiem czy kurwa mamy pogadać z kierowcą, żeby coś się dało zrobić...

Jedzcie tak, aby wyruszyc i zajechac do Gorzowa,

szpadel*
Kibic
Na forum od 6725 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 14:20

-Misiek. napisał:  

Jeśli się nie da z gościem w tej kwestii dogadać,to albo zostaje inny bus(sam wiem,że raczej teraz ciężko coś załatwić na ostatnią chwile) albo przez Gryfino się pchajcie,skoro kolumna tak go boli...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 14:33
Ze strony GKP Gorzów:

"W dniu meczu, 8 sierpnia w godz. od 16 do ok. 20.30. odcinek ulicy Olimpijskiej od przejścia dla pieszych na wysokości firmy Inter Cars do Osiedla przy Stadionie będzie zamknięty dla ruchu kołowego i pieszego. Spowodowane jest to przyjazdem ponad 600 kibiców ze Szczecina dla których zorganizowano przy Inter Cars parking. Kibice chcący wejśc na stadion bramą przy kasie nr 1 na sektory od M do W powinni dojść Osiedlem przy Stadionie lub od ul. Słonecznej, natomiast do bramy przy kasie nr 3 można jak dotychczas dojść od ulicy Myśliborskiej. Tam również zorganizowano jedyny parking dla kibiców gospodarzy.

Na zamknięty odcinek będą wpuszczane tylko i wyłącznie autobusy i samochody z rejestracją woj. zachodniopomorskiego."

Bardzo ciekawa rzecz w tej wypowiedzi mp3, dal pełnomocnik zarzadu GKP:

".... kibice ze Szczecina ma prawo kupic bilet przedsprzedazy, i zasiasc na trybunach, nie ma takiej mozliwosci ze bedziemy łamali prawa człowieka, i nie wpuscimy z innego wojewodzstwa ludzi..."

Tutaj wypowiedz

Promocja
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 15:00
co do tego co pisałem wcześniej ile to razy był rucha zatrzymywany żebyśmy przejechali ile to razy jechaliśmy cała kolumna na czerwonym nie raz nie dwa się to zdarzało

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Aniel1948
Kibic
Na forum od 6009 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 15:07
Witam!.. przypominam ze dla chetnych mam 4 bilety zakupione w Gorzowie sa to bilety normalne za 15zł...w kazdej chwili moge sie spotkac i je odsprzedac..gdyz nabylem dzisiaj normalne bilety dla gosci!! 4 osoby nie beda musialy martwic sie w Gorzowie o bilet wstepu!!! pisac gg 2096208

BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 15:38

-Misiek. napisał:  

Przejdz się na postój busów tam nad dworcem (naprzeciwko City Hall) . Stoją tam busy " Emilbusa ", spokojnie można dogadać się z kierowcą a po wpłaceniu zaliczki nie robią glupich faz . Sam miałem ogarniętego Emilbusa ale załatwiłem sobie miejsce w ciekawszym transporcie ;)

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 15:44
Właśnie nam w tym Emilbusie robią problemy, jutro pogadamy z kierowcą, myślę że da radę wszystko :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 16:37
Ktos wie jak wyglada sprawa z wejsciem na sektor w Gorzowie? Inne ekipy mialy jakis z tym problem? Zeby nie bylo powtorki z Kolobrzegu czy chocby Torunia.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Cris
Kibic
Na forum od 7172 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 16:38
2 miejsca potrzebne do Gorzowa !!! GG-5600042, pisac nawet jak niedostepny

Ostatnio edytowany przez: Cris, 7 sierpnia 2009, 17:03 [1 raz(y)]

Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 16:42
Pewnie bedzie podobnie jak w Kolobrzegu :/
Z tego co sie dowiadywalem to duzo osob ze Sz-n ma bilety gospodarzy - bedzie inwazja :)

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 17:47
Gdyby droga S3 była już wybudowana:) już nie długo, może innym razem tamtędy polecimy:) jedziemy wszyscy!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 18:25
JEDZIEMY JEDZIEMY !!!!

MW'03
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7398 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 18:26
dobra, teraz juz chyba mozna o tym napisać. kto miał kupić bilet juz kupił, kto ma pojechac i tak pojedzie, kto wybrał inna opcje i tak nie pojedzie. ale...

festiwal

jak widać, jest faja imprezka, kolidująca z meczem. z tego co sie orientuje, to chyba na 23 przewidziany jest ostatni sobotni pokaz.
pomyślcie sobie, że po wygranym meczu, wszyscy ucieszeni wracamy na Szczecin i chociaż połowa osób wbija się prosto na wały. moze chłopaki z MW coś na ten temat porozkminiają i obwieszczą podczas wyjazdu, że po powrocie WSZYSCY NA WAŁY.
pomyślcie, wpada nagle ponad tysiąc osób, wszyscy w barwach.....:) no imprezka myslę, że by się zaczęła na nowo:D
pozostaje tylko jedno ale, a mianowicie żeby zdążyć do 23 wrócić na Szczecin....

pzdr!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762187 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005